Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:02:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Torej... Lara ima 5000g. Sem zdej odštela škatlo v kateri sem jo vagala, bodi, pajacek in pleničko... V šestih tednih se je zredila 700 g... to je 466 g na mesec... ups... NO, Ma tolk ku miga, brca in se pogovarja, ni čudno, da vse pokuri.... haha ....zato sta najina dva bolj manekenske sorte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:03:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lovro tudi kakšen dan joka že pred 7. uro, spet drugič ga pa ob 9h komaj zbudim . Saj vem, da je oboje super ampak hočem rečt, da različno dolgo spi. Ma joj... nekam zgodaj je zaspala danes....OB 9ih že.. me prow zanima, al bo zdej spala nočni spanec al se bo še kej zbudila.... matr, če bo uzbuna že ob 3h!! za mene nič novega Meta...ti pa napiši enkrat ta tvoj ritual...da vidim kje falim ...da mi ne spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:06:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če si samo Laro dala na tehtnico, ni to natančno. Osebne tehtnice običajno dobro kažejo šele nad 10 kg. mi to prakticiramo tako, da ga ima nekdo v naročju....samo kaj ko gre recimo najprej mama z njim gor, pa pokaže ponavadi več kot pa pol ko gresta oba dedca gor.... A to vaga ve, da smo ženske bolj občutljive na tiste "viška" številke al kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:07:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ku-kuc, veseli december je tu! ..... na tej slikici je pa čisto bubiju podobna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:10:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas je pa vsak dan druga ura zbujanje. Se vrstijo od dvanajste do četrte za prvo dojenje in drugo okrog pete do pol sedme. Med sedmo in pol osmo smo pa že vsak dan v akciji. Dobesedno. Ga ni vraga da bi jo pripravil več k spanju. Okrog devetih, pol desetih spet gre v krtkovo deželo, takrat ji več ne znese in pol spet aja pridno eno urco. UH MAdona...... samo tiho sem lahko.... Lara - res si lahko tiho ja pf..... pri nas je tud nekak tak, pa ni dojen - čisto odvisno......tud nima neke stalne ure... ..samo glede na prvega sem jaz s tem tak v Ameriki ....kar se spanja tiče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:11:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Se ti zdi Lara ful suhica? Ma ne... meni je za pogledat čist OK...... so mi bolj drobni otročki itak bolj všeč... ma ne gre tle za to, kaj je meni všeč... TUdi lička ima prow lepa zalita.... šlavfke pa je po nogicah mal zgubila, mislim, da jih je imela več..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:11:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft matr, če bo uzbuna že ob 3h!! do takrat midve že dvakrat jema kljub nočnemu spancu Marisa je tud frajerka .....si vzame ne glede na vse, pa če treba 5x na noč ..... ....pametna deklina.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:13:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi smo našega tud danes kar tako, da ga je imel ati v naročju...pa je nekak tak kot tvoja lara PA ŠE starejši je.. to že...samo najina odpustna pri 18 dneh je bila komaj 2840g, porodna pa 3030g.....sma tak frajerja.....do kje sma že prišla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:16:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya budilka IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pred cerkvo .....da ste se sproti spovedale... Rajš pejd ZS mal počekirat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:16:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Meta...ti pa napiši enkrat ta tvoj ritual...da vidim kje falim ...da mi ne spi Ja to se je pa začelo že davnega decembra 2007...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:16:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v skrajnem primeru jo boš morala ponoči budit Kdo bo pa mene zbudil? Najboljše, da Demi-ki en cingl okrog vratu navesiš in jo natreniraš, da te zbudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:18:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rajš pejd ZS mal počekirat.... že šibam....... ma jaz sem že od jutra men se zdi prijavljena, pa komaj zdaj malo več cajta... že
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:20:58
|
|
|
|
lana17
|
dete spi, zdaj pa gre še mami...nočko vsem prisotnim čvekam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:24:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Malo brskam po mojih fotkah.... leta 2006... sedmera jezera, krnsko jezero, čaven, slivnica, leta 2007... egipt, florida, bavarski gradovi, budimpešta, rim, neapelj, pompeji, vezuv, dunaj leta 2008... egipt........ Lara....voziček, voziček, voziček.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:28:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo brskam po mojih fotkah.... leta 2006... sedmera jezera, krnsko jezero, čaven, slivnica, leta 2007... egipt, florida, bavarski gradovi, budimpešta, rim, neapelj, pompeji, vezuv, dunaj leta 2008... egipt........ Lara....voziček, voziček, voziček.... haha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:30:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Meta...ti pa napiši enkrat ta tvoj ritual...da vidim kje falim ...da mi ne spi Ja to se je pa začelo že davnega decembra 2007... ma dobro tisto ati na mami .....tisto naj bo vajino....mene bolj ta vsakdanji zdajšnji ritem zanima..... ....geni...za spanje ... jih ne morš naročit...... daj ono drugo no malo....če vse to izvzameš.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:30:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Najboljše, da Demi-ki en cingl okrog vratu navesiš in jo natreniraš, da te zbudi u,ta pa je močna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:31:42
|
|
|
|
gold fish
|
...bom jutri brala.....še moram nekaj čestitk napisat, pa malo banka net prečekirat, ker me je nekaj leva roka srbela .... račkapk...mogoče13 plača ...po moje bo kar sanja svinja o kukuruzu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:32:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Najboljše, da Demi-ki en cingl okrog vratu navesiš in jo natreniraš, da te zbudi u,ta pa je močna pa po moje je bolj ziher kot budilka..... če je že na močota šla piškat, potem..... bujenje ne bo problem.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:34:02
|
|
|
|
gold fish
|
pa nena me motite več, no ....... vidim vaše poste, pa kar nekaj odgovarjam ... banka net is calling
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:47:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Najboljše, da Demi-ki en cingl okrog vratu navesiš in jo natreniraš, da te zbudi hahaha..... pol niti zaspali nebi, ki bi norela s tistim po stanovanju, ki bi ji šlo na živce... hahaha Drgač pa jo dajamo ponoči ven... čeprav bi bla lahko notri, glede na to, da zna it lulat v vedro... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:51:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa po moje je bolj ziher kot budilka..... če je že na močota šla piškat, potem..... bujenje ne bo problem..... Al pa v banjo... Joj, imam že čist ledeno desno roko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:54:16
|
|
|
|
arabela*
|
lahko noč in mirne sanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 23:10:19
|
|
|
|
morango
|
Uf sem zmatrana. Leno sem odložila v zibko, končno je zaspala. Je trajalo tri ure, da se je danes umirila in zaspala. Bi jedla, se nosila, dremala, podirala kupčke ... Mogoče ji pa ritual ni všeč ? Ma se ne bom pritožvala, bo že, saj je pa tud lepo te otročke mal crtat in jim s tem pomagat. Lara, verjetno Lara izpusti kak obrok na noč, ker spi tako pridno, in se to pozna. Lena ima kar tempo, tudi ponoči je na 4 ure, pol pa pridno takoj zaspi. Prejšnji teden se je čez dan nekaj afnala in ni tolk jedla, ponoči si je pa kar dvakrat zelo obilno postregla. Pa tudi ni nujno, da vsak mesec enako napreduje. Če je živahna in so pleničke polulane, je čist ok. Mogoče jo pa večkrat pristavi čez dan, da nadoknadi nočno hranjenje. Se moram počas spat spravit. Lepo in čim dlje spite ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 23:15:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja, danes sem jo kr naprej na joško dajala... itak pa nisva imeli dost kej drugega počet, ki je padal dež... Grem.... vsaj mislim... nočko...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?