|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
7.1.2009 8:57:16   
ella.
giottek, pa resno sem mislila za Australia trip and summer experience beyond the usual shitty mindset of winter nosia :)))

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.1.2009 9:02:19   
bubika86
dobro jutro dekleta! kako ste. uuuu kakšen lep procent je bil v decembru, dajmo punce navijam user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas da bo v januarju še  več user posted image . lahko me daste pod navijačice.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.1.2009 9:16:33   
ursa30
dobro jutro user posted image

ella, nama z larilu se še ni uspelo spoznati user posted image user posted image
sva se pa zmenile, da se bova, ane, larilu user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.1.2009 9:24:00   
Anonimen
ja urša sva se zmenile sam kdaj bo prišel ta dan pa ne vemuser posted image no zdej vsaj vem da je še ena osamljena duša tuki gor v teh rovtahuser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
7.1.2009 9:41:37   
Nea_teja_
Jutro punce kako ste kaj .Danes vas bom pa jest častila z kavico user posted image  za tiste ,ki jo ne pijete pa malo kakavauser posted image  in še malo za posladkatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.1.2009 9:48:33   
sonček85
hejla:

larilu,ella:nič ne povem ,ker nekaj oseb ,ki me pozna bere forum in nebi rada razkrila še kak mesec,bo pa potem bolje k boste prebrale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ime je že Aleksander ,Tia
Me pa zanima po čem sklepate da bo user posted image ?
neateja:uuuuu tale zajtrk bi se pa zelo prilegel ,še posebaj rogljičkiuser posted image user posted image user posted image ,jaz pa jem pravkar pašteto junior in kakavuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.1.2009 9:59:19   
SMELIKA
Živijo punce!

Ker nama decembra ni ratalo, se selim v januar. Tečeva tretji krog.
user posted image  ne pričakujem 13.1. 08. Upam da zagledam user posted image .
Vsem srečnim nosečkam pa iskerene čestitke!!user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 582
7.1.2009 10:06:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA

Živijo punce!

Ker nama decembra ni ratalo, se selim v januar. Tečeva tretji krog.
user posted image  ne pričakujem 13.1. 08. Upam da zagledam user posted image .
Vsem srečnim nosečkam pa iskerene čestitke!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.1.2009 10:11:47   
ella.
Sonček, ti nam ne poveš spola, jest pa tebi ne, kako vem, da bo Tia user posted image user posted image

Smelika, sej veš, third is a charm, bom navijala zate ful.

Ursa, larilu: a veš, kaj bi eni dali, da biživeli na kakšnem hribčku, da bi nas čez zimo kdaj sonček lohk mal polizal??? Al pa vsaj vikedn imeli kje na nadmorski višini 622m :))

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 584
7.1.2009 10:21:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček, ti nam ne poveš spola, jest pa tebi ne, kako vem, da bo Tia user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.1.2009 10:32:53   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Ursa, larilu: a veš, kaj bi eni dali, da biživeli na kakšnem hribčku, da bi nas čez zimo kdaj sonček lohk mal polizal??? Al pa vsaj vikedn imeli kje na nadmorski višini 622m :))

a je to res, da so Janče edini kraj v LJ, ki ima sonce kadar je tule dol v tej ljubljanski 'kotanji' megla? to mi je zadnjič nekdo rekel...če je temu tko, se bomo pa kar na Janče selil, ker tole vreme je obupno!!!!!!!!!!
tudi jaz bi šla v Avstralijo ampak zdaj ko je poletje tam, spomladi bo že prepozno ker se tam začne jesen...sem bila marca tam in je postajalo chilliiiiiiii...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.1.2009 10:37:22   
Anonimen
Ja Tanči drži k je dol megla je kle ful lep sončekuser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
7.1.2009 10:40:55   
Anonimen
mam v albumu par slikic od sončnih zahodov pa vzhodov,morm rečt takrat je ful lepouser posted image
Sonči ne povem ti zakaj mislim da je punčka ti bom takrat povedala k boš povedala al mam prov al neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
7.1.2009 10:41:05   
tane
nea tea...si me tako zdražla z tem čokoladnim rogljičkom...mmmmmm

Orhidejca...res je kje si ti, a potem si spet v igri ali si prišla samo malo navijat za nas ta stare in sveda nove borke...

Bojana,user posted image user posted image user posted image vem kako ti je pri srcuuser posted image

cori, brez dela ni jela, pa brezuser posted image niuser posted image ...bo pa drugi mesec bolje, če je pa tvoj mizar se bo pa sigurno delo našlo zanj...za začetek lahko pride kar k nama imava ful za narestuser posted image

ellči, si danes že kaj boljše volje...nenavadno zate, da si down...ti se samo na vso to repo spomni, ki ti jo ponujajo pa boš takoj boljše voljeuser posted image ne pobožaj bušija in boš takoj bolj veselauser posted image

giottka, še malo zdržita še kolkokrat 2x...potem pa juhuuu, navijamo zateuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.1.2009 10:41:26   
ursa30
drži, da mamo sončka ponavadi takrat, kadar imate vi v Lj meglo user posted image
tane, ella, ja, bo treba en dan k bo megla v Ljubljani prletet gor na sončka, pa na kšno kavico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.1.2009 10:42:03   
sonček85
pol vam pa jst tud ne povem kaj bomo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dokler ne rodimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.1.2009 10:42:30   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

drži, da mamo sončka ponavadi takrat, kadar imate vi v Lj meglo user posted image
tane, ella, ja, bo treba en dan k bo megla v Ljubljani prletet gor na sončka, pa na kšno kavico user posted image

pa z sankami, če imate tud snegeca...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.1.2009 10:43:25   
ursa30
za vzorec ga pa je user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.1.2009 10:50:34   
giotti
Hej, good morning

jaz sem bila aprila na vzhodni avstralski obali in je bilo ful vroče, še bolj kot pri nas sredi poletja, da ne govorim, kako toplo je bilo morje, tako da mislim, da bi bil april čist okej, da zdaj je pa prevroče tam. Najbrž si ti bila na jugu, da je bilo chilli? Sem vplačala loto včeraj, pa bomo vidli, če kaj zadenem. Sicer pa sva rekla, da danes pogledava malo naše finance. Ker zdaj, ko je funt tako zelo padel in evro je ful močan, se totalno splača. Pa avstralski dolar je tudi ful padel...

Ja, kar zmeniva se ellči za repo... saj sem ti povedala, kje stanujem.

Midva pa samo še enkrat, največ dvakrat user posted image , potem pa si res mislim vzeti dooolgo pauzo. Meni se ne da več, resnično. Če je treba tako pogosto user posted image , potem to pač ni zame. Saj kot pravim, vse je v glavi in kako smo naprogramirani... whatever... show must go on with or without children...

Do nadaljnega vas vse prav lepo pozdravljam in močno stiskam k sebi, da boste ja zagledale tiste magične črtice user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.1.2009 10:56:47   
miklarom
dobro jutroooooooo, kako kaj a že kje kaj sneži....

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.1.2009 10:59:23   
Anonimen
ne je že nehaluser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
7.1.2009 11:04:03   
miklarom
aja pri nas še pa začelo niuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.1.2009 11:04:21   
giotti
Larilu, thanks za tvoj topel objemček. Res me je pogrel!!!! Nazaj ti pošiljam še toplejšega  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.1.2009 11:07:22   
Anonimen
Giottiuser posted image user posted image
Miklarom no le pazi da vas ne bo zasnežilo ko bo začeluser posted image
no jaz sm pa sama v celi bajti no vsaj mislim k bi tašča povsej vrjetnosti že gor prišla k mal zvočnike pucemuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
7.1.2009 11:11:19   
Nea_teja_
Pri nas je sonček in tudi mraz ni tako kot včeraj,snežiti pa naj bi začelo po napovedi proti večeru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?