|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
28.8.2009 10:23:44   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Dober večer,

kje pa ste, da vas ni nič na spregled? Mi2 z Galom sva preživela lep popoldan in sva se igrala in bolj skrivala pred hico, potem bolj pozno sva še bila malo zunaj ob 7-ih pa sva se okopala in je ob 7.20 že spaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa se še moram svojemu bodočemu možeku posvetituser posted image

Mi smo pa včeraj večino popoldneva bli zunaj. Je blo prav fajn. Ne prevroče in ne hladno. user posted image Vmes sma si vzela 1 urco, da sma malo za šolo delala. V bistvu zdaj bolj ponavljama. user posted image Ja, zvečer pa itak kopanje, pa večerja, norenje, cartanje in nato spat. Je šele ob devetih zvečer zaspala, ker smo se meli tako fino, da prej ni šlo. user posted image Je pa zato danes spala do pol devetih zjutraj. user posted image Pa bi menda še dlje, pa naju je k sreči zvonec pokonci vrgo. user posted image

E, babe moje, petek je. A ni lušno? user posted image Bolje skor da ne bi moglo bit. user posted image Uh, kar dobre volje postanem.

Za danes z malečko še nimama nobenih planov. user posted image

JA, JAZ TUDI TAKO PRAVIM, ZADNJI DELOVNI DAN IN SEDAJ DVA DNI UŽITKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
30.8.2009 11:58:58   
mižek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam jo, mam jo, obleko za Gala, sem že mislila da je nebom nikjer dobila, sedaj pa sme res srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image , je taki frajer, z metuljčkomuser posted image

Vidim da vse uživate v vikendu, jaz sem malega dala sedja pančkat, in mi prav paše malo miru. Danes še imam namen it s svakinjo na en sprehod, da se malo razhodim, potem pa je nedelja že itak okoli, jutri pa spet delovni danuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
30.8.2009 16:50:23   
smejčica

Ojli,

tudi jaz se vam spet javljam.

Mi smo pa ravno naročili posteljico za Lejlo, mali bo pa imel njeno. Pa obema sma naročila tudi komplet postelnino. user posted image
Pa jogi smo že kupili, pa previalna podlogo, ...
V bistvu imamo zdaj že skoraj vse kar rabimo. Edino določene stvari iz lekarne nam še manjkajo. Ostane nam še papirologija. user posted image in pa vrtiljak za nad posteljico, da bo imel vsak svojega.user posted image

Kolk lušno. user posted image

Mižek
No fajn. Pa si jo le našla-obleko mislim. user posted image Kake barve?

Mi tudi uživamo. Samo kaj, ko je danes že nedelja,.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
30.8.2009 17:08:59   
mižek

Ojli,

Mi smo pa ravno naročili posteljico za Lejlo, mali bo pa imel njeno. Pa obema sma naročila tudi komplet postelnino. user posted image

kak fajn, joj kako je lepo to slišat, ko ste med pripravami, se spomnim kako sem jaz uživala v tem času, meni je bilo prav fajn, ko sem pojstlco pripravila, pa oblekla posteljnino,....user posted image user posted image user posted image
Pa jogi smo že kupili, pa previalna podlogo, ... No lepo vidim da ste res že 99% pripravljeni na user posted image
V bistvu imamo zdaj že skoraj vse kar rabimo. Edino določene stvari iz lekarne nam še manjkajo. Ostane nam še papirologija. user posted image in pa vrtiljak za nad posteljico, da bo imel vsak svojega.user posted image
Ja, pravilno mami morata imet vsak svoj vrtiljakecuser posted image user posted image

Kolk lušno. user posted image Ja pa res je lušno, ko boste imeli paruser posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek

Je take bež barve in bela srajčka, bi dala slikice gor, ampak imam že nekaj časa baterije hin, pa ne morem slikat, bom pa sedaj itak nove kupila, baterije mislim, pa bom potem vse skupaj poslikalauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
30.8.2009 19:28:13   
donna22
Ojla, sem nazaj z obale user posted image Malo sem vas tudi preletela, kar ste napisale user posted image

spetko, jaz sem se obale pač naveličala, ker nudi premalo. Eno leto sem študirala tudi v LJ in se je tam nonstop kaj dogajalo, potem pa sem mela filing, da sem prišla z mesta na vas user posted image No, saj nekaj časa mi je blo kar všeč, ampak še pred koncem prvega leta sem rabla pavzo od obale, da je blo potem spet fajn prit za kaki mesec nazaj dol (torej oktoberuser posted image ) ...

smejčica, študiram pa slovenistiko. V KP sem se vpisala, ker me je takrat zgrabil nek fleš, pa sem kar šla user posted image Če bi šla nazaj, se najbrž ne bi user posted image Kaj pa študiraš ti? Lepo, da imaš že toliko pripravljeno za novega člana - jaz v tem času niti slučajno nisem imela user posted image Moram pa priznat, da prav pogrešam to vznemirjenje pred prihodom novega člana - čeprav je najbrž drugič kaj drugače kot prvič. Glede na to, da jaz prav pogrešam trebušček in vse te občutke, najbrž res ne bom ostala pri samo enem user posted image user posted image Pa prav lepo mi je z mojo malo user posted image
ačl
mižek, super, da si našla obleko za malega user posted image Upam, da boš potem tudi delila kako slikico s poroke user posted image Ti kar malo zavidam, tudi to mora bit posebno vznemirjenje in pričakovanje ...Upam, da bom kdaj tudi jaz na vrsti! Glede policije pa tako: preden greš na usposabljanje, greš na podpis pogodbe in tam ti takoj piše, katera policijska postaja bo tvoje delovno mesto. Moj fant je v Celju, ene pa dajejo ful daleč (nekoga iz Štajerske se meni zdi res nesmiselno dajati delat v Postojnouser posted image ). Moj je šel nato z januarjem v Tacen, bil tam pol leta (razen februarja, ko je imel 2 tedna prakse), zdaj julija in avgusta je imel prakso, ju3 pa gre spet za 4 mesece v Tacen user posted image , potem ima spet 3 mesece (jan-mar) prakso, potem pa še zadnje 3 mesece spet Tacen ... Je pa vse skupaj sigurno precej težje, če si ženska in imaš doma malega user posted image user posted image ... Ena njegova sodelavka ima tudi malega fantka, pa se vsak dan vozi tja na delo, ampak menda ni tako daleč stran doma (eno uro z vlakom), čeprav vseeno gre dosti časa.

No, na morju je blo prav fajn user posted image Zala je uživala na svežem zraku, se pa pozna, da je zdaj že vedno več budna! Ima pa že dokaj ustaljen urnik (zbuja se ob 8h zjutraj, glavna 'akcija' pa je od pol 8h do 10h zvečer, ko se najbolj jezi, potem pa ob 10h zaspi ...). Je pa danes že ves čas neke bolj tečne volje user posted image

Ravno sem opazla, da smo na 100. strani user posted image Bravo user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
31.8.2009 7:10:19   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ojla, sem nazaj z obale user posted image Malo sem vas tudi preletela, kar ste napisale user posted image

spetko, jaz sem se obale pač naveličala, ker nudi premalo. Eno leto sem študirala tudi v LJ in se je tam nonstop kaj dogajalo, potem pa sem mela filing, da sem prišla z mesta na vas user posted image No, saj nekaj časa mi je blo kar všeč, ampak še pred koncem prvega leta sem rabla pavzo od obale, da je blo potem spet fajn prit za kaki mesec nazaj dol (torej oktoberuser posted image ) ...

