|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
15.9.2009 14:10:05   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

ciaaooo...
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

ja kje pa ste punce?

vidim da je bolj slabo ta forum tu obiskanuser posted image
verjetno kje uživate ane..
Jap, nobeni se več ne da kaj napisat. user posted image

danes je pri nas grdo vreme in smo doma...cel dan dežujeuser posted image
no malo počitka tudi paše..
sicer me čaka gora perila za zlikat...večinski del je od Tiana za zimo...
tko da kr veselo na delo

smejčica...super...lepo da se mala ne rabi preveč privajat na svojo sobico...saj nima svoje, pač v drugo sobo smo šli. user posted image Trenutno še ni mogoče, da bi imela svojo sobo. V bistvu je tud meni lažje, da smo skupaj, ker bi me drugače preveč skrbelo. Tak vsaj vem, da je vredu.
drugače pa kmalu pa bo še eden Tianček ane?user posted image ...res je, kmalu....malo več kot mesec dni. user posted image
upam da ste ok....kaj pa tvoj je naredu izpit? Nič se še ne ve. Bomo vidli....še čakamo.

mižek..kako v službi?..kaj pa si najdla kje drugje?

no lepo se imejte še naprej..jaz grem zraven mojega tiančka malo počivat...lp
Prav tak. Jaz si tudi zdaj kar pogosto privoščim spanje zraven male. In prav paše. Se mi zdi, da mi je zdaj ven vdarlo tisto, ko se nisem naspala, ker sem vedno za šolo delala. Zdaj je pa takkkkk fajn. Itak se morem zdaj naspat, čez mesec dni bo to spet težje. user posted image

In kako ste kaj? Zdaj je tudi bolj slabo vreme te dni.
Midva še zdaj kupujema avto, ker sma takrat rekla...po izpitu. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.9.2009 12:59:16   
mižek
Hej

punce kako ste? Jaz sem zadnje dni kar zaposlena, sem malo v službi malo pa lečem okrog pa rihtam še zadnje malenkosti za porokouser posted image .
Da vam povem d aso stvari za poroko tako drage predvsem malenkosti kot so pentlje, balončki, itd,...So me hotli za 50 pentlj 40€ stepst, pa sem rekla ooooo, to pa ne, po njihivem bi me baloni in pentlje, stale 100€. Mislim neverjetni so, pa sem poklicala v promak v LJ pa bom jih dobila za 15, pa še po pošti mi bodo poslali, tako da nebom imela nobenih potov.

Aja pa še kravata od mojega, ta pa v trgovini stane od 40€ daljeuser posted image , pa sva se sedaj odločila za šivanje, in bo sedaj stala največ 15 €, dan danes če ne pogledaš malo stvari , kja koliko stanejo te tako okrog prinesejouser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 16.9.2009 13:07:30 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.9.2009 14:47:18   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Hej

punce kako ste? Jaz sem zadnje dni kar zaposlena, sem malo v službi malo pa lečem okrog pa rihtam še zadnje malenkosti za porokouser posted image .
Da vam povem d aso stvari za poroko tako drage predvsem malenkosti kot so pentlje, balončki, itd,...So me hotli za 50 pentlj 40€ stepst, pa sem rekla ooooo, to pa ne, po njihivem bi me baloni in pentlje, stale 100€. Mislim neverjetni so, pa sem poklicala v promak v LJ pa bom jih dobila za 15, pa še po pošti mi bodo poslali, tako da nebom imela nobenih potov.

Aja pa še kravata od mojega, ta pa v trgovini stane od 40€ daljeuser posted image , pa sva se sedaj odločila za šivanje, in bo sedaj stala največ 15 €, dan danes če ne pogledaš malo stvari , kja koliko stanejo te tako okrog prinesejouser posted image

Aha, se strinjam. Drage so te stvari. Res moreš pogledat, kje so kake cene. Vsepovsod je tako, tudi pri stvareh za malčke. user posted image
No, super, da se že tako pripravljata na poroko. U, bo super. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.9.2009 20:50:58   
smejčica

Ja, kje pa ste, punce?

Nič se ne dogaja več tukaj......

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.9.2009 22:46:25   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ja, kje pa ste, punce?

Nič se ne dogaja več tukaj......

