|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
7.1.2009 11:11:24   
katjakokol
lep pozdrav
upam da niste jezne ce vam malo pisem
tudi jaz pricakujem januarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.1.2009 11:13:34   
sonček85
to vam moram posredovati ,nekatere jo poznateuser posted image

Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.1.2009 11:19:38   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

to vam moram posredovati ,nekatere jo poznateuser posted image

Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....

user posted image

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.1.2009 11:20:33   
miklarom
ne bo nas zasnežilo, pri nas v savinski je tak zakotno da sploh do nas ne more prituser posted image .
no jaz sem že tud mal počistla pa smrekico sem že podrla, mi je mal moja muca plezala po njejuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.1.2009 11:22:14   
miklarom
OKTAVIJA - ISKRENE ČESTITKE , BRAVOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.1.2009 11:40:34   
giotti
Ej, ne morme verjet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  OKTAVIJA!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa to ni res, Oktavijo sem ful brala svoj čas, se prav spomnim. Sem ji tudi kaj povedala za vzpodbudo... joj, kako je to lepo brat, to je pa res uplifting news zame. Prav rabila sem to v tem trenutku. Sicer, da je trajalo kar 4 leta, bom spregledala, ker to zame ni vzpodbudna novica, mi prej zbije voljo kot mi jo da, ampak da JE RATALO, je pa tako fantastična novička, da se mi samo smeji user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo namenjeno, da se pripelje zdravno nosečnost do konca in potem še sto let življenja!!!

In pa še nekaj, moje drage... prijateljica, stara bo 40 let čez en mesec, je zdaj prvič zanosila. Danes mi je to povedala! In to kar hitro. Manj kot pol leta truda. Takoj je šla v neko kombinacijo naravne in umetne oploditve, nič špikanja in nekih hudih hormonov, mi bo vse razložila, je rekla, ko se srečava, da je prekomplicirano po mejlu, je pa ona na Hrvaškem in zdaj jaz hardly wait, da se srečamo... uf, kakšne novice danes, jaz sem čist iz sebe. Se mi zdi, da bom kar še jaz nosečka ta mesec, ni druge...

Pupe, radi se mejmo, pa bo vse lepo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.1.2009 11:48:43   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

giottek, pa resno sem mislila za Australia trip and summer experience beyond the usual shitty mindset of winter nosia :)))

če se bo zgodilo, se bo aprila. Zdaj so karte ful predrage in ni šans, da kar grem za en mesec v službi na tako kratek rok. Imamo projekt... bom pa resno imela tvojo ponudbo in my mind... saj ti itak veš, da se ti bom oddolžila pa še stokrat bolj user posted image
saj tudi če bo april, bom vsaj vzhičena do konca zime, ker bom imela bit za kaj user posted image  ful rabim že zunanje inpulze ... tudi novice o novih nosečkah, sploh frendicah, ki so že čez 35, me ful vznemirjajo user posted image  mogoče se pa moram res prijavit pri tistih pupah na sosednjem forumu, ki so 40 ali več, one prav gotovo tudi user posted image  ne z vso neskončno strastjo in vnemom, če se niso ravno včeraj zaljubile. Pa itak se pri 40ih več ne moreš tako kot pri 20ih...

no, smo na zvezi, next meeting pri meni na kisli repi user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.1.2009 11:51:35   
Anonimen
Giotti ja jaz upam da boš res nosečka k si zaslužiš eno no jaz ti želim tud tri ampak važen je da boš zagledala plusek in seveda čimprej in kot vidiš je upanje tud za nas ostale še posebej zate tko da ne smeš obupat!ti jaz ne pustimuser posted image čeprov vem da sploh ni bilo govora o tem tko da ta beseda na tem forumu ne obstajauser posted image
punce mi mamo pa sončekkkkkkkkkkkuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
7.1.2009 11:55:45   
sonček85
ja giotka:to so pa danes res lepe novičke.No sedaj čakamo še vse ostale stare borke da bosteuser posted image in na vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.1.2009 11:55:50   
ursa30
giotti, tut jst ti ne pustim, da bi obupala!!
trudle se bomo do konca, a je prov?
boš vidla, da bomo na koncu zmagale user posted image user posted image user posted image

larilu, a sonček je gor? k bom pa jst domov prišla, bo pa že skoraj tema user posted image
dej pošlji nam ga malo v ljubljano prosim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.1.2009 12:02:31   
Anonimen
urša ja trenutno je sonček sej bi ga dol poslala sam morte prvo tisto oblačnost mal razpihat user posted image ja kdaj pa hodiš iz službe?k drgač je res že tm ob 4 kle gor temno ja

