|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 7.8.2009 8:26:52
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 smejčica, welcome back Hvala. Danes pa sem se naspala Spale sma do 11h oz. malička še zdaj spi Edino ob 8h se je malo zdrla in sem jo šla previt ... Seveda pa sma se lepo stiskale ena k drugi Prav spočito se počutim Super. Kar izkoristi kolk lahko. Hja, prejšnjič ko je bla Zala tak pridna, so seveda bili zvečer problemi Ampak nič hujšega, malo se dere, pa jo je treba malo pocartat in sem in tja nosit, pa je ponavadi to to Moja družina je očitno res nekaj posebnega ja Saj pravim, da bi mi bla prav zabavna, če ne bi bla moja Pa se navadiš, ker se pač ne da zamenjat Res je. Družine se pač ne da zamenjat. Sicer pa so taki in drugačni, a ne. Glavno, da nas imajo radi. smejčica, vem, kako zna biti to s slikami ... No, na srečo ima moj rad red, tako da smo zdaj po Zalinem rojstvu nekaj slik že dali razvit, zdaj pa čakama, da se nabere ponovno malo več slik, da jih preberema in spet dama razvijat ... Nič nimam proti slikam na računalnikih, ampak imajo zame slike, ki jih lahko držiš v rokah in daš v album, še vedno poseben čar Še zdaleč pa ne moreš dat razvit vseh, potem verjetno bankrotiraš Ma ja, ful je dosti tega zdaj. Saj bi midva tud vse sproti delala, pa nekak nisma. Sma le študij mela in sma raje vsako minuto, ki je nisma študiju namenila, namenila Lejli. In tako so takšne stvari, kot so slike, ostajale. Isto je z ostalimi računalniškimi stvarmi-filmi, .... nimama nič porihtano. Naslovi so na dvd-jih, brez opisa....ah, saj to ni tak pomembno. Ma kaj češ. Zdaj je bla gužva dve leti. Zdaj z oktobrom bo pa tak spet gužva naprej. Zdaj že razmišljava, kak in kaj s posteljo za malega, al za malo novo kupit, ... in take stvari. Pa kam bomo dali vsa oblačila, ker jih ma že Lejla preveč.
< Sporočilo je popravil smejčica -- 7.8.2009 8:27:13 >
|
|
|