|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
7.1.2009 14:41:35   
tane
sonček85...vprašanje zate ki si stručko za te stvari, kako pomanjšam slikico za avatrček, piše da je dovoljen le do 20KB 73x73 ali pa če katera druga ve?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.1.2009 14:46:12   
Anonimen
no zdele bom pa jaz počas šla po našga tamavčija če bo sploh hotel iz vrtca,madonca čisto nasprotje od menejaz sm še ušla vn on pa uživa notr pa se ne zmeni zameuser posted image no sej to mi je bolj všeč da uživa kot pa da bi mu bilo hudouser posted image
jutr se bom pa bolj pozno oglasila k mamo zjutri s tamavčijem pregled in zmeri ful dolg traja sam upam da mi ne bodo spet paniko delal k nazadnje so mi rekl da ma tamavči en tumor na ledvičkah sm mislna da bom umrla od strahu tko da upam da so se zdej kej bolj spametoval kako pa kaj se kej delauser posted image
drgač pa pr nam zdele glih tko zgleda k da se bo vsak cajt vsul snegec iz neba

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
7.1.2009 14:47:33   
giotti
Tanči, a maš Windowse in gor Office? Če maš, odpri slikco s programom Microsoft Office Picture Manager, klikni Edit Pictures, klikni na desni strani Resize in potem mu tam lahko napiše točno kolko pixlov želi, da ima slikca... lahko mi jo pa pošlješ po mejlu, pa ti jo zmanjšam...

končno si prišla z brloga user posted image
A te je sonček zbudil? Jaz grem na sprehod...

< Sporočilo je popravil giotti -- 7.1.2009 14:49:07 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.1.2009 14:48:02   
Anonimen
Kok ste se pa dons razpisale vas komaj dohajam.
Jest sm bla pa dons na pregledu po laparo pa je vse OKuser posted image .
Tko da zdej greva pa še z več volje v nov boj.

Vsem nosečkam pa lepo in mirno nosečnost.

user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
7.1.2009 14:48:12   
Anonimen
Tanči greš na shrani.si in tm gor daš slikco klikniš da bi spremenila podrobnosti in nastaviš velikost 80x80 in boš v parih sekundah spremenila velikost potem pa sam kopiraš pot do slikce in v svoj profil nalimaš in voilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
7.1.2009 14:51:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sonček85...vprašanje zate ki si stručko za te stvari, kako pomanjšam slikico za avatrček, piše da je dovoljen le do 20KB 73x73 ali pa če katera druga ve?
ti je že giotka odgovorila lahko greš pa na slikomat in pomanjašaš za avatar in si shraniš sliko na namizje in potem daš kot avatar.Poskusilahko nam jo pa pošlješ in ti jo mi pomanjšamo ,kajne giotkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.1.2009 14:52:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ula23

Kok ste se pa dons razpisale vas komaj dohajam.
Jest sm bla pa dons na pregledu po laparo pa je vse OKuser posted image .
Tko da zdej greva pa še z več volje v nov boj.

Vsem nosečkam pa lepo in mirno nosečnost.

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.1.2009 14:59:52   
Anonimen
Punce a se da sliko k jo imam v albumu prestavit na profil?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
7.1.2009 15:02:25   
tane
giotti, Microsoft Office Picture Manager, ja to sem že poskusila samo potem pa če je animated gif se pa tisto izbriše, a sem to prov napisala, da pač če je plešoča žaba potem ne pleše večuser posted image

larilu, na shrani sem tudi poskusila ampak za menjavo avatarja lahko samo greš pod browse a ni takouser posted image

sonček, ja to sem mislila slikomat, sem enkrat videla da si nekomu napisala, bom poskusilauser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.1.2009 15:10:36   
Anonimen
če maš slikco gor na računalniku greš lahk na shrani.si pa tm prebrskaj ali browse on daš prenesi označiš velikost in potem sam pot prekopiraš,razen če si že zmanjšala slikco in jo maš na računalniku pol pa sam prebrskaj (browse) pa potrdi al spremeni profil al shrani al karkol je že in to je to

