|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
7.4.2009 13:00:52   
mižek
pozdravljene,

en lep sončen pozdrav, kam ste se poskrile, ste vse na sončku, ne?

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.4.2009 11:53:03   
smejčica

Dan, dan.

Kako ste kaj? Kake lepe dneve mamo te dni, a ne? user posted image
Prav lušno je zunaj.

V glavnem.....dela imam čez glavo, kolk pa ne, sma pa z malečko zunaj. Tako da res ...sem se poslabšala zda kaj se foruma tiče. user posted image

V soboto bom birmanska botrca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dopoldan pa imam izpit. user posted image

Nosečnost poteka vredu.
Kaj pa pri vas novega?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.4.2009 11:56:01   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Hojlaaa...

Kako je bilo pa včeraj toplo, sva včeraj kar cel dan bila z malim zunaj, je bilo res fajn toplo. Upam, da danes tudi, sonček sicer sije, samo nisem še stopila ven user posted image Super je z malimi it ven, ko je tak toplo.

Jaz se pa zdaj pripravljam na novo tekmovanje, čez 2 tedna na Češkem. Kako bo, sploh nevem. Za cel vikend iti, ma nevem, kar oklevam. Malega bom preveč pogrešala, mislim da se mi bo spipalo brez njega 3 dni biti...
Te popolnoma razumem. Jaz brez moje ne morem 5 ur, kaj šele več. user posted image Nič, držite se na Češkem. user posted image user posted image user posted image Do takrat pa se le še kaj oglasi,.user posted image

Jaz sem pa začela z dieto user posted image user posted image Mi je prijateljica poslala slike iz časov, ma kar ne morem verjeti, da sem se tako zredila po porodu user posted image user posted image Danes je 6.dan, mi kar dobro gre, upam da v nadaljne tudi, moram pregurati še 84 dni.. user posted image
In, kilogrami kar kipnijo? user posted image Kakšna dieta je to?
Kje pa ste ve? Izkoriščate vikend? Prav tako..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.4.2009 16:10:11   
donna22
smejčica, drug teden pa nuhalna, a ne? Boš vprašala za spol?user posted image Seveda držimo pesti za kar najboljše rezultate user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno danes bla pri ginekologu in sma obe super user posted image Moja princeska se pri ginekologu nikoli ne pusti motit, me pa navadno dobro zbrca, ko grem od njega user posted image Verjetno je to kazen za mene, ker jo motim, ko spi user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.4.2009 9:40:53   
smejčica

Dobro jutro. user posted image

Midve sma spali celo noč vse do devetih. Jej, kak je pasalo. user posted image

Zunaj je spet sonček in zaenkrat še 11 stopinj. user posted image Blo bi jih naj danes do 24. Bomo vidli, kak pa kaj bo.

Lejlika je 2 dni nazaj fasala neke izpuščaje po obrazu. Zgleda, da je alergija na sonce. Zdaj ji že lepo zginjajo. Včeraj sem kar vzela kremo za sončenje s faktorjem 30, da je ja ne bo dobilo, zdaj ko toliko zunaj skače. user posted image

Super je, da je petek. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa ogromno opravkov. user posted image Pa saj bo. user posted image

V nedeljo nas verjetno ne bo doma. Gremo malo k mojim domov.
V ponedeljek imamo dan zase, da si naberemo energijo za naprej. user posted image

.............In tako bodo velikonočni prazniki minili ko šus. user posted image

Kako ste pa kaj ve? Nič se ne oglasite.
Mižek, sem vidla, da nas prideš pogledat vsake toliko časa...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.4.2009 9:43:57   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

smejčica, drug teden pa nuhalna, a ne? Boš vprašala za spol?user posted image Seveda držimo pesti za kar najboljše rezultate user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno danes bla pri ginekologu in sma obe super user posted image Moja princeska se pri ginekologu nikoli ne pusti motit, me pa navadno dobro zbrca, ko grem od njega user posted image Verjetno je to kazen za mene, ker jo motim, ko spi user posted image

Ja, nuhalo imam v torek. user posted image user posted image user posted image user posted image Itak, da bom vprašala za spol. Jaz sem taki firbec....pa če glih je vseeno kaj bo. user posted image Samo nimam nekega velikega upanja, da bom zvedla, ker se Lejla do konca ni pokazala. user posted image

Super, da sta obe super. Zgleda te res kaznuje. user posted image In, te že kaj moti trebušček? Kdaj že imaš rok?Konec junija?

