|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.4.2009 20:26:11
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Jej, mižek..........kake prjatlce te maš ti, da ti odpovejo? Boš mogla pa sestro prosit. Mah saj sem jaz tudi malo razočarana, ne še me sedaj ti hecat . Ampa s svojim možekom odhajata za 6 mesecev v USA ker so njemu ponudili tam službo, tako da nič ne morem . Aja, ojej. Nič kaj prijetna situacija. Ja saj sem že nekaj tudi omenla, tako po ovinkih, ampak ni bilo neko navdušenje. Sedaj pa boš rekla KAKO SESTRO TE IMAŠ . Ne vem no mogoče sem se stvari napačno lotila, ji bom rekla enkrat tako v miru pa to,... Se mi zdi da vsi pri tem gledajo finančno plat Ne, nič ne bom rekla. Je pa res žal tako, da resnično vsi gledajo na finančno plat. Najbolje je, da si kar z ulice eno pričo dobiš.....brez ostalih obveznosti. Midva bi ful rada tak naredla.... Ma ja, saj jaz sem tako hotela bolj od mojega sestro, ampak, da nebi bilo zamere, češ ,... sem rekla bom rekla njej, sedaj na koncu pa te vidim da se vsi otepajo, mah nebom se sekirala,... Držim pesti, da se vam izteče po pričakovanjih. Pa ne pozabi na nas, kljub skrbi in pomankanju časa. To pa res ne, bom kar dnevno poročala o novicah: Ok, te pa le.....čakam, kaj je novega danes. Mmmmmm, danes, aha zmenla sva se in najavila obisk pri bodoči priči od mojega, pa v gostilno kjer bi naj bila svadba sva šla na ogled in pogovor, aja še pred tem pa sva bila na rojstnem dnevu, sedaj pa sem čisto HIN No ne vem če sem že povedala, aktualen datum je 3. OKTOBER Super. Pol pa se s tabo vred veselim 3. oktobra. Ja, ksenci.........a si se le malo oglasila. Nič, zdaj pa grem-a pod tuš. No jaz pa se včeraj nisem nič več oglasila, ker sva z mojim šla na čago, za otroka, je nejgov šef dobil še tretjega sina Uh, kak lepo. 3 otrok. In kak je bilo na čagi? Ni bilo slabo, je bila fajn muzika, pa Gal je bil doma pridn, pa to,.... Je pasalo malo odklopa
|
|
|