|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
5.1.2009 21:16:54   
arabela*
grem si zdaj večerjo delat.sendviče,pa čajekauser posted image
se vrnem...........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.1.2009 21:16:58   
meta21
Lara, kako je blo v šopingu?
Mi smo bli dons tud potrošniški-no vsaj hotli smo bit. Dopoldne smo bli v BTC-ju, popoldne pa v supernovi (vmes smo šli malo kuhat in jest). Smo iskali plašč za atija in na koncu prišli domov z dvojimi copatki za male goste (19/20 in 21/22), kavbojkami, jopico in 3 bodiji za Lovra.user posted image Tolk o razprodajah. Jaz si nisem hotla nič kupit, ker nočem, da so mi cote prav pri tej kilaži-torej bo treba najprej shujšat, moj je pa itak samo plašč iskal.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.1.2009 21:19:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

se vrnem...........

Dober tek!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.1.2009 21:27:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

mty skoz te pozabim vprašat če te še kaj boli od padca.....pa kako kuhna

hvala, je kar ok. samo roka je plava, pa gleženj obtolčen.user posted image
kuhna????user posted image user posted image je tak užitek kuhati v njej, posode nisem že kr neki cajt pomila, zdej sam stroj laufa.......user posted image user posted image user posted image .........se bom polenila.........user posted image user posted image user posted image .............pa tud tko mava dost (preveč) te bele tehnike, mi je vse kr mal smešn, ker imam tok enih stvari, kot adamlje.........user posted image user posted image user posted image ..............in potem, ko se jaz spravim te stvari uporabljati.................da me vidiš...........na eni strani stroj na drugi lietaratura kako uporabljati, na sredi pa jaz...........user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.1.2009 21:28:32 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.1.2009 21:31:36   
gold fish

naši otroci že spijouser posted image ,samo kako dolgo user posted image

naš tamali tud...je nekam hitro danes zaspal....ni šans do 5 zjutrajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.1.2009 21:34:19   
gold fish

se vrnem...........

kak bi jaz zdaj en senvič maznilauser posted image ...ma ne saj ne bi....samo do jutri je še daleč..

...sem pa za foro stopila na vago in začuda mi kaže isto kot zjutraj...ponavadi pokaže vse dodatke pridobljene tisti dan....razliko pa zjutraj...me prav zanima....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.1.2009 21:45:00   
meta21
Jest se tud kar naprej vagam, ko hujšam-mi je tolk fajn za vsakih 100 g, k jih je manj. Zjutraj si še zobe prej umijem samo da manj pokažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.1.2009 21:45:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa se mi je mlekec povrnil in ga je spet dovolj. Že par dni in sem vesela, ker je najslabše po moje oboje. Dojenje in dodatek. Pol je boljše ali eno ali drugo, ampak če ni pri mami dovolj je treba nekaj dati zraven.

Sta se z mamo kaj pomenili?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.1.2009 21:47:46   
meta21
Joj me zebe dons. 22 stopinj imam pa 20 cm stran od vročga radiatorja sedim pa sem čisto ledena. Ne vem, kaj me je zmatralo-leg magic ali pomanjkanje kalorijuser posted image user posted image user posted image . Grem kar pod kovter-bo prej jutro, da bom lahko kaj pojedlauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.1.2009 21:49:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mi smo bli dons tud potrošniški-no vsaj hotli smo bit. Dopoldne smo bli v BTC-ju, popoldne pa v supernovi (vmes smo šli malo kuhat in jest). Smo iskali plašč za atija in na koncu prišli domov z dvojimi copatki za male goste (19/20 in 21/22), kavbojkami, jopico in 3 bodiji za Lovra.user posted image Tolk o razprodajah. Jaz si nisem hotla nič kupit, ker nočem, da so mi cote prav pri tej kilaži-torej bo treba najprej shujšat, moj je pa itak samo plašč iskal.

jaz bi si pa mogla kupit ene ozke kavbojke,rada v škornje nosim.
pa en dan če bo bog dal,se bom spravla,da mi nohte tam popilijo,pa namažejo.Drugače si sama štimam,ampak se mi pa zdaj ne ljubi nekako..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.1.2009 21:50:13   
arabela*

Joj me zebe dons. 22 stopinj imam pa 20 cm stran od vročga radiatorja sedim pa sem čisto ledena. Ne vem, kaj me je zmatralo-leg magic ali pomanjkanje kalorijuser posted image user posted image user posted image . Grem kar pod kovter-bo prej jutro, da bom lahko kaj pojedlauser posted image

meni se to dagaja,preden zbolim........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.1.2009 21:52:00   
arabela*
ni dolgo spala.............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.1.2009 21:57:09   
gold fish

..mene tud fu zebe danes....a misliš, da mi kalorije falijouser posted image ..

