|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
5.8.2009 21:52:37   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

mižek, meni je isto na delu ... Rajši delam kaj več, samo da se ne dolgočasim in gledam v luft. Sem res že marsikdaj kaj več od potrebnega naredla, ampak je preprosto blo preveč dolgčas, pa sem si poiskala neko delo.
Kako mnenje pa imajo drugi o meni, pa mi je načeloma vseeno. Kaj si o tebi mislijo delodajalci, pa je seveda pomembno, ravno vseeno ti ne more bit za njih. S sodelavci je pa fajn, če se dobro razumeš, upam da niso narobe razumeli ...

Meni je danes prav dolgčas, vi2 pa nič user posted image Zala je ful pridna, upam, da ne bomo zato imeli zvečer kake akcije user posted image
Boš jutri poročala...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.8.2009 21:54:18   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

mižek, meni je isto na delu ... Rajši delam kaj več, samo da se ne dolgočasim in gledam v luft. Sem res že marsikdaj kaj več od potrebnega naredla, ampak je preprosto blo preveč dolgčas, pa sem si poiskala neko delo.
Kako mnenje pa imajo drugi o meni, pa mi je načeloma vseeno. Kaj si o tebi mislijo delodajalci, pa je seveda pomembno, ravno vseeno ti ne more bit za njih. S sodelavci je pa fajn, če se dobro razumeš, upam da niso narobe razumeli ...

Mah ne vem, jaz sem taki karakter da si vedno preveč razbijam glavo stem kaj drugi o meni mislijouser posted image

Evo takšna sem bla jaz par let nazaj. user posted image Odkar pa imam otroka, pa mi je vseeno o drugih........in kaj delajo, in kaj si mislijo, ...user posted image vsaj v večini primerov.

Meni je danes prav dolgčas, vi2 pa nič user posted image Zala je ful pridna, upam, da ne bomo zato imeli zvečer kake akcije user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
5.8.2009 21:54:59   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Mah ne vem, jaz sem taki karakter da si vedno preveč razbijam glavo stem kaj drugi o meni mislijouser posted image

Evo takšna sem bla jaz par let nazaj. user posted image Odkar pa imam otroka, pa mi je vseeno o drugih........in kaj delajo, in kaj si mislijo, ...user posted image vsaj v večini primerov.

Razen ko se gre za poroko. Tam pa zmrznem.....ker ne vem, kaj naj oblečem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
6.8.2009 7:02:45   
mižek
dobro jutroooo,

grem novim izzivom na proti,......user posted image

ps. smejčica te pokomentiram zvečer ko bo več časa

papa
user posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 6.8.2009 7:03:41 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
6.8.2009 8:38:29   
smejčica

dobro jutroooo,
Ti si pa zgodaj na RRuser posted image

No, pa da vidimo, kaj te danes čaka. user posted image user posted image

Ok, te držim za besedo. user posted image user posted image

Lepo delaj. user posted image user posted image user posted image user posted image
papa
user posted image

Dobro jutro. Evo eno user posted image , da se zbudimo. user posted image Mene je mala ob 7.45 vrgla pokonci, pa se mi je zdelo, da je ura šela tam okrog 5. user posted image Pol pa le pogledam okrog sebe, pa mojga ni več blo.....in končno pogledam na uro. user posted image Ojej, sem bla še takkkkkkkkk zaspana. user posted image
Noč je bla sicer dobra, vendar je mala zvečer, ko sma šla midva spat, hotla pri meni ajat. user posted image No, in je kako uro ziher pri meni spala, jaz pa seveda nisem mogla. user posted image Vmes sma jo hotla prestavit v svojo posteljico, pa ni šlo. Je zgleda blo še prehitro in še ni dovolj dobro spala, pa se je zbudila in se drla. In je spet k nama prišla. Mayla točno ve kaj če. user posted image Upam, da ji tole ne pride v navado ......... in to zdaj pri 20 mesecih. user posted image

