|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
24.4.2009 10:32:46   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dobro jutro,

soooonček je posijal, kako fajn, upajmo da nebo jutri spet dež. No tolažimo se stem da bo aprila koledarsko kmalu konec in da je bilo grdega vremena v letošnjem aprilu res malo

Res je, lepo vreme je, čeprav bi danes naj bil dež. Jutri bi naj blo tak tak, v ndeljo mi kaže sonček, nato pa naslednji teden spet grdo, deževno vreme. Sicer pa se napovedi tako hitro spreminjajo, da bomo vidli, kaj bo iz tega nastalo. Vsekakor upam, da bo vreme čim lepše ta vikend. Prav fajn je, da je v ponedeljek in petek fraj. Komaj čakam na podaljšan vikend, ki bo še tako prijal.  In res, kako hitro mine čas.

No mi2 sva danes spet spala do 9.15, sedaj pa se počasi prebujava, mami pije kavico, Gal pa ima zdaj že dva dni navado da napolni plenico že zjutraj . He, he...ta je dobra.

Smejčica bi dala sliko gor ampak sem glede tega bolj štor, kako narediš to, prosim za dodatna navodila

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.4.2009 12:15:29   
mižek
tako postopek sem pričela, upamo da mi bo uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.4.2009 12:19:36   
mižek
tako upajmo, da bo uspelo,

user posted image

user posted image

user posted image

Aja, ne glejte dežnega plašča, še nisva svojega nabavila, pa je ta malo čudnih barv in prevelikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.4.2009 12:24:47   
mižek
jeeeej uspelouser posted image user posted image user posted image

user posted image

pa še ena skupna, na tej mami gnavi, Galu pa ni več za poziranjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.4.2009 13:25:03   
smejčica

Bravo, mižek. Uspelo ti je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je luškan Gal. Res, pravi ded je že. user posted image Pa take lepe očke. user posted image
Že liziko papa? user posted image

Res je posrečen, pa oba sta lušna na slikci. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.4.2009 13:36:33   
smejčica

Pa še nekaj slikic moje bovhice:

user posted image

user posted image

user posted image

In še midve :)

user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.4.2009 13:39:26   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Pa še nekaj slikic moje bovhice:

user posted image

jej, kaka damica user posted image user posted image

user posted image

joj kaki cuker, bi kar imela še jaz eno punčkouser posted image

user posted image

In še midve :)

user posted image  

Ja, no vidim, da so si naši malčki kar podobni, Gal je tudi rad v avtuuser posted image user posted image

Lepi steuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.4.2009 13:42:05   
mižek
Je ti pa ful podobna, no saj ne da bi atija poznalauser posted image user posted image user posted image , ampak koliko vidim po sliki ti je kar podobna.

Kaj si ti mogoče kje blizu ulice bratov greifov doma?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.4.2009 14:28:41   
smejčica

Je ti pa ful podobna, no saj ne da bi atija poznalauser posted image user posted image user posted image , ampak koliko vidim po sliki ti je kar podobna.

No ja, kaj pa vem, komu je kaj podobna. Se mi zdi, da je od obdobja do obdobja, od slike do slike različno. user posted image
Tile mali se tak skoz spreminjajo.....user posted image

Ta ulica je menda na grenviču, a ne? Ja, no ja....dokaj blizu. Če veš morda, kje je bil papa jov(ne vem kak se napišeuser posted image ) in kje je ramzes....no tam nekje vmes. user posted image
Zakaj?

< Sporočilo je popravil smejčica -- 24.4.2009 14:29:24 >

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.4.2009 14:45:50   
mižek

No ja, kaj pa vem, komu je kaj podobna. Se mi zdi, da je od obdobja do obdobja, od slike do slike različno. user posted image
Tile mali se tak skoz spreminjajo.....user posted image

Ta ulica je menda na grenviču, a ne? Ja, no ja....dokaj blizu. Če veš morda, kje je bil papa jov(ne vem kak se napišeuser posted image ) in kje je ramzes....no tam nekje vmes. user posted image
Zakaj?

Ja, no sedaj pa vem kje približno si doma. Seveda vem kje je ramzes.
No vprašala, sem te zato, ker ima moj sestro v MB, no saj jecela familija iz MB, samo so se pred 11 leti preselili v prlekijo, seka pa je pred 5 leti odšla nazaj v MB. No sedaj stanuje na pobrežju in se mi je zdelo po slikah sodeč da ste nasproti nje doma, ker so podobne hiše.

