|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.8.2009 8:28:35
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek hej, vidim da ste se malo razspisale, vas nekja časa ni bilo na spregled Ja smejčica lepo da pomagaš svojemu dragemu, kako pa to da ga je tebi uspelo naredit, izpit mislim, si imela srečo pri nalogah? Ma ja, itak, da mu pomagam, drugače bi se mu pa tak vtrgalo pri tem predmetu. . A kak to, da sem ga jaz naredila? Tak, kot si rekla. Srečo sem imela. In prav škoda, da je on tud ni imel, ker bi zdaj bli lepo fraj in se ne bi več sekirali, .... mah, bo že. Ta dva tedna še preguramo, pa bo. Ja bomo držali pestke da vama bo uspelo, lepo obema Donna komu lepše kot pa tebi, da boš na morju, kaj imaš tam stanovanje? Kaj tvoj dragi pa bo z vama spodaj, ali bosta sami z maličko? Meni tudi dnevi bežijo, ju3 je že sreda, pa nebo ne sem ne tja in bo petek, v soboto bomo doma, v nedeljo pa še nimamo planov, pa ve, še nimate verjetno planov za vikend, jaz pa sedaj še samo študiram na vikende in planiram kam se bomo dali Ja, mi še nimamo planov. Vsekakor bo učenje na sporedu in pa uživanje, počivanje, zabavanje, .... kaj vem. Mogoče spet pade šoping za tamalega....da se lahko počasi pripravijo vse stvari. Cotke so že oprane in pripravljene. Dudica in take stvari tudi. Zdaj še morema naročit posteljo, voziček oprat, ... in kupit malenkosti, kot so alkohol za popek, za v porodnišnico zadeve, .. Nič sedaj pa grem spat je ura že pozno In je že četrtek. A ni fajn? Aja, nisem še povedala, da me boli zob, ker mi raste. In to že dva dni. In ni prav nič fajn. Danes bom verjetno mogla vzet tableto in močno upam, da mi bo lekadol vsaj malo pomagal.
|
|
|