Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:39:16
|
|
|
|
pf
|
O Lara tvoja Larika je tak pridna, če drugače spančka do petih. To je super glede na to da je to mala dojenčica še. Še ob treh bi bilo super. Pridna pupica je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:41:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
da najbrž obroke šteje in ko pride do 6., ve, da mora spat celo noč Samo se jaz tudi to sprašujem.... Lara je tudi ob 6ih zaspala za pol urce.... sej, če se enkrat okoli enajstih zbudi, bi mi blo čist OK... pol pa nej spi do osmih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:43:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Če si samo Laro dala na tehtnico, ni to natančno. Osebne tehtnice običajno dobro kažejo šele nad 10 kg.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:44:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
O Lara tvoja Larika je tak pridna, če drugače spančka do petih. To je super glede na to da je to mala dojenčica še. Še ob treh bi bilo super. Pridna pupica je. jA, SEJ je res... se nič ne pritožujem...samo skrbi me mal, če morda premalo je.... ma sej, ko se kdaj zvečer po podoju še joče, ji naredim flaško... ma če nič ne reče, pa ne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:45:20
|
|
|
|
pf
|
Pri nas je pa vsak dan druga ura zbujanje. Se vrstijo od dvanajste do četrte za prvo dojenje in drugo okrog pete do pol sedme. Med sedmo in pol osmo smo pa že vsak dan v akciji. Dobesedno. Ga ni vraga da bi jo pripravil več k spanju. Okrog devetih, pol desetih spet gre v krtkovo deželo, takrat ji več ne znese in pol spet aja pridno eno urco.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:46:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo nas z pregleda....imamo že 63 cm. in 7000g.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:48:12
|
|
|
|
pf
|
Lara saj če ti ne da znaka po podoju za papico je po moje brezveze, da ji ponujaš. Saj zdaj jo toliko poznaš, da veš da bi verjetno jokala, če bi bila še lačna. Probaj parkrat ji ponuditi in če bo odklonila tak veš, da je to to in dače ne da znaka ni več lačna. Jaz mislim, da bi bil alarm če bi bila lačna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:48:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem zvagala Laro... oblečena je imela 5500g... bom potem zvagala še plenico in pajacka.. Pri šestih tednih pa je imela 4300..... Nekam lahko je to moje dete.. mi smo našega tud danes kar tako, da ga je imel ati v naročju...pa je nekak tak kot tvoja lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:48:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Ku-kuc, veseli december je tu!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:48:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če si samo Laro dala na tehtnico, ni to natančno. Osebne tehtnice običajno dobro kažejo šele nad 10 kg. no, jo bom jutri zvagala v mojem naročju.. Misliš, da je razlika v kvaliteti mleka, če jem bolj samo da je, na suho, sendviči, piza in še to kr stoje.... jst nimam cajta kuhat... če pohajamo pa itak jem kr neki..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:53:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas je pa vsak dan druga ura zbujanje. Se vrstijo od dvanajste do četrte za prvo dojenje in drugo okrog pete do pol sedme. Med sedmo in pol osmo smo pa že vsak dan v akciji. Dobesedno. Ga ni vraga da bi jo pripravil več k spanju. Okrog devetih, pol desetih spet gre v krtkovo deželo, takrat ji več ne znese in pol spet aja pridno eno urco. UH MAdona...... samo tiho sem lahko.... in če bo odklonila tak veš, da je to to in dače ne da znaka ni več lačna. Jaz mislim, da bi bil alarm če bi bila lačna. Je tudi že vse sčučala in potem bruhala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:53:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Ojla, po dolgem času se malo oglašam... Glede teže je tako: http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf tukaj si poglej v tabelo, kako napreduje tvoj otroček glede na njegovo porodno težo. Kolikor sem jaz o tem prebrala (verjemi, prebrala sem ogromno), je skrajna spodnja meja 450g na mesec, pri pediatrih pa to mejo postavijo višje (pojma nimam zakaj je temu tako). Meni je pediatrinja rekla, da je minimum 650g, medicinska sestra pa 730g (torej dve različni informaciji na istem mestu). Za pospeševanje tvorbe mleka je pogostejše pristavljanje in pravilno sesanje predpogoj. Čaji meni niso prav dosti pomagali, polenta in sezamov napitek tudi ne. Ko sem začela pogosteje pristavljat, pa je zadevca stekla... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooo si le prišla ... ....jaz sem pa pri prvem imela kombinacijo ful pogosto pristavljanje..na njegovo željo, pa možek mi je polento kuhal...pa še hippov čaj in druge čaje sem pila..... .....pa ma da je delovalo.... ....13 mesecev mlekarna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:54:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft matr, če bo uzbuna že ob 3h!! do takrat midve že dvakrat jema kljub nočnemu spancu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:54:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi smo našega tud danes kar tako, da ga je imel ati v naročju...pa je nekak tak kot tvoja lara PA ŠE starejši je..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:54:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft srečala vozičkarce s kuhancem v roki in da se ji je tok fajn zdel, da so si prvoščle. A je mogoče vas vidla? Odvisno kje... mi smo ble pred eno cerkvo... blizu, no... pred cerkvo .....da ste se sproti spovedale...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:54:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Mislim, da bi bila bolj razlika v količini. Pojma nimam. Se ti zdi Lara ful suhica? Naša bubika zgleda kar konkretna, pa ima 5700. Čeprav po nogicah recimo nima šlavfkov Kosti pa ji tudi ven ne gledajo Meni se zdi ravno prava
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:56:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jA, SEJ je res... se nič ne pritožujem...samo skrbi me mal, če morda premalo je.... ma sej, ko se kdaj zvečer po podoju še joče, ji naredim flaško... ma če nič ne reče, pa ne.... v skrajnem primeru jo boš morala ponoči budit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:57:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ku-kuc, veseli december je tu! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ke lepa je bubuka... Joj, ma tudi jst jo bom jutri našemila in pofotkala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:57:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
v skrajnem primeru jo boš morala ponoči budit Kdo bo pa mene zbudil?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:59:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Ojla, pf, to, da se ustraši nenadnega zvoka ali hitrega giba je Morojev refleks. Če ob tem trzne in stegne roke narazen, morda začne glasno jokat, potem je to to. Ta izzveni nekje do 5. meseca (če prav vem ). V šoli za starše so nam rekli, da ga ni dobro prevečkrat sprožit, tako da se skušaj izogniti, če se pač da (vedno itak ni možno). ..... v čem je fora, da ne večkrat sprožit ..da se kao ne prestraži, vznemiri prepogosto.....tak jaz to razumem..... od začetka se mi zdi, da je bilo to kar nekajkrat...zdaj, ko bo počasi 4 mesece pa se mi zdi, da že skoraj tega refleksa ni več.... včasih malo.... aja, pf - jaz tud imam radio prižgan, pa telefon zvoni, pa naš malo trzne...da bi pa jokal...to pa ne..... ...mogoče jo je pa kdaj kaj prestrašilo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:59:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi smo našega tud danes kar tako, da ga je imel ati v naročju...pa je nekak tak kot tvoja lara PA ŠE starejši je.. ne sekiraj se,no.Po moje je čist ok tvoja babika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 21:59:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v skrajnem primeru jo boš morala ponoči budit Kdo bo pa mene zbudil? budilka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:00:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si si vago nabavla? Osebno tehtnico.. .. Lara se že tri dni/noči zbuja okoli 5ih..... morda zato, ker podnevi premalo je? ma naš je samo enkrat spal do 5.30, drugače pa imamo mi nekak do 3.30 , max 4.30..... pa pol spet okrog 7
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:00:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara verjetno bo res luna krivec pri vaši isto, ker če prav razmislim tudi našo nekaj lovi ponoči. Tudi se enkrat več zbudi. naš je tud ta teden...sploh danes neki tečko..... upam, da bo vsaj zdaj spal.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.12.2008 22:00:45
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa mam tel.po večini na tiho,da se ne ustraši
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?