...tisto, da bo prej jutro......  kaj me te čaka dobrega .....kaki jabolko al pa ringo...al naj spet banano jem.....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.1.2009 21:58:00   
gold fish

ni dolgo spala.............user posted image

...pri nas je še zaenkrat mirnouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.1.2009 22:03:50   
arabela*
user posted image kaj čakaš,pojdi k možeku kalorije kurituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.1.2009 22:04:41   
arabela*
ninkooola ,dober večer,napiši kajuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.1.2009 22:05:15 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.1.2009 22:40:58   
arabela*
kaj ste poniknileuser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.1.2009 22:43:22   
Lara Croft

Eh.... samo firmate trgovine..... si pa tudi jaz nočen zdaj kupovat cot, zaradi prevelikih številk...

Ni to nek pokrit center... sem mogla Laro v vsaki trgovinci odkrivat in odpenjat, zunaj pa spet pokrivat.... nisem si rokavic vzela, ker sem mislila,da bomo stalno notri.... in sem bla čist prezebla....

Sem pa dobila en dober predpražnik za 10 € in Lari sem kupla neko igralnico.... kot igralni center, samo da ni blazin in je iz plastike...

Meni pa čokolado.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.1.2009 22:45:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.1.2009 23:05:24   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

Ja in pol se jezim, ki sem kot žolca... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.1.2009 23:44:26   
gloria
.sem pa za foro stopila na vago in začuda mi kaže isto kot zjutraj...ponavadi pokaže vse dodatke pridobljene tisti dan....razliko pa zjutraj...me prav zanima....

..pust vago do ponedeljka pri miruuser posted image ...jaz sem se vsak mesec vagala...mi jo je moj takrat moral skrituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.1.2009 23:45:32   
gloria
.....nič bom še ju3 komentirala.....grem spati ker dobim dopoldne obiske.....nočka in lepe sanje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
6.1.2009 8:42:34   
RAČKAPK
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
6.1.2009 9:36:27   
pf
Dobro jutro.
Saraya fino, da ti je šlo na izpitu in da je to za tabo. Tudi jaz vidim, da če ne pijem dovolj tudi mlekca ni toliko. Naša tudi čez dan ne pije toliko, ponoči pa če vse noter spraviti in še kar dvakrat jeva. Ob dveh in štirih, petih, pol pa spi naprej. Pa dudico hoče enih štirikrat, samo ravno tak se moram vstat, da ji jo dam v usta. Jutri imava cepljenje in se bom temeljito pogovorila z pediatrinjo. Imam kar enih par tematik z njo za obdelat. Upam samo da ne bom pol jutri tam vsega pozabila
Meta kaj dosti se z mamo nisva pogovorile. Grem ful poredko dol k staršem, pa še to bolj zaradi očeta, ker obožuje user posted image . Midve sva si povedale z mamo kaj sva si mislile in ker se ona opravičila ne bo, jaz pa se nimam za kaj, bo zgolj pri rutinskem pogovoru ostalo. Prej sva šle vsak dan z Lano na obisk, sedaj pa greva enkrat do dvakrat na teden za urco, prej sva bile pa po par urc skoraj dnevno. Ne rabim takega načina komunikacije, sem raje same in bolj dobre volje.
Naši pa zobki ven rinejo in je tak grize vse po spisku, da je joj. Ji malo masiram dlesni s calgelom, prav čutita se spodaj dve bubiki ko ven rineta. Bogica moja mala, proti večeru jo še bolj matra.
Danes je pa res minus deset in naprej. Upam, da bo kaj manj potem ob kakih enih, dveh, drugače pa danes res ne vem, če bo za ven iti.
Gold fish od danes naprej sem pri hujšanju še jaz.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
6.1.2009 9:38:02   
ključek
Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.1.2009 9:39:03 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?