|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
16.4.2009 18:09:13   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Nuhalna.....z otrokom je vse vredu. Je pa na popkovnici nekaj vidla in me poslala naprej na preizkave.
Bomo vidli, kaj je. Zdaj je to ena taka živčna vojna. Tako me je strah, da bi morala prekiniti nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Pikica, nič se ne sekiraj, sigurno bo vse OK, smo pa me tukaj, da smo ti v oporo. Nič bati user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.4.2009 18:37:26   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Nuhalna.....z otrokom je vse vredu. Je pa na popkovnici nekaj vidla in me poslala naprej na preizkave.
Bomo vidli, kaj je. Zdaj je to ena taka živčna vojna. Tako me je strah, da bi morala prekiniti nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Pikica, nič se ne sekiraj, sigurno bo vse OK, smo pa me tukaj, da smo ti v oporo. Nič bati user posted image user posted image

Se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.4.2009 20:58:45   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.4.2009 10:59:13   
smejčica

Hvala vsem za oporo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ste! user posted image

Ja, bomo vidli ja, kako se bo izteklo. Lahko da nič ni, lahko da je nekaj, pa ne bo ogrožalo otroka, lahko pa da bo treba razmišljat o prekinitvi.
V bistvu lahko gre za kakšno cisto, lahko da sta bila dva, lahko da je kakšen nepravilni vozel(vijuga), ... možnosti je kar nekaj in sedaj upam na najboljše. z user posted image naju je tako strah.

Zdaj me je poslala naprej na pregled krvi, da vidimo, če posteljica pravilno dela, ... čez nekaj dni imam ponovni ultazvok. Upam, da bo vse ok. Tole čakanje na izvide, pa same veste, kako je mučno...sploh če se gre za otroka.

K sreči sem šla samoplačniško na ns, drugače tega še dooooooolgo ne bi vedela, če sploh bi. user posted image
To pa je tisto, ko ti pipadata samo 2 ultrazvoka....user posted image

Nič punce, se zgodi. Držite pesti, da bo vse ok. user posted image

Tale teden je pa res en čuden teden...naj že mine.  Od ponedeljka naprej se dogajajo same slabe stvari. user posted image
Hvala bogu je petek. user posted image user posted image

Malečka je pridna, nimam kaj rečt. Zdaj si že vrata sama odpre. Katastrofa. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.4.2009 11:52:02   
mižek

Hvala vsem za oporo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni za kaj, vedno na razpolagouser posted image

Vemo, vemo user posted image user posted image

Ja, bomo vidli ja, kako se bo izteklo. Lahko da nič ni, lahko da je nekaj, pa ne bo ogrožalo otroka, lahko pa da bo treba razmišljat o prekinitvi.
V bistvu lahko gre za kakšno cisto, lahko da sta bila dva, lahko da je kakšen nepravilni vozel(vijuga), ... možnosti je kar nekaj in sedaj upam na najboljše. z user posted image naju je tako strah.

Verjamem, mene bi tudi matralo, ampak nič ne moreš, probaj se malo sčim zamotit.
Kaj pa ti je ginekologinja rekla?

Zdaj me je poslala naprej na pregled krvi, da vidimo, če posteljica pravilno dela, ... čez nekaj dni imam ponovni ultazvok. Upam, da bo vse ok. Tole čakanje na izvide, pa same veste, kako je mučno...sploh če se gre za otroka.

K sreči sem šla samoplačniško na ns, drugače tega še dooooooolgo ne bi vedela, če sploh bi. user posted image

Ja to je v MB ful bad, je moja svakinja tudi imela samo 2 oz 3 ultrazvoka. Zato je pa boljše če imaš ginekologa v zdravstvenem domu, ko imajo ultrazvoke kar v ordinaciji. Jaz sem oz imam G v Gornji Radgoni in mi je skoraj vsakič delala UZ. In je veliko boljše ko vidiš kako user posted image  raste.

Bomo, že držimo, samo še napišem dokoncauser posted image

Tale teden je pa res en čuden teden...naj že mine.  Od ponedeljka naprej se dogajajo same slabe stvari. user posted image

Ja, pa res, meni tudi ni z rožicami postlanouser posted image

Nažalost nič ne pomaga, nebo nič boljše, vsaj pri meni neuser posted image

Malečka je pridna, nimam kaj rečt. Zdaj si že vrata sama odpre. Katastrofa. user posted image

Ja to pa poznamouser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 17.4.2009 11:54:15 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.4.2009 14:24:19   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Ok, si bom zapomnila. user posted image

Prav tako.

