|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
5.1.2009 10:21:47   
pf
Jutro.

Punce, ki ste danes začele hujšati. user posted image user posted image user posted image Ne vem, če se vam ne pridružim.
Lara ko sem jaz kupila Dormeo memory 120 x 60 za Lano v spletni od BC ga tudi ni bilo na netu in sem poklicala na tisto brezplačno telefonsko in so mi ga poslali, tako da pokliči, ker sigurno je.
Gold fish pod katero rubriko greš, da prideš v vaše hujšanje direkt?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.1.2009 10:23:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha

...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katereuser posted image

pa to je tista gasilska...meta in lana17 sta zraven.....  

Vidiš, mene, ki mi je burja tako lepo rdeče obarvala, se pa (skor) nobena ne spomni!user posted image

jaz sem napisala, da si ti gor...se te spomnem...sediš na desni strani na sliki..... oliv hlače in črn pulover.....mi deluje spominuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.1.2009 10:24:20   
ključek
ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.1.2009 10:28:04   
lana17
Dobro jutro!

Moj se tud lih kar trudi zaspat. Gledena to, da je tišina je vrjetno zaspal.

Meta, sam da se je vse ok izteklo.user posted image user posted image user posted image

Da ne boste sam ve na dieti, jaz sem od dons tud. Ker ima mali težave s kakanjem, bom poskusla, če bo dieta kaj pomagala pri odpravljanju težave. Je ena znanka dala seznam kaj lahko jem, ga je dobila v bolnišnici, ker njen tud ni kakal. Upam, da se mu bo prebava uredila.

Še vedno je - 8, za znoret, včeraj se je šele zgodaj popoldne segrelo tolk, da smo šli ven.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.1.2009 10:35:10   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Še vedno je - 8, za znoret, včeraj se je šele zgodaj popoldne segrelo tolk, da smo šli ven.

jutri bo -13..................user posted image user posted image user posted image

user posted image

koliko pod minusom greste ven???

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.1.2009 10:47:35 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.1.2009 10:47:52   
lana17
user posted image me že kliče

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.1.2009 10:52:44   
pf
Me to you medve sva do zdaj še šle vsak dan, je pa res da če ne bi bilo tako mrzlo bi bile zunaj dalj časa, zdaj sva pa urco, če je okrog okrog nule sva edino do dve urci, samo jo dol zadekam do fula. V zimsko vrečo jo položim, se mi zdi zdajle ko je mraz bolj priročna kot pajacek. Tistega bolj uporabljava za v avto, če gremo kam. Kaj pa vedve?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.1.2009 10:53:35   
pf
Lana 17 in česa se moreš izogibati, da bo Jon bolje kakal? Naša sicer kaka, ampak me pa zanima, če bo kdaj to tudi pri nama problem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.1.2009 10:54:16   
pf
Gold fish pomagaj. Kako pridem direkt na hujšanje, ne preko tistega linka.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.1.2009 10:56:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan

...ta dan je meni bil najboljšiuser posted image ...pol sem sam čakala gdaj bo spet škrobni...ma saj gre boš vidla....

a tak boste ve hujšale? Da si prilagajate jedilnike in čokolado na škrobni dan tiščite? user posted image user posted image user posted image  Čokolada je cuker, ogljikovi hidrati....

sem vidla, da sem jo narobe uvrstilauser posted image ...samo veš..škrob je pred OH...mogoče zatouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.1.2009 10:56:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz se vam pa na skrivaj pridružim user posted image

..nič na skrivaj...pridiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.1.2009 10:59:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish pod katero rubriko greš, da prideš v vaše hujšanje direkt?

http://www.ringaraja.net/forum/m_3589012/mpage_1/key_/tm.htm#3589662

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.1.2009 11:00:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

jaz sploh ne gremuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.1.2009 11:02:16   
gold fish

družinsko življenje....ločevalna dieta...start 5.1...nekak tak..

mali se dere

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.1.2009 11:03:24   
ključek

Me to you medve sva do zdaj še šle vsak dan, je pa res da če ne bi bilo tako mrzlo bi bile zunaj dalj časa, zdaj sva pa urco, če je okrog okrog nule sva edino do dve urci, samo jo dol zadekam do fula. V zimsko vrečo jo položim, se mi zdi zdajle ko je mraz bolj priročna kot pajacek. Tistega bolj uporabljava za v avto, če gremo kam. Kaj pa vedve?

jaz ji obvezno oblečem spajks. ima 2 različna, eden je toplejši in ima spodaj lahko samo bodi, žabice, debele zokenčke in en čisto tanek bodi s celoma brez rokavov.kapo, šal. v vozičku obvezno dekca spodaj, z eno dekco pokrita, pa še košaro čist zaprem in če piha, dam še pleničko čez.in je vedno prijetno topla ko prideva domov.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.1.2009 11:04:10   
ključek

user posted image

jaz sploh ne gremuser posted image

tudi če sije sonček ne?? ker midve greva če sije sonček in jo tja do -3.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.1.2009 11:09:13   
gold fish

tudi če sije sonček ne?? ker midve greva če sije sonček in jo tja do -3.

če mi slučajno prej ne zaspi ja, drugače pa ga ne mrdam pol za ven peljat.... Pa mislim, da je bil pri nas sonček zdaj 1 al 2x..nič več...

mene je ful strah, ker je mali imel kao pljučnico, ko se je rodil...ma mogoče bolj občutljiva dihalauser posted image ...

Pri nas je zdaj še vedno -4,6, pa sonca nikjer....smo na takem delu doma,ko dosti piha, pa še ful odprto je ker je na bregu

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.1.2009 11:19:09   
gold fish
pf - si nas našlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.1.2009 11:19:25   
gold fish

družinsko življenje....lhujšanje.....očevalna dieta...start 5.1...nekak tak..

mali se dere

Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.1.2009 11:54:00   
pf
Našla, našla. Kavo sem že spila, ker nisem vedela, da je ne smem, pa kompot brez sladkorja sem spila. Tak da za danes start sem prepozna, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.1.2009 12:29:19   
pf
No pa dietni jogurt sem še pojedla, tak da definitivno odpadem. Jaz bom poskusila bolj z manj hrane in več vadbe, to ločevanje ne vem če bo ravno zame. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.1.2009 12:48:41   
gold fish

ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo.

sem si prej glavo prala, pa se mi zdi, da meni tud več kot ponavadi.......al pa zgleda toliko ker so dolgiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.1.2009 12:50:15   
gold fish

No pa dietni jogurt sem še pojedla, tak da definitivno odpadem. Jaz bom poskusila bolj z manj hrane in več vadbe, to ločevanje ne vem če bo ravno zame. 

jaz sem tud kavo pila....., jogurt pa spada med beljakovine....tak da ..si lahko zraven.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.1.2009 13:09:34   
emi*
dan!

zunaj tako lepo sončen dan a mrzloooouser posted image user posted image Ines spi,tako se je najedla da ni mogla dihat,danes sem ji dodala še malo piškotka v kašico,kaka gosto,že ko velika.user posted image Prav čudno mi je zglealo.Zaenkrat ji gre malo težje ma se bo navadla,ni ji jasno kaj je to zdaj.ma saj gre,ni tako težko.

Jaz pa bom zdaj počla ne eni strani.ob dveh jo bom pa podojila.Ma saj se po kašici ne sme dojit,mislim v kratkem,mleko pa sadje ,bo driska??user posted image user posted image

Jaz počakam vsaj urco pa pol.

Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.1.2009 14:11:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

danes sem ji dodala še malo piškotka v kašico,kaka gosto,že ko velika.user posted image

...pa ona to že tak prav zna jest? Jaz sem našemu probala čisto malo banane dat..vrh žličke...pa sploh ne zna dol požret..potiska z jezičkom ven tak da nič not ne dobiuser posted image ... me je tak gledal, ko sem danes babano za zajtrk jedla z vilicamiuser posted image ...pa sem mu dala malo probat... Ma še ni zainteresiran, pa ne bom nikamor hitelauser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?