Ja no, kasneje nama je le uspelo. In misija nemogoče je bila uspešna. Smo spali celo noč. user posted image

V glavnem. Naj povem še to. Nabralo se nam je velikooooooooo, velikoooooooo, veliko slik in še nič nismo dali razvijat. Vse je še na disku. Zdaj pa sem se odločila, dda jih pred prihodom novega člana presortiram in izberem nekaj lepih, ki jih bomo dali razvit. In tu je problem........slik kar ne zmanjka. Dela je pa ogromno. Mi je tako žal, da tega nisem sproti delala. Zdaj pa v teh 20 mesecih se je res povno nabralo. user posted image Tako da me danes čaka težko delo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
6.8.2009 12:14:31   
donna22
smejčica, welcome back user posted image user posted image

Danes pa sem se naspala user posted image Spale sma do 11h user posted image oz. malička še zdaj spi user posted image Edino ob 8h se je malo zdrla in sem jo šla previt ... Seveda pa sma se lepo stiskale ena k drugi user posted image Prav spočito se počutim user posted image

Hja, prejšnjič ko je bla Zala tak pridna, so seveda bili zvečer problemi user posted image Ampak nič hujšega, malo se dere, pa jo je treba malo pocartat in sem in tja nosit, pa je ponavadi to to user posted image

Moja družina je očitno res nekaj posebnega ja user posted image Saj pravim, da bi mi bla prav zabavna, če ne bi bla mojauser posted image Pa se navadiš, ker se pač ne da zamenjat user posted image

smejčica, vem, kako zna biti to s slikami ... No, na srečo ima moj user posted image rad red, tako da smo zdaj po Zalinem rojstvu nekaj slik že dali razvit, zdaj pa čakama, da se nabere ponovno malo več slik, da jih preberema in spet dama razvijat ... Nič nimam proti slikam na računalnikih, ampak imajo zame slike, ki jih lahko držiš v rokah in daš v album, še vedno poseben čar user posted image Še zdaleč pa ne moreš dat razvit vseh, potem verjetno bankrotiraš user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
6.8.2009 13:49:18   
donna22
Punce, mene zanima, kdaj se  user posted image običajno sami obrnejo? Jaz sem jo danes pustila spat na levem boku in licu, ko sem pa prišla, je bla budna (se je drla) in je bla na trebuhu in desnem licu ... Sem bla ziher, da nekaj časa še ni panike, da bi kje padla dol, zdaj pa zgleda, da bo treba ful pazit, da ne bo preblizu roba postelje user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
6.8.2009 19:54:03   
mižek

dobro jutroooo,
Ti si pa zgodaj na RRuser posted image
Sem rekla da se bom zjutraj preden bom šla oglašalauser posted image

No, pa da vidimo, kaj te danes čaka. user posted image user posted image
Nič kaj takega, vnašala sem podatke, ampak da povem po resnici se ne počutim dobro, saj delo je fajn, ampak ne vem sem potrta in samo brodim, brodim, brodim, včasih bi se najraje razjokalauser posted image

Ok, te držim za besedo. user posted image user posted image

Lepo delaj. user posted image user posted image user posted image user posted image
papa
user posted image

Dobro jutro. Evo eno user posted image , da se zbudimo. user posted image Mene je mala ob 7.45 vrgla pokonci, pa se mi je zdelo, da je ura šela tam okrog 5. user posted image Pol pa le pogledam okrog sebe, pa mojga ni več blo.....in končno pogledam na uro. user posted image Ojej, sem bla še takkkkkkkkk zaspana. user posted image
Noč je bla sicer dobra, vendar je mala zvečer, ko sma šla midva spat, hotla pri meni ajat. user posted image No, in je kako uro ziher pri meni spala, jaz pa seveda nisem mogla. user posted image Vmes sma jo hotla prestavit v svojo posteljico, pa ni šlo. Je zgleda blo še prehitro in še ni dovolj dobro spala, pa se je zbudila in se drla. In je spet k nama prišla. Mayla točno ve kaj če. user posted image Upam, da ji tole ne pride v navado ......... in to zdaj pri 20 mesecih. user posted image

