Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:53:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
...dober si se ti to zmenla ... Ja, tri leta že ima....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:07:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Veste kaj me zanima ...februarja se moja sestrica civilno poroci in mene je seveda zbrala za porocno prico...se pravi, da grem prvic z nekam na daljso relacijo (Lj-Berlin) zanima me...ali je potrebno za mojo Leyliko dvigniti potni list sem v bistvu hotla se malo pocakat s tem slikanjem otroskih dokumentov...ko bo vsaj sest mesecev stara...in ne ze sedaj pri treh ...ne vem no...a mislite, da je dovolj njen roj.list...ce bi slucajno do kake kontrole prislo... Lara Croft ...a nisi ti ze 1x govorila, da bos sla z Laro v Italijo ? jaz tud hodim z našim v A samo z rojstnim listom, sem prav na občino klicala in so mi rekli,da za EU ne rabim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:08:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:08:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, in kako se mu reče? Da bomo še me vedele kaj kupit, ko bo potreba po tem. vsi zgoraj navedeli so za dlesni, calgel ima pa še nekaj not proti bolečini kar ostali nimajo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:09:44
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglej jo, Kahlo..... ...kje Je bila prej tu, sem jo videla, nas je malo brala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:11:17
|
|
|
|
gold fish
|
petra - hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 17:14:19
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:15:25
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish petra - hvala Ni za kaj, saj je še več tega, dobiš vse, samo malo traja.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 17:20:08
|
|
|
|
petra1978
|
Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm. Bil je tudi cepljen. Ko ga je sestra pičila jo je prvo malo čudno pogledal, potem pa v taki žalosten jok, da je bilo še meni hudo . Danes je pa cel dan taki tečko, pa ne vem, al od cepiva včeraj al ga že malo luna mantra, al... Pa precej več spi, kot ostale dni, tako da mislim, da je cepivo krivo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:03:38
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem se spravla torto delat,prvič
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:14:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se spravla torto delat,prvič Tudi biskvit? Jupiiii.... jst tk rada torte delam...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:30:02
|
|
|
|
pf
|
Saraya da ti rata torta. Petra hvala ti. Jaz sem danes nesla cunjice nazaj v BC in kupila Lani stolček za papanje Peg perego Prima pappa 2009 model, takega lepega zelenega z rahlim belim vzorčkom je poslikan. Naklon se spreminja in višina sedenja. Gre tudi čisto do tal skoraj, tak da mi je všeč. Pa tudi njej je bil, sem jo že posadila noter in je bila kot kralj na betajnovi. Stane pa 140 €. Drugače ga še ne bi kupila, ampak ko je bilo ravno to z vračilom sem pač izbrala to možnost. Pa frutke sem nakupila v DM-ju. Sokce ji bom dala verjetno te, kašice bom pa doma delala. No mogoče tudi sokce, ampak nimam prav ideje kako jih narediti brez sokovnika. So pa frutki 0,55 €, hipovi sokci pa euro. Pa itak, da frutke dela Fructal, ki je priznana firma. Bomo kar na frutku. Tudi jaz ji namažem dlesni s calgelom, ker sta zobka ful na vidiku. Vsak čas bosta skozi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:32:09
|
|
|
|
pf
|
Sebi sem kupila še nike torbico, pa mustangove čevlje. Sebi ne bom nič kaj kupovala za obleči, ker moram shujšati za eno konfekcijsko številko vsaj. Jutri bo baje ful mrzlo, upam da ne tak da ne bo za ven iti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:32:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se spravla torto delat,prvič Tudi biskvit? Jupiiii.... jst tk rada torte delam... ne,biskvit sem kupla..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:50:57
|
|
|
|
pf
|
Saraya a ima kdo od vas rojstni dan, ali pa se boste preprosto posladkali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:51:34
|
|
|
|
pf
|
Ma ja, saj tudi kupljen biskvit je vredu. Jaz ga ponavadi spečem, sem pa že enkrat delala torto s kupljenim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:52:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se spravla torto delat,prvič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:53:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 19:55:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a ima kdo od vas rojstni dan, ali pa se boste preprosto posladkali? ne,ne,kar tako. Jaz namreč obožujem torte,pol pa sem se odločla,da se bom to čudo naučila sama delat
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:00:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:01:19
|
|
|
|
arabela*
|
kaja marija
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:13:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
ne,biskvit sem kupla.. Prow fini so tudi kupljeni... neč ni treba zardevat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:39:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Gal tehta 6840 g (zakaj že mene križ boli?) in je velik 64 cm.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:40:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se spravla torto delat,prvič Tudi biskvit? Jupiiii.... jst tk rada torte delam... ne,biskvit sem kupla.. ...nič narobe vsaj en del manj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 20:42:11
|
|
|
|
gloria
|
pf dej ti temu svojmu svaku reč naj pripopa kakšno slikco Lane pa stolčka....sam še njo nismo vidli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......