Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:43:56
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 20:45:38
|
|
|
|
lana17
|
Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:48:13
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Še to sem pozabla povedat..... sem ugotovila, da tudi Lari premoči plenička, če je na boku.. Na trebuščku nikoli... ...tudi mi to pogruntali ta teden .... jaz tud, ker od kar leži na hrbtu ni problema, če pa na boku pa vse premoči...razen, če nisem preveč šlampasta, pa pleničke ne naštimam prav in pol kr mim pleničke steče...mali je čist mokr, plenička pa suha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:50:56
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se spravla torto delat,prvič
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:05:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria pf dej ti temu svojmu svaku reč naj pripopa kakšno slikco Lane pa stolčka....sam še njo nismo vidli Jaz bi tudi rada vidla oboje...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:06:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Grem malo lepit.... pridem pol...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:19:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:20:51
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem malo lepit.... pridem pol... Kolk škatl pa misliš obdelat?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:22:01
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj sem imela norišnico . Sem kopala,pa pripravljala za spanje. Ena bolj kričala od druge.................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:22:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria pf dej ti temu svojmu svaku reč naj pripopa kakšno slikco Lane pa stolčka....sam še njo nismo vidli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:22:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj sem imela norišnico . Sem kopala,pa pripravljala za spanje. Ena bolj kričala od druge................. a zdej sta se pomirile? že spita obe??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:25:27
|
|
|
|
lana17
|
Saraya, je torta usepla?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:27:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a zdej sta se pomirile? že spita obe?? A sem spokala v pojstlo,pa ima tam samogovore..............,pa hoče pravljico..........ima kazen in je ne bo danes..........,pa še nekam ljubosumje jo daje......................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:28:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Saraya, je torta usepla? torta je uspela po izgledu,zdaj je v hladilniku. Bom jo potem v miru probala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 21:53:46
|
|
|
|
KAHLO
|
hallo babince! Po dolgem času se vam spet malo javim!!! sem že čist ven, tako da sploh nevem kaj je zdaj glavna tema....ampak bom kr hitro zapisala preden me spet kdo zmoti. saj vemo kdo Moram rečt da je moja pupa prava zlatkica.....me mota okrog prsta sto na uro..... sem pa ugotovila da je velika govorka....ali pa bo šoferka zdaj je porajtala ta njen brrrrrrrr........in poslušamo to jutra ko se zbudi in dokler ne gre večer spat.........pol pa še zraven tako špuka (pljuva) sem jo mogla že enkrat preobleč k je bla vsa mokra......... mi je pa začela nekaj krajšati spanec ponoči, zato sem ji včeraj dala 4 žličke riževih kosmičev pol jo pa še podojim in imamo spet za 5 ur mira do naslednjega hranjenja.... Tud potepama se še vsak dan zunaj in to obvezno najmanj 2 uri naju noben mraz ne prežene, tako da je mala že prava eskimka.....mi zunaj spi kot top..... mami pa malo zmrzuje....še dobro da sem spoznala še eno mamico, da pol te dve uri šetanja čvekama kot da nebi že leto dni spregovorile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:09:25
|
|
|
|
ključek
|
ojla pogrešanka.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:10:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Saraya, je torta usepla? torta je uspela po izgledu,zdaj je v hladilniku. Bom jo potem v miru probala mmmmmmmmmmm.................dober tek........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:10:52
|
|
|
|
ključek
|
evo.............otrok spi, ata spi, mama pa po RR srfa.............. ..........sam kaj, ko pred enajsto ne morem zaspati............sicer imam potem zjutraj probleme.............ampak ne morem......... sem hodila spat že ob 8, 9.............samo živčna sem se premetavala po postelji sem in tja........... -tkole pa zjutraj.................bom še nejo enkrat pojedla, tok zmeri zeham...........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.1.2009 22:19:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:20:48
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene čvekice, pa grem.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:22:10
|
|
|
|
arabela*
|
mty,jaz pa pred eno ne zaspim.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:34:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Saraya, je torta usepla? torta je uspela po izgledu,zdaj je v hladilniku. Bom jo potem v miru probala ...prej nama jo pokaži da se bodo ločevalkam sline cedile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:39:37
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you.....skoda da si že ušla....sem mučim da mi mela za avatar Ronjo....pa bom zdaj lih kar naprej mi piše da mam preveliko sliko pa sem jo že tako pomanjšala da je s prostim očesom več ne vidim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:51:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem malo lepit.... pridem pol... Kolk škatl pa misliš obdelat? hahahahaha.... nehi, imam celo skladišče škatel po vseh kotih...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 22:59:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo bravo zame končno sem uspela prit na RR najlepša hvala za čestitke za 4. mesece Marija je bla dons ful živahna, kot da bi vedla da praznuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:01:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you.....skoda da si že ušla....sem mučim da mi mela za avatar Ronjo....pa bom zdaj lih kar naprej mi piše da mam preveliko sliko pa sem jo že tako pomanjšala da je s prostim očesom več ne vidim ja tut jst se mučim, pa še fiši mi je pomagala se je ful trudila pa tut ni šlo
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......