< Sporočilo je popravil smejčica -- 10.4.2009 9:44:48 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.4.2009 9:50:28   
donna22
Naša pa je vse lepo pokazala user posted image Upam, da se bo pri tebi tudi kaj vidlo user posted image

Trebuh me niti ne moti - rok imam 26.6. in nimam glih nekaj ful velikega, v enih majicah se ga komaj opazi user posted image , v drugih pa je očiten že na kilometer user posted image Moti pa me edino pri določenih stvareh - obuvanju nogavic, britju itd. user posted image Še malo, pa bo moral moj user posted image to prevzet, hehe user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.4.2009 9:52:49   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Dobro jutro. user posted image

Midve sma spali celo noč vse do devetih. Jej, kak je pasalo. user posted image

Zunaj je spet sonček in zaenkrat še 11 stopinj. user posted image Blo bi jih naj danes do 24. Bomo vidli, kak pa kaj bo.

Lejlika je 2 dni nazaj fasala neke izpuščaje po obrazu. Zgleda, da je alergija na sonce. Zdaj ji že lepo zginjajo. Včeraj sem kar vzela kremo za sončenje s faktorjem 30, da je ja ne bo dobilo, zdaj ko toliko zunaj skače. user posted image

Super je, da je petek. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa ogromno opravkov. user posted image Pa saj bo. user posted image

V nedeljo nas verjetno ne bo doma. Gremo malo k mojim domov.
V ponedeljek imamo dan zase, da si naberemo energijo za naprej. user posted image

.............In tako bodo velikonočni prazniki minili ko šus. user posted image

Kako ste pa kaj ve? Nič se ne oglasite.
Mižek, sem vidla, da nas prideš pogledat vsake toliko časa...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dobro jutro vsem oz dober dan

mi smo že bili zunaj sedaj pa sva pri zajtrku oz Gal je jaz pa še se prebujam ob kavici. Danes mi je mali ves ritem zafušal, ampak bo žeuser posted image .
Ja smejčica, vas spremljam malo več, no saj sem nekaj časa bila redno med vami, takrat na začetku, ko se še je barby_nik oglašala, sedaj pa od nje tudi ni več ne duha ne sluhauser posted image . Včasih ampak res včasih se še zgodi da mi je dolgčas pa vas malo pokukam, no upam d aše bomo kako rekle.

smejčica vidim da imaš pred sabo kar zapolnjene praznike, mi pa bomo mogoče danes šli malo k nečakinji v maribor, jutri pa bomo doma, potem pa še je treba seveda pisanke razdelit,...skratka prazniki bodo miniliuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 10.4.2009 9:55:49 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.4.2009 12:08:51   
smejčica

Moja se tudi včasih zbudi ob pol osmih, včasih spi dlje, ... in je res smotano, ker se ji ritem podre.

Včeraj smo bili dogo zunaj, pa je šla šele ob pol devetih spat. Zgleda ji ta ura kar ugaja, tako da jo bom tudi danes probala tako pozno spravit, pa bomo vidli, če zato tako dobro spi.
In kako kaj vaš spančka? Se dosti zbuja?

Pri nas je že kar toplo v stanovanju. Če bo šlo tako naprej, bomo počasi že začeli s klimo. user posted image

Res je, včasih si se bolj oglašala. user posted image
Nazadnje ko se mi je Barby_nik javla, je rekla, da so še vedno brez neta. Tako da predvidevam, da še vedno čakajo. user posted image Nas pa baje že takoooooooo pogreša. Pa Nikec je baje priden, pa vredu se imajo vsi.

