|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
8.1.2009 23:06:03   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Galuser posted image
ubogi mamin križuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.1.2009 23:07:05   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Doma žalujemo za babico. 

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.1.2009 23:08:27   
KAHLO
meni je pa zdaj kar moj mogel priskočiti na pomoč in mu je uspelo.....tako a je zdaj moj avatar Ronja na previjalniuser posted image user posted image user posted image user posted image to je moja najljubša slikica.

Naša jih jih ima pa zda 7600g.......user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me tud že v križu pošteno štiha ko si babnca zaželi ujčkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.1.2009 23:09:26   
KAHLO
tasha23 : moje sožaljeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.1.2009 23:12:33   
Lara Croft
Naša jih jih ima pa zda 7600g....

Lara ima 1,9kg manj... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.1.2009 23:15:23   
Lara Croft
Ko si avatar štimam, je pa meni najbolj enostavno, če grem na shrani.si, tam slikco naložim, kliknem v "dodatnih možnostih", da jo pomanjša na 100 pikslov, jo spet shranim nekam v svojo mapo in dam sem gor... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.1.2009 23:15:38   
arabela*
kahlo,pozdravljenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.1.2009 23:16:16   
arabela*
našo pa spet zvijauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.1.2009 23:27:01   
KAHLO
jahhhhhhhhh............naša je prava jedka.....no večinoma, si pa vzame vsak mesec dan ali pa dva in takrat je na 10 ur!?!?!?!? nevem pediatrinja pravi da ni treba delat panike glede na njeno težo.....tako da smo se tud na to njeno muho navadliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam samo da bo tako ješča ostala in da bo tud vse jedla, da ne bo slučajno kakšna zbirčnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya jaz sem se pa kr prepričala da zdaj ko smo pa ko smo tretji mesec dali skoz brez krčkov da smo na konju....in tega zvijanja več ne bouser posted image (moram hitro potrkati po lesu)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
8.1.2009 23:28:29   
KAHLO
lara.....jaz sem kar svojega zaposlila da mi je to poštimal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image avatar mislimuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
8.1.2009 23:29:13   
Lara Croft
.naša je prava jedka.....no večinoma, si pa vzame vsak mesec dan ali pa dva in takrat je na 10 ur!?!?!?!?

Post.... vsako toliko je treba telo spucat... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
8.1.2009 23:30:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara.....jaz sem kar svojega zaposlila da mi je to poštimal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image avatar mislimuser posted image

Ma obraščk bi lahko dala čez celo...da jo vidmo... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
8.1.2009 23:34:35   
KAHLO
lara.........mah bi z veseljem..............ampak moj ma že tako male oči k kitajc.............bom probala po tvoje nardit če bo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ja..................mala zgleda skrbi za svoje telo..........upam da ne bo kaka lublanska frajla ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo morem še večkrat na štajer pelat...da bo baba k se šikauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
8.1.2009 23:38:47   
Lara Croft
.bom probala po tvoje nardit če bo ratalo

Ja, ampak prej moraš porezat vse okoli... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
8.1.2009 23:39:19   
gloria

Naša jih jih ima pa zda 7600g.......user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me tud že v križu pošteno štiha ko si babnca zaželi ujčkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

..naš tudi slabih 7600 vagan danes zvečer...ju3 gre pa vaga nazajuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.1.2009 23:39:57   
arabela*
upam da ne bo kaka lublanska frajla ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo morem še večkrat na štajer pelat...da bo baba k se šikauser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.1.2009 23:40:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

našo pa spet zvijauser posted image

...o boga

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.1.2009 23:40:53   
Lara Croft
Jst pa sadja ne maram preveč.... danes sem si rekla, da bom za večerjo jedla sadje in nič drugega... Ko je bla pa ura od večerje, se je meni upiralo sadje jest... in sem rajši lačna že cel večer... user posted image

Grem spat...

Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.1.2009 23:44:48   
KAHLO
lara hmmmm.........vidiš obrezala pa nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste na shujševalni ali kako....no jaz bi tud mogla kak kg zgubit....sem namreč fenomen da se pri polnem dojenju tudi jaz pridon redimuser posted image

nič grem jaz tudi pančat!!!

Saraya tebi pa držim pesti da bo noč čim bolj mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.1.2009 23:45:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst pa sadja ne maram preveč.... danes sem si rekla, da bom za večerjo jedla sadje in nič drugega... Ko je bla pa ura od večerje, se je meni upiralo sadje jest... in sem rajši lačna že cel večer... user posted image

jaz pa imela zdaj torto za večerjo..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.1.2009 23:45:54   
arabela*

Saraya tebi pa držim pesti da bo noč čim bolj mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.1.2009 23:46:21   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jaz pa imela zdaj torto za večerjo..........user posted image

...dober tekuser posted image ..

...punce nočka....grem se stisnit k mojmuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.1.2009 23:48:33   
arabela*
tud jaz grem med mojga in user posted image se gret.
Je zaspala......
nočkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.1.2009 23:51:52   
Lara Croft
a ste na shujševalni ali kako...

Jaz ne še..... ma bi blo fajn, da bi jedla kej sadja.. in če bi skenslala sladkarije tudi ne bi nič na mleko vplivalo... Ma sej bom... samo še pandoro imam za pojest in torto naslednji teden.... pol konec... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.1.2009 6:54:24   
ključek
jutro..............

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......