Ko bom kdaj v MB se lahko dobive na pijački, s svojimi nadobudnežiuser posted image user posted image user posted image ,  če ti seveda odgovarja.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.4.2009 21:51:36   
smejčica

Večer. user posted image

Tako, pa smo ga dočakali-vikend, seveda. user posted image
In jaz sem že tako dobre volje, ker bo moj do srede doma. user posted image Pol pa za dva dni v službo, pa spet podaljšan vikend. Jupiiiiiiiiiiiii. user posted image

Danes smo šli malo v šoping. In je blo prav lušno.In sma
malečki prepustila izbiro in izbrala si je frufzverge (ne vem, kako se napiše ). Mislim, prav hecno. Morem malo prečitat, kaj vse ta zadeva vsebuje, če ji sploh lahko že dam.
In seveda smo kupili polno zelenjave in sadja. Kolk so zdaj lubenice drage, kot pa poleti. Pa smo jo vseeno mogli vzet, tako da upam, da bo za jest. V bistvu komaj čakam, da bo na policah več sadja in zelenjave, ker to, kar je zdaj, je bolj bogo. user posted image
Mi je pa mala šele ob 21.1
5 zaspala. user posted image Upam, da bo ponoči vseeno dobro spala.

In ja, naj vam povem, da sem zdaj ob 21.30 pojedla žemljo in pol. user posted image Ah, ja.......lakota. user posted image

Mižek
Itak, da se lahko dobimo, seveda. Ti sam povej malo prej. Bi blo prav fino. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa to, da se se takrat preselili?

Nič, toliko za danes.....
lepo mi ajajte vsi skupaj....sanjajte kaj sproščujočega....in dejte se naspat. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.4.2009 22:11:11   
mižek
Smejčica, kam si mi odšla, sedaj pa ne moreva počvekat o najnovejši novici:

In sicer, moj dragi me je ZAPROSIL in tako se bova letos poročila, srečni dogodek pa bo septembra, ko imava 10 letuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.4.2009 22:15:25   
smejčica

Ej, še sem tukaj.

Vau, to je pa res novica. Bravo za tvojega, da se je ojunačil, bravo za vaju, da sta se odločila za to, bravo za vajinega malega, da bo lahko zraven gledal, ko bo poroka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10 let, uuuuuuuuuuuuu, bravo!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.4.2009 22:17:46   
smejčica

Daj no povej, kako je potekala zaroka. user posted image
Me firbec mantra.....user posted image
............ne, ne....saj vseh podrobnosti in packarij mi ne rabiš povedat. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.4.2009 22:19:50   
smejčica

Ma dej, čakam te...........kje si. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.4.2009 22:22:01   
smejčica

Mislim pove tako novico, pol pa sklizne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.4.2009 22:47:39   
mižek

Ma dej, čakam te...........kje si. user posted image

Tukaj semuser posted image user posted image , nisem skliznila, ampak sem kar malo v paniki ali kako naj se izrazim, malo imam filing da je malo časa za vse priprave, obleka, gostišče, ansambel,....

No zaprosil me ni tako kot vidiš v filmih, saj sva se že nekaj časa o tem pogovarjala, malo mu je bilo nerodno, pa sem mu jaz pomagala, saj veš kako so ti moškiuser posted image user posted image user posted image

No skratka vprašal me je ali se bova poročila, ampak bolj tak tak, pa sem mu rekla no kaj zdaj, kaj pa kolena pa touser posted image user posted image user posted image , pa je kar zardel, je pa zato kasneje šeluser posted image user posted image user posted image

No upam da sedaj ti nisi skliznila, med tem časom ko sem jaz brskala po netu za informacijamiuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.4.2009 10:40:53   
smejčica

Jaz sem pa včaraj že odšla.....user posted image

Saj bo dovolj časa, res. Samo mirno. user posted image

Zdaj mora še pa tvoje starše zaprosit za tvojo roko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, je imela katera slučajno makroekonomiko pri študiju?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.4.2009 13:29:17   
mižek

Jaz sem pa včaraj že odšla.....user posted image

Saj bo dovolj časa, res. Samo mirno. user posted image

Zdaj mora še pa tvoje starše zaprosit za tvojo roko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, je imela katera slučajno makroekonomiko pri študiju?

