|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
8.1.2009 12:42:42   
petra1978
Poglej jo, Kahlo.....user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.1.2009 14:29:40   
petra1978
Pf in user posted image  poslala sem vama mail.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.1.2009 15:21:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govoriteuser posted image user posted image user posted image . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????

kaj bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

men se tud nekaj takega zdiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.1.2009 15:25:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish a vidva z Jako sploh čisto nič ne gresta ven? Pokrij mu z pleničko dol odprtino na vozičku pa ne bo bolan, drugače bo potem hudo, ko bosta ven krenla enkrat. Meni je rekla P, da mora vsak dan ven, razen če je več kot minus štiri, pet in megla, drugače pa gas. Saj vem, da sta bila bolana po rojstvu, samo veš kak bi mu pasalo po moje.

..saj greva občasno ..., samo ne za dolgo...mislim sprehode...... sedaj pa malo pazim, da se mi ne prehladi, ker imava v ponedeljek cepljenje, pa ne bi rada, da se prestavlja......
...imava pa voziček že na športno obrnjenega....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.1.2009 15:26:18   
Virtualna
Ojla drage mamice,

naj se se jaz malo oglasim user posted image ...moja miska je vredu, napreduje, raste, je pridna, zaenkrat mamici ne daje nevem kaksnih problemov...skoraj nic se ne joka, razen ce bi sla rada komu na roke oz. ce je lacna...veliko se pogovarja s svojo mamico, ji poje pesmice, vcasih zna biti tudi dokaj huda (ne vem iz katerega razloga user posted image ) in takrat jo slisimo kako vriska in piska, da je joj user posted image user posted image user posted image

Veste kaj me zanima user posted image ...februarja se moja sestrica civilno poroci in mene je seveda zbrala za porocno prico...se pravi, da grem prvic z user posted image  nekam na daljso relacijo (Lj-Berlin) zanima me...ali je potrebno za mojo Leyliko dvigniti potni list user posted image  sem v bistvu hotla se malo pocakat s tem slikanjem otroskih dokumentov...ko bo vsaj sest mesecev stara...in ne ze sedaj pri treh user posted image ...ne vem no...a mislite, da je dovolj njen roj.list...ce bi slucajno do kake kontrole prislo...

Lara Croft ...a nisi ti ze 1x govorila, da bos sla z Laro v Italijo ?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.1.2009 15:39:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Doma žalujemo za babico. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
8.1.2009 15:40:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes pa praznujeta...............

KAJA
MARIJA....................

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.1.2009 15:41:02   
Lara Croft

Lara Croft ...a nisi ti ze 1x govorila, da bos sla z Laro v Italijo ?

Že večktat sem jo prešvercala... tudi danes...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.1.2009 15:41:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

. Imamo čisto nov trip trap

pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla...

jaz pri našem prvem tud....mi je mimo, da on pri svoji mizi sedi in jeuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.1.2009 15:46:18   
gold fish
...babike...naš tečko bo pa spodaj dobil dva zobka...semu že ful belo vidi, skozi še ni, ampak bo v kratkem...jest noče kaj dosti...tam enih 80ml poje na obrokuser posted image ..

Kak se reče gelu za masiranje dlesni..

gengigel, dologel, calgel....  BUBI pomoč ....  eh grem te poklicat, bo prejuser posted image

.... no sva že uredileuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.1.2009 16:00:01 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.1.2009 16:10:39   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...babike...naš tečko bo pa spodaj dobil dva zobka...semu že ful belo vidi, skozi še ni, ampak bo v kratkem...jest noče kaj dosti...tam enih 80ml poje na obrokuser posted image ..

gengigel, dologel, calgel....  BUBI pomoč ....  eh grem te poklicat, bo prejuser posted image

No, in kako se mu reče? Da bomo še me vedele kaj kupit, ko bo potreba po tem.

Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.1.2009 16:25:08   
*bubi*

Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH.

potem ne bi bilo zanimivo, če bi imeli vsi isti nasvet in mnenje user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.1.2009 16:26:44   
*bubi*

Doma žalujemo za babico. 

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.1.2009 16:27:21   
*bubi*

KAJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.1.2009 16:30:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

No, in kako se mu reče? Da bomo še me vedele kaj kupit, ko bo potreba po tem.

Tako je: teh stvari je na tržišču vedno več. Jaz poznam CALGEL (taka roza pakunga), ki ima not lokalni anestetik, kar pomeni, da deluje tudi proti bolečinam. Ima pa tak okus po zeliščih.
Veliko stvari (recimo Gengigel baby) pa nima not nič kaj konkretnega, je pač gel za masažo in mehčanje dlesni. V Gengigelu je not hialuronska kislina.

Če bom videla, da je treba kaj, bom raje kupila Calgel. Aja, pa bubiju sem zvečer preventivno dala žličko Calpola, da ga ni bolelo ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.1.2009 16:36:49   
gloria

Še to sem pozabla povedat..... sem ugotovila, da tudi Lari premoči plenička, če je na boku.. Na trebuščku nikoli... user posted image

...tudi mi to pogruntali ta tedenuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.1.2009 16:37:16   
gloria

KAJA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.1.2009 16:37:55   
gloria

Doma žalujemo za babico. 

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.1.2009 16:39:00   
gloria

ne vem, če se bo katera spomnila..............julija, ko smo urejali okolico sva imela ful probleme s sosedi (foušija je huda reč). no, v tistem tednu sem se jaz presekirala 200 na uro, shujšala 4 kg, prejela sva nič koliko grozilnih sms od njih..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........sedaj pa so prijavili, da bi pa prišli na obisk................user posted image ...........seveda, samo še na to čakam, da njih strežem...............ni šans...............user posted image user posted image user posted image user posted image

se spomnem user posted image user posted image user posted image user posted image ....haloooooooooooooooooooo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.1.2009 16:39:34   
Lara Croft

Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH.

potem ne bi bilo zanimivo, če bi imeli vsi isti nasvet in mnenje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi dobila vse sorti napotkov... ma sem se odločla, da bom začela njaprej z zelenjavo... baje, da otroci, enkrat ko sprobajo sadje, ki je sladko, nočejo zelenjave...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.1.2009 16:40:46   
gloria

Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček?

Bom rabljenega kupla, veš.... je pa tak nov cca 200€, jaz sem se zmenila za 70... user posted image

...dober si se ti to zmenlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.1.2009 16:41:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Poglej jo, Kahlo.....user posted image

...kjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.1.2009 16:42:02   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govoriteuser posted image user posted image user posted image . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????

kaj bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

men se tud nekaj takega zdiuser posted image

aha user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.1.2009 16:44:10   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: leda

. Imamo čisto nov trip trap

pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla...

jaz pri našem prvem tud....mi je mimo, da on pri svoji mizi sedi in jeuser posted image

...to je tist lesen stolček ta trip trapuser posted image ...pa ne se smejatuser posted image ....tudi za koco sem se tuki naučila ko ste se v čvekanju pogovarjale kaj ste že vse nabavle...

Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.1.2009 16:47:06   
gloria
...grem mal posparvljat....ta rr mi velik časa vzame...bi bilo fajn da bi bila en teden brez njega bi si cel štuk pospravlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
...pol bi pa rabla dva tedna da vas preberem...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......