Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:53:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:57:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece.. Jaz sem tudi rekla, da bom začela konec tega meseca (4,5 bo star) ob nedeljah, ko je vedno korenček v juhi mu dajat počasi. Najprej eno žličko v nedeljo (1x tedensko) pol pa skoz več in bolj pogosto. Itak revček ni dojen pa naj kaj dobrega proba, ker ta AM men tolk smrdi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:58:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece.. ...pol bomo pa me dve skupi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:59:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece.. ...pol bomo pa me dve skupi ...sem prehiter prebrala...sem mislila da boš aprila začela hujšat ...ma saj ti tak super zgledaš da ti po moje res ni treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:00:01
|
|
|
|
gloria
|
...nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:00:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Montignak je sicer tudi na nek način ločevalna.... ma lahko ješ za zajtrk sadje, za kosilo meso, za večerjo OH... ali ravno obratno... Kaj je to? Ne poznam! Jaz sem pred leti hodila v linea snello in so mi dali takle jedilnik: zajtrk: praktično karkoli-kruh, kosmiči, jogurt... malica: sadje kosilo: OH in zelenjava malica: sadje večerja: beljakovine in zelenjava A je to kaj podobnega? Jaz sem takrat shujšala 12 kil v 3 mesecih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:02:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Itak revček ni dojen pa naj kaj dobrega proba, ker ta AM men tolk smrdi! ...saj mislim, da vsem smrdi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:03:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece.. ...pol bomo pa me dve skupi Bi mi sicer bolj odgovarjalo bi ji popoldan kaj novega uvedla, da bi potem imela moje mleko za zvečer, ker zdej ji moram zvečer dat AM. Samo je zaradi reakcij menda boljše zjutraj, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:04:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven. Jaz bom začela, ko bo dopolnila 4 mesece.. ...pol bomo pa me dve skupi ...sem prehiter prebrala...sem mislila da boš aprila začela hujšat ...ma saj ti tak super zgledaš da ti po moje res ni treba men se tud zdi, da je čisto OK, na tisti gasilski z meto in lano ...nikjer kakih kg viška , pa če se spomnim onih slik s floride...prava mačka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:04:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma saj ti tak super zgledaš da ti po moje res ni treba Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:04:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...nočko nočko al operacija triumf
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:06:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Montignak je sicer tudi na nek način ločevalna.... ma lahko ješ za zajtrk sadje, za kosilo meso, za večerjo OH... ali ravno obratno... Kaj je to? Ne poznam! Jaz sem pred leti hodila v linea snello in so mi dali takle jedilnik: zajtrk: praktično karkoli-kruh, kosmiči, jogurt... malica: sadje kosilo: OH in zelenjava malica: sadje večerja: beljakovine in zelenjava A je to kaj podobnega? Jaz sem takrat shujšala 12 kil v 3 mesecih. Mislim, da je po Montignaku glih nekaj takega.... beljakovine lahko z zelenjavo, hidrate z zelenjavo, zelenjavo lahko z maščobo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:06:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa če se spomnim onih slik s floride...prava mačka Kje so cajti.... pa tam sem že imela nekaj viška...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:11:01
|
|
|
|
gloria
|
nočko al operacija triumf si me poštudirala ...škoda da je že juter konec...keri misliš da bo zmagal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:11:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa sem ugotovila,da je naša M ponoči čist od zize odvisna. Ma čist možno... Lara tko težko zaspi, če ni na joški... no, ona potem vsaj spi celo noč... Sem jo pa začela navajat brez oz. z dudo... in takrat se vedno po kaki urci zbudi, tudi danes... Saj ne vem točno, če je zaradi tega, morda pa ji je deveta ura še malo prezgodaj..... potem jo dam malo na joško in takoj spi naprej... Jo bom počasi mogla navadit tudi, da zaspi v pojsli, ne na rokah...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:12:26
|
|
|
|
gloria
|
Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha ...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:13:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa če se spomnim onih slik s floride...prava mačka Kje so cajti.... pa tam sem že imela nekaj viška... ...misliš zgoraj ne ...drugje ni za videt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:14:17
|
|
|
|
gloria
|
men se tud zdi, da je čisto OK, na tisti gasilski z meto in lano ...nikjer kakih kg viška , pa če se spomnim onih slik s floride...prava mačka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:14:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria nočko al operacija triumf si me poštudirala ...škoda da je že juter konec...keri misliš da bo zmagal nimam pojma.... ...meni je že čisto vseeno.....vsi so po svoje dobri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:16:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jo bom počasi mogla navadit tudi, da zaspi v pojsli, ne na rokah... jaz našega zdaj ene 3 dni položim v kinderpet, naštimam ringešpil , dam lupčka, rečem lahko noč in sem malo tam pri njem (to je drugač kot pri meti ), pol pa mogoče še 1xringešpil in zaspi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:17:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ma kaku pa ti veš, kak jaz zgledam? Po fotkah? Ja, magari, da bi bla še vedno taka... haha ...na tisti fotki ko ste še dve zraven z malčki.....nespomnem se katere pa to je tista gasilska...meta in lana17 sta zraven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:22:00
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - jaz sem že malo probala trebušnjake......samo s tistim stomak eliminatorom zaenkrat ...pa ni vrag, da za začetek ne pomaga , pa tisto za vozit naprej in nazaj power ex tud mam, pa ono, ko je barbra drnač reklamo delala- but shaper ...vse sem od nekod prvlekla ven, pa ima zdaj pikec v sobi in malo telovadiva .... Orbitreca sem pa prodala, bom si zdaj raje leg magic nabavla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:29:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria nočko al operacija triumf si me poštudirala ...škoda da je že juter konec...keri misliš da bo zmagal nimam pojma.... ...meni je že čisto vseeno.....vsi so po svoje dobri Kaj to gledate?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:31:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jo bom počasi mogla navadit tudi, da zaspi v pojsli, ne na rokah... jaz našega zdaj ene 3 dni položim v kinderpet, naštimam ringešpil , dam lupčka, rečem lahko noč in sem malo tam pri njem (to je drugač kot pri meti ), pol pa mogoče še 1xringešpil in zaspi Lara se pa v trenutku zbudi, če ji ringelšpil priklopim in se začne na veliko začne pogovarjat z njim.. ko se naveliča pa začne klicat.... pol tečnart... pol jokat.... pol dret... haha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 23:34:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jo bom počasi mogla navadit tudi, da zaspi v pojsli, ne na rokah... jaz našega zdaj ene 3 dni položim v kinderpet, naštimam ringešpil , dam lupčka, rečem lahko noč in sem malo tam pri njem (to je drugač kot pri meti ), pol pa mogoče še 1xringešpil in zaspi Lara se pa v trenutku zbudi, če ji ringelšpil priklopim in se začne na veliko začne pogovarjat z njim.. ko se naveliča pa začne klicat.... pol tečnart... pol jokat.... pol dret... haha ...takšen je Nik ....ta ringešpil ga čist razigra pol pa začne čebljti se smeji ko se pa naveliča pa jok...za zdej mi edino na zizi zaspi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?