Verjamem, mene bi tudi matralo, ampak nič ne moreš, probaj se malo sčim zamotit.
Pri moji g. še nisem bila. Tista, ko pa mi je nuhalno delala, pa je rekla, da ni rečeno, da sploh je kaj nevarnega ampak da pač dajo na dodatne preizkave čim vidjo kaj.

Ja to je v MB ful bad, je moja svakinja tudi imela samo 2 oz 3 ultrazvoka. Zato je pa boljše če imaš ginekologa v zdravstvenem domu, ko imajo ultrazvoke kar v ordinaciji. Jaz sem oz imam G v Gornji Radgoni in mi je skoraj vsakič delala UZ. In je veliko boljše ko vidiš kako user posted image  raste.
Moja tudi ima ultrazvok v ordinaciji. Hodim v zd. Kaj češ, zavarovalnica pač samo 2 krije. Super bi blo, če bi mi ga vedno naredila.

ok user posted image

kaj pa te? user posted image

Zakaj ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.4.2009 16:14:34   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Ok, si bom zapomnila. user posted image

Prav tako.

Pri moji g. še nisem bila. Tista, ko pa mi je nuhalno delala, pa je rekla, da ni rečeno, da sploh je kaj nevarnega ampak da pač dajo na dodatne preizkave čim vidjo kaj.

Moja tudi ima ultrazvok v ordinaciji. Hodim v zd. Kaj češ, zavarovalnica pač samo 2 krije. Super bi blo, če bi mi ga vedno naredila.

ok user posted image

kaj pa te? user posted image

Posledica recesije in to da nimam službe, na parceli pa ogromno dela ter denarja

Zakaj ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.4.2009 14:51:14   
barby_nik
DDDDaaaaaaannnnnnnn.....punce moje, kako ste????upam, da se katera javi....

SMEJČICA....drži se mi..in držim pestke, da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

joj, kak vas jaz pogrešam....user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.4.2009 15:16:00   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

DDDDaaaaaaannnnnnnn.....punce moje, kako ste????upam, da se katera javi....

SMEJČICA....drži se mi..in držim pestke, da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

joj, kak vas jaz pogrešam....user posted image

Ja, dober daaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn. Kje nam hodiš ti tak doooooooooooooooolgo?
Zdaj imaš internet, al kako?

Hvala, jaz tudi upam, da bo vse ok. user posted image

Mi tebe tudi pogrešamo!!!!!

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.4.2009 15:17:12   
smejčica

Mižek
, saj bo.

Ne se preveč sekiraj. Tud kriza bo minila, do takrat pa le uživaj s svojimi. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.4.2009 9:54:05   
mižek

Mižek
, saj bo.

Ne se preveč sekiraj. Tud kriza bo minila, do takrat pa le uživaj s svojimi. user posted image

ma ja saj vem , se preveč sekiram, pol pa sem v beduuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.4.2009 9:58:50   
mižek
dobro jutro vsem skupja,

upam da je dobro, pri nas je bolj oblačno z občasnim pokukanjem soncauser posted image .
Kaj se počele čez vikend? Mi smo zidali na parceli tako da smo bili kar pridniuser posted image

In kako bo potekal vaš teden, v ponedeljek so spet prazniki, juhuhuuuuuuuu

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.4.2009 12:41:17   
tatly
barby-nik-se nic ne javla?no zdaj sem vidla da malo---se sem ti dolžna nekaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.4.2009 11:23:02   
mižek
dober dan,

sicer, če pogledam skozi okno, ni najboljši, ampak malo dežja nič ne škodiuser posted image user posted image .

Vidim da vlada neko zatišje tu gori, se nobena nič ne oglasi, no jaz sem se pričela učit za strokovnega, KONČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image , oma pa mi čuva user posted image , no sedaj ni več dojenček, ampak je kar že fantuser posted image user posted image user posted image user posted image . No malo sem izkoristila pauzo in se oglasila na RR user posted image user posted image .

Smejčica upam da je pri tebi vse ok, si že imela dodatne preiskave?

Nič, se grem dalje ućit pa se tipkamo kaj kasneje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.4.2009 9:39:42   
smejčica

Dobro jutro, dober dan.