Ja no, kasneje nama je le uspelo. In misija nemogoče je bila uspešna. Smo spali celo noč. user posted image

V glavnem. Naj povem še to. Nabralo se nam je velikooooooooo, velikoooooooo, veliko slik in še nič nismo dali razvijat. Vse je še na disku. Zdaj pa sem se odločila, dda jih pred prihodom novega člana presortiram in izberem nekaj lepih, ki jih bomo dali razvit. In tu je problem........slik kar ne zmanjka. Dela je pa ogromno. Mi je tako žal, da tega nisem sproti delala. Zdaj pa v teh 20 mesecih se je res povno nabralo. user posted image Tako da me danes čaka težko delo. user posted image

ja pri nas to ni nič nenavadnega, mali vedno spi pri nama, pa če povem mi prav paše, ker se tako pocartamouser posted image . komaj čakam soboto da se bova še zjutraj lahko pocartalauser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
6.8.2009 19:56:55   
mižek

ala ti vera smejčica, jaz pa sem zelo čustvena oseba in si vse ženem k srcu in se za vse sekiram, potem pa se ne počutim vredu in postanem neznosnauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
6.8.2009 21:17:52   
donna22

ala ti vera smejčica, jaz pa sem zelo čustvena oseba in si vse ženem k srcu in se za vse sekiram, potem pa se ne počutim vredu in postanem neznosnauser posted image

Jaz sem sicer tudi zelo čustvena oseba, ampak tudi mene mnenje drugih ne gane ... Se pa bolj sekiram zaradi mnenja ljudi, ki jih imam rada.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.8.2009 8:26:52   
smejčica

smejčica, welcome back user posted image user posted image

user posted image user posted image Hvala. user posted image user posted image

Danes pa sem se naspala user posted image Spale sma do 11h user posted image oz. malička še zdaj spi user posted image Edino ob 8h se je malo zdrla in sem jo šla previt ... Seveda pa sma se lepo stiskale ena k drugi user posted image Prav spočito se počutim user posted image
Super. Kar izkoristi kolk lahko.

Hja, prejšnjič ko je bla Zala tak pridna, so seveda bili zvečer problemi user posted image Ampak nič hujšega, malo se dere, pa jo je treba malo pocartat in sem in tja nosit, pa je ponavadi to to user posted image

Moja družina je očitno res nekaj posebnega ja user posted image Saj pravim, da bi mi bla prav zabavna, če ne bi bla mojauser posted image Pa se navadiš, ker se pač ne da zamenjat user posted image
user posted image Res je. Družine se pač ne da zamenjat. Sicer pa so taki in drugačni, a ne. user posted image Glavno, da nas imajo radi. user posted image

smejčica, vem, kako zna biti to s slikami ... No, na srečo ima moj user posted image rad red, tako da smo zdaj po Zalinem rojstvu nekaj slik že dali razvit, zdaj pa čakama, da se nabere ponovno malo več slik, da jih preberema in spet dama razvijat ... Nič nimam proti slikam na računalnikih, ampak imajo zame slike, ki jih lahko držiš v rokah in daš v album, še vedno poseben čar user posted image Še zdaleč pa ne moreš dat razvit vseh, potem verjetno bankrotiraš user posted image
Ma ja, ful je dosti tega zdaj. Saj bi midva tud vse sproti delala, pa nekak nisma. Sma le študij mela in sma raje vsako minuto, ki je nisma študiju namenila, namenila Lejli. In tako so takšne stvari, kot so slike, ostajale. Isto je z ostalimi računalniškimi stvarmi-filmi, .... nimama nič porihtano. Naslovi so na dvd-jih, brez opisa....ah, saj to ni tak pomembno. Ma kaj češ. Zdaj je bla gužva dve leti. Zdaj z oktobrom bo pa tak spet gužva naprej. user posted image
Zdaj že razmišljava, kak in kaj s posteljo za malega, al za malo novo kupit, ... in take stvari. Pa kam bomo dali vsa oblačila, ker jih ma že Lejla preveč. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 7.8.2009 8:27:13 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.8.2009 8:29:57   
smejčica