smejčica, študiram pa slovenistiko. V KP sem se vpisala, ker me je takrat zgrabil nek fleš, pa sem kar šla user posted image Če bi šla nazaj, se najbrž ne bi user posted image Kaj pa študiraš ti? Lepo, da imaš že toliko pripravljeno za novega člana - jaz v tem času niti slučajno nisem imela user posted image Moram pa priznat, da prav pogrešam to vznemirjenje pred prihodom novega člana - čeprav je najbrž drugič kaj drugače kot prvič. Glede na to, da jaz prav pogrešam trebušček in vse te občutke, najbrž res ne bom ostala pri samo enem user posted image user posted image Pa prav lepo mi je z mojo malo user posted image
ačl
mižek, super, da si našla obleko za malega user posted image Upam, da boš potem tudi delila kako slikico s poroke user posted image Ti kar malo zavidam, tudi to mora bit posebno vznemirjenje in pričakovanje ...
Ja pa res je, moram priznat, že komaj, komaj čakam, pa saj sedaj bo po moje to tak minilo ko šususer posted image user posted image
Upam, da bom kdaj tudi jaz na vrsti!
Boš, boš če seveda sta pristaša poroke, marsikdo dandanes ni. Malo povprašaj , svojega dragega, kdaj te bo zaprosil za rokouser posted image user posted image . Pri nas je bilo to vse spontanouser posted image
Glede policije pa tako: preden greš na usposabljanje, greš na podpis pogodbe in tam ti takoj piše, katera policijska postaja bo tvoje delovno mesto. Moj fant je v Celju, ene pa dajejo ful daleč (nekoga iz Štajerske se meni zdi res nesmiselno dajati delat v Postojnouser posted image ). Moj je šel nato z januarjem v Tacen, bil tam pol leta (razen februarja, ko je imel 2 tedna prakse), zdaj julija in avgusta je imel prakso, ju3 pa gre spet za 4 mesece v Tacen user posted image , potem ima spet 3 mesece (jan-mar) prakso, potem pa še zadnje 3 mesece spet Tacen ... Je pa vse skupaj sigurno precej težje, če si ženska in imaš doma malega user posted image user posted image ... Ena njegova sodelavka ima tudi malega fantka, pa se vsak dan vozi tja na delo, ampak menda ni tako daleč stran doma (eno uro z vlakom), čeprav vseeno gre dosti časa.

Saj sem si že veš premislilla, mi ni malega pustit pri drugih da bi mi ga praktično vzgajaliuser posted image

No, na morju je blo prav fajn user posted image Zala je uživala na svežem zraku, se pa pozna, da je zdaj že vedno več budna! Ima pa že dokaj ustaljen urnik (zbuja se ob 8h zjutraj, glavna 'akcija' pa je od pol 8h do 10h zvečer, ko se najbolj jezi, potem pa ob 10h zaspi ...). Je pa danes že ves čas neke bolj tečne volje user posted image

Fajn da ste se tako lepo imeli in navadili en na drugega, meni je potem ko se je vse skupaj umirilo z krčki in je pričel čez dan spat bilo tako fajnuser posted image

Ravno sem opazla, da smo na 100. strani user posted image Bravo user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
1.9.2009 13:05:55   
smejčica

Ojli,

kak fajn, joj kako je lepo to slišat, ko ste med pripravami, se spomnim kako sem jaz uživala v tem času, meni je bilo prav fajn, ko sem pojstlco pripravila, pa oblekla posteljnino,....user posted image user posted image user posted image
Ma ja, saj je fajn. Samo ...takrat ni blo nekih skrbi, kje bi kaj. Zdaj pa moremo razmišljat, kam bomo dali obe postelji, pa kam vsa oblačila, .... user posted image user posted image
Pa jogi smo že kupili, pa previalna podlogo, ... No lepo vidim da ste res že 99% pripravljeni na user posted image
Ja, v prvi še skoraj nič nisem mela v tem času. Zdaj pa sem se odločla vse prej poštimat, ker mi ni zadnji mesec okrog za letat. Takrat bom čas raje malečki namenla, ne pa letanju. user posted image Me tak pol 3 dni ne bo. user posted image
Ja, pravilno mami morata imet vsak svoj vrtiljakecuser posted image user posted image Pa seveda. Da ne bo kake zavisti med njima. user posted image

Kolk lušno. user posted image Ja pa res je lušno, ko boste imeli paruser posted image user posted image user posted image user posted image Ja, saj. Kak gledaš. Zdaj sem na pupe navajena. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek

Je take bež barve in bela srajčka, bi dala slikice gor, ampak imam že nekaj časa baterije hin, pa ne morem slikat, bom pa sedaj itak nove kupila, baterije mislim, pa bom potem vse skupaj poslikalauser posted image
No, pol bote pa res tip top. In bo sanjska poroka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
1.9.2009 13:13:51   
smejčica

In, kako je blo?user posted image

spetko, jaz sem se obale pač naveličala, ker nudi premalo. Eno leto sem študirala tudi v LJ in se je tam nonstop kaj dogajalo, potem pa sem mela filing, da sem prišla z mesta na vas user posted image Ta je pa dobra. user posted image No, saj nekaj časa mi je blo kar všeč, ampak še pred koncem prvega leta sem rabla pavzo od obale, da je blo potem spet fajn prit za kaki mesec nazaj dol (torej oktoberuser posted image ) ...

smejčica, študiram pa slovenistiko. V KP sem se vpisala, ker me je takrat zgrabil nek fleš, pa sem kar šla user posted image Če bi šla nazaj, se najbrž ne bi user posted image Kaj pa študiraš ti? Sem študirala poslovanje. user posted image Lepo, da imaš že toliko pripravljeno za novega člana - jaz v tem času niti slučajno nisem imela user posted image Moram pa priznat, da prav pogrešam to vznemirjenje pred prihodom novega člana - čeprav je najbrž drugič kaj drugače kot prvič.
Ja, res je drugače. Je fajn, je lepo, ampak ni tolk časa za take stvari, ne razmišljaš toliko, manj šparaš, ...user posted image user posted image Kdo bi si mislil. user posted image Pa že itak več kot polovico maš od prvega člana, pa ni tolk stvari, ki jih moreš kupit. Zdaj grem bolj v podrobnosti. Pri mali nisem imela blazine za dojenje, nisem imela elektronske varuške, nisem imela angel care(al kako se že napiše), ... no, zdaj bo to vse. Pri prvem otroku nisem olk komplicirala, kot sedaj.
Glede na to, da jaz prav pogrešam trebušček in vse te občutke, najbrž res ne bom ostala pri samo enem user posted image user posted image Pa prav lepo mi je z mojo malo user posted image Eh, seveda ne bo ostalo pri eni. user posted image
ačl
mižek, super, da si našla obleko za malega user posted image Upam, da boš potem tudi delila kako slikico s poroke user posted image Ti kar malo zavidam, tudi to mora bit posebno vznemirjenje in pričakovanje ...Upam, da bom kdaj tudi jaz na vrsti! Glede policije pa tako: preden greš na usposabljanje, greš na podpis pogodbe in tam ti takoj piše, katera policijska postaja bo tvoje delovno mesto. Moj fant je v Celju, ene pa dajejo ful daleč (nekoga iz Štajerske se meni zdi res nesmiselno dajati delat v Postojnouser posted image ). Moj je šel nato z januarjem v Tacen, bil tam pol leta (razen februarja, ko je imel 2 tedna prakse), zdaj julija in avgusta je imel prakso, ju3 pa gre spet za 4 mesece v Tacen user posted image , potem ima spet 3 mesece (jan-mar) prakso, potem pa še zadnje 3 mesece spet Tacen ... Je pa vse skupaj sigurno precej težje, če si ženska in imaš doma malega user posted image user posted image ... Ena njegova sodelavka ima tudi malega fantka, pa se vsak dan vozi tja na delo, ampak menda ni tako daleč stran doma (eno uro z vlakom), čeprav vseeno gre dosti časa.

No, na morju je blo prav fajn user posted image Zala je uživala na svežem zraku, se pa pozna, da je zdaj že vedno več budna! Ima pa že dokaj ustaljen urnik (zbuja se ob 8h zjutraj, glavna 'akcija' pa je od pol 8h do 10h zvečer, ko se najbolj jezi, potem pa ob 10h zaspi ojej, upam, da čimprej mine ta faza. ...). Je pa danes že ves čas neke bolj tečne volje user posted image Saj ji ni za zamerit.

