|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 10.4.2009 13:03:59
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Moja se tudi včasih zbudi ob pol osmih, včasih spi dlje, ... in je res smotano, ker se ji ritem podre. Mi, ponavadi spimo do 9-tih, večino časa, tako da sem s to uro kar zadovoljna Ja pol pa sploh super, da tako dolgo spi. Bravo za Gala. Včeraj smo bili dogo zunaj, pa je šla šele ob pol devetih spat. Zgleda ji ta ura kar ugaja, tako da jo bom tudi danes probala tako pozno spravit, pa bomo vidli, če zato tako dobro spi. In kako kaj vaš spančka? Se dosti zbuja? No ponoči pa se še kar zbuja, sedaj mu morajo it spet nekje zobki ven, ker se slini ko polž , pa se še zato dodatno zbuja , ampak tudi teg bo enkrat konec, upam Saj, tile zobki. Naša jih ima sedaj 14 in komaj čakam, da še ostali zrastejo, da bo pol mir z njimi. Pri nas je že kar toplo v stanovanju. Če bo šlo tako naprej, bomo počasi že začeli s klimo. Res je, včasih si se bolj oglašala. Nazadnje ko se mi je Barby_nik javla, je rekla, da so še vedno brez neta. Tako da predvidevam, da še vedno čakajo. Nas pa baje že takoooooooo pogreša. Pa Nikec je baje priden, pa vredu se imajo vsi. Drugače pa nas lahko več krat pokukaš, ne samo takrat, ko ti je dolgčas. Ja se bom potrudila, ampak pri nas je tako da je mali nonstop v muvingu, zjutraj se zbudi in naje potem pa ima že silo ven, potem sva ponavadi kako urco zunaj, pol pa kuhat kosilo, nato pa imava sedaj že malo več kot teden dni ritual, da grema na eno urni sprehod, pol pa spi, mami pa si malo odahne . Ker je res nonstop v gibanju, zaigra se kakih 10 min potem pa ga že spet vse drugo zanima, tako da,... Je pa vse slabo za nekaj dobro, ker je taki bolj živi, je ful hitro shodil, pa vse že razume, pokaže, edino povedat še ne zna , ampak je rekel da bo tudi to prišlo. Sem zadnjič srečala sestrično z njeno pupiko, pa je veliiiika razlika med njima, pa je Gal le 3 mesece starejši,... Tako da kot pravim vse slabo je za nekja dobro Lejlika je tud vedno v muvingu. Moja ravno sedaj spančka in mam eno uro mir. Ja, res paše, ko grejo spat, da si me naberemo moči in ideje za naslednjih par ur, ko smo še same z njimi. Jaz imam pa kar srečo. Sma jo navadla, da se zna sama tudi igrat. Seveda obvezno v drugi sobi, kot sem jaz in z risankami, pa včasih še dobi kako grico ali kaj podobnega, pa prav uživa. Če bi bla v isti sobi, se sama ne bi igrala. Takrat je pa ja mami zraven. Je treba še njo zaposlit, si misli, da mi ja ne bo dolgčas. Naša je tudi z 10 meseci shodila. Sam po pravici povedano malo prehitro. Razume že tudi vse, kar ji rečeš. Zdaj jo vprašam kje je bejbi,pa pokaže nase in na moj trebušček. pa čeprav tega še ne razume, zakaj se v bistvu gre. Povedat pa že kar zna, ja. Pa tote njene knjigice. Joj, ne vem kaj bi brez njih. Res je. Tile prazniki so čist zasedeni. Itak da jih nimam glih rada, ker imamo takrat tako malo časa za nas. Vsi bi nas radi meli doma. Držite jutri zjutraj ob 9.00 pesti, ker mama z mojim izpit. Bomo, bomo Zmenjeno. No, potem naju čaka lavfanje po trgovinah zaradi pisank, za mojega še morem kupit nekaj za birmo tak za hec malo , zvečer mama birmo, malečka bo pa ostala ta čas doma pri babici. Naša bejba je že prejšnji vikend dobila pisanko.(poganjalec in telebajsek) . Drugače je pridna, .. labra 100 na uro. Samo meni se. Pa kak je hecna. Seveda še vseh besed ne pove pravilno(trava recimo je ava, gospa je pa, ...), nekaj besed pa že v nulo obvlada. V užitek jo je gledat, pa poslušat. Zdaj mi že sama po stopnicah hodi in morem zlo pazit, da jo ne spustim izpred oči. Ja, te stopnice, ne vem zakaj imajo , taki pik na te stopnice, Gal bi samo po njih hodil, do sedaj je se samo po štirih plazil gor, ker hodit ni upal, sedaj pa bi že kar hodil, me kar glava boli zraven Ma ja. Jaz jo kar pustim. Seveda pa hodim za njo, da slučajno ne pade. Poleti jo bomo odvajali od pleničke, sama bo začela jest na žlico, in pa seveda flaško bomo vkinli. Takšni so načrti, kaj bo pa od tega res šlo, bomo pa sproti vidli. Mižek koliko je star tvoj? Gal je bil aprila 16 mesecev star, čas tako beži,... Moja je bila zadnjega marca 16. Še malo, pa bota dve leti, ha...
|
|
|