Kje pa ste? user posted image

Mižek.....bravo za strokovnega. Še malo, pa ga boš naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, danes mineva teden dni odkar so mi vzeli kri, pa še vedno čakam na rezultate. Čez teden dni pa imam še kontrolo ultrazvoka. In tile dnevi nič kaj hitro ne minevajo. user posted image K sreči sta moja dva prava lubeka, pa me spravita na druge misli. user posted image

Včeraj sem zvedela, da sma naredila izpit, se naju 9 držijo-da se malo pohvalimuser posted image user posted image user posted image ), zdaj pa naprej. Pri tem predmetu ki se zdaj izvaja bomo baje na vsakih vajah pisali kolokvij. user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo le ma voljo, da se zdaj uči. user posted image

Malečka je pridna in trmasta. user posted image
Skrit se ji več ne morem odkar si vrata odpira. user posted image In tako vedno za mano hodi, pa kar težko kaj na računalniku tipkam.user posted image
Zunaj smo koliko le lahko, kaj se vremena tiče. user posted image Izkoristimo......
tudi mi  imamo kar nekaj dvorišča, da lahko mala uživa v vsej svoji veličini. user posted image

Pa drugače?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.4.2009 22:13:51   
smejčica

Ja, kje ste? user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo in je za nami še en, lep sončen dan. user posted image user posted image Jutri pa bo menda dež. user posted image
Dan je ful hitro minil. Dosti smo bili zunaj. Ko pa je malečka zaspančkala, sma z mojim šla na pico. user posted image user posted image user posted image user posted image Njami, je bla dobra. Kot da še  nimam dovolj velikega trebuha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri imam šolo....pa se vam zjutraj še vseeno malo oglasim. Zdaj se že odpravljam spat. Hitro, vem ja....ampak bo prav pasalo. user posted image

Nočko

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
23.4.2009 13:52:13   
smejčica

Dan,

kako ste? Vidim, da se nič ne javite. Kako to, glede na to, da je tako kislo vreme? user posted image

Lejla je že tako navihana, včasih preveč trmasta......in takrat si zaželim 5 minut miru, pa ga ni. user posted image user posted image
Saj bo, bo že prerasla....user posted image

Kako so pa kaj vaši malčki?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
23.4.2009 14:07:32   
donna22
Pa res ta stran sameva ...

No, jaz sem bla ta teden polno zaposlena na faksu - imela sem 3 predstavitve seminarskih nalog, zdaj ob 15h pa še mam kolokvij ... user posted image Upam, da bo šlo! Potem pa teden dni počitnic user posted image No, vsaj dela za faks ne bo tolko, doma pa se itak vedno kaj najde user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.4.2009 14:19:50   
mižek
hej,

no vidim, da ste se danes kaj oglasile, jaz sem bila včeraj polno zasedena, več ali manj zunaj in to seveda z galomuser posted image user posted image user posted image .
Danes sva tudi že bila zunaj, kljub slabemu vremenu, je malo čofotal po lužah, mami pa je skakala okrog njega z fotoaparatomuser posted image user posted image user posted image .

No vidim, da ste vse po opravkih, tako da se verjetno nebo nobeni nič kaj oglasila, mgoče kasneje

papa

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.4.2009 21:03:09   
smejčica
Hej,

pa ste se le oglsile malo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnje vaje.....hvala bogu, da so minile. Živ polom...pa ne bom o tem.  Zdaj pa teden miru. user posted image

Bejba aja, midva z mojim sva sedaj malo pospravla, zdaj pa hop na računalnik malo pobrskat. user posted image

Donna 22-
ti si tud mela gužvo zdaj, ja. Kar fajn občutek, ko se tega rešiš, ala. user posted image
Kak je šel kolokvij? Mi smo ga tudi pisala danes. user posted image

Je pa res, če šola ne poskrbi za delo (med počitnicami), ga je pa doma vedno. Nikol ga ne zmanjka. Jaz tud vedno nekaj mrdam. Pa samo za malo še pospravljam, da ja lahko v roku 5 minutk potem spet vse razmeče. user posted image

Še malo pa bo štručka pri vama. Kak hitro mine, ala. In začelo se bo novo obdobje. O, kak bo lušno. Kje so tisti časi....nepopisno je blo. user posted image Že nakupujeta zadeve?