Drugače pa nas lahko več krat pokukaš, ne samo takrat, ko ti je dolgčas. user posted image

Res je. Tile prazniki so čist zasedeni. user posted image Itak da jih nimam glih rada, ker imamo takrat tako malo časa za nas. Vsi bi nas radi meli doma. user posted image
Držite jutri zjutraj ob 9.00 pesti, ker mama z mojim izpit. No, potem naju čaka lavfanje po trgovinah zaradi pisank, za mojega še morem kupit nekaj za birmo tak za hec malo user posted image , zvečer mama birmo, malečka bo pa ostala ta čas doma pri babici.
Naša bejba je že prejšnji vikend dobila pisanko.(poganjalec in telebajsek)user posted image .
Drugače je pridna, .. labra 100 na uro. Samo meni se. Pa kak je hecna. Seveda še vseh besed ne pove pravilno(trava recimo je ava, gospa je pa, ...), nekaj besed pa že v nulo obvlada. user posted image V užitek jo je gledat, pa poslušat. Zdaj mi že sama po stopnicah hodi in morem zlo pazit, da jo ne spustim izpred oči. user posted image

Poleti jo bomo odvajali od pleničke, sama bo začela jest na žlico, in pa seveda flaško bomo vkinli. Takšni so načrti, kaj bo pa od tega res šlo, bomo pa sproti vidli. user posted image

Mižek koliko je star tvoj?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.4.2009 12:40:56   
mižek

Moja se tudi včasih zbudi ob pol osmih, včasih spi dlje, ... in je res smotano, ker se ji ritem podre.
Mi, ponavadi spimo do 9-tih, večino časa, tako da sem s to uro kar zadovoljnauser posted image

Včeraj smo bili dogo zunaj, pa je šla šele ob pol devetih spat. Zgleda ji ta ura kar ugaja, tako da jo bom tudi danes probala tako pozno spravit, pa bomo vidli, če zato tako dobro spi.
No ponoči pa se še kar zbuja, sedaj mu morajo it spet nekje zobki ven, ker se slini ko polžuser posted image user posted image , pa se še zato dodatno zbujauser posted image , ampak tudi teg bo enkrat konec, upamuser posted image user posted image

Pri nas je že kar toplo v stanovanju. Če bo šlo tako naprej, bomo počasi že začeli s klimo. user posted image

Nazadnje ko se mi je Barby_nik javla, je rekla, da so še vedno brez neta. Tako da predvidevam, da še vedno čakajo. user posted image Nas pa baje že takoooooooo pogreša. Pa Nikec je baje priden, pa vredu se imajo vsi.

Drugače pa nas lahko več krat pokukaš, ne samo takrat, ko ti je dolgčas. user posted image
Ja se bom potrudila, ampak pri nas je tako da je mali nonstop v muvingu, zjutraj se zbudi in naje potem pa ima že silo ven, potem sva ponavadi kako urco zunaj, pol pa kuhat kosilo, nato pa imava sedaj že malo več kot teden dni ritual, da grema na eno urni sprehod, pol pa user posted image  spi, mami pa si malo odahneuser posted image user posted image . Ker je res nonstop v gibanju, zaigra se kakih 10 min potem pa ga že spet vse drugo zanima, tako da,...
Je pa vse slabo za nekaj dobro, ker je taki bolj živi, je ful hitro shodil, pa vse že razume, pokaže, edino povedat še ne znauser posted image user posted image , ampak je rekel da bo tudi to prišlo.user posted image user posted image
Sem zadnjič srečala sestrično z njeno pupiko, pa je veliiiika razlika med njima, pa je Gal le 3 mesece starejši,... Tako da kot pravim vse slabo je za nekja dobrouser posted image

Res je. Tile prazniki so čist zasedeni. user posted image Itak da jih nimam glih rada, ker imamo takrat tako malo časa za nas. Vsi bi nas radi meli doma. user posted image
Držite jutri zjutraj ob 9.00 pesti, ker mama z mojim izpit.
Bomo, bomouser posted image
No, potem naju čaka lavfanje po trgovinah zaradi pisank, za mojega še morem kupit nekaj za birmo tak za hec malo user posted image , zvečer mama birmo, malečka bo pa ostala ta čas doma pri babici.
Naša bejba je že prejšnji vikend dobila pisanko.(poganjalec in telebajsek)user posted image .
Drugače je pridna, .. labra 100 na uro. Samo meni se. Pa kak je hecna. Seveda še vseh besed ne pove pravilno(trava recimo je ava, gospa je pa, ...), nekaj besed pa že v nulo obvlada. user posted image V užitek jo je gledat, pa poslušat. Zdaj mi že sama po stopnicah hodi in morem zlo pazit, da jo ne spustim izpred oči. user posted image
Ja, te stopnice, ne vem zakaj imajo user posted image , taki pik na te stopnice, Gal bi samo po njih hodil, do sedaj je se samo po štirih plazil gor, ker hodit ni upal, sedaj pa bi že kar hodil, me kar glava boli zravenuser posted image user posted image