Pa res user posted image Dajmo se malo načvekat no user posted image user posted image

Zala je vsak dan več budna, zdaj sem izumla nov način telovadbe - plešem z njo, ker tak uživa zraven user posted image Eni pravijo, da jo bom razvadla oz. da je že razvajena, ker je res dosti na rokah, vedno, ko ji paše - ampak kdaj pa jo bom cartala, če ne zdaj?! user posted image Pa itak po moje, ko bo začela hodit, ne bo imela interesa za nošenje po rokah user posted image

Ponoči pa res lepo aja, zaspi tam nekje med 21h in 22h, zjutraj pa se vstanema ob 8h - bravo za mojo punco user posted image user posted image user posted image Naj tak ostane user posted image

Prejšnja 2 dni se je tako pokakala, da sem jo mogla preoblačit dvakrat dnevno user posted image Ni mi jasno, zakaj je udarilo skozi plenico, vse do sredine hrbta user posted image - zdaj še porabim te pamperske new baby za 3-6 kg, potem pa grem na malo večje. Sicer je pred pol meseca imela 4700 g, tak da bi te še mogle bit dovolj, ampak so mogoče že preobčutljive na večje količine user posted image

Joj, punce, jaz še zdaj nimam kaj dosti za oblečt, sicer sem nekaj kg izgubla po porodu, ampak jih imam še kar nekaj, tak da večinoma nosim trenirke in pa nosečniške hlače, če grem kam user posted image Vedno, ko zavijem v trgovino, da bi kupla kaj za sebe, pa pridem s kako vrečko oblačil za Zalo user posted image Res se ne morem upret tem oblačilom, samo tovorim in tovorim domov user posted image user posted image Od user posted image teta mi je sicer kar nekaj oblačil posodla, ampak tistih sploh ne uporabljam user posted image Dosti je namreč nakupla moja mama, dosti sma itak jaz in user posted image , pa še od obiskov je kar nekaj dobla in je to to user posted image

Dandanes imajo tudi za fantke tako lepa oblačila, da si prav želim, da bi kdaj tudi jaz imela kakega user posted image No, tudi še ena punčka bi bla fajn user posted image Vsekakor se mi zdi, da pri enem user posted image ne bom ostala, ko pa je tako fajn bit mamauser posted image

Aja, punce, žal sem padla 3. letnik user posted image user posted image No, in zdaj ko ne grem v 4., sem padla v bolonjski program, kjer 4. letnika sploh ni in grem kar v absolventa ... Tak da se lahko začnem kar ukvarjat z zaključnim seminarskim delom. Po eni strani mi je delo olajšano, ker bom mela manj izpitov in ne čisto prave diplomske naloge, bom pa žal imela 6. stopnjo, z nebolonjskim bi pa mela 7. No, v bolonjskem programu je 7. stopnja šele magisterij, tak da sem že malo gledala in bom se menda po diplomi vpisala v Mb. Moram povedat, da nekaj pretirano žalostna nisem, očitno res v vsaki stvari najdem nekaj dobrega user posted image

Mižek in Smejčica, še malo pa prihaja usodni mesec - poroka in user posted image user posted image Komaj čakam tudi jaz, hehe user posted image Smejčica, pa ne pozabi smsa poslat user posted image

Tak babe, zdaj sem jaz ponovno odprla debato in nekaj načvekala user posted image - zdaj pa ste na vrsti ostale user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
18.9.2009 20:45:51   
mižek
dober večer,

mi je končno uspelo prit sem gor pogledatuser posted image . Danes sem imela probo obleke, in da vam povem kako to funkcionira. V  začetku aprila sem si šla rezervirat obleko, takrat sem dala tudi avans gor in nekaj mi je na tisti papir gor narisala koliko mi bo skupaj obleko vzela. No danes pa sem hodla tja, da mi obleko probajo, in da vidimo kako stoji, pa mi vzadaj ni šla skupajuser posted image .
Pa sem rekla pa saj toliko pa se res nisem zredila, da bi mi bila takrat toliiiko prevelika, sedaj pa mi niti skupaj ne gre. no in potem mi ona razloži, da je to zato ker sem si takrat sprobala večjo številko, sedaj pa imam majnšo gor, ki še tudi ni na moje mere prirejena, skratka najprej pokasirajo denar, da se zazihrajo, potem pa se še lahko 3x voziš tam okroguser posted image

