|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
8.1.2009 10:06:06   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ula23

Jutro!
Punce a je možno da pride do ovolacije takoj po M.
Men se dozdeva da bi lahko bla pa je komaj 3dni po M.
Sej za enkrat sva suser posted image kr pridna.

Prinas pa ni ne snega ne sončka.

mal dvomim, je kar zgodaj ampak vse je možno... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.1.2009 10:07:41   
Anonimen
Sej men se tut čudn zdi tko da sm rajš prašala. Ene mate ful izkušen s tem tuki gor.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
8.1.2009 10:15:41   
ursa30
ovulacija naj bi v 28 dnevnem ciklusu bila v 80 % okoli 14 dneva, je pa 10 % možnosti, da je prej in 10 % možnosti, da je kasneje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.1.2009 10:17:00   
tane

Sej men se tut čudn zdi tko da sm rajš prašala. Ene mate ful izkušen s tem tuki gor.

jaz mislim da j emožno, prejšnji mese sem jaz imela nekam čudno dolgo M, 8 dni in potem sem imela O na 12 dan, se pravi 4 dni po M, se pravi da je možno...a se tole razumljivo bere?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.1.2009 10:17:39   
giotti
Draga Ulči,

saj veš, O je vedno M minus 12 do 16 dni.
Torej, računaj...
npr. da je cikel dolg 22 dni, O pa na primer nastopi 16 dni prej, torej 22 minus 16, potem O nastopi 6. dan po začetku M. In če je M na primer 3 dni, je potem še 3 dni do O, torej 3 dni po koncu M.

Po čem se ti pa dozdeva, da imaš O. Če imaš zelo vlečljiv izcedek, potem O nastopi šele čez kakšne tri dni kasneje potem, ko je tega izcedka največ.

Koliko dni pa je dolg tvoj cikel?

Vidva kar pogumnouser posted image  na dva dni, če vama ni problem. Pa bo rezultat gotovo kmalu viden.
Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.1.2009 10:27:10   
aqua77
ku, ku giottka... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.1.2009 10:34:19   
tane
csaje...user posted image sem se tako nasmejala tvoji pripombi, da če bo tvoj zaseden boš pa kar kterga druzga zagrabilauser posted image , no le po pameti...navijam, da bo 3 res tvoja in od Smelike, srečna številkauser posted image

pipika123, user posted image user posted image user posted image

crvicek, aquica, katka11...dejmo bejbike, AKCIJA brez nič ni nič...pa če je tudia samo 0,0001% možnosti nikol ne veš, pa katka11 nehaj že govort, da boš kvarila %, kaj pa če jih boš izboljšala, dejmo pozitivno!

cori, pridna, garaš v službi jaz se pa sam zafrkavam...

urša30, tudi pri nas v 'kotanji' je snegec ravno tolko, da je lepo pokril ta starega in umazanega, zdaj naj pa kar neha padatuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.1.2009 10:36:53   
aqua77
pri nas je akcija, upam da se bo obrestvovalo... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 8.1.2009 10:37:09 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.1.2009 10:46:02   
giotti
Hej, Crvicek, super tole, da si ugotovila, kdaj je bila ta mesec O. Potem te testi le niso čist za v smeti, a ne? Ja, cikel pa se seveda lahko spreminja, ne le skozi leta, že iz meseca v mesec. Namreč to, kdaj bo nastopila O je zelo težko predvidet brez vseh teh metod ugotavljanja, ker ne moreš rečt, da je vedno na isti dan po M. Je pa drugi del, torej čas med O in M, pa menda vedno enak. Prvi del, torej čas med M in O pa je ful odvisen tudi od zunanjih dejavnikov, na primer bolezen, stres, hormonske motnje...

