|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
24.9.2009 10:53:10   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Oooooooooo, kolk je lušna tvoja bejba. Ressssssssss.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Donna, maš zs.

Hvalauser posted image Imaš zs nazaj user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
27.9.2009 23:01:53   
spetko
dober večer punce..
da vas pozdravim na hitro ki grem spat,sem utrujena, do malo prej smo imeli obiske pa dokler sem vse pospravla in počistila je že takoj pozno..pa še M sem dobila in me trebuh boli za znoret..

mižek...kateri vikend da bi bil grd??..na dan tvoje poroke?...joj oprosti ampak a si imela ta vikend poroko al imaš naslednji vikend..sori ampak sem malo pozabla

smejčica...super da ti mala spi..pa tudi jaz vam želim da tako ostane...
aja pa čestitke za tvojega dragega da je naredu še zadnji izpit..zdej res lahko lepo uživate...
ja to so tisti zadnji dnevi ko te že vse moti in ne moreš nikakor spat...no sej bo kmalu mimo in bo spet vse ok..pa še enega fantka boš imela zraven sebe ko bo mimouser posted image

pri nas nič novega...edino to da se je tian začel dajat na kolena in se proba kobacat ampak ker še ni siguren in pol se spusti nazaj in začne plazit naprej...ampak verjetno bo počasi začel s kobacanjem..
drugo pa nič...še vedno smo brezzobi in tko...upam da tudi to pride kaj kmalu ven kakšen zobek...
no tako na kratko..
pa drugič malo več..

mirno in lahko noč..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.9.2009 11:21:10   
smejčica

Dan, dan user posted image

Se še jaz malo oglasim...dokler bo me mala pustila. Zdaj se tako lepo igra. user posted image

Včeraj smo bili na rojstnem dnevu in je blo ful fajn. Mala je uživala 100 na uro. user posted image In je spet tako hitro minil vikend. user posted image
Zdaj pa spet delovni teden in sma z malečko zopet sami tja do pol četrte. user posted image Mah, pa saj hitro mineva. user posted image Komaj čakam, da bo spet petek. user posted image
V glavnem. Kaj je novega? Mariskaj. user posted image Danes grem v lekarno po čaj malinovih listov, ki bi naj pomagal pri odpiranju in upam, da je tole resnično. No, zgubit nimam kaj, če ga pijem. user posted image

Jutri bo treba izpolnit papirje za paket, starševski, ... in take stvari, saj vedno odlašam. user posted image

V sredu naju čaka podpis očetovstva in seveda oddaja papirjev. user posted image

V četrek menda dobima avto. Kupila bova kar 4 leta starega pižoja. user posted image Se je ravno ponudila ena dobra priložnost in sma jo zagrabila. Seveda samo zato, ker poznama voznika. No, in tako se bomo 1 leto vozili s tem, potem bomo videli, kako in kaj bo. Verjetno bom potem tudi jaz potrebovala avto in se bo moral še eden dokupit. Ampak o tem bomo razmišljali takrat....user posted image Za zdaj bo ta čist ok. user posted image

No, potem itak sledi zavarovanje, pa tehnični in take stvari....
Čez vikend je planirano čiščenje avtov. user posted image

V glavnem....kot vidite bodo naši dnevi sedaj dokaj pestri. user posted image

Drugače smo vsi v redu. Mala je pridna. Pravi živček je. user posted image Tian je tudi vredu....se mi zdi, da se je obrnil. Bom pa drugi teden videla, če so moja predvidevanja uresničena. user posted image
Tako...zdaj me pa že mala hoče. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
29.9.2009 10:43:35   
smejčica

Ojli,

ja kje ste vse? Nabirate kostanje? user posted image user posted image user posted image user posted image
Mižek................kak je? Priprave so ok? Že odštevaš? V soboto bo, a ne? Jej, še samo 4 dni najbolj. user posted image

Donnna.
........kak sta kaj z malečko? Je še vedno tako pridna?

