Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:21:47
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Punce, ki ste danes začele hujšati. Ne vem, če se vam ne pridružim. Lara ko sem jaz kupila Dormeo memory 120 x 60 za Lano v spletni od BC ga tudi ni bilo na netu in sem poklicala na tisto brezplačno telefonsko in so mi ga poslali, tako da pokliči, ker sigurno je. Gold fish pod katero rubriko greš, da prideš v vaše hujšanje direkt?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:23:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha ...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katere pa to je tista gasilska...meta in lana17 sta zraven..... Vidiš, mene, ki mi je burja tako lepo rdeče obarvala, se pa (skor) nobena ne spomni! jaz sem napisala, da si ti gor...se te spomnem...sediš na desni strani na sliki..... oliv hlače in črn pulover.....mi deluje spomin
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:24:20
|
|
|
|
ključek
|
ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:28:04
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Moj se tud lih kar trudi zaspat. Gledena to, da je tišina je vrjetno zaspal. Meta, sam da se je vse ok izteklo. Da ne boste sam ve na dieti, jaz sem od dons tud. Ker ima mali težave s kakanjem, bom poskusla, če bo dieta kaj pomagala pri odpravljanju težave. Je ena znanka dala seznam kaj lahko jem, ga je dobila v bolnišnici, ker njen tud ni kakal. Upam, da se mu bo prebava uredila. Še vedno je - 8, za znoret, včeraj se je šele zgodaj popoldne segrelo tolk, da smo šli ven.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:35:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Še vedno je - 8, za znoret, včeraj se je šele zgodaj popoldne segrelo tolk, da smo šli ven. jutri bo -13.................. koliko pod minusom greste ven???
< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.1.2009 10:47:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:47:52
|
|
|
|
lana17
|
me že kliče
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:52:44
|
|
|
|
pf
|
Me to you medve sva do zdaj še šle vsak dan, je pa res da če ne bi bilo tako mrzlo bi bile zunaj dalj časa, zdaj sva pa urco, če je okrog okrog nule sva edino do dve urci, samo jo dol zadekam do fula. V zimsko vrečo jo položim, se mi zdi zdajle ko je mraz bolj priročna kot pajacek. Tistega bolj uporabljava za v avto, če gremo kam. Kaj pa vedve?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:53:35
|
|
|
|
pf
|
Lana 17 in česa se moreš izogibati, da bo Jon bolje kakal? Naša sicer kaka, ampak me pa zanima, če bo kdaj to tudi pri nama problem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:54:16
|
|
|
|
pf
|
Gold fish pomagaj. Kako pridem direkt na hujšanje, ne preko tistega linka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:56:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan ...ta dan je meni bil najboljši ...pol sem sam čakala gdaj bo spet škrobni...ma saj gre boš vidla.... a tak boste ve hujšale? Da si prilagajate jedilnike in čokolado na škrobni dan tiščite? Čokolada je cuker, ogljikovi hidrati.... sem vidla, da sem jo narobe uvrstila ...samo veš..škrob je pred OH...mogoče zato
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:56:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz se vam pa na skrivaj pridružim ..nič na skrivaj...pridi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:00:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you koliko pod minusom greste ven??? jaz sploh ne grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:02:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish pomagaj. Kako pridem direkt na hujšanje, ne preko tistega linka. družinsko življenje....ločevalna dieta...start 5.1...nekak tak.. mali se dere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:03:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you medve sva do zdaj še šle vsak dan, je pa res da če ne bi bilo tako mrzlo bi bile zunaj dalj časa, zdaj sva pa urco, če je okrog okrog nule sva edino do dve urci, samo jo dol zadekam do fula. V zimsko vrečo jo položim, se mi zdi zdajle ko je mraz bolj priročna kot pajacek. Tistega bolj uporabljava za v avto, če gremo kam. Kaj pa vedve? jaz ji obvezno oblečem spajks. ima 2 različna, eden je toplejši in ima spodaj lahko samo bodi, žabice, debele zokenčke in en čisto tanek bodi s celoma brez rokavov.kapo, šal. v vozičku obvezno dekca spodaj, z eno dekco pokrita, pa še košaro čist zaprem in če piha, dam še pleničko čez.in je vedno prijetno topla ko prideva domov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:04:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you koliko pod minusom greste ven??? jaz sploh ne grem tudi če sije sonček ne?? ker midve greva če sije sonček in jo tja do -3.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:09:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tudi če sije sonček ne?? ker midve greva če sije sonček in jo tja do -3. če mi slučajno prej ne zaspi ja, drugače pa ga ne mrdam pol za ven peljat.... Pa mislim, da je bil pri nas sonček zdaj 1 al 2x..nič več... mene je ful strah, ker je mali imel kao pljučnico, ko se je rodil...ma mogoče bolj občutljiva dihala ... Pri nas je zdaj še vedno -4,6, pa sonca nikjer....smo na takem delu doma,ko dosti piha, pa še ful odprto je ker je na bregu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:19:09
|
|
|
|
gold fish
|
pf - si nas našla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:19:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish pomagaj. Kako pridem direkt na hujšanje, ne preko tistega linka. družinsko življenje....lhujšanje.....očevalna dieta...start 5.1...nekak tak.. mali se dere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 11:54:00
|
|
|
|
pf
|
Našla, našla. Kavo sem že spila, ker nisem vedela, da je ne smem, pa kompot brez sladkorja sem spila. Tak da za danes start sem prepozna, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 12:29:19
|
|
|
|
pf
|
No pa dietni jogurt sem še pojedla, tak da definitivno odpadem. Jaz bom poskusila bolj z manj hrane in več vadbe, to ločevanje ne vem če bo ravno zame.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 12:48:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo. sem si prej glavo prala, pa se mi zdi, da meni tud več kot ponavadi.......al pa zgleda toliko ker so dolgi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 12:50:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No pa dietni jogurt sem še pojedla, tak da definitivno odpadem. Jaz bom poskusila bolj z manj hrane in več vadbe, to ločevanje ne vem če bo ravno zame. jaz sem tud kavo pila....., jogurt pa spada med beljakovine....tak da ..si lahko zraven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 13:09:34
|
|
|
|
emi*
|
dan! zunaj tako lepo sončen dan a mrzloooo Ines spi,tako se je najedla da ni mogla dihat,danes sem ji dodala še malo piškotka v kašico,kaka gosto,že ko velika. Prav čudno mi je zglealo.Zaenkrat ji gre malo težje ma se bo navadla,ni ji jasno kaj je to zdaj.ma saj gre,ni tako težko. Jaz pa bom zdaj počla ne eni strani.ob dveh jo bom pa podojila.Ma saj se po kašici ne sme dojit,mislim v kratkem,mleko pa sadje ,bo driska?? Jaz počakam vsaj urco pa pol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 14:11:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* danes sem ji dodala še malo piškotka v kašico,kaka gosto,že ko velika. ...pa ona to že tak prav zna jest? Jaz sem našemu probala čisto malo banane dat..vrh žličke...pa sploh ne zna dol požret..potiska z jezičkom ven tak da nič not ne dobi ... me je tak gledal, ko sem danes babano za zajtrk jedla z vilicami ...pa sem mu dala malo probat... Ma še ni zainteresiran, pa ne bom nikamor hitela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?