Upam, da se že razvija novo življenje v tebi user posted image

Imava podoben cikel ta mesec, tako da se lahko zmeniva za skupinsko lulanje user posted image

Midva morava še danes user posted image , ker nimam pojma, kako je z mojo O ta mesec, potem pa si vzameva zasluženo dolgo pauzo. Danes pa je moj 16. dan cikla, najkasneje do zdaj je user posted image  prišla 31. dan, torej računam, da danes res lahko s tem zaključim (ker potem se šteje še dva  do tri dni, da semenčki živijo, torej bo vojska oborožena v mojem teleščku do recimo 19. dne v ciklu, to pa je 12 dni manj kot 31, torej bi moralo zadostiti osnovnim predpogojem user posted image )

Včeraj sem namreč brala na strani od Clear Blue firme, da 1 par od 2, torej kar 50 %, ne zadene pravih plodnih dni, ko user posted image . Je res treba upoštevat najkrajši in najdaljši cikel... Pri meni je ta razpon kar med 22 dni do 31. Torej, po vseh pravilih bi mogli user posted image  najmanje od 10. do 19. dne... ok, zdaj pa dovolj računanja, ker se nam bodo še možgančki skisali user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.1.2009 10:46:26   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ku, ku giottka... user posted image user posted image user posted image user posted image

ku ku user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.1.2009 10:46:34   
Anonimen
Giotti cikel mam točno kot švicarska ura na 30Dni.
Ja za enkrat še ni problem sej sva šele dobr začela z akcijo. Upam da zdrživa saj tm do prave O poj pa mal pavze ne bo škodilo. Pa da bo kak rezultat od truda padu.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
8.1.2009 10:49:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

jaz mislim da j emožno, prejšnji mese sem jaz imela nekam čudno dolgo M, 8 dni in potem sem imela O na 12 dan, se pravi 4 dni po M, se pravi da je možno...a se tole razumljivo bere?

ja po tem je tudi meni logično

giotti:držimo pesti ,da bo predno naredita pavzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta mesec mora ratat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.1.2009 10:54:41   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Giottka, kadarkoli boš kaj rabila, mi povej. Čeprav res iskreno upam, da si to pomlad pač takega izleta iz "OBJEKTIVNIH" razlogov ne boš mogla privoščit tralala hopsasa ;)
user posted image user posted image

Jaz pa upam, da si bom lahko user posted image   To pomeni, da bom zdrava nosečnic. Za zdravo nosečnico ni ovir - niti potovanje, niti šport, pač normalno življenje, ker nosečnost ni bolezen.
Samo skrajšan maternični vrat ali preveč odprt je problematičen in je potreben počitek, vse ostalo, pravi Pušenjak, prav nič ne pomaga k izidu nosečnosti... Mu totalno verjamem, če ne bi bilo tako, bi človeštvo že zdavnaj izumrlo. To, da počitek prepreči splav na primer, jaz ful ne verjamem. In dobro mi je Pušenjak enkrat odgovoril, ko sem ga spraševala o teku med nosečnostjo, da plodek ne visi na neki nitki v maternici, ki se lahko utrga. Skratka, sodobna ženska v sodobnem zahodnem svetu pretirava far too much s tem, kako zelo je treba počivati med nosečnostjo... po mojem mnenju seveda, da ne bo nesporazuma user posted image

Sicer pa res si zlata moje Ellči, ker tako radodarno in nesebično ponujaš pomoč v kakršnikoli obliki. Love ya guts, pravijo Avstralci, ko imaš nekoga pa res fuuuul rad user posted image  user posted image

Ti pa kar čuvaj svojo pikico, vse napisano drži samo zame, a prav? user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.1.2009 10:55:32   
giotti

Giotti cikel mam točno kot švicarska ura na 30Dni.
Ja za enkrat še ni problem sej sva šele dobr začela z akcijo. Upam da zdrživa saj tm do prave O poj pa mal pavze ne bo škodilo. Pa da bo kak rezultat od truda padu.

Kdaj pa si imela prvi dan zadnje M?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.1.2009 10:57:35   
miklarom
jutro! pri nas pa sonček sijeuser posted image , snega pa ni in niuser posted image .no meni se je user posted image končala, zdaj pa gremo v akcijo, novim zmagam naproti.....upam....