Jutri imamo trgatev, tako da bo še pestro, mi sploh ni najbolj, bi raje bila da bi bil miren vikend, ampak ni nam usojenouser posted image  Še bo pestro do porokeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.9.2009 19:01:16   
spetko
dober dan oz. dober večer..kar hitro se že stemni..

evo mam malo več časa ki sem pri tašči pa je šla na en sprehod z njim pa sem jaz tukaj malo izkoristila da pogledam..
res nekam slabo pišete..
no neki sem vas na hitro prebrala..

smejčica kak avto sta kupla?..kako se počutiš...že kej dogaja..:)?

mižek pol praviš da nisi še izbrala obleke?..a boš belo imela?..ki sem videla da je zdej trend rdeče imet pa tako?

donna22 kako je s tvojim faxom?..ste se ulaufale s tamalo skupaj?

malo na kratko še kako je pri nas..
uživamo s polno paro..moramo..ker s 7.12. grem nazaj v službouser posted image ..pa da izkoristimo še lepe dneve...
tian je priden...neke izpuščaje je dubu po rokah pa nimam pojma kaj so...pa tudi malo mi papa...upam da nič kaj hudega?...user posted image
drugače vse ok...no tako na kratko..

lepo se imejte..pa kaj več pišite..da bom naslednjič imela kaj več za bratuser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.9.2009 11:46:37   
smejčica

Hej,

se spet malo javljam, ker moja punca ravno papa in mam čas. user posted image
Drugače pa....mi smo vredu. user posted image
Zdaj me mala povno zaposli vsak dan in je v tistih njenih mesecih, ko si vse dovoli in jo morem met vedno na očeh. user posted image Kolk je včasih težka. user posted image Pa ja ne popusti že enkrat. user posted image user posted image

Vidim, da se imate vse super. user posted image In da uživate na povno. user posted image

Donna

Super, da z malečko plešeta, .... pa tak. V tem mali res uživajo.  Razvadla je s tem ne boš. Itak pa razvejenost pride šele kkasneje.....v bistvu šele po prvem letu pride tako daleč, da moreš določene stvari omejit, da si ne zupa preveč. Še imata čas...user posted image Potem bo že vedla kaj in kako in seveda do kakšne meje lahko gre. Zdaj pa res uživajte in se ne obremenjujte z razvajenostjo,. user posted image Moja se tud ni hotla več nostit, ko je shodla. Tako da smo jo že pri njenih 10 mesecih prav prosili, naj pride vsaj malo se pocartat. user posted image Pa še te običajno ni hotla, ker se ji je vedno nekam mudilo. user posted image
Kolk ti malečka lepo aja. Izkoristi to, ker vedno ne bo tako. user posted image
Ja, ti verjamem, da pri enemuser posted image ne boš ostala. Jaz tud komaj čakam, da se naš rodi. Čeravno bo težko vse skupaj, ker je mala zdaj prava navihanka.user posted image
Kaj se pa šole tiče....ne obremenjuj se. Boš pa šla kasneje magisterij delat. user posted image
In veš kaj.......ne bom pozabla nate, ko bom rodla. Boš dobila sms. user posted image

Mižek
Maš pa res probleme z obleko. Upam, da najdete nek kompromis. user posted image
Še malo, pa bo tvoj dan ....joj, kak fajn. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je blo na trgatvi? user posted image

Spletko
Super, da mamo tašče, ala. user posted image
Razmišljava da bi kupila Seata Ibizo ali pa Opel Corso. Sam še ne vema. Je kar drago....zdaj malo hodiva okrog, gledama, zbirava ponudbe, ... boma pa vidla, kaj bova na koncu vzela. user posted image Se nama ne tolk mudi. user posted image

In praviš, da boš počasi mogla nazaj v službo? No ja, pa saj še boš en čas doma. Bo pa hito minlo, ja. Ti je hudo al komaj čakaš, da greš?
Kak je pa s tvojim malim inz izpuščaji?Upam, da je že vse ok in ni blo kaj hudega. Mogoče mu je bilo pa vroče ali pa se je preveč slinil. user posted image

Evo, moja se je najedla in me že kliče, tako da morem it. user posted image Sem zdaj tako na hitro nekaj zmutla in nametala  skupaj. Upam, da vseeno razumete. user posted image