Punce, mene zanima, kdaj se  user posted image običajno sami obrnejo? Jaz sem jo danes pustila spat na levem boku in licu, ko sem pa prišla, je bla budna (se je drla) in je bla na trebuhu in desnem licu ... Sem bla ziher, da nekaj časa še ni panike, da bi kje padla dol, zdaj pa zgleda, da bo treba ful pazit, da ne bo preblizu roba postelje user posted image

Jej, tega se pa res ne spomnim. Menda kar hitro.
Samo jaz sem jo doooooooolgo zalagala tako, da se ni mogla prekucnit. user posted image .
Boš vidla pri treh mesecih bo že ful problem in boš mogla zelo pazit, da ti ne pade kje dol.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.8.2009 8:38:08   
smejčica

Mižek, da še tebe pokomentiram. user posted image

Ja super, da se nam tudi zjutraj malo oglasiš. user posted image

Saj bo. Mogoče se ti zdi, da te nekateri čudno gledajo, pa po moje sploh ni tak. Saj več, kaj vse si ljudje mislimo, pa na koncu ugotovimo, da imajo drugi lepše mneje o nas, ko pa mi o sebi. user posted image user posted image user posted image

Kako to, da mali pri vama spi? A se lahko naspita? Mislim, ker moja se razkomoti čez celo posteljo....in potem midva spima ko sardelici. user posted image Ni šans, da skupaj spimo. user posted image

Ma saj jaz sem tud zlo čustvena oseba. Včasih kar preveč in si vse k srcu ženem. Že grem včasih sama sebi na živce. In mi moj velikokrat pravi, naj se ne sekiram, da se ne splača. Mah, pa nič ne pomaga. Če mi kaj na duši leži, to meljem in meljem,...
Ampak tak kot je donna napisala. Za ljudi, ki jih imam rada, ,mi že ni vseeno ........ za ostale pa user posted image .user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.8.2009 10:53:07   
donna22
Mi pa gremo čez vikend na morje user posted image Tako da zdaj pakiram, malička je pa pridna kot angelček user posted image Moja mama pravi, da še tak pridnega user posted image ni vidla user posted image Tak da me tiste pol ure vsega skupaj, koliko se zdere na dan, pač nič ne moti user posted image Glede na to, kak divja je bla v trebuhu, sem se prav bala, kaj bo zunaj user posted image

Čez vikend bomo torej v Ankaranu pri sorodnikih ... Da še jaz malo poletje izkusim user posted image Potem pa pridem nazaj, te pa moram tudi z delom za faks začet user posted image Pa se mi tako ne da ... No, čez vikend se bom mogoče kaj javila, mogoče pa bom probala naredit odklop z internetom in računalnikom - se mi zdi, da tega niti sposobna nisem več user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.8.2009 12:28:43   
smejčica

Ojli,

malečka je zaspala, jaz pa imam sedaj nekaj časa, ker se mi ni omar it za pospravljat. user posted image

Danes smo super spali. Moj se je en krat vstal, ker se je mala preko glave pokrila in jo je motilo.

