|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.4.2009 16:14:34
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Hvala vsem za oporo. Ni za kaj, vedno na razpolago Ok, si bom zapomnila. Super ste! Vemo, vemo Prav tako. Ja, bomo vidli ja, kako se bo izteklo. Lahko da nič ni, lahko da je nekaj, pa ne bo ogrožalo otroka, lahko pa da bo treba razmišljat o prekinitvi. V bistvu lahko gre za kakšno cisto, lahko da sta bila dva, lahko da je kakšen nepravilni vozel(vijuga), ... možnosti je kar nekaj in sedaj upam na najboljše. z naju je tako strah. Verjamem, mene bi tudi matralo, ampak nič ne moreš, probaj se malo sčim zamotit. Kaj pa ti je ginekologinja rekla? Pri moji g. še nisem bila. Tista, ko pa mi je nuhalno delala, pa je rekla, da ni rečeno, da sploh je kaj nevarnega ampak da pač dajo na dodatne preizkave čim vidjo kaj. Zdaj me je poslala naprej na pregled krvi, da vidimo, če posteljica pravilno dela, ... čez nekaj dni imam ponovni ultazvok. Upam, da bo vse ok. Tole čakanje na izvide, pa same veste, kako je mučno...sploh če se gre za otroka. K sreči sem šla samoplačniško na ns, drugače tega še dooooooolgo ne bi vedela, če sploh bi. To pa je tisto, ko ti pipadata samo 2 ultrazvoka.... Ja to je v MB ful bad, je moja svakinja tudi imela samo 2 oz 3 ultrazvoka. Zato je pa boljše če imaš ginekologa v zdravstvenem domu, ko imajo ultrazvoke kar v ordinaciji. Jaz sem oz imam G v Gornji Radgoni in mi je skoraj vsakič delala UZ. In je veliko boljše ko vidiš kako raste. Moja tudi ima ultrazvok v ordinaciji. Hodim v zd. Kaj češ, zavarovalnica pač samo 2 krije. Super bi blo, če bi mi ga vedno naredila. Nič punce, se zgodi. Držite pesti, da bo vse ok. Bomo, že držimo, samo še napišem dokonca ok Tale teden je pa res en čuden teden...naj že mine. Od ponedeljka naprej se dogajajo same slabe stvari. Ja, pa res, meni tudi ni z rožicami postlano kaj pa te? Posledica recesije in to da nimam službe, na parceli pa ogromno dela ter denarja Hvala bogu je petek. Nažalost nič ne pomaga, nebo nič boljše, vsaj pri meni ne Zakaj ne? Malečka je pridna, nimam kaj rečt. Zdaj si že vrata sama odpre. Katastrofa. Ja to pa poznamo
|
|
|