|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.9.2009 22:46:25
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Ja, kje pa ste, punce? Nič se ne dogaja več tukaj...... Pa res Dajmo se malo načvekat no Zala je vsak dan več budna, zdaj sem izumla nov način telovadbe - plešem z njo, ker tak uživa zraven Eni pravijo, da jo bom razvadla oz. da je že razvajena, ker je res dosti na rokah, vedno, ko ji paše - ampak kdaj pa jo bom cartala, če ne zdaj?! Pa itak po moje, ko bo začela hodit, ne bo imela interesa za nošenje po rokah Ponoči pa res lepo aja, zaspi tam nekje med 21h in 22h, zjutraj pa se vstanema ob 8h - bravo za mojo punco Naj tak ostane Prejšnja 2 dni se je tako pokakala, da sem jo mogla preoblačit dvakrat dnevno Ni mi jasno, zakaj je udarilo skozi plenico, vse do sredine hrbta - zdaj še porabim te pamperske new baby za 3-6 kg, potem pa grem na malo večje. Sicer je pred pol meseca imela 4700 g, tak da bi te še mogle bit dovolj, ampak so mogoče že preobčutljive na večje količine Joj, punce, jaz še zdaj nimam kaj dosti za oblečt, sicer sem nekaj kg izgubla po porodu, ampak jih imam še kar nekaj, tak da večinoma nosim trenirke in pa nosečniške hlače, če grem kam Vedno, ko zavijem v trgovino, da bi kupla kaj za sebe, pa pridem s kako vrečko oblačil za Zalo Res se ne morem upret tem oblačilom, samo tovorim in tovorim domov Od teta mi je sicer kar nekaj oblačil posodla, ampak tistih sploh ne uporabljam Dosti je namreč nakupla moja mama, dosti sma itak jaz in , pa še od obiskov je kar nekaj dobla in je to to Dandanes imajo tudi za fantke tako lepa oblačila, da si prav želim, da bi kdaj tudi jaz imela kakega No, tudi še ena punčka bi bla fajn Vsekakor se mi zdi, da pri enem ne bom ostala, ko pa je tako fajn bit mama Aja, punce, žal sem padla 3. letnik No, in zdaj ko ne grem v 4., sem padla v bolonjski program, kjer 4. letnika sploh ni in grem kar v absolventa ... Tak da se lahko začnem kar ukvarjat z zaključnim seminarskim delom. Po eni strani mi je delo olajšano, ker bom mela manj izpitov in ne čisto prave diplomske naloge, bom pa žal imela 6. stopnjo, z nebolonjskim bi pa mela 7. No, v bolonjskem programu je 7. stopnja šele magisterij, tak da sem že malo gledala in bom se menda po diplomi vpisala v Mb. Moram povedat, da nekaj pretirano žalostna nisem, očitno res v vsaki stvari najdem nekaj dobrega Mižek in Smejčica, še malo pa prihaja usodni mesec - poroka in Komaj čakam tudi jaz, hehe Smejčica, pa ne pozabi smsa poslat Tak babe, zdaj sem jaz ponovno odprla debato in nekaj načvekala - zdaj pa ste na vrsti ostale
|
|
|