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.1.2009 10:58:15   
Anonimen
Prvi dan je bil 30.12

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
8.1.2009 11:00:48   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
giotti:držimo pesti ,da bo predno naredita pavzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta mesec mora ratat

Thanks, my love user posted image . Bo, bo, bo ratal user posted image Si že kar predstavljam, kaj se trenutno dogaja v meni user posted image Ma, ni kaj, tokrat bomo sprobal totalno pozitivne asociacije in nič več, da ne verjamem, da se meni lahko kaj tako lepega zgodi. Jaz se bom že kar začela pogovarjat z mojim otročkom... tako da ne vem, če bom sploh test delala, se bom že kar naročila na prvi pregled user posted image   Sem že 16 dni nosečka... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.1.2009 11:02:06   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Thanks, my love user posted image . Bo, bo, bo ratal user posted image Si že kar predstavljam, kaj se trenutno dogaja v meni user posted image Ma, ni kaj, tokrat bomo sprobal totalno pozitivne asociacije in nič več, da ne verjamem, da se meni lahko kaj tako lepega zgodi. Jaz se bom že kar začela pogovarjat z mojim otročkom... tako da ne vem, če bom sploh test delala, se bom že kar naročila na prvi pregled user posted image   Sem že 16 dni nosečka... user posted image

to je pa pozitiva!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se ti bom pridružla pri tem načrtu... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.1.2009 11:05:31   
giotti

Prvi dan je bil 30.12

Torej ti je danes 10. dan v ciklu. Če je tvoj M res kot švicarska ura in bo sigurno prišla 30. dan, potem bo O z 90% verjetnostjo nastopila med 14. in 18. dnem v ciklu. Se pravi, da bi zdaj lahko že čutila bolečino v enem izmed jajčniku ter imela že nekaj sluzi...

user posted image  pa danes, pa čez dva dni, pa čez štiri dni, pa še enkrat čez šest dni, potem pa ni več treba.

Evo, vse sem ti zračunala user posted image

Srečno, Ulči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.1.2009 11:05:38   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

to je pa pozitiva!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se ti bom pridružla pri tem načrtu... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja res je pozitiva ,zgledujte se po giottkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.1.2009 11:08:52   
sonček85
mi je 2x objavl ,pa sem enga sedaj zbrisala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.1.2009 11:09:51 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.1.2009 11:12:35   
crvicek
Giotti, Aqua, me tri pa smo imele O na isti dan? Lahko bomo skupaj rodile? user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua, drugi teden sem na obali. Upam, da se zmenimo za kako kavico. Pa da bi še Ljubljančanke priletele dol, bi bilo super, ne?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.1.2009 11:12:53   
giotti

Daj, Aquica moja, kar priključi se user posted image Greva lahko že kar k septemberkam čvekat, a prav? Bova se tam kar prijavili že s svojimi PDP-ji. Jaz sem si ga že določila... 29.9.2009. A ni lep datum? Kdaj pa imaš ti PDP? Kje boš pa rodila? Jaz še ne vem, moram mal pogledat user posted image

Evo, da vam dokažem, da sem resna in odgovorna nosečnica, bom zdajle spila en kozarec cedevite, ker vidim, da piše na njej, da ima notri folno kislino. Da bo Ellči srečna in da se bo Giottkinemu dojenčku hrbtenica pravilno zaprla, a ne? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.1.2009 11:14:24   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutro! pri nas pa sonček sijeuser posted image , snega pa ni in niuser posted image .no meni se je user posted image končala, zdaj pa gremo v akcijo, novim zmagam naproti.....upam....

itaq user posted image
samo zmaga je dovoljena user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.1.2009 11:15:33   
Anonimen
Giotti hvala upam da tokrat pa rata in zagledam user posted image .
Ne rabi hodit 30.1  naj počaka devet mesecov z obiskom.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.