giotti
|
Ej, ne morme verjet OKTAVIJA!!!!!!!!!!!! Pa to ni res, Oktavijo sem ful brala svoj čas, se prav spomnim. Sem ji tudi kaj povedala za vzpodbudo... joj, kako je to lepo brat, to je pa res uplifting news zame. Prav rabila sem to v tem trenutku. Sicer, da je trajalo kar 4 leta, bom spregledala, ker to zame ni vzpodbudna novica, mi prej zbije voljo kot mi jo da, ampak da JE RATALO, je pa tako fantastična novička, da se mi samo smeji Naj bo namenjeno, da se pripelje zdravno nosečnost do konca in potem še sto let življenja!!! In pa še nekaj, moje drage... prijateljica, stara bo 40 let čez en mesec, je zdaj prvič zanosila. Danes mi je to povedala! In to kar hitro. Manj kot pol leta truda. Takoj je šla v neko kombinacijo naravne in umetne oploditve, nič špikanja in nekih hudih hormonov, mi bo vse razložila, je rekla, ko se srečava, da je prekomplicirano po mejlu, je pa ona na Hrvaškem in zdaj jaz hardly wait, da se srečamo... uf, kakšne novice danes, jaz sem čist iz sebe. Se mi zdi, da bom kar še jaz nosečka ta mesec, ni druge... Pupe, radi se mejmo, pa bo vse lepo
|