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
7.1.2009 12:18:33   
ursa30
larilu, jst že fejst piham user posted image user posted image user posted image
iz službe grem ob pol štirih al pa par minut prej, sam ponavad grem še v trgovino al pa do mami al pa na kkšn kofi, pol je pa res že skor tema, ko pridem domov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.1.2009 12:35:10   
Nea_teja_
ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.1.2009 12:42:36   
Sulfinija
user posted image Oktavija,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo,mirno nosečnost do konca.Bravo še ena avgustovka.

LP Mojcauser posted image 8t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.1.2009 12:48:16   
sonček85
urši:evo ti gha jaz pošiljam iz našega koncauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.1.2009 12:58:31   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

urši:evo ti gha jaz pošiljam iz našega koncauser posted image

hvala sonči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.1.2009 12:58:38   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image Oktavija,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo,mirno nosečnost do konca.Bravo še ena avgustovka.

LP Mojcauser posted image 8t6dni

A zdaj je še vedno avgust na sporedu? Al Oktavija ni tolko časa naredila testa?

Polno ljubezni obema, Oktaviji in tebi Sulfi. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.1.2009 13:05:55   
oktavija
Hvala dekletom tudi tukaj!!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bo tudi vam zgodila podobna zgodba vendar veliko hitreje kat meni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.1.2009 13:16:22   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.1.2009 13:16:38   
giotti
Oktavija, carica si... sem te zdaj brala, kako sta šla že s fantom skoraj narazen user posted image Upam, da bo zdaj nov sonček posijal v vajino zvezo in se bo zgodila nova pravljica user posted image Očitno se je pri vama končno moglo nekaj zgoditi. Življenje nas res skoz preseneča... it is like a box of chocolate, you never know what you gonna get user posted image

Si že zračunala, kdaj imaš rok poroda? Si avgust al september? Joj, če si september, imam še šanso, da pridem za teboj in bi potem tam lahko skupaj čvekali user posted image

Srečno, res iskreno in globoko iz srca ti želim to user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.1.2009 13:29:44   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

OKTAVIJA - ISKRENE ČESTITKE , BRAVOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   čestitke!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.1.2009 13:39:55   
Anonimen
no pri nam se je sonček skril pa še jaz sm neki slabe volje,me kr vse mineuser posted image aja no jaz lahk zdej sam čakam kdaj bo user posted image prišla k zdej k sm bla v pon. na zdravniškem je kri pokazala da nisem tko da čakam da bomo šli v februar

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
7.1.2009 13:50:22   
giotti
Larilu, kaj si dala kri za hormon beta hcg?? To je posebej laboratorij za to, iz navadne krvne slike se to ne vidi. Ne merijo tega hormona. Kdaj pa naj user posted image ne bi prišla? Bomo kar navijale kljub tvojemu pesimizmu ali pa ravno zaradi tega še toliko bolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.1.2009 14:00:55   
Anonimen
celotno krvno raziskavo so rekl da mi bodo nardil,no pa sej tud občutka nimam da bi blo kej možnosti da bi bila nosečka  tko da bomo probal v februarju,bomo videl.drgač pa 11 bi mogla pridet sam upam da bo mal prej k prejšnji mesec je bila krita tko da če bo ta mesec isto bi bila raj doma da ne bi kje vzun skup padla k bi folk spet paniko naredil

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
7.1.2009 14:39:49   
tane
OKTAVIJA, draga 'stara' borka...se še spominjam kako smo držale pesti zate, pa kako te jeuser posted image zafrkavala...pa kolko testov si uničila...ZDAJ je vse to za teboj...ŽELIM TI VSE NAJLEPŠE, ENKRATNO NOSEČNOST IN VSE LEPO TUDI PO NJEJ, TER NAJLEPŠO PIKICO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.