Poleti jo bomo odvajali od pleničke, sama bo začela jest na žlico, in pa seveda flaško bomo vkinli. Takšni so načrti, kaj bo pa od tega res šlo, bomo pa sproti vidli. user posted image

Gal je bil aprila 16 mesecev star, čas tako beži,...

< Sporočilo je popravil mižek -- 10.4.2009 12:53:45 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.4.2009 13:03:59   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Mi, ponavadi spimo do 9-tih, večino časa, tako da sem s to uro kar zadovoljnauser posted image
Ja pol pa sploh super, da tako dolgo spi. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Gala. user posted image user posted image user posted image

No ponoči pa se še kar zbuja, sedaj mu morajo it spet nekje zobki ven, ker se slini ko polžuser posted image user posted image , pa se še zato dodatno zbujauser posted image , ampak tudi teg bo enkrat konec, upamuser posted image user posted image
Saj, tile zobki. Naša jih ima sedaj 14 in komaj čakam, da še ostali zrastejo, da bo pol mir z njimi.

Ja se bom potrudila, ampak pri nas je tako da je mali nonstop v muvingu, zjutraj se zbudi in naje potem pa ima že silo ven, potem sva ponavadi kako urco zunaj, pol pa kuhat kosilo, nato pa imava sedaj že malo več kot teden dni ritual, da grema na eno urni sprehod, pol pa user posted image  spi, mami pa si malo odahneuser posted image user posted image . Ker je res nonstop v gibanju, zaigra se kakih 10 min potem pa ga že spet vse drugo zanima, tako da,...
Je pa vse slabo za nekaj dobro, ker je taki bolj živi, je ful hitro shodil, pa vse že razume, pokaže, edino povedat še ne znauser posted image user posted image , ampak je rekel da bo tudi to prišlo.user posted image user posted image
Sem zadnjič srečala sestrično z njeno pupiko, pa je veliiiika razlika med njima, pa je Gal le 3 mesece starejši,... Tako da kot pravim vse slabo je za nekja dobrouser posted image
Lejlika je tud vedno v muvingu. Moja ravno sedaj spančka in mam eno uro mir. user posted image Ja, res paše, ko grejo spat, da si me naberemo moči in ideje za naslednjih par ur, ko smo še same z njimi. user posted image Jaz imam pa kar srečo. Sma jo navadla, da se zna sama tudi igrat. Seveda obvezno v drugi sobi, kot sem jaz in z risankami, pa včasih še dobi kako grico ali kaj podobnega, pa prav uživa. Če bi bla v isti sobi, se sama ne bi igrala. Takrat je pa ja mami zraven. Je treba še njo zaposlit, si misli, da mi ja ne bo dolgčas. user posted image
Naša je tudi z 10 meseci shodila. Sam po pravici povedano malo prehitro. Razume že tudi vse, kar ji rečeš. Zdaj jo vprašam kje je bejbi,pa pokaže nase in na moj trebušček. user posted image pa čeprav tega še ne razume, zakaj se v bistvu gre. user posted image user posted image user posted image user posted image Povedat pa že kar zna, ja. Pa tote njene knjigice. Joj, ne vem kaj bi brez njih. user posted image

Držite jutri zjutraj ob 9.00 pesti, ker mama z mojim izpit.
Bomo, bomouser posted image
Zmenjeno. user posted image

No, potem naju čaka lavfanje po trgovinah zaradi pisank, za mojega še morem kupit nekaj za birmo tak za hec malo user posted image , zvečer mama birmo, malečka bo pa ostala ta čas doma pri babici.
Ja, te stopnice, ne vem zakaj imajo user posted image , taki pik na te stopnice, Gal bi samo po njih hodil, do sedaj je se samo po štirih plazil gor, ker hodit ni upal, sedaj pa bi že kar hodil, me kar glava boli zravenuser posted image user posted image
Ma ja. Jaz jo kar pustim. Seveda pa hodim za njo, da slučajno ne pade. user posted image