Mižek
Lepo, da sta bila zunaj. Midve danes nisva utegnili. Pa jutri. user posted image Čas tak hitro mine. Ja nič, pol pa hiter kako slikco gor, da vidimo, kak je užival v skakanju po lužah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.4.2009 21:04:19   
smejčica

Spletko

vidim, da nas bereš. Daj se kaj oglasi.... user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.4.2009 21:21:39   
spetko

Spletko

ddooberr veeeččeerr..
res je..
sem morala prebrat vse kar ste napisale odkar nisem bila gor..pa mi je vzelo kr neki cajta...:)))
kako ste mi punce?

smejčica želim ti vso srečo..verjamem pa da je vse ok..tko da javi ko kaj izveš..

pri nas je zaenkrat vse super..
malemu verjetno so začeli zobki ker se zeeloooo slini in prstke imam non stop po ustih..pa tudi kr bele dlesni se vidijo tko da..
bomo videli kako bo zdej z zobki..
kdaj so vaši dobili prve zobke?
drugače kar se tiče šole nisem še nič naredilauser posted image ..ampak vem da bom..:)))

preselili se še nismo..ker se je vse skupaj malo zavleklo..moj user posted image dela po cele dneve in moj oče tudi tko da..gresta v stanovanje rihtat ko pač imata čas..
tko da...upam da bomo v začetku naslednjega meseca noter..

kako ste kaj ve?

amm..to je na kratko...
se tipkamo še kaj v kratkem...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
24.4.2009 9:39:40   
mižek
dobro jutro,

soooonček je posijal, kako fajn, upajmo da nebo jutri spet dež. No tolažimo se stem da bo aprila koledarsko kmalu konec in da je bilo grdega vremena v letošnjem aprilu res malouser posted image

No mi2 sva danes spet spala do 9.15, sedaj pa se počasi prebujava, mami pije kavico, Gal pa ima zdaj že dva dni navado da napolni plenico že zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Smejčica bi dala sliko gor ampak sem glede tega bolj štor, kako narediš to, prosim za dodatna navodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
24.4.2009 9:54:00   
smejčica

Jutro.

Tudi midve sma spali do devetih. Je blo prav fino. user posted image

Dodatna pojasnila...seveda.

Greš na stran shrani.si in se tam registriraš.

Pokaže se ti okno, kjer ti piše shrani datoteke.(daš brskaj in greš tja kjer imaš shranjeno fotografijo, recimo na namizju...).  http://shrani.si/

Ko odpreš datoteko, jo shraniš.

Ko shranjuje, je treba počakat.

Nato se ti pokažejo url naslovi-kopiraš tretjega (koda za forum s predogledom)-najbolje kar z ctrl+a, al pa daš kopiraj.

Greš v tale forum(v sporočilo), kjer pišeš, in prilepiš not.

Tako:

user posted image

A bo dovolj natančno? Drugače pa kar vprašaj....jaz tudi dolgo nisem znala. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
24.4.2009 10:10:58   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

Spletko

ddooberr veeeččeerr..
res je..
sem morala prebrat vse kar ste napisale odkar nisem bila gor..pa mi je vzelo kr neki cajta...:)))
ja, bo treba večkrat prit pogledat. user posted image
kako ste mi punce?
vredu smo, pa ti?
smejčica želim ti vso srečo..verjamem pa da je vse ok..tko da javi ko kaj izveš..
hvala ti. Jaz tud upam, da bo vse ok. Danes je že 9 dan, pa sem še vedno brez izvidov.user posted image

pri nas je zaenkrat vse super..
malemu verjetno so začeli zobki ker se zeeloooo slini in prstke imam non stop po ustih..pa tudi kr bele dlesni se vidijo tko da..
bomo videli kako bo zdej z zobki..,
kdaj so vaši dobili prve zobke?

Joj, to se pa ne spomnem. Vem da ko je dopolnila 7 mesec, je imela 4 zobke. Bi pa mogla it gledat, kdaj je prvega dobila, ker sem pozabila. Se je pa kake 3 mesece prej ful slinla. Smo že mislili, da bo glih zaj prikukal ven, pa ga ni blo od nikoder.
drugače kar se tiče šole nisem še nič naredilauser posted image ..ampak vem da bom..:))) Saj bo. Uživaj zdaj. user posted image

preselili se še nismo..ker se je vse skupaj malo zavleklo..moj user posted image dela po cele dneve in moj oče tudi tko da..gresta v stanovanje rihtat ko pač imata čas..tudi to bo. user posted image
tko da...upam da bomo v začetku naslednjega meseca noter..oh, to bo pa tak hitro.

kako ste kaj ve?

amm..to je na kratko...
se tipkamo še kaj v kratkem...te držim za besedo.  user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!