Iz tvojih ust v božja ušesa, danes sem začela klicarit okrog za gostilno in sem komaj, komaj dobila termin, nebo setptembra ampak bo prvo soboto v oktobru, sedaj pa mi je prijateljica, ki sem jo prosila če bi mi bila priča odpovedala, tako da sedaj pa ima še en problem zraven, malo me skrbi kako je z civilno, upam da bova dobila termin,.....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.4.2009 19:26:42   
ksenci
mižek čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
vau, to pa je res fajn skupi skombiniran!user posted image
ja najboljš da takoj vse organiziraš. mene je zaprosil lani, ampak sva kr prestavlala in zdaj sva se odločla, da se poročiva, ko se bova preselila v svojo hišouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.4.2009 20:04:10   
smejčica

Evo, moja bejba spančka. Danes mi podnevi ni hotla zaspat, boga revica. In je bila od 9.00 pa do sedaj pokonci. Zdaj pa se je vlegla in po 3 minutak že spančkala. user posted image Res, bošček mali. user posted image Ampak je bila pa celi dan v muvingu, pa dobre volje, .... nič zaspana. Res zanimivo. Običajno, ko se je bližala njena ura, je že sitna postajala, danes pa nič. Me kar skrbi, kaka bo noč.....da ni preutrujena, pa bo slabo spala še ponoči. user posted image To noč se je po moje fajn naspala, se je sicer 1 krat zbudila, ampak takoj nazaj zaspala.

Ja, midva sma zaročena že okrog 5 let. user posted image Pa skoz odlašama. No, zdaj je vsaj moj birmo naredil, tako, da bo vse koplet. user posted image Sma rekla, po šoli in drugem otroku. In tako bo. user posted image

Jej, mižek..........kake prjatlce te maš ti, da ti odpovejo? user posted image Boš mogla pa sestro prosit. user posted image
Držim pesti, da se vam izteče po pričakovanjih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na nas, kljub skrbi in pomankanju časa. user posted image

Ja, ksenci.........a si se le malo oglasila. user posted image

Nič, zdaj pa grem-a pod tuš.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.4.2009 21:49:39   
spetko
dober večer..
evo mene ..tak kot sem rekla da v kratkem spet pišem...:)))

mižek čestitke tudi iz moje strani in vso srečo pri organizaciji...
pa verjamem da bo vse ob pravem času narejeno

midva pa še nisva zaročena..user posted image ..ampak govorila sva o poroki in sva rekla ko se preseliva in ko bo najin pikec kakšno leto star...tko da ..bomo videli ko se bo približal ta čas če me bo zaprosil..:))))

danes je moj mali pikec težko zaspal...mogoče zaradi tega ker smo imeli obiske čez cel dan pa je imel vsega skupaj dovolj in se ni mogu zdej zvečer umirit..komaj pred pol urami mi je zaspal...

smejčica..ja sej pri zobkih se ful časa prej pripravlja preden izbije ven zobek..
a ste imele ful težave z zobki? a ste kaj uporabljale kar vam je pomagalo?
aja..jaz sem imela makroekonomijo na faxu...zakaj?

smejčica in mižek zelo lepe sončke imata..
moram prenest kakšne slikice na rač...da vam pošljem tudi mojega sončka..

lep večer vam želim še naprej...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.4.2009 11:27:49   
mižek

Evo, moja bejba spančka. Danes mi podnevi ni hotla zaspat, boga revica. In je bila od 9.00 pa do sedaj pokonci. Zdaj pa se je vlegla in po 3 minutak že spančkala. user posted image Res, bošček mali. user posted image Ampak je bila pa celi dan v muvingu, pa dobre volje, .... nič zaspana. Res zanimivo. Običajno, ko se je bližala njena ura, je že sitna postajala, danes pa nič. Me kar skrbi, kaka bo noč.....da ni preutrujena, pa bo slabo spala še ponoči. user posted image To noč se je po moje fajn naspala, se je sicer 1 krat zbudila, ampak takoj nazaj zaspala.

Ja, midva sma zaročena že okrog 5 let. user posted image Pa skoz odlašama. No, zdaj je vsaj moj birmo naredil, tako, da bo vse koplet. user posted image Sma rekla, po šoli in drugem otroku. In tako bo. user posted image

Mi2, sva se to kar na hitro pomenla, no saj je pogovor tekel že dlje časa, ampak sedaj pa je res enkratna priložnost glede nato da je letos okrogla obletnica, pa to,...

Jej, mižek..........kake prjatlce te maš ti, da ti odpovejo? user posted image Boš mogla pa sestro prosit. user posted image

Mah saj sem jaz tudi malo razočarana, ne še me sedaj ti hecatuser posted image . Ampa s svojim možekom odhajata za 6 mesecev v USA ker so njemu ponudili tam službo, tako da nič ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja saj sem že nekaj tudi omenla, tako po ovinkih, ampak ni bilo neko navdušenje. Sedaj pa boš rekla KAKO SESTRO TE IMAŠuser posted image user posted image . Ne vem no mogoče sem se stvari napačno lotila, ji bom rekla enkrat tako v miru  pa to,... Se mi zdi da vsi pri tem gledajo finančno platuser posted image

Držim pesti, da se vam izteče po pričakovanjih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na nas, kljub skrbi in
pomankanju časa. user posted image

To pa res ne, bom kar dnevno poročala o novicah:

No ne vem če sem že povedala, aktualen datum je 3. OKTOBERuser posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz pa se včeraj nisem nič več oglasila, ker sva z mojim šla na čago, za otroka, je nejgov šef dobil še tretjega sinauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.4.2009 13:53:00   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober večer..
evo mene ..tak kot sem rekla da v kratkem spet pišem...:)))

Lepo

mižek čestitke tudi iz moje strani in vso srečo pri organizaciji...
pa verjamem da bo vse ob pravem času narejeno

midva pa še nisva zaročena..user posted image ..ampak govorila sva o poroki in sva rekla ko se preseliva in ko bo najin pikec kakšno leto star...tko da ..bomo videli ko se bo približal ta čas če me bo zaprosil..:))))

danes je moj mali pikec težko zaspal...mogoče zaradi tega ker smo imeli obiske čez cel dan pa je imel vsega skupaj dovolj in se ni mogu zdej zvečer umirit..komaj pred pol urami mi je zaspal...
Ja, saj. Bogi, je bil verjetno preveč utrujen in nemiren, da bi zaspal. user posted image Ste vsaj ponoči dobro spali?

Mi smo imeli katastrofalno noč. Zjutraj ob 4.00 sma se vdala in jo k sebi v posteljo vzela. Pol je bilo pa bolje.

smejčica..ja sej pri zobkih se ful časa prej pripravlja preden izbije ven zobek..

Ja, res je. Dolgo traja. user posted image

a ste imele ful težave z zobki? a ste kaj uporabljale kar vam je pomagalo?

Mi nekih večjih problemov nismo imeli. Je že prišla težka noč, podnevi pa ni bilo panike. Zdaj pa ....večja je, bolj jo zgleda boli, ko ji rastejo. In večji zobki so ....morda je tudi tukaj razlika. user posted image Mažemo s calgel gelom, pa pomaga tak tak. Ko je bla mala, se mi zdi, da ji je pomagalo, zdaj pa....razmišljam, da ji bom danes dala calpol sirup zvečer, da se vsaj malo naspi. Ji zdaj 4 rastejo. user posted image Komaj čakam, da zrastejo že enkrat. Drugače pa dajejo nekateri, če je hudo tudi svečke ali pa kak drug gel.

aja..jaz sem imela makroekonomijo na faxu...zakaj?
Seminarko moram narediti, pa mi ni.user posted image

smejčica in mižek zelo lepe sončke imata..

hvala

moram prenest kakšne slikice na rač...da vam pošljem tudi mojega sončka..

to bi bilo pa res lepo. user posted image

lep večer vam želim še naprej...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.4.2009 13:58:53   
smejčica

Mah saj sem jaz tudi malo razočarana, ne še me sedaj ti hecatuser posted image . Ampa s svojim možekom odhajata za 6 mesecev v USA ker so njemu ponudili tam službo, tako da nič ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, ojej. Nič kaj prijetna situacija.

Ja saj sem že nekaj tudi omenla, tako po ovinkih, ampak ni bilo neko navdušenje. Sedaj pa boš rekla KAKO SESTRO TE IMAŠuser posted image user posted image . Ne vem no mogoče sem se stvari napačno lotila, ji bom rekla enkrat tako v miru  pa to,... Se mi zdi da vsi pri tem gledajo finančno platuser posted image

Ne, nič ne bom rekla. user posted image Je pa res žal tako, da resnično vsi gledajo na finančno plat. Najbolje je, da si kar z ulice eno pričo dobiš.....brez ostalih obveznosti. user posted image Midva bi ful rada tak naredla....user posted image

Držim pesti, da se vam izteče po pričakovanjih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na nas, kljub skrbi in
pomankanju časa. user posted image

To pa res ne, bom kar dnevno poročala o novicah:

Ok, te pa le.....čakam, kaj je novega danes. user posted image

No ne vem če sem že povedala, aktualen datum je 3. OKTOBERuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super. Pol pa se s tabo vred veselim 3. oktobra. user posted image user posted image user posted image

No jaz pa se včeraj nisem nič več oglasila, ker sva z mojim šla na čago, za otroka, je nejgov šef dobil še tretjega sinauser posted image

Uh, kak lepo. 3 otrok. In kak je bilo na čagi?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!