Gal je bil aprila 16 mesecev star, čas tako beži,...
Moja je bila zadnjega marca 16.user posted image Še malo, pa bota dve leti, ha...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.4.2009 14:34:58   
smejčica

Naša pa je vse lepo pokazala user posted image Upam, da se bo pri tebi tudi kaj vidlo user posted image

Trebuh me niti ne moti - rok imam 26.6. in nimam glih nekaj ful velikega, v enih majicah se ga komaj opazi user posted image , v drugih pa je očiten že na kilometer user posted image Moti pa me edino pri določenih stvareh - obuvanju nogavic, britju itd. user posted image Še malo, pa bo moral moj user posted image to prevzet, hehe user posted image

Joj, saj ne morem vrjet, da sem spregledala tvoj post. user posted image

Ja, jaz tudi upam. Že v prvo sem komaj čakala, da mi povejo, kaj je. Pa nič.
Edino na morfologiji je rekla ginekologinja, da glede na stegnjenico bolj kaže na punčko(mislim, da imajo punčke daljšo, al nekaj takega). Pa je rekla, naj se ne zanašama na to, ker je to 60-40. user posted image

Bi blo res fajn, če bi zdaj zvedla, kaj nosim. Pa je pupa al pa fant, čist vseeno, sam da vem. user posted image

Jaz tudi nisem imela velikega trebuha v prvi nosečnosti. V bistvu marsikdo v šoli ni vedel, da sem bila noseča in sem določene prav šokirala z izjavo, da imam mesec dni staro hčerko doma in bi morala malo prej it domov. user posted image
Tak je. No, pa saj zadnji mesec me je razgnalo. Sem se pa vse skupaj zredila za 6 kilogramov. Tako, da ni tolk velik.
Zdaj v drugo, pa me sosede že zdaj sprašujejo, če sem noseča. Očitno je že tolk hudo, da ne gre skrit, pa danes komaj 12 tednov prebrodla. Že zdaj vidim, da bom v tej nosečnosti prava bomba. user posted image Saj je blo za pričakovat, glede na to, da še je od prej nekaj trebuha ostalo. Pa takrat sem ga z oprijetimi hlačami lahko skrila, zdaj pa jih seveda ne nosim več. user posted image

Mene je tudi zadnjih par mesecev moj doli bril.....in tud zdaj mi že pravi, saj ne moreš več sama. user posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj je tu moškim tako všeč. user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.4.2009 15:00:12   
donna22
Ah, ni panikeuser posted image , po moje si isti čas pisala kot jaz pa si potem pač spregledala!

Spol je res nepomemben, najbolj važno je, da je user posted image zdrav - pa če se še tak obrabljeno čuje! Upam sicer, da bom enkrat imela tudi user posted image , če pa ne bo, pa tudi ni panike ... Bi pa rada imela 3 user posted image ...

Aja, jaz spola nisem hotela vedet, pa se je vse vidlo - probaj še ti z istim pristopom, pa bo se ziher vidlo user posted image Je pa moj vztrajal, pa sma potem zvedla, kaj je user posted image

Pravijo, da se v 2. (in vsaki nadaljnji) user posted image bolj vidi kot v 1. user posted image - po moje je tudi res, ker vse pravijo, tudi ti, da se jim je 2. bolj vidlo! Me je kar strah za naslednjič user posted image Zdaj me pa sicer eni čudno gledajo in se sprašujejo, če je to to ali ni, jaz pa se samo smejim user posted image

Tudi moj me rad doli brije - ne vem, v čem je to fora user posted image , je pa očitno dostim všeč! user posted image user posted image

Ne vem, kaj ravnokar moja pikica ustvarja v trebuščku, me malo tišči vse skupaj user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
11.4.2009 13:08:16   
mižek
ojla,

smejčica upam d aje izpit šel in da nimaš sedaj preveč gužve okrog sebe.user posted image
Mi smo že bili na "žegnanju" jedi, sedaj pa kuham kosilo.
Včeraj smo še bili v mariboru, sme,jčica sem bila mogoče blizu tebe, Gal ima namreč sestrično na pobrežju pa se zato nisem več nič oglasila, zvečer pa sem samo padla v posteljo.

Moja je bila zadnjega marca 16.user posted image Še malo, pa bota dve leti, ha...user posted image
Ja pa res, nebo sem ne tja pa bomo že srugo svečko pihniliuser posted image

Tako lep dan še naprej vsem in tudi ostale praznikeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.4.2009 14:02:39   
smejčica

Ah, ni panikeuser posted image , po moje si isti čas pisala kot jaz pa si potem pač spregledala! Ja, res ne vem, kako to. user posted image

Spol je res nepomemben, najbolj važno je, da je user posted image zdrav - pa če se še tak obrabljeno čuje! Upam sicer, da bom enkrat imela tudi user posted image , če pa ne bo, pa tudi ni panike ... Bi pa rada imela 3 user posted image ... opa. user posted image

Itak da je najpomembnejše, da je user posted image zdrav. Je pa res, da bi sedaj po eni strani raje imela fantka, če ne pač ne. Bo pa pupa. user posted image Midva tudi ne izključujema še kdaj 3. Bomo videli, kako bo s financami in vse ostalo. Se mi zdi, ko so otroci večji, postaneš malo preveč komot, da bi se še za enega odločil. Nikoli se pa ne ve. user posted image Zaenkrat o 3 v bližji prihodnosti ne razmišljava.user posted image

Aja, jaz spola nisem hotela vedet, pa se je vse vidlo - probaj še ti z istim pristopom, pa bo se ziher vidlo user posted image Je pa moj vztrajal, pa sma potem zvedla, kaj je user posted image
Pa saj res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi probala, pa ne gre. Me preveč mantra. user posted image user posted image user posted image

Pravijo, da se v 2. (in vsaki nadaljnji) user posted image bolj vidi kot v 1. user posted image - po moje je tudi res, ker vse pravijo, tudi ti, da se jim je 2. bolj vidlo! Me je kar strah za naslednjič user posted image Zdaj me pa sicer eni čudno gledajo in se sprašujejo, če je to to ali ni, jaz pa se samo smejim user posted image
He, he. Ja, meni se po moje zdaj prej vidi, ker še trebuh od prejšnje ni čisto zgino. user posted image

Tudi moj me rad doli brije - ne vem, v čem je to fora user posted image , je pa očitno dostim všeč! user posted image user posted image
Jih kar daje zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, kaj ravnokar moja pikica ustvarja v trebuščku, me malo tišči vse skupaj user posted image
Oh, pa kak te šele bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.4.2009 14:08:57   
smejčica

ojla,
Ojla

smejčica upam d aje izpit šel in da nimaš sedaj preveč gužve okrog sebe.user posted image   Hvala, mižek, izpit je šel super, obema. Tako da bo spet en manj. Oh, še 6 pa je diploma tu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo že bili na "žegnanju" jedi, sedaj pa kuham kosilo.
Lepo, mi pa letos ne gremo. Bo treba drugo leto 2 krat it zato. user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo še bili v mariboru, sme,jčica sem bila mogoče blizu tebe, Gal ima namreč sestrično na pobrežju pa se zato nisem več nič oglasila, zvečer pa sem samo padla v posteljo.
Mogoče pa res, da ste bili blizu. Kje pa živi Galova sestrična? Jaz živim tam, ko črpajo vodo za fontano, če veš kje je to. Sem blizu gozda. user posted image

Ja pa res, nebo sem ne tja pa bomo že srugo svečko pihniliuser posted image Aha, tako je. user posted image user posted image user posted image
.
Tako lep dan še naprej vsem in tudi ostale praznikeuser posted image   Hvala mižek. Enako tebi in ostalim.

No, zdaj sem vas prišla malo pokomentirat, ker moja bejba spančka. Ko se zbudi, pa šus po nakupih. Treba za pisanko kupit, pa za malečko boma kupila gugalnico in pa elektronsko varuško.