Spletko...........kaj pa kaj Tian dela? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
29.9.2009 18:41:28   
mižek

Ojli,

ja kje ste vse? Nabirate kostanje? user posted image user posted image user posted image user posted image
Mižek................kak je? Priprave so ok? Že odštevaš? V soboto bo, a ne? Jej, še samo 4 dni najbolj. user posted image

Jap sedaj pa je že res napeto, občutki so mešni, od navdušenja do zaskrbljenosti, da bo vse ok,...upam da nam bo vreme služilo in da se bo celoten dan odvijal tako kot je trebauser posted image
Če se vam nebom več imela časa javljat potem fajn čvekajte, da bom potem jaz imela kaj bratuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa stiskajte pesti, da bo vse okuser posted image

Donnna.
........kak sta kaj z malečko? Je še vedno tako pridna?

Spletko...........kaj pa kaj Tian dela? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.9.2009 23:08:06   
spetko
dober večer punce..

smejčica...super za izbiro avta..važno da je vam všeč in da vam pride prav...tko da čestitke pa da vam služi dobro..user posted image
tian pa je priden še vedno...da potrkam..user posted image ...zdej se je začel dajat na kolena in nogice..tko da upam da bo kmalu začel kobacat...še vedno pa smo brezzobi..upam pa da pride kmalu kakšen zobek..vsaj dokler sem na porodniški..user posted image user posted image
kako ste vi?...tudi ti čakaš še te zadnje dneve a..?user posted image

mižek...vso srečo želim in da vam poteka vse kot je treba...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
30.9.2009 13:36:05   
smejčica

Oj.

Moja ravno spi, pa mam m alo fraj....user posted image
Danes zjutraj sma spali do devetih, tako da je zdaj šla malo bolj pozno. user posted image Sma bli že pridni. Jaz sem si lase pobarvala, mala je bila ves čas pridna in se igrala na tleh. user posted image Ja, sem si bolj ko ne narastek na hitro poštrihala, ker mi več ni blo. Že tako mi je rebuh takrat samo otrdeval, pa sem raje vse na hitro poštimala. Zdaj bom pač malo pisana. user posted image Še dobro, da je rjava barva. user posted image
Drugače smo vredu. Danes naju še čakajo opravki. user posted image

Mižek
Ja, no. Le oglasi se še kaj preden nam zbežiš od samskega stanu. user posted image Zdaj se moreš itak izpovedat....svoje strahove, veselje, ... user posted image
Drugače pa.. želim ti obilo sreče z vremenom in z vsem skupaj. user posted image Naj bo tale sobota za vaju (vas) nepozabna. user posted image

Spletko

No ja, ekstra všeč nam tale avto ravno ni. Ga ima moja mami...pa je že naveličan. user posted image Pa zda zdaj bo. user posted image
Bravo za Tiana.....že poskuša in osvobaja nove veščine. user posted image In ga je že vsepovsod polno, ha. user posted image Vse bolj bo treba gledat za njim in ga pazit. user posted image Bo pa tudi vse več smeha...user posted image
Eh, zobki pa bojo že ko bojo. user posted image Sicer pravijo, da lažje prebrodejo, če so še majhni, ko pa pol ko so večji in jim rastejo. Kaj pa vem.....po moje jih v vsakem primeru boli. Bi prej rekla, da je lažje, ko so starejši, ker jim že vsaj malo lahko razložiš, takaj boli...user posted image

Ja, tudi jaz že čakam, pa čakam, ---me prav zanima, kdaj bo tisti dan. Zdaj me že dva dni nekaj šravfa na čase, ampak nič resnega. user posted image Drugače pa....septemberski zgleda že ne bo. user posted image Lahko je oktoberski ali pa novemberski, glede na to, da dva tedna čakajo, če je vse ok. user posted image Moj ima drugače oktobra rojstni dan in se hecamo, da čist možno, da bom takrat brez torte ostala. user posted image user posted image

Nič, zdaj pa grem ...user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
2.10.2009 14:18:08   
smejčica

Kje pa ste?
Nobene od nikoder user posted image user posted image

Mižek
Kaj, a danes greš pa k tvojim domov ajat? Hehehehehhee.....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
2.10.2009 16:10:20   
donna22
Mižek, želim ti najlepši poročni dan, ki ti bo za vedno ostal v spominuuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.10.2009 7:43:40   
smejčica

Dobro jutro, čeveke (če lahko tako rečemuser posted image ) user posted image

Moja dva angelčka še spančkata, zato sem prišla napisat par vrstic.
Včeraj smo bli pri mojih starših na obisku, je blo tolk fajno vreme. Spali smo super, še jaz. user posted image
Zdaj sem že skuhala kavico....pride katera? user posted image

Drugače pa ni ravno kaj novega...