Donna
Super, da grete na morje. Mi lušte delaš. user posted image No, pol pa le uživajte, kolk se da. Izkoristite maksimalno. Upam, da vam bo vreme služlo. user posted image
Super, da je pupika tak pridna. Sicer pa kaj nas če motit, če se derejo. Nič ne moremo. To je razumljivo. Mene to sploh ni motilo. Me pa zdaj kdaj moti, ker se dere iz principa. user posted image Ko ji pač kaj ne paše, pa začne s svojimi fintami. In takrat jo morem ignorirat, kar je hudo. No, zdaj sem se že malo navadila. user posted image

Moja je bla tudi tak razgrajač v trebuščku. Pa potem še lep čas. Zdaj jo pa malo nazaj držimo, pa gre. Je pa imela obdobje, ko je bla zlo pridna. No, še zdaj je. In se je veliko sama zamotla. Verjetno tudi zato, ker sem jo že od malega navajala na to, da je bla dosti na tleh ob igračkah. In se je obrestovalo, da ni bla veliko na rokah. No, kar se ostalih tiče, ker so jo hotli samo nostit, pa nostit. Mala pa se tak ni hotla. Še zdaj jo hočejo, ampak zdaj je vsaj tak, da se mala lahko brani in reče dol. user posted image
Baje pa da ni rečeno, da bo pestro, če je bla taka v trebuščku. Eni so ful živi v bušiju, pa so pol zlo pridni, pri enih pa obratno. user posted image
No, Tian je proti Lejli prav miren. user posted image user posted image . Bomo vidli, kako bo oktobra. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.8.2009 20:42:08   
mižek
dober večer,

vidim da ste se razgovorile, mi pa smo  danes imeli majhen piknik in smo malo pekli in se družili, sedaj pa uživamo doma, vleraj sva hodla v kino, mali pa je bil pri dedeku in babici, pa smo potem kar tam ostali ker je mali zaspal in nam potem drugega ni preostalouser posted image

Tako jutri še potem pa spet služba,...
Uživajte še v preostanku vikenda pa se stipkamo kajuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.8.2009 20:59:38   
smejčica

dober večer,

vidim da ste se razgovorile, mi pa smo  danes imeli majhen piknik in smo malo pekli in se družili, sedaj pa uživamo doma, vleraj sva hodla v kino, mali pa je bil pri dedeku in babici, pa smo potem kar tam ostali ker je mali zaspal in nam potem drugega ni preostalouser posted image
Ja super, kak uživate. Kaj sta šla gledat? Snubitev? user posted image user posted image user posted image
Midva sva pa včeraj zvečer, ko je mala zaspala šla ven na večerjo in je blo tud prav fino. user posted image Danes pa......kdo ve, morda kak film.

Tako jutri še potem pa spet služba,...
Uživajte še v preostanku vikenda pa se stipkamo kajuser posted image
Enako

Večer.

Jaz sem pa ravno malečko spat spravla. Prej ni šlo, ker ji ni blo. Se je samo premetavala sem in tja.user posted image
Mi smo danes tudi uživali. Ah je lušno, ko smo vsi doma. user posted image Jutri pa gremo na rojstni dan 3 punčk. Uh, bo še lušno. user posted image Tako da bomo prišli domov šele zvečer. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.8.2009 6:57:17   
mižek
dobro jutro,

nov delovni teden se je začel, upam da bo ta minil hitreje kot prejšnjiuser posted image .
Verjetno boste danes spet kaj čvekale, se spomnite kaj name tudiuser posted image . Vikend je minil ko šus, ga ni ostalo nikjer več, ampak prav je tak, potem bo čas do poroke tudi hitreje miniluser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.8.2009 13:06:40   
smejčica

Hej,

malečka mi aja, tako da se lahko malo oglasim. user posted image
Včeraj smo bli na rojstnem dnevu in je mala ful uživala. V bistvu je blo vsem zlo fajn. user posted image
Smo pa ponoči imeli kar krizo, ker bi samo pila, pa pila. Smo bli kar nekajkrat pokonci. Ah, pride taka noč. Jaz sem se sicer samo 1 krat vstala, se je pa moj vsaj 3 krat. user posted image

In kako ste ostale preživele včerajšnji dan?