Se čujemo kasneje...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.4.2009 22:41:54   
smejčica

Večer,

kot obljubljeno, se na hitro malo oglašam. user posted image

Birma je bila vredu, malečko je danes prvič spravil spat nekdo drug-baby namreč in ni bilo nobenih problemov. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj tako lepo spančka....user posted image

Jutri se do večera nič ne bom oglasila, ker nas ni doma. Gremo k meni domov (Radlje) malo pozdravit. user posted image

Lepo se imejte, se tipkamo

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
14.4.2009 9:56:16   
mižek
dobro jutro oz dober dan,

še en teden je pred nami, dnevi pa se mi zdi da so enaki drug drugemu, mi je kar slabo ko se spomnim da bom spet celi dan samauser posted image .

Kako pa kaj ostale?Smejčica vidim da si vikend izpeljala tako kot je trebauser posted image . Mi smo tudi bili malce pridni, malo pa smo se potepali, ampak čisto malouser posted image

Tako sedaj pa še grem kavo spit v miru, potem pa ven, se tipkamo kaj popoldan, ko user posted image  gre spat in bo malo miru

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
14.4.2009 13:31:55   
smejčica

še en teden je pred nami, dnevi pa se mi zdi da so enaki drug drugemu, mi je kar slabo ko se spomnim da bom spet celi dan samauser posted image .

Kako pa kaj ostale?Smejčica vidim da si vikend izpeljala tako kot je trebauser posted image . Mi smo tudi bili malce pridni, malo pa smo se potepali, ampak čisto malouser posted image

Tako sedaj pa še grem kavo spit v miru, potem pa ven, se tipkamo kaj popoldan, ko user posted image  gre spat in bo malo miru

Dan, dan.

Da se še jaz malo oglasim, dokler še moje bejbika spančka.

Hudo je ja, ko so tile prazniki mimo, pa spet ostanemo same z našimi user posted image . Pa hvala bogu, da jih vsaj imamo, ker so taki sončki. K sreči moj hitro pride domov in nima bednega delovnega časa. Si ne predstavljam, da ga cele dneve ne bi bilo.

Ja, mi smo uspešno zaključili z obveznostmi in strmimo k temu, da bo tudi v bodoče tako. user posted image

Danes ima oma rojstni dan, tako da ga bomo kasneje mal počagali. No, jaz sem že bila na tortici. user posted image

Zvečer imam nuhalno in komaj čakam, da vidima najino težko pričakovano bejbiko-bejbeka. user posted image Močno upam, da bo vse kot mora bit, tako da...če se boste kaj spomnile name, pa le držite pesti, da ne bo kakšne slabe novice. user posted image

Včeraj sma z mojim šla in malečki kupila gugalnico. Kupila sma tudi elektronsko varuško, saj je zunaj vse bolj dolgo svetlo in je prav lušno. Je pa kar noro, ker je to tako drago. Mah, kaj češ. Pa si brez skbi. user posted image

Zdaj ta teden ji greva še po peskovnik, da bo lahko pacala, ker se mi zdaj rože že prav smilijo. user posted image

Aja, ne morte vrjet kaj se je zgodlo.
Seveda smo v nedeljo šli k našim domov in mala je dobila kar nekaj vrečk pisanke. Itak sladkarije, oblačila, ... in pridemo domov, pa sma z mojim pozabila zaklenit prtljažnik.
Pa se menima, da bova že jutri znosila stvari v hišo, nisma pa študirala, da ga nisma zaklenla, ko sma pri nas vse zlagala vanj.
In ja, drugi dan grema po stvari.....stvari nikjer. user posted image
Kličem jaz za vsak slučaj mamiko, če sva slučajno gori pustila stvari (čeprav sem bila prepričana, da sva jih vzela), pa pravi, da jih ni in da je vidla, da sma jih dala v avto.
Ok, šibam gledat v hišo, če sva jih pa res po slučaju odnesla gor (čeprav sem vedela, da sva jih v avtu pustila) in jih nisem našla.
Tako da, ženske moje, oropali so nas. user posted image user posted image user posted image
Še zdaj ne morem prit od tega šoka. Kako je sploh mogoče. Pa saj vem, da sva sama kriva. Ampak.....da je naši mali nekdo vzel pisanko, si pa ne morem razložit. Mislim, groza od groze.. Razočarana sem sama nad sabo in popolnoma zgrožena nad ljudmi, ki so to naredili. Vzeli so še 2 rizbici, ki sta ju moji dve mali sestrični narisali za Lejlo. Groza. Je pa zanimivo, da so navigacijo, avtoradio, knjigice, avtosedež in podobne stvari pusti not. user posted image

No, tako da veste, da čeprav je bil vikend dokaj uspešen, se nam je zgodilo nekaj, kar ni blo zanimivo. In še zdaj pravim...baš me boli za sladkarije, ni pa mi vseeno za oblačila, rizbici in v končni fazi tudi za denar. Naj se mu roka posuši, kdorkoli je že to naredil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem se malo razpisala. Grem gledat, če je mala že pokonci.
Lepo mi bodite.

Pa-pa

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
14.4.2009 18:06:35   
mižek

Tako se vam malo oglašam, naj povem da smo danes spali zeeelo malo. Sva šla na sprehod po najini standardni poti, pa je zelo hitro zaspal, ampak ker rabiva nekje slabo uro da prideva domov, je ko sva prispela do doma že gledal v vozičkuuser posted image . Pol pa bil celo popoldan tečn, ker se ni naspal.
Sedaj pa mi je pred 10 min na rokah od utrujenosti "zakinkal"user posted image . Me zanima kaj še bo zvečer, ampak sem tako crknjena da mi kar paše, danes imam uhe velike kot slon od njegovega jamranjauser posted image user posted image user posted image .
Zgleda, da so zobki nekje na pohoduuser posted image .

Joj Smejčica, vi pa res nimate sreče, Naj se mu roka posuši, res se jim najuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
14.4.2009 18:33:10   
ksenci
hey, hey!
jap, saj veste kako je doma imeti radovednega in nerodnega devetmesčnikauser posted image res sm skoz v gužvi. imam natrpan urnik in prost čas iskoristim kolikor se da za sprehode. za diplomo lahko delam samo ko spi in to je okol 2 urci na dan. ati pa tud dela skor cele dneve, tako da mi res ne ostane velik časa za pisanje. ampak glavno da gre. upam, da v roku meseca napišem. za praznike smo si vzeli mal pavze in uživali, zdaj pa s polno paro naprej. sicer nas je obiskala rahla viroza in upam, da ne bo nč hujšga in bo kmal mim.
se javim, ko bom mela kaj časa. Uživajte s sončkiuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
14.4.2009 18:37:37   
ksenci
smejčica- joj, kako so ljudje lahko takšniuser posted image sreča, da vam še kaj druga ni odnesu z avta. vse se vrača vse se plača!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.4.2009 7:58:56   
angel_rebelde
In, kilogrami kar kipnijo? user posted image Kakšna dieta je to?

90.dnevna ločevalna. Sedaj v 2 tednih je šlo 2 kg dol user posted image user posted image

Moj malečki pa je nehal spat popoldan user posted image Tako, da se zbudi tu nekje ob 8h, včasih prej, in zaspi ob 19h user posted image

Moj tud hodi sam po stopnicah, niti ne dovoli, da bi mu pomagala, tako da sem jaz zadaj, in pazim da ne pade. Sicer pri nam nimamo stopnic, hvalabogu, ker bi po mojem on cel dan gor pa dol hodil user posted image

Smejčica, kako je bilo na nuhalni? user posted image Naj se tistemu roparju roka posuši user posted image user posted image

Oh, jutri pa je odhod v Češko user posted image Pa mi sploh ni za it, ampak moram... Kako bom pogrešala malega, si raje ne predstavljam, račun na telefonu bo ziher ogromen user posted image

No, sedaj spijem kavo, pospravim malo, potem pa šibava na sončeka user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.4.2009 9:55:14   
donna22
smejčica, res grozna zgodbica, me prav jezi, ko to vidim user posted image

Kako pa je bila nuhalna? Upam, da je vse okej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.4.2009 11:39:32   
smejčica

Dan,

se vam na hitro malo oglasim.

Nuhalna.....z otrokom je vse vredu. Je pa na popkovnici nekaj vidla in me poslala naprej na preizkave.
Bomo vidli, kaj je. Zdaj je to ena taka živčna vojna. Tako me je strah, da bi morala prekiniti nosečnost. user posted image user posted image user posted image

angel rebelde- uživaj na Češki. user posted image Bodite dobre. user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.