|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.9.2009 13:13:51
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Ojla, sem nazaj z obale Malo sem vas tudi preletela, kar ste napisale In, kako je blo? spetko, jaz sem se obale pač naveličala, ker nudi premalo. Eno leto sem študirala tudi v LJ in se je tam nonstop kaj dogajalo, potem pa sem mela filing, da sem prišla z mesta na vas Ta je pa dobra. No, saj nekaj časa mi je blo kar všeč, ampak še pred koncem prvega leta sem rabla pavzo od obale, da je blo potem spet fajn prit za kaki mesec nazaj dol (torej oktober ) ... smejčica, študiram pa slovenistiko. V KP sem se vpisala, ker me je takrat zgrabil nek fleš, pa sem kar šla Če bi šla nazaj, se najbrž ne bi Kaj pa študiraš ti? Sem študirala poslovanje. Lepo, da imaš že toliko pripravljeno za novega člana - jaz v tem času niti slučajno nisem imela Moram pa priznat, da prav pogrešam to vznemirjenje pred prihodom novega člana - čeprav je najbrž drugič kaj drugače kot prvič. Ja, res je drugače. Je fajn, je lepo, ampak ni tolk časa za take stvari, ne razmišljaš toliko, manj šparaš, ... Kdo bi si mislil. Pa že itak več kot polovico maš od prvega člana, pa ni tolk stvari, ki jih moreš kupit. Zdaj grem bolj v podrobnosti. Pri mali nisem imela blazine za dojenje, nisem imela elektronske varuške, nisem imela angel care(al kako se že napiše), ... no, zdaj bo to vse. Pri prvem otroku nisem olk komplicirala, kot sedaj. Glede na to, da jaz prav pogrešam trebušček in vse te občutke, najbrž res ne bom ostala pri samo enem Pa prav lepo mi je z mojo malo Eh, seveda ne bo ostalo pri eni. ačl mižek, super, da si našla obleko za malega Upam, da boš potem tudi delila kako slikico s poroke Ti kar malo zavidam, tudi to mora bit posebno vznemirjenje in pričakovanje ...Upam, da bom kdaj tudi jaz na vrsti! Glede policije pa tako: preden greš na usposabljanje, greš na podpis pogodbe in tam ti takoj piše, katera policijska postaja bo tvoje delovno mesto. Moj fant je v Celju, ene pa dajejo ful daleč (nekoga iz Štajerske se meni zdi res nesmiselno dajati delat v Postojno ). Moj je šel nato z januarjem v Tacen, bil tam pol leta (razen februarja, ko je imel 2 tedna prakse), zdaj julija in avgusta je imel prakso, ju3 pa gre spet za 4 mesece v Tacen , potem ima spet 3 mesece (jan-mar) prakso, potem pa še zadnje 3 mesece spet Tacen ... Je pa vse skupaj sigurno precej težje, če si ženska in imaš doma malega ... Ena njegova sodelavka ima tudi malega fantka, pa se vsak dan vozi tja na delo, ampak menda ni tako daleč stran doma (eno uro z vlakom), čeprav vseeno gre dosti časa. No, na morju je blo prav fajn Zala je uživala na svežem zraku, se pa pozna, da je zdaj že vedno več budna! Ima pa že dokaj ustaljen urnik (zbuja se ob 8h zjutraj, glavna 'akcija' pa je od pol 8h do 10h zvečer, ko se najbolj jezi, potem pa ob 10h zaspi ojej, upam, da čimprej mine ta faza. ...). Je pa danes že ves čas neke bolj tečne volje Saj ji ni za zamerit. Ravno sem opazla, da smo na 100. strani Bravo Res je. Bravo mi.
|
|
|