Bay

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.9.2009 12:41:07   
mižek

Hej,

se spet malo javljam, ker moja punca ravno papa in mam čas. user posted image
Drugače pa....mi smo vredu. user posted image
Zdaj me mala povno zaposli vsak dan in je v tistih njenih mesecih, ko si vse dovoli in jo morem met vedno na očeh. user posted image Kolk je včasih težka. user posted image Pa ja ne popusti že enkrat. user posted image user posted image
Ja smejčica te popolnoma razumem, naš mali je enak, trmast kot sto hudičev, nič dopovedatuser posted image . Jaz upam da se bo to sčasoma porihtalouser posted image
Vidim, da se imate vse super. user posted image In da uživate na povno. user posted image

Donna

Super, da z malečko plešeta, .... pa tak. V tem mali res uživajo.  Razvadla je s tem ne boš. Itak pa razvejenost pride šele kkasneje.....v bistvu šele po prvem letu pride tako daleč, da moreš določene stvari omejit, da si ne zupa preveč. Še imata čas...user posted image Potem bo že vedla kaj in kako in seveda do kakšne meje lahko gre. Zdaj pa res uživajte in se ne obremenjujte z razvajenostjo,. user posted image Moja se tud ni hotla več nostit, ko je shodla. Tako da smo jo že pri njenih 10 mesecih prav prosili, naj pride vsaj malo se pocartat. user posted image Pa še te običajno ni hotla, ker se ji je vedno nekam mudilo. user posted image
Kolk ti malečka lepo aja. Izkoristi to, ker vedno ne bo tako. user posted image
Ja, ti verjamem, da pri enemuser posted image ne boš ostala. Jaz tud komaj čakam, da se naš rodi. Čeravno bo težko vse skupaj, ker je mala zdaj prava navihanka.user posted image
Kaj se pa šole tiče....ne obremenjuj se. Boš pa šla kasneje magisterij delat. user posted image
In veš kaj.......ne bom pozabla nate, ko bom rodla. Boš dobila sms. user posted image

Mižek
Maš pa res probleme z obleko. Upam, da najdete nek kompromis. user posted image
Še malo, pa bo tvoj dan ....joj, kak fajn. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je blo na trgatvi? user posted image

Pa niti ni tako hudo, saj mi je bilo jasno da me sedaj nebo čakala oblekica tako kot treba, ampak mi je pa ta  sedaj res boljša, ker ima lepši ovratnikuser posted image

Ja trgatev je minila HB, ker mi letos ni bilo najboljuser posted image . Drugi teden še ima moj fantovščino, jaz pa nebom imela ničesaruser posted image

Joj punce ja samo še 12. dni potem pa bom gospauser posted image user posted image
Aja, danes pa še grem na ličenje, jutri pa imava že plesni tečajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spletko
Super, da mamo tašče, ala. user posted image
Razmišljava da bi kupila Seata Ibizo ali pa Opel Corso. Sam še ne vema. Je kar drago....zdaj malo hodiva okrog, gledama, zbirava ponudbe, ... boma pa vidla, kaj bova na koncu vzela. user posted image Se nama ne tolk mudi. user posted image

In praviš, da boš počasi mogla nazaj v službo? No ja, pa saj še boš en čas doma. Bo pa hito minlo, ja. Ti je hudo al komaj čakaš, da greš?
Kak je pa s tvojim malim inz izpuščaji?Upam, da je že vse ok in ni blo kaj hudega. Mogoče mu je bilo pa vroče ali pa se je preveč slinil. user posted image

Evo, moja se je najedla in me že kliče, tako da morem it. user posted image Sem zdaj tako na hitro nekaj zmutla in nametala  skupaj. Upam, da vseeno razumete. user posted image

Bay

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.9.2009 12:43:15   
mižek

dober dan oz. dober večer..kar hitro se že stemni..

evo mam malo več časa ki sem pri tašči pa je šla na en sprehod z njim pa sem jaz tukaj malo izkoristila da pogledam..
res nekam slabo pišete..
no neki sem vas na hitro prebrala..

smejčica kak avto sta kupla?..kako se počutiš...že kej dogaja..:)?