Ravno sem opazla, da smo na 100. strani user posted image Bravo user posted image Res je. Bravo mi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
1.9.2009 13:35:32   
smejčica

No, naj še pohvalim našo Lejliko. Zdaj že par noči prespi brez, da bi naju zbujala. Uh, lepo spimo res, ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pohvalila bi mojega bodočega, da se tako lepo uči in da že skoraj vse zna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In v končni fazi morem pohvalit še sebe, me me je lenoba malo spustila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.9.2009 9:07:54   
smejčica

Ja, dobro jutro. Kje pa ste?
Vidim, da se nobeni več ne da kaj čvekat tu gor. user posted image

No, jaz sem se danes vstala že pred pol sedmo in šla dat kri. Tako, da sem bila že doma, ko se je moja bejba zbudila. user posted image Nič ji ni blo jasno, kaj jaz že delam pokonci, ...ko pa me more vedno klicat, da se spravim iz postelje. user posted image
Spali smo lepo. Se je 1 krat zbudila. user posted image

No, naj povem, da je zadnje čase ful pridna. Pa samo cartala bi se. Končno je prišel ta čas. user posted image user posted image Pa pride do mene, pa reče: Mamica, kaj je? user posted image Uh, je posrečena.

Ja, Tian veselo kobaca po bušiju. Včasih je tak nežen, včasih pa fajn boli. user posted image Kar ne morem verjet, da gre naslednji mesec že zares. user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.9.2009 22:49:35   
spetko
dober večer..

da se malo javim..

krst je potekal super...tian je bil zeeelooo priden...tako da sem vesela da je potekalo kot je treba..

zdej pa moram naredit doma malo čistilno akcijo in vse počistit in pospraviti in malo dat v red vse..ker je katastrofa..user posted image

smejčica...joooj kaj že drug mesec ima rok?..kaj tako hitro...user posted image ...kako ta cajt leti...se spomnem ko si napisala da si zanosila...me veseli da je vse ok in da poteka tako kot mora...želim ti da bi bil tvoj tian kot moj..ker je res priden in zlat otrok...user posted image user posted image

zdej ga malo zobki mantrajo...pa je danes imel vročino bil sitkan...tako da upam da se bo jutri kej vidlouser posted image

mižek..kaj pa pri tebi kej novega?kako služba..najdla kaj novega?...kako pa priprave na  poroko napredujejo?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.9.2009 6:58:18   
mižek
dobro jutro punce,

ne morem verjet kako čas beži, danes je točno en mesec do porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ni bilo dolgo nazaj kar sva se odločila da se bova poročila, upam da še ta mesec mine tako hitro kot so ostaliuser posted image

Da poročam malo včeraj sem hodila k frizerju, da sva sprobale frizurco, in bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image , res pravo frizuro sem si izbrala, tako da se sdaj pa še toliko bolj komaj čakam dan Duser posted image user posted image user posted image . Aja pa še kozmetičarko sem po res golem nakjučju dobila. Sem hodla včeraj v drogerijo pa sem vprašala, če mogoče poznajo koga, ki pride tudi ličit domov, in BINGO, našla sem svojo kozmetičarko, tako da vam povem res sem srečna, da so se stvari tako odvileuser posted image user posted image user posted image user posted image .Edino nisem je upala vprašat koliko to staneuser posted image , tako da upam da ni predragauser posted image user posted image user posted image , tam 50€ še dam, ampak res MAX. 50€

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.9.2009 10:33:59   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober večer..
Ja, lepo pozdravljena spet med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se malo javim..

krst je potekal super...tian je bil zeeelooo priden...tako da sem vesela da je potekalo kot je treba..
Tiana ste dali krstit? Mi smo tudi našo pozno krstili. Se mi je zdelo bolje tako, ker je zimska in sem hotla, da je že bolj toplo takrat, ko bi jo krstili. In je blo super. Malečka se mi ni tolk smilila, ko ji je vodo gor polival,saj ni blo mrzlo. Pa pogostitev smo imeli kar zunaj. Ja, lušno je blo. Kje so tisti časi. user posted image
Je pa tudi večino krsta prespala. Vmes se je malo zbudila, ker sem jo dala botru. Meni je bila že težka. user posted image No, in ga je gledala. Verjetno ji ni blo nič kaj jasno. Sem samo čakala, da bo planila v jok, kot običajno, ko je bla pri drugih. Pa ni....samo gledala ga je. user posted image
zdej pa moram naredit doma malo čistilno akcijo in vse počistit in pospraviti in malo dat v red vse..ker je katastrofa..user posted image
O ja. Saj pospravljanje sploh ni slabo, ala. user posted image

smejčica...joooj kaj že drug mesec ima rok?. Jaaaaaaaaaaaaa, res je. Drug mesec že. Itak je že čas, da ga spoznamo. user posted image Hitro mine ja. Še sama ne vem, kdaj....user posted image

.kaj tako hitro...user posted image ...kako ta cajt leti...se spomnem ko si napisala da si zanosila...samo res, se sama tud spomnim, ja. user posted image me veseli da je vse ok in da poteka tako kot mora- za zdaj je. Me pa vseeno skrbi. user posted image Upam, da bo vse ok...želim ti da bi bil tvoj tian kot moj..ker je res priden in zlat otrok...user posted image user posted image
No, pol pa jaz tud upam, da bo zlo tvojemu podoben. Mam rada pridne in zlate otroke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne res, super, da je tvoj tko fajn. Moja je bila zelo zahtevna, ko je bila še dojenček. Je pa zdaj tolk bolj pridna. Se mi zdi, da vsak dan bolj. user posted image Pa ponosna sem na njo, res. In vem, da bom na Tiana tudi. user posted image
Že tak vidim razliko, ker ful stvari uboga, pa ko gremo kam na daljšo pot z avtom, sploh ni problem. Včasih je mogla še grickat v avtu, da smo lahko kam šli. user posted image

zdej ga malo zobki mantrajo...pa je danes imel vročino bil sitkan...tako da upam da se bo jutri kej vidlouser posted image
Ja, tud to bo mimo. Naša se tudi zdaj že en čas spet slini. Tako da-zgleda gre zdaj za res in spet kukajo zobki na plan. Tisti zadnji. user posted image To bo še bolelo. user posted image

mižek..kaj pa pri tebi kej novega?kako služba..najdla kaj novega?...kako pa priprave na  poroko napredujejo?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.9.2009 10:37:07   
smejčica

dobro jutro punce,

Dobro jutro
ne morem verjet kako čas beži, danes je točno en mesec do porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ni bilo dolgo nazaj kar sva se odločila da se bova poročila, upam da še ta mesec mine tako hitro kot so ostaliuser posted image
Ja, še malo, še malo...in napočil bo tvoj-vajin dan. user posted image user posted image user posted image user posted image
Da poročam malo včeraj sem hodila k frizerju, da sva sprobale frizurco, in bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image , res pravo frizuro sem si izbrala, tako da se sdaj pa še toliko bolj komaj čakam dan Duser posted image user posted image user posted image .
Jaaaaaaaa, sem ti rekla, da frizerke že znajo. Tako da so bile skbi o dolžini las odveč. user posted image

Aja pa še kozmetičarko sem po res golem nakjučju dobila. Sem hodla včeraj v drogerijo pa sem vprašala, če mogoče poznajo koga, ki pride tudi ličit domov, in BINGO, našla sem svojo kozmetičarko, tako da vam povem res sem srečna, da so se stvari tako odvileuser posted image user posted image user posted image user posted image .Edino nisem je upala vprašat koliko to staneuser posted image , tako da upam da ni predragauser posted image user posted image user posted image , tam 50€ še dam, ampak res MAX. 50€

Ja, zna bit to kar drago, ja. Ne bi bilo slabo, da se prej pozanimaš. Za vsak slučaj....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.9.2009 10:37:33   
smejčica
Donna, kje nam pa ti hodiš?

Kak je malečka?

Pa barby_nik? A si pozabila na nas? Ti, ti , tiuser posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 3.9.2009 10:38:14 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.9.2009 11:37:32   
donna22
O, super, Mižek user posted image Pa imaš že skoraj vse user posted image Ta mesec pa bo tudi minil ful hitro ...

Moja Zala je imela včeraj 2 meseca user posted image Kak čas beži ... Zdaj ob 13h pa imama pediatra in bomo vidli, kaj je novega user posted image Sicer pa se trudim kaj naredit za faks, ampak se mi fuuul ne da user posted image

Smejčica, kako pa je Lejla? Se že kaj veseli brateca? Jaz sem bla ful ljubosumna, ko se je moj bratec rodil user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.9.2009 17:10:58   
donna22
No, pa sma ble pri pediatrinji in je rekla, da ima same pohvale za naju user posted image Rekla je, da je zala čvrst, močan, zdrav in živahen otrok, tak da je res vse super user posted image user posted image Se pa je zredla skoraj cel kilogram - zdaj ima 4700g in pa 56 cm user posted image user posted image Tak da očitno moja mlekarna še vedno dobro deluje user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.9.2009 7:18:18   
mižek

No, pa sma ble pri pediatrinji in je rekla, da ima same pohvale za naju user posted image Rekla je, da je zala čvrst, močan, zdrav in živahen otrok, tak da je res vse super user posted image user posted image Se pa je zredla skoraj cel kilogram - zdaj ima 4700g in pa 56 cm user posted image user posted image Tak da očitno moja mlekarna še vedno dobro deluje user posted image user posted image

ja super donna, da je vse v najlepšem redu, to je prav fajn slišat, ko ti P reče, ne?Imata pa idealne mere vidim, če je pri 2M, 56 cm velikauser posted image

Punce jaz pa sem takooo utrujena, so nas v službi ponucali za selitev arhiva in da vam povem me vse mišice takooo zelooo bolijo, pa še žilj sem dobla čez celo peto, krizauser posted image user posted image .Bo moral moj bodoči čez vikend masirat, no saj mislim da se bova morala en drugega, ker on je ta teden tudi booogi, imajo veliko dela in velike okne za montiratuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.9.2009 14:28:31   
donna22

ja super donna, da je vse v najlepšem redu, to je prav fajn slišat, ko ti P reče, ne?Imata pa idealne mere vidim, če je pri 2M, 56 cm velikauser posted image

Ima res idealne user posted image Prav lepo sledim tistim etiketam na oblačilih user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
6.9.2009 21:29:21   
smejčica

Hej,

kako ste kaj.

Na hitro se oglasim....
Včeraj je moj imel zadnji izpit in je popisal vseh 7 strani, tako, da mislim, da bo pozitivno. user posted image
Jaz še vedno čakam na zahtevek o diplomiranju.

V sredo me čaka lavfanje okrog, ker si morem uredit osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje. Potem počasi še paket in take stvari....
Danes smo bli pri meni doma, tako da nam je spet celi dan šel. user posted image Kak je hitro minlo. user posted image
Tian veselo brca, trebušček je že zelooooooo velik. user posted image Malečka je pridna in vsak dan bolj naivna. user posted image
Imamo se zlo fajn, sploh ker ni več učenja. In komaj čakam na te dni.....ko bo zaslužen počitek in ne mrdamo nič kaj ni treba. user posted image

No, to bi bilo zaenkrat vse....
Se beremo jutri...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
8.9.2009 7:17:27   
mižek
dobro jutro,

se vam malo javim pred službo. Vidim da stran sameva, vse smo zaposlene same sabouser posted image .

Smejčica upam da je tvoj dragi naredil izpit, da bosta potem kompletnauser posted image user posted image . Smejčica ti verjamem da komaj čakaš da bo vse za vama, sta zelo pridna, glede nato da sta imela že eno bebico in ste itak slabo spali, potem pa sta še zbrala toliko moči, da sta se vsedla za knjigeuser posted image user posted image user posted image . Res kapo dol. Mislim da je tvoja mami ena izmed najbolj ponosnih ta trenutekuser posted image

Se mi zdi da čas leti kot za stavo, smejčica ti si greš že po paket, kar pomeni da je porod ne daleč vstranuser posted image , malo še pa bom jaz gospauser posted image , potem nebo dolgo pa bodo naši malčki slaviliuser posted image user posted image , potem pa bo itak že božič in pa konec letauser posted image . Skratka to leto je minilo z neverjetno hitrostjo, upam da še bo kako lepo presenečenje prineslo tudi meniuser posted image . Pa ne user posted image .user posted image user posted image user posted image Za to je še časuser posted image user posted image user posted image .

Včeraj ni bilo ne vem kak v službi, danes upam da bo bolje, se tipkamo kaj, tako da se oglasite kaj da bom imela kaj za prebratuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 8.9.2009 7:20:56 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
8.9.2009 10:40:03   
spetko
dobro jutro punce..

smejčica..ja tiana smo dali krstiti..ker smo se zdej tega želeli rešiti in še neki denarja smo prišparali tako da smo rekli da bomo za to izkoristili in tako je bilouser posted image
no držim pesti da bo tvoj naredu in bosta končno lahko brezskrbno uživala...

zobka še od nikoder...mislila sem ker je imel vroino da bo kej..pa nč..upam da bo kej kmalu..

zdej pa pregledujem obleke od Tiana ki je dubu za krst...ima jih tolko da mi HB potrebno več ničesar kupovat...mogoče samo še kakšen bodi in štumfke..

mi smo tudi bili pri P in mere pri 7m in pol ..81cm in 7850g...pa še cepit se moramo..

tukaj na obali je zdej tako lepo tako da izkoriščam dneve maximalno...lepo sonček sije in pihlja...zame ni lepšega..

no zdej počakam kolegico in šibamo ven..

lep dan želim

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.9.2009 15:54:50   
mižek
Kje pa ste, punce?user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.9.2009 8:39:27   
smejčica
Dobro jutrno, drage RR. user posted image

Na hitro se vam javim, da ne boste mislile, da sem že šla rodit. user posted image

Zdaj sma z mojim non stop nekaj mrdala, pa delala, ... in enostavno se mi ni blo niti kaj za pisat več. Sem zadnje dni nenormalno utrujena. user posted image
Mala je zadnje dva dni prav nemogoča. Človek bi mislil, da je že v puberteti, k jo na čase tak daje. user posted image user posted image Ma vse bi moglo bit po njeno. user posted image Ah, ja.

Zdaj smo se selili v drugo sobo, da bomo vsi skupaj ajali v eni. Mala je dobila novo posteljo in je danes že drugo noč notri spala. Včeraj je prišla k nama za kake pol urce ponoči, danes smo pa spali celo noč. Tako da nekih pretiranih problemov zaenkrat ni s privajanjem. user posted image Je prav vesela, ker ima miške na postelnini. user posted image
Za malega je pa posteljica tudi pripravljena. user posted image

Danes gremo spet malo v šoping. user posted image Moremo zapravljat. user posted image

Kako ste pa ostale?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.9.2009 14:59:49   
spetko
ciaaooo...

ja kje pa ste punce?

vidim da je bolj slabo ta forum tu obiskanuser posted image
verjetno kje uživate ane..

danes je pri nas grdo vreme in smo doma...cel dan dežujeuser posted image
no malo počitka tudi paše..
sicer me čaka gora perila za zlikat...večinski del je od Tiana za zimo...
tko da kr veselo na delo

smejčica...super...lepo da se mala ne rabi preveč privajat na svojo sobico...
drugače pa kmalu pa bo še eden Tianček ane?user posted image ...
upam da ste ok....kaj pa tvoj je naredu izpit?

mižek..kako v službi?..kaj pa si najdla kje drugje?

no lepo se imejte še naprej..jaz grem zraven mojega tiančka malo počivat...lp

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?