Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:06:03
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm. Bravo Gal ubogi mamin križ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:07:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:08:27
|
|
|
|
KAHLO
|
meni je pa zdaj kar moj mogel priskočiti na pomoč in mu je uspelo.....tako a je zdaj moj avatar Ronja na previjalni to je moja najljubša slikica. Naša jih jih ima pa zda 7600g....... tak da me tud že v križu pošteno štiha ko si babnca zaželi ujčkanja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:09:26
|
|
|
|
KAHLO
|
tasha23 : moje sožalje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:12:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša jih jih ima pa zda 7600g.... Lara ima 1,9kg manj...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:15:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ko si avatar štimam, je pa meni najbolj enostavno, če grem na shrani.si, tam slikco naložim, kliknem v "dodatnih možnostih", da jo pomanjša na 100 pikslov, jo spet shranim nekam v svojo mapo in dam sem gor...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:15:38
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,pozdravljena
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:16:16
|
|
|
|
arabela*
|
našo pa spet zvija
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:27:01
|
|
|
|
KAHLO
|
jahhhhhhhhh............naša je prava jedka.....no večinoma, si pa vzame vsak mesec dan ali pa dva in takrat je na 10 ur!?!?!?!? nevem pediatrinja pravi da ni treba delat panike glede na njeno težo.....tako da smo se tud na to njeno muho navadli upam samo da bo tako ješča ostala in da bo tud vse jedla, da ne bo slučajno kakšna zbirčnica Saraya jaz sem se pa kr prepričala da zdaj ko smo pa ko smo tretji mesec dali skoz brez krčkov da smo na konju....in tega zvijanja več ne bo (moram hitro potrkati po lesu)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:28:29
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....jaz sem kar svojega zaposlila da mi je to poštimal.... avatar mislim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:29:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
.naša je prava jedka.....no večinoma, si pa vzame vsak mesec dan ali pa dva in takrat je na 10 ur!?!?!?!? Post.... vsako toliko je treba telo spucat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:30:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara.....jaz sem kar svojega zaposlila da mi je to poštimal.... avatar mislim Ma obraščk bi lahko dala čez celo...da jo vidmo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:34:35
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.........mah bi z veseljem..............ampak moj ma že tako male oči k kitajc.............bom probala po tvoje nardit če bo ratalo Ja ja..................mala zgleda skrbi za svoje telo..........upam da ne bo kaka lublanska frajla ratala jo morem še večkrat na štajer pelat...da bo baba k se šika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:38:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
.bom probala po tvoje nardit če bo ratalo Ja, ampak prej moraš porezat vse okoli...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:39:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Naša jih jih ima pa zda 7600g....... tak da me tud že v križu pošteno štiha ko si babnca zaželi ujčkanja ..naš tudi slabih 7600 vagan danes zvečer...ju3 gre pa vaga nazaj ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO upam da ne bo kaka lublanska frajla ratala jo morem še večkrat na štajer pelat...da bo baba k se šika
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:40:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa spet zvija ...o boga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:40:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pa sadja ne maram preveč.... danes sem si rekla, da bom za večerjo jedla sadje in nič drugega... Ko je bla pa ura od večerje, se je meni upiralo sadje jest... in sem rajši lačna že cel večer... Grem spat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:44:48
|
|
|
|
KAHLO
|
lara hmmmm.........vidiš obrezala pa nisem a ste na shujševalni ali kako....no jaz bi tud mogla kak kg zgubit....sem namreč fenomen da se pri polnem dojenju tudi jaz pridon redim nič grem jaz tudi pančat!!! Saraya tebi pa držim pesti da bo noč čim bolj mirna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:45:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa sadja ne maram preveč.... danes sem si rekla, da bom za večerjo jedla sadje in nič drugega... Ko je bla pa ura od večerje, se je meni upiralo sadje jest... in sem rajši lačna že cel večer... jaz pa imela zdaj torto za večerjo..........
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:45:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya tebi pa držim pesti da bo noč čim bolj mirna hvala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:46:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa sadja ne maram preveč.... danes sem si rekla, da bom za večerjo jedla sadje in nič drugega... Ko je bla pa ura od večerje, se je meni upiralo sadje jest... in sem rajši lačna že cel večer... jaz pa imela zdaj torto za večerjo.......... ...dober tek .. ...punce nočka....grem se stisnit k mojmu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:48:33
|
|
|
|
arabela*
|
tud jaz grem med mojga in se gret. Je zaspala...... nočka
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 23:51:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
a ste na shujševalni ali kako... Jaz ne še..... ma bi blo fajn, da bi jedla kej sadja.. in če bi skenslala sladkarije tudi ne bi nič na mleko vplivalo... Ma sej bom... samo še pandoro imam za pojest in torto naslednji teden.... pol konec...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 9.1.2009 6:54:24
|
|
|
|
ključek
|
jutro..............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......