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
7.1.2009 15:14:58   
tane
evo, se že igram...HVALA bejbe mi je uspel...zdaj bom pa še glasove sprejemala za najboljšouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.1.2009 15:17:33   
giotti
O, super Tanči user posted image
Sem šla prav na forum pogledat, kako tako slikco pomanjšat, pa so omenili tole stran: http://www.gifworks.com/
Sem tudi jaz sprobala in pomajšala eno tako slikco... vidiš, koliko poti je v življenju za vsako stvar user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.1.2009 15:19:45   
Anonimen
user posted image user posted image kaj sta luštniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
7.1.2009 15:32:03   
tane

punce tele mi pa ne uspe naložit, mi ves čas javlja da je datoteka prevelika...če ima katera čas pa željo...izziv

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.1.2009 15:35:00   
vila MaLiNa
Punce moje... upam, da vam bo kmalu uspelo zagledati magični user posted image , user posted image .
Navijam za vasuser posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.1.2009 15:39:09   
Anonimen
Hvala!
Jest se še kr obadam s tem kako nej dam slikco na profil.
Sm bl user posted image  za te stvari. user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
7.1.2009 15:46:30   
dini
Ojla,
čestitam usemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm dala kri zdej pa čakam izvide.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.1.2009 15:53:54   
giotti
Tane, poglej moj avatarček user posted image

Ula, pojdi na Moj profil, tam poišči Moj avatar in tam klikni Naloži mojo sliko - avatar. Potem lahko po svojem disku najdeš primerno slikco. Mora bit majhna, največ 73 x 73 pixlov in ter velikost na disku ne sme presegat 20 KB. Slikce lahko pomanjšaš na vse te načine, ki smo jih prejle opisovale... če se ne znajdeš, piši zasebno... pa pošlješ po mejlu slikco ali kakorkoli... ali pa poveš, katero slikco na kateri web strani bi rada imela... 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.1.2009 15:59:12   
tane
user posted image mi je že uspeluser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.1.2009 16:01:03   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla,
čestitam usemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm dala kri zdej pa čakam izvide.user posted image user posted image user posted image

zakaj?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.1.2009 16:13:49   
ella.
kok ste danes klepetave, kozličke lepe

Tanebanane, danes tut pe nisem najboljše volje, se dogaja preveč čudnih stvari okoli mene, da ne bi imele vpliva, ampak počasi se bom zbezala ven iz melanholije, no worries :)))
Giottka, kadarkoli boš kaj rabila, mi povej. Čeprav res iskreno upam, da si to pomlad pač takega izleta iz "OBJEKTIVNIH" razlogov ne boš mogla privoščit tralala hopsasa ;) pa še take silnice so te dni na forumih zadnje čase...sulfi, oktavija, sonček že prej... user posted image

Bravo, Oktavijaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 4 leta...cel olimpijski premor si se trudila, na, zdaj pa imap zlato medaljo user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.1.2009 16:35:51   
S*
Danes ste pa prave klepetulje, sem vas komaj uspela prebrati. V službi imam gužvo in samo mal pokukam na RR

Dini, rezultati....imaš kakšno presenečenje za nas mogoče user posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.1.2009 17:16:49   
sonček85
ula evo imaš pomanjšano sedaj pa pojdi samo po napotkih giotti   user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.1.2009 17:16:50   
sonček85
tane:joj kako lep avatarčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni biti všeč
ula:seveda se da
giotti:a mata kr enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.1.2009 18:37:56   
Nončika
Anonimna, jaz bi sigurno vriskala od veselja, sploh ne bi znala skriti svojega veselja. svaka ti čast!!!

charlyka, ja super. čestitke!!!!! nova nosečka!!!!user posted image user posted image user posted image

Bojana, smrk smrk. user posted image user posted image user posted image  bodo prišli boljši časi. kajne ula23?

Sulfinija, še malo pa bodo slabosti mimo. samo še malo!!!

SMELIKA, dobrodošla med nami. držim pesti, 3.krog tečeve obe. to bo najina srečna številka. boš vidla.

Sonček, kaj pa občutek? kaj slutiš? jaz sicer pri hčerki nisem vprašala. vsi so mi govorili, da bom mela fankta. vse znake sem mela. ne, ne. enkrat sem eni, ki je ravno dala izjavo,da bom mela fantka, rekla, da se moti in bodo vsi vidli, da bo najin bejbi deklica. no in kaj mamo doma? mamo našo frčafelo. vedno sem nekje v sebi čutila, da bo deklica. zastonj so mi vsi govorili, da bo fantič.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.