mižek pol praviš da nisi še izbrala obleke?..a boš belo imela?..ki sem videla da je zdej trend rdeče imet pa tako?
Ne moja oblekica pa je dokaj bela, malce ima edino sivih rožic vmes, meni se ne dopade ta stil z rdečo, ne vem. Vsak ima svoj okus, pa prav je tako, ker drugače bi bilo preveč dolgočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo na kratko še kako je pri nas..
uživamo s polno paro..moramo..ker s 7.12. grem nazaj v službouser posted image ..pa da izkoristimo še lepe dneve...
tian je priden...neke izpuščaje je dubu po rokah pa nimam pojma kaj so...pa tudi malo mi papa...upam da nič kaj hudega?...user posted image
drugače vse ok...no tako na kratko..

lepo se imejte..pa kaj več pišite..da bom naslednjič imela kaj več za bratuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
22.9.2009 15:03:58   
smejčica

Ojli,

meni gre tale trebug že pošteno user posted image . Uf, komaj čakam, da se ga znebim. user posted image
Mali je vedno v muvingu....sem imela včeraj ultrazvočni pregled in smo videli, kak lepo čiča na ritki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav luškan je bil. user posted image V glavnem zdaj sem v 36 tednu in mali ima nekje 2400 g. V bistvu nekje tak kot je imela malečka v teh tednih. user posted image Raste lepo. user posted image Zaenkrat je hb vse bp. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek
Kako pa to, da ti ne boš imela dekliščine? Glede na to, da bo tvoj imel fantovščino, bi pa ja ti tud lahko malo počagala. user posted image
Ta obleka, ki jo boš nosila bo podobna ta prvi al je precej drugačna? Se še vedno spomnim, kako si bila lepa v njej. user posted image user posted image
Praviš, da gretA danes na plesni tečaj? Hmmmmmm, sta pa kar pozna. Kaj pa, če vama ne bo šlo valčka do potankosti zvadit? user posted image user posted image user posted image Hecam se. Pol pa le lepo plešita in kar je najbolj pomembno uživajta zraven. user posted image
Jaz tud mojemu pravim, da ko bo kaj več časa, da bo mogo z mano v kaki tečaj,....še ne vem za kakšno vrsto plesa se bo šlo. Pa se mi samo smeji. user posted image

Kje ste pa ostale, punce? A nobena nima več časa?

Spletko, Donna?

Nič, grem zdaj. Morda se kasneje še kaj oglasim.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
22.9.2009 17:16:39   
mižek

Ojli,

meni gre tale trebug že pošteno user posted image . Uf, komaj čakam, da se ga znebim. user posted image
Te čisto razumem jaz sem proti koncu, tudi že komaj čakalauser posted image
Mali je vedno v muvingu....sem imela včeraj ultrazvočni pregled in smo videli, kak lepo čiča na ritki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav luškan je bil. user posted image V glavnem zdaj sem v 36 tednu in mali ima nekje 2400 g. V bistvu nekje tak kot je imela malečka v teh tednih. user posted image Raste lepo. user posted image Zaenkrat je hb vse bp. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je glavno,da sta oba okuser posted image

Mižek
Kako pa to, da ti ne boš imela dekliščine? Glede na to, da bo tvoj imel fantovščino, bi pa ja ti tud lahko malo počagala. user posted image

V planu nimam nič kaj, nikoli pa se ne user posted image user posted image
Ta obleka, ki jo boš nosila bo podobna ta prvi al je precej drugačna? Se še vedno spomnim, kako si bila lepa v njej. user posted image user posted image
Obleka je enaka, kot sem ti jo že kazala, sedaj mi bo jo samo vzela skupj in porihtala, da mi bo pravuser posted image
Praviš, da gretA danes na plesni tečaj? Hmmmmmm, sta pa kar pozna. Kaj pa, če vama ne bo šlo valčka do potankosti zvadit? user posted image user posted image user posted image Hecam se. Pol pa le lepo plešita in kar je najbolj pomembno uživajta zraven. user posted image

Ja pri nama je vse možno, ker sva bolj antitalenta, kar se tiče skupnega plesaja, bova pa definitivno uživalauser posted image user posted image user posted image

Jaz tud mojemu pravim, da ko bo kaj več časa, da bo mogo z mano v kaki tečaj,....še ne vem za kakšno vrsto plesa se bo šlo. Pa se mi samo smeji. user posted image

Kje ste pa ostale, punce? A nobena nima več časa?