Nama danes tak hitro mine.....kot bi mignil. user posted image Še malo, pa bo ati doma. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.8.2009 13:07:45   
smejčica

dobro jutro,

nov delovni teden se je začel, upam da bo ta minil hitreje kot prejšnjiuser posted image .
Verjetno boste danes spet kaj čvekale, se spomnite kaj name tudiuser posted image . Vikend je minil ko šus, ga ni ostalo nikjer več, ampak prav je tak, potem bo čas do poroke tudi hitreje miniluser posted image

Pa me vedno nate mislimo. user posted image user posted image
Kak pa kaj mali? Te fejst pogreša?

Ja, prav imaš........kmalu bo poroka tu. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.8.2009 17:51:24   
mižek

dobro jutro,

Ja mali je kar vredi, se je že navadil se mi zdi, da je še malo jezen in me noče šmirglatuser posted image user posted image user posted image

No lepo da se spomnite kaj name, meni je danes hitro minil dan, in je bilo prav fajn, tako da sem se odločila da nebom več razmišljala o tem da bom potem brez, se bom maksimalno potrudila pa bom videla kako se bo potem situacija odvijala.

No sedaj pa imam že malo treme oz kak se že reče metuljčki mi krožijo po trebuhu, ko se spomnim, da niti dva meseca ne več, pol pa bo čagauser posted image

Smejčica vidim da si danes samevala tu goruser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.8.2009 19:44:20   
smejčica

dobro jutro,

Ja mali je kar vredi, se je že navadil se mi zdi, da je še malo jezen in me noče šmirglatuser posted image user posted image user posted image

Bogi mali. user posted image Upam, da mu ni preveč težko.

No lepo da se spomnite kaj name, meni je danes hitro minil dan, in je bilo prav fajn, tako da sem se odločila da nebom več razmišljala o tem da bom potem brez, se bom maksimalno potrudila pa bom videla kako se bo potem situacija odvijala.
Evo, točno tako. Prav si se odločila. user posted image
No sedaj pa imam že malo treme oz kak se že reče metuljčki mi krožijo po trebuhu, ko se spomnim, da niti dva meseca ne več, pol pa bo čagauser posted image
Ja, hitro bo minlo. Jaz bom pa takrat že komaj čakala, da se mali rodi. user posted image

Smejčica vidim da si danes samevala tu goruser posted image
Res je. Nobena se ni oglasila. user posted image

Lejlika pa sedaj papa jogurt in kruh. Treba je zdaj povečerjat, da bo ponoči mir. user posted image . Sma se z mojim učila in smo malo bolj pozni danes. user posted image
Drugače je pa današnji dan zgleda da vsem hitro minil.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.8.2009 10:21:38   
smejčica

Dober dan.

Spet nobene ni. Bom pač imela spet samogovore. user posted image

Mi smo spali celo noč. user posted image user posted image user posted image In smo se vsi fajn naspali. user posted image
Zdaj sma imeli malico. Njami. Jaz bi itak še samo jedla, malečka pa tudi. user posted image

Kako ste pa kaj ostale?

Kaj pa donna-kak ste se imeli na morju? Je mala bila pridna?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:17:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.8.2009 12:59:29   
donna22
I'm back user posted image Prav uživali smo na morju, Zala je cela 2 dni na plaži prespala, ji je tak pasalo, da joj user posted image user posted image Jaz pa sem končno dobla nekaj barve, je bil že skrajni čas user posted image Edino zvečer je bla malo tečna ...user posted image
Včeraj jo je tudi ves dan napenjalo user posted image , danes pa je preprosto slabe volje user posted image Mah, bomo že preživeli user posted image Računam na to, da je to samo prehodno obdobje user posted image
Včeraj je bla na obisku teta od mojega user posted image , ki ima 2 fantka - en je star nekje 6, drugi pa 3 leta ... Norela sta kot zmešana - sem se kar odločla, da bom imela edinko user posted image Moj se je tudi strinjal, da ga ni čez kontracepcijo user posted image

Pa vi2, kaj dogaja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?