|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.8.2009 20:02:06
|
|
|
|
donna22
|
smejčica, itak da cartamo dosti in z veseljem Ravno zdaj sem eno uro spala, je prav pasalo Zala namreč ni hotela sama spat Te pa se malo stisnema, pa je tak fajn ... Ponoči se zbuja, ko je lačna, ampak potem pa spi dalje, ko jo nahranim, tako da zgleda, kot da je lepo navajena, da je noč za spanje Se še nikoli ni drla ponočl, včasih se pa pač zgodi, da se pozno zvečer. Drugače je pa kar pridna Moram pa priznat, da ponoči večkrat kar zaspim med hranjenjem ****, utrujenost Mali itak paše, je najina postelja dosti dosti boljša od njenega kinderpeta Sem pa danes razmišljala, da nikakor ne bi zmogla imet enega tako malega otroka, ki bi ga polno dojila, in pa zraven enega starega npr. 2 leti ... Čeprav po drugi strani pa mogoče zmoreš, ko moraš, je lažje, ker niti ne razmišljaš o tem, da ne bi šlo. Zdaj upam samo, da bom ob malički lepo zmogla faks Z obiski ni pretirano ... Živima itak v hiši mojih staršev pa mi je res prav prišla prav pomoč moje mame, sploh ker sem bla prve dneve po CR čisto zanič Moram pa priznat, da mi gre tašča kar na živce Sploh ne reče, če jo lahko malo vzame, ampak reče daj mi jo sem Tak da bo počasi potreben pogovor ... Pa včasih maličko kje žgečka, npr. po podplatih, pa sem ji že parkrat povedala, da tega nima rada oz. da tega nima nihče rad in naj je ne draži in jezi po nepotrebnem ... Mislim, halo, pa saj je sama imela 2 otroka Po resnici povedano pa se mi je najbolj zamerla, ker me je tako zasliševala glede barve las od tamale - ne samo mene, tudi mojo mamo Malička ima namreč te prve lase temne, nobeden od naju dveh pa ni temen, pa si je menda domišljala, da ni od njenega sina Šele ko ji je moja mama pokazala (ko sem še bla v porodnišnici) moje otroške slike in je vidla, da sem jaz imela tudi prve laske temne, pa da so komaj za njimi prišli svetlejši ven, se je pomirla. Malička pa je itak čisto meni podobna in zato neprestano išče malenkosti, ki so podobne njej oz. njeni družini, pa vidla sem, da ji gre kar precej v nos, ko kdo reče, da je Zala cela mamica No, jaz se ob tem zdaj že zabavam in dobro počutim Mojemu pa še nisem niti nič omenjala, se mi ni dalo kregat, ampak slej ko prej bo počil film Danes sma ble prvič na pregledu pri pediatrinji. Zala ima 52 cm in 3770 g, tak da nas je pohvalila, da lepo napreduje smejčica, normalno, da kljub kupu oblačil kupujeta oblačila tudi za novega člana S aj to je oseba čisto zase, jaz bi tudi hotela za drugega otroka kaj čisto novega, samo njegovega, čeprav bi imela že vse od prej O, madona, sploh nisem vedla, da se bom tak razpisala Ni panike, če se vam ne bo dalo prebijati skozi to
< Sporočilo je popravil donna22 -- 3.8.2009 20:04:58 >
|
|
|