Spletko, Donna?

Nič, grem zdaj. Morda se kasneje še kaj oglasim.

To le glejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
22.9.2009 21:28:00   
spetko
ciao punce..

ne ne tukaj sem...imam čas ..ampak bolj zvečer..ker čez dan se vedno kaj dogaja..user posted image

smejčica...super da je vse ok...in poteka kot mora...
verjamem ti za trebuh da te že moti..ampak še malo in bo štručka že v naročjuuser posted image
moj user posted image se ukvarja z avtomobili in je reku da je bolša Opel Corsa kot Seat Ibiza...tko lih malo če vam je v pomočuser posted image
ja tianu počasi izginjajo pikice...P je rekla da je lahko karkoli...lahko te neke mušice al kakšno spremembo okolja ..itd...ena punca pa mi je rekla da je to virus rok,nog in ust in da samo od sebe zgine po 1 tednu...tako da nimam pojma kaj pomeni vse to...samo da ni kej nevarno...kar mislim da ni..
ja po eni strani komaj čakam da grem v službo...ampak po drugi strani pa bi tudi tako bila...vsaka ima svoje prednosti in slabosti...

mižek...super da že veš katero obleko boš imela in vse...ja to pa je res...vsak ima svoj okus in naredi kot je njemu kul..kar je seveda prav,kot si rekla.
zakaj pa nimaš dekliščine...moraš imet...vsaj na drink ane..user posted image

lepo se imejte in lahko noč

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.9.2009 9:27:02   
smejčica

Dober dan. user posted image

Ker se včeraj nisem več oglašala, se pa danes zato bolj hitro. user posted image

No, v glavnem. Moj je naredil zadnji izpit, tako da sma zdaj oba konec. user posted image Res olajšanje za oba. user posted image

Mali Tian je prav neprijazen, ...tolk me brca in rita noter naokrog. Saj še ima čas, da se obrne na glavico. Me pa vseeno skrbi, če se ne bo. Ker z ritko naprej me ne veseli rodit. Donna......zdaj pa točno vem, kako si se počutila, ko se tvoj ni hotel obrnit. user posted image

Mižek
Kako je bilo na plesnih? user posted image
Ma jaz sem tud mnenja, da moreš imet dekliščino. Morejo punce poskrbet zate....user posted image Jaz bi ti take naštimala....user posted image

Spletko
Ja, ful ne vema kaj bi kupila za en avto. Nočema nekega dragega, ker pleh je le pleh.user posted image Boma še vidla kako in kaj. Vedno sma rekla, da boma kupila novega Cliota, ker ga pač sedaj že par let vozima in nama je zelo vredu, vzdržljiv, ... ampak kaj vem. Tam je pa spet z mašino drugače urejeno, pa tak....konc koncev pa kar znese. V bistvu boma še videla, ker se nama ne mudi. user posted image
Si predstavljate, da kupima novi avto, men pa lepo voda odteka. user posted image user posted image

Super, da je Tian vredu in da ni kaj hujšega s pikic nastalo. user posted image
Se že plazi, postavlja na nogice?

V glavnem. Toliko za zdaj. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.9.2009 9:46:24   
donna22

No, v glavnem. Moj je naredil zadnji izpit, tako da sma zdaj oba konec. user posted image Res olajšanje za oba. user posted image
Čestitke user posted image user posted image user posted image

Mali Tian je prav neprijazen, ...tolk me brca in rita noter naokrog. Saj še ima čas, da se obrne na glavico. Me pa vseeno skrbi, če se ne bo. Ker z ritko naprej me ne veseli rodit. Donna......zdaj pa točno vem, kako si se počutila, ko se tvoj ni hotel obrnit. user posted image
Joj, sem te hotela vprašat, kako je s tem, ker si prejšnjič napisala, da čiča na ritki ... Res je neprijetno, a ne user posted image Sploh ko se ti sanja ne, kaj te čaka, veš pa, da to ni prav, da ne sme tako bit. No, ti si zdaj drugič noseča, pa imaš več možnosti, da se ti obrne tik pred koncem - in držimo pesti, da se bo user posted image

Mižek
Ma jaz sem tud mnenja, da moreš imet dekliščino. Morejo punce poskrbet zate....user posted image Jaz bi ti take naštimala....user posted image
Mižek, se strinjam - dekliščina mora bit user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.9.2009 9:48:52   
donna22

Sem napisala zgoraj, kako je - žal mi ni uspelo prit dalje user posted image Zdaj padem v bolonjski program, tak da je 3. letnik tudi moj zadnji, tak da bom začela kar zaključno seminarsko delo pisat ... Škoda je edino za eno stopnjo manj user posted image

S tamalo pa sma se mogle ulaufat, druge ni user posted image Saj je pridna, ima sicer enih par for, ampak ni panike user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.9.2009 10:13:22   
smejčica

Ja, donnna. Res je, da imam zdaj več možnosti, da se še obrne. Pa verjamem, da se bo kmalu.

Vseeno pa obstaja možnost, da se pa slučajno ne bo. In res ne mislim tvegat.
Že tako so bili problemi zaradi popokovnice in še zdaj ne vemo, kaj je to bilo. Že to me skrbi, da ni vse tako kot bi moralo bit.
Pa glede na to, da je že mala imela zlomljeno ključnico. Uf, pri takih porodnih je le to še povečano. user posted image
Ma res ne vem, kaj bom, če se ne bo obrnil.user posted image
Čez dva tedna imam ctg in pa kontrolo lege. Bomo videli takrat, kako bo. user posted image Ja pa res, da se mi zdi da zdaj ful težje diham, ko je mali v tem položaju. user posted image Dobra stvar je pa v tem, da nimam lažnih popadkov. user posted image

Sem šla gledat, če imaš kake nove slikce v albumu. Pa nič ni. user posted image
Še malo pa bo že 3 mesece stara, ha. Kak mine čas.....

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.9.2009 10:16:54   
donna22

Ja, donnna. Res je, da imam zdaj več možnosti, da se še obrne. Pa verjamem, da se bo kmalu.

Že tako so bili problemi zaradi popokovnice in še zdaj ne vemo, kaj je to bilo. Že to me skrbi, da ni vse tako kot bi moralo bit.
Pa glede na to, da je že mala imela zlomljeno ključnico. Uf, pri takih porodnih je le to še povečano. user posted image
Čez dva tedna imam ctg in pa kontrolo lege. Bomo videli takrat, kako bo. user posted image Ja pa res, da se mi zdi da zdaj ful težje diham, ko je mali v tem položaju. user posted image Dobra stvar je pa v tem, da nimam lažnih popadkov. user posted image
Torej računaš na CR, če se ne obrne? Si se z ginekologom kaj pogovarjala o tem?
Jaz sem na koncu ugotovila, zakaj ne dobivam tistih ''slavnih'' bolečih brc pod rebra ... Ker nog preprosto ni blo tam gori user posted image

Čas pa res hitro gre - prehitro ...user posted image Bom se potrudla pa kaj novega spet dodalauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.9.2009 10:33:44   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Torej računaš na CR, če se ne obrne? Si se z ginekologom kaj pogovarjala o tem?
Jaz sem na koncu ugotovila, zakaj ne dobivam tistih ''slavnih'' bolečih brc pod rebra ... Ker nog preprosto ni blo tam gori user posted image

Nisem se z mojo G. še nič pogovarjala o porodu. Ravno zato, ker ima mali še čas, da se obrne. Bom se pa verjetno na naslednjem pregledu malo posvetovala z njo, če bo situacija še enaka. Sem pa se v porodnišnici pogovarjala z enim G. ko mi je delal ultrazvok in je reko, da raje naredijo CR. Ampak da vseeno dajo nekaj na upoštevanje želj porodnic, če je le to mogoče.
Ja, občutek je precj drugačen ko pa če je dol obrnjen. Bom rekla tako, da ima vse svoje prednosti in svoje slabosti, kar se tiče brcik. user posted image

Čas pa res hitro gre - prehitro ...user posted image Bom se potrudla pa kaj novega spet dodalauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.9.2009 11:54:50   
mižek

ciao punce..

ne ne tukaj sem...imam čas ..ampak bolj zvečer..ker čez dan se vedno kaj dogaja..user posted image

smejčica...super da je vse ok...in poteka kot mora...
verjamem ti za trebuh da te že moti..ampak še malo in bo štručka že v naročjuuser posted image
moj user posted image se ukvarja z avtomobili in je reku da je bolša Opel Corsa kot Seat Ibiza...tko lih malo če vam je v pomočuser posted image
ja tianu počasi izginjajo pikice...P je rekla da je lahko karkoli...lahko te neke mušice al kakšno spremembo okolja ..itd...ena punca pa mi je rekla da je to virus rok,nog in ust in da samo od sebe zgine po 1 tednu...tako da nimam pojma kaj pomeni vse to...samo da ni kej nevarno...kar mislim da ni..
ja po eni strani komaj čakam da grem v službo...ampak po drugi strani pa bi tudi tako bila...vsaka ima svoje prednosti in slabosti...

mižek...super da že veš katero obleko boš imela in vse...ja to pa je res...vsak ima svoj okus in naredi kot je njemu kul..kar je seveda prav,kot si rekla.
zakaj pa nimaš dekliščine...moraš imet...vsaj na drink ane..user posted image

Še res ne vem, ne rečem 100%, da je nebo, ampak je velika verjetnost, da je nebouser posted image

lepo se imejte in lahko noč

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.9.2009 12:04:34   
mižek

Dober dan. user posted image

Ker se včeraj nisem več oglašala, se pa danes zato bolj hitro. user posted image

Mižek
Super, res, sva se kar ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj še morava samo doma povadit, potem pa imava še jutri eno vajo.
MOram priznat da je res pravi filing, če lahko plešeš en z drugim in se ujameš, mogoče pa bova sedaj šla na kaki tečaj, das malo osvojiva plesuser posted image
Ja si lepo vabljena, tako da če ti ni preveč mučno glede trebuha, lahko pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spletko
Ja, ful ne vema kaj bi kupila za en avto. Nočema nekega dragega, ker pleh je le pleh.user posted image Boma še vidla kako in kaj. Vedno sma rekla, da boma kupila novega Cliota, ker ga pač sedaj že par let vozima in nama je zelo vredu, vzdržljiv, ... ampak kaj vem. Tam je pa spet z mašino drugače urejeno, pa tak....konc koncev pa kar znese. V bistvu boma še videla, ker se nama ne mudi. user posted image
Si predstavljate, da kupima novi avto, men pa lepo voda odteka. user posted image user posted image
Ja tota pa bi bila dobrauser posted image .
Ja, imaš čisto prav, mi2 sva kupila opel astro pred dvema letoma in sva kar zadovoljna, registracija ni prehuda, servisi pa tudi ne, tako da toliko z moje strani glede nasvetauser posted image

Super, da je Tian vredu in da ni kaj hujšega s pikic nastalo. user posted image
Se že plazi, postavlja na nogice?

V glavnem. Toliko za zdaj. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.9.2009 12:35:18   
mižek
Punce jaz sem pa tako žalostna, sem gledala vremensko napoved za naslednji teden in bo glih v soboto slabo potem pa spet lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.9.2009 10:04:09   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Punce jaz sem pa tako žalostna, sem gledala vremensko napoved za naslednji teden in bo glih v soboto slabo potem pa spet lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa včasih to še spremeni ...

Evo, smejčica, sem dodala nekaj novih slikicuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.9.2009 10:21:08   
smejčica

Dan, dan...

Kako ste?
Midve sma bli do sedaj zunaj. Sma perilo obešali, pa se igrali, ...
Je prav fino vreme. user posted image

Spali smo vredu. V bistvu zdaj mala tak celo noč spi. Zvečer ob osmih gre spat, pa spi do osmih. user posted image Vmes se 1 krat vstane in si vzame malo vode, pa gre nazaj spat. Naju pa več ne budi. user posted image Upam, da tako ostane udi v bodoče...user posted image
Sicer pa zdaj jaz slabo pim in se veliko pokonci, ker ne najdem udobnega položaja. Pa boki tako bolijo. user posted image

Mižek
Mogoče bo pa lepo vreme. Zanašat se na napoved tako daleč naprej ni neko zagotovilo, da bo res tako. Vse se lahko še spremeni. user posted image

Donna
OOooooooooo, super. Grem malo pošpegat....da vidim, kak pupika raste. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.9.2009 10:26:12   
smejčica

Oooooooooo, kolk je lušna tvoja bejba. Ressssssssss.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Donna, maš zs.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?