Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:35:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
zAKAJ V spletni trgovini od babi centra ni več dormeo memory 70 x 140??? Jaz to rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:37:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - jaz sem že malo probala trebušnjake......samo s tistim stomak eliminatorom zaenkrat ...pa ni vrag, da za začetek ne pomaga , pa tisto za vozit naprej in nazaj power ex tud mam, pa ono, ko je barbra drnač reklamo delala- but shaper ...vse sem od nekod prvlekla ven, pa ima zdaj pikec v sobi in malo telovadiva .... Orbitreca sem pa prodala, bom si zdaj raje leg magic nabavla ....ma ziher bo neki učinka....mene še mal boli v predelu šivov ko delam trbušnjake....bom vidla kak bo juter z LM....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:38:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zAKAJ V spletni trgovini od babi centra ni več dormeo memory 70 x 140??? Jaz to rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...kaj pa če direkt od njih vzameš ...je kaka razlika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:38:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gloria...... kaku tu, da si ti vedno odsotna, pišeš pa vseeno?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:39:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zAKAJ V spletni trgovini od babi centra ni več dormeo memory 70 x 140??? Jaz to rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...kaj pa če direkt od njih vzameš ...je kaka razlika Mislim da poštnina...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:40:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha ...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katere pa to je tista gasilska...meta in lana17 sta zraven..... Vidiš, mene, ki mi je burja tako lepo rdeče obarvala, se pa (skor) nobena ne spomni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:40:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gloria...... kaku tu, da si ti vedno odsotna, pišeš pa vseeno? ...da se lahk še drugje švercam in da me takoj ne zavohajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:41:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gloria...... kaku tu, da si ti vedno odsotna, pišeš pa vseeno? Jest sem tud mela en cajt to naštimano v nastavitvah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:41:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zAKAJ V spletni trgovini od babi centra ni več dormeo memory 70 x 140??? Jaz to rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...kaj pa če direkt od njih vzameš ...je kaka razlika Mislim da poštnina... ...aha...kaj pa sonček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:42:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
A taka si ti...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:42:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha ...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katere pa to je tista gasilska...meta in lana17 sta zraven..... Vidiš, mene, ki mi je burja tako lepo rdeče obarvala, se pa (skor) nobena ne spomni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:43:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A taka si ti... ...ja včasih sem dobivala taka vprašanja ko ih me tuki pišemo.... gloria dej kaj napiši...ali pa gloria halo ne nas samo brati ...pol mi je pa ratal neroden pa sem rajši odsotna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:44:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jo bom počasi mogla navadit tudi, da zaspi v pojsli, ne na rokah... jaz našega zdaj ene 3 dni položim v kinderpet, naštimam ringešpil , dam lupčka, rečem lahko noč in sem malo tam pri njem (to je drugač kot pri meti ), pol pa mogoče še 1xringešpil in zaspi Midva sva zdaj, ko mu je jasno, kaj sledi, uvedla še pravljice za lahko noč tak da ga ne hranim več v temi, ker pol itak rabim luč. Pa se glih tak obnese. me je blo prvič kar malo strah, da se bo razigral, ker se je tako smejal, ko sem brala pa pol ko ugasnem luč vseeno zaspi. Edino v Prlekiji pa mam nekaj težav-moram it kar večkrat nazaj v sobo. Tudi ven sem ga mogla že vzet, da sem ga potolažla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:45:25
|
|
|
|
gloria
|
...zdej pa res lahko noč.... ...ločevalke dober tek ...tega pa velik ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:46:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
.aha...kaj pa sonček Nimajo... sem pa zdej vidla, da je tista pojslica, ki jo jaz hočem, par evrotov cenejša...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:46:26
|
|
|
|
gloria
|
...še enkrat da bom imela 1600
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:49:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa tudi avtosedež, je 10 evros cenejši...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 9:07:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi ti ji boš dala sokce najprej? A boš kupovala frutke, ali sama pripravila doma? Jaz sem dve kašici kupila za Lano, eno jabolčno in eno jabolčno s korenčkom. Ne vem še sicer zakaj sem kupila, ker imam namen pripravljati doma, ampak saj bodo šle v promet. Ampak so pa drage, 0.99 € sem dala za vsako. Je pa od Hippa. A ni to drago za tak mali kozarček? Ja, meni je patronažna svetovala najprej sokce. Počakat moram na 2. cepljenje, pa še kaka 2 dni, potem pa začnemo. En okus 3 zaporedne dni, recimo 4 žličke v dopoldanskem času. Potem 3 dni nov okus, pa še 1x tako. (skupaj 9 dni). Potem pa že kako kuhano jabolko.... itd. Glede kupovanja pa je tako.... kolikor se bo dalo, bom že sama naredila. Ampak ni ga čez komot Nisem pa bubiju nikoli kupovala kašic ala piščanec z rižem ali špageti bolonjeze . Samo sadne in korenčkovo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 9:13:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mogoče butasto vprašanje ampak ...recimo ko začneš z GH se dojenje zmanjša ali se pa lahko daje v obroku oboje(v manjših količinah ) malo se zmanjša.....odvisno koliko poje Gh pri obroku...... , pol pa vedno manj...... Lahko pa daš oboje, sploh od začetka.... od začetka je GH samo za zraven. Naj bi dajala v vmesnem času, ne ob dojenju, še posebej, če se zaradi tega začne odstavljat (to je pri veliko mamicah problem). Potem pa je smiselno, da se komlet obrok zamenja, en po en...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 9:13:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan ...ta dan je meni bil najboljši ...pol sem sam čakala gdaj bo spet škrobni...ma saj gre boš vidla.... a tak boste ve hujšale? Da si prilagajate jedilnike in čokolado na škrobni dan tiščite? Čokolada je cuker, ogljikovi hidrati....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 9:13:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle Fiši, ali imate odprto svojo temo? Bi še jaz malo pogledala...me mika, a nisem prepričana, če bi mi uspelo... Rabim vzpodbudo imamo ja....... men je tud fajn, da se vzpodbujamo, pa da dobim kaki info za jedilnik ... evo ti link...pa pridi, da nas bo več http://www.ringaraja.net/forum/m_3589012/mpage_1/key_/tm.htm#3589662 jaz se vam pa na skrivaj pridružim
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 9:22:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zAKAJ V spletni trgovini od babi centra ni več dormeo memory 70 x 140??? Jaz to rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...kaj pa če direkt od njih vzameš ...je kaka razlika Mislim da poštnina... pol pa idi v trgovino in ga direkt kupi. V Intersparu vem da so jih imeli, pa v pohištvenih trgovinah....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:02:04
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:17:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro jutro. midve sva že pred sedmo vstali in malo prej je zaspala nazaj. mami pa hit na RR in net.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 5.1.2009 10:20:01
|
|
|
|
ključek
|
sem prej na tv pika spremljala hitovo budilko. in so končno razkrili, da bodo fantje lahko osvajali srce špele grošelj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?