Mižek, kak je uspela poroka?user posted image

Čestitke obema. Želim vama veliko sončka na vajini skupni poti (čeprav je tudi brez poroke že bila skupna pot). Držita skupaj, delajta drug z drugim......dopolnjujta se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj se grem pa malo k mojima dvema pocartat. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
5.10.2009 21:00:48   
mižek
dober večer,

drage moje punce, kaj naj vam rečem, bilo je super, več kot super, bilo je prečudovito.
Zadnje dni nisem imela nič kaj časa in se nisem mogla oglasit. Že v četrtek sem bila doma, takrat sem si hodila po obleko in še druge malenkosti, so bile za uredit, v petek pa se je potem začelo zares, bila je prava norišnica in bila sem popolnoma izmozgana,...ampak tudi to je bilo potrebno dat skozi.
V petek sem spala z malim v svoji bivši pojstli, koliko sem sploh lahko, mislim da sem spravila ene 4. ureuser posted image . In tako sem potem le dočakala svoj dan Duser posted image user posted image . Zgodaj zjutraj sem šla k frizerju, od frizerja pa je sledilo ličenje. In že se je nervoza stopnjevala, že med ličenjem so začeli prihajati prvi gostje,... Moram povedat da me je punca tako lepo naličila, res bila sem že sama sebi všečuser posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa je sledil glavni del, oblekla sem svojo poročno obleko in se odpravila med goste, ves strah in nervoza pa sta v hipu izginili,....dokler ni napočil čas ko se je moj mož odpravil od doma, svoj prihod so naznanili z trobami tako se je začela feštauser posted image user posted image . Moji so mu pripravili malo šrango in so ga malo namučili potem pa so ga le spustili do vratuser posted image user posted image , seveda še me ni dobil takoj, najprej so probali če bi mogoče hoto met kero drugo, pa ni bil za akcijo, no potem pa je te le dobil meneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sledil je govor moje sestre, ki nas je vse spravil v jok, poslovila sem se od staršev in brata ter sestre, spet smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No potem pa smo še malo postali pri meni doma, dokler ni bil čas za civilno, tam je obred hitro minil, ko smo končali sva se še poslikala nato pa smo se odpravili v cerkev. Od tam naprej pa ni več manjkalo presenečenj. V cerkvi nama je zapel Rudi Šantl, jaz ga po imeni sicer bolj slabo poznam, faca pa mi je bila znana, moram rečt da je zapel zelo lepouser posted image
Od tukaj naprej pa je bila le še žurkaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Opravili smo se v gostišče, moj dragi me je celo nesec čez celotno stopnišče, do mize. Najprej smo se napapali, potem pa so ostali žurali medtem ko sva mi2 pridno sedela in čakala na svoj prvi ples in spet naju je pričakalo presenečenje, zapel nama ja Alfi Nipičuser posted image user posted image user posted image user posted image , delal nam je družbo naslednjih nekaj plesov nato pa smoga še žurali sami z našim zeloooo zelooo super ansamblomuser posted image
No naj vam še zaupam da nam se je za nekaj minut pridružil tudi Domen Kumer ki je bil tukaj kjer smo imeli fešto v diskoteki, vrgel je popolnoma vse na noge in res naredil žuruser posted image user posted image user posted image . Nekje ob štirih vjutro pa se je najin da končal, bila sva zelo zadovoljna s celotnim dnem od jutra pa do večera. V gostišču so se maksimalno potrudili, hrana je bila odlična, postrežba tudi, račun pa še boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj so še nama celotno hrano pripeljali domov in nas pogostili. Poslušali smo še čestitke, nato pa sva utrujena legla spatuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 5.10.2009 21:13:30 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
5.10.2009 21:12:10   
donna22
Mižek, kak lepo, da si se imela tak dobrouser posted image user posted image user posted image Res čudovit poročni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.10.2009 11:39:10   
smejčica

Mižek

Super, da je vse potekalo tako, kot sta želela.
In, kako se počutiš zdaj ko si gospa? user posted image user posted image user posted image

Donna
Koliko dni pred pdp si imela napovedan CR? Verjetno malo pred terminom, al kako?

Jaz sem imala danes pregled in moj še vedno čiča na ritki. Zdaj pa morem v tem tednu na posvet v bolnico, da bodo vidli, kaj bodo naredili. user posted image
Punce, jaz sem sedaj že v 38 tednu. user posted image user posted image user posted image Še malo---

Nič, grem zdaj malo spat spravit...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.10.2009 12:41:04   
donna22

Donna
Koliko dni pred pdp si imela napovedan CR? Verjetno malo pred terminom, al kako?
Imela sem napovedanega 6.7., to je 4 dni pred rokom, ampak so mi ga zaradi previsokega pritiska naredili 2.7.

Jaz sem imala danes pregled in moj še vedno čiča na ritki. Zdaj pa morem v tem tednu na posvet v bolnico, da bodo vidli, kaj bodo naredili. user posted image
Ojoj, sem mislila, da se je že obrnil ... Zdaj pa je res pozen.
Punce, jaz sem sedaj že v 38 tednu. user posted image user posted image user posted image Še malo---
Najbrž že komaj čakaš, ne?user posted image

Nič, grem zdaj malo spat spravit...
Mi2 pa sma glih prišle s cepljenja in zdaj mirno aja ... Tam pa je bla katastrofa! Že itak je bla slabe volje, potem pa so jo še pičili in je tako pobesnela, da jo je najbrž pol mesta čulouser posted image Niso se mogli načudit, kaki močen glas ima - pa ima že od začetka takega ... Mi je med.sestra rekla, da moramo imet zanimivo doma, ko imamo tako glasnega otrokauser posted image
Danes mi je neverjetno dolgo spala (če odštejem pač nočna hranjenja) ... Šla je spat ob 21h, nekaj po 10.uri pa sem jo šla malo zbujat, da se je sploh zbudilauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.10.2009 15:45:18   
smejčica

In kako velik pritisk si imela?
Meni so tudi sprožili porod v prvi nosečnosti zaradi pritiska. user posted image

Jah, ni se še obrnil, ne. Očitno ga nekaj štopa. In zdaj me je še bolj strah, sploh zaradi začetnih problemov, ki so bli. user posted image Samo upam, da bo vse ok.
Ja, Donna...komaj čakam, da se rodi. Da ga stisnem k sebi,....moj je tudi že čist paf. user posted image
Je pa res, da mi ful otrdeva trebuh in vsaki dan me nekaj šravfa. V prvi nosečnosti tega ni blo. Tako da si upam trdit, da ga bom v roku dveh tednov že cartala. user posted image

Eh, nič se ne sekiraj. Moja je tudi bla pravi šrajek, ko je mogla v posvetovalnico. Se je skoraj vedno tulila ko sraka. Pa kaj češ. user posted image Taki so naši user posted image .user posted image
Lepo, da ti malečka tako dolgo aja.....kar naspi se zdaj. user posted image

Mi smo se ravno nakosilali.....zdaj se bomo pa počasi spravli na pokopališče svečko prižgat, da ne bomo za 1 november okrog hodili. user posted image Pa malo še gremo v trgovino, ... pa bo že tak tema.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.10.2009 15:56:39   
donna22
Imela sem ga 152/95 ... Je pa res, da so mi ga toliko namerili zjutraj, ker potem, malo pred CR, je bil čisto v mejah normale - nekje 128/80 al nekaj takega, ampak so mi ga vseeno kar naredli, je blo že vse pripravljenouser posted image
Kak visokega pa si imela ti?

Zdaj se spomnim, da si na začetkuuser posted image res mela neke probleme, ampak se ne spomnim točno, kaj je že blouser posted image V glavnem, držim pesti, da bo vse okej. Upam, da ti bojo lepo zrihtali CR, ker z ritko naprej pač ni ravno najbolj fajn, kolko vem - je pa tudi različno od ženske do ženske.

In, če primerjaš s prvo user posted image - a čakaš bolj ali manj nestrpno ali kar nekje isto?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.10.2009 19:05:59   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Imela sem ga 152/95 ... Je pa res, da so mi ga toliko namerili zjutraj, ker potem, malo pred CR, je bil čisto v mejah normale - nekje 128/80 al nekaj takega, ampak so mi ga vseeno kar naredli, je blo že vse pripravljenouser posted image
Kak visokega pa si imela ti?
Jaz sem tudi spodnjega imela takega kot ti, zgornjega se pa ne spomnim. user posted image Napisano pa nikjer ni. user posted image
Je pa tudi pri meni bil visok in so mi zato sprožili, potem v porodni je bil pa ok in so me vsi zdravniki spraševali zakaj sem tam. user posted image user posted image

Zdaj se spomnim, da si na začetkuuser posted image res mela neke probleme, ampak se ne spomnim točno, kaj je že blouser posted image V glavnem, držim pesti, da bo vse okej. Upam, da ti bojo lepo zrihtali CR, ker z ritko naprej pač ni ravno najbolj fajn, kolko vem - je pa tudi različno od ženske do ženske.

Ja nekaj se je vidlo na popkovnici, pa ne vemo kaj je bilo. user posted image Še vedno upam, da je vse ok. Čeprav nikoli se ne ve. Je le bilo nekaj, kar ni običajno. user posted image

In, če primerjaš s prvo user posted image - a čakaš bolj ali manj nestrpno ali kar nekje isto?
V prvi sem si mislila...ko se bo začelo, se bo začelo. Nič pretirano se mi ni mudilo. Zdaj pa komaj čakam, da rodim. Sem tolk bolj naveličana trebuha. Saj veš, kak je na koncu, ko te vse moti in ti nič več ne paše. Sploh zdaj, ko me mala tolk žene okrog, pa še počivat prav ne moreš. Pa se je treba 100 krat v eni uri pripognit, ... user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.10.2009 12:30:23   
spetko
ciao punce...

evo še mene malo..
tian spančka...za kosilo vse pripravila,samo čakam klic dragega da dam pečt..:)

mižek...čestitke za uspešno poroko in vam želim da vam bo življenje posuto z rožicami in sončkom in da se bosta razumela in spoštovala a predvsem še naprej imela tolko rada...user posted image user posted image user posted image user posted image

smejčica...tebi tudi želim vso srečo..pa po eni strani (zdej ne razumet narobe) ti želim za CR če se še ni obrnil...
ampak res že hitro...vso vso vso vso srečo ti želim da si ti vse izteče kot je treba...
pridna tvoja malecka...se že sama vse zaigra ane..pa je dosti lažje kaj naredit...
kar se tiče avta...važno da vozi in da je vse ok in da je varen..drugo pa pride ko je lahko..

donna22...kako je kej s šolo?...si končala vse al še moraš?

jaz sem si podaljšala absolventa da lahko naredim še 1 izpit in diplomsko...joooojjj moram zdej v roku pol leta naredituser posted image user posted image

pa novosti pri nas...
tian je dubu prvi zobek 1.10. predvčerajšnjim še 2. zobek...tako da ima vzunaj že dve enki spodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak pomoje tudi zaradi tega smo že 4dni bolni.user posted image ..prav močno kašlja in poln nosek...no zdej se malo umirja tko da upam da bo čimprej mimo..
kobacat se je tudi začel..ampak bolj počasi...ko želi pridet nekam hitro pa se kr da nazaj na trebuh in se plazi...
tudi vstaja na noge že ob opori...tko da kr pestro ja...smejčica si imela prav...zdej je treba bit pozoren non stop..user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim...grem še par oblek zlikat da imam pol mir in se lahko igram s tianom..user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.10.2009 19:58:50   
smejčica

Heej, bejbe.

Se spet malo oglašam....kje ste?

Barbi nik....sem videla danes, da si nas brala. user posted image Zakaj se nič ne oglasiš?

Spletko

Hvala za lepe želje, upam, da se res vse lepo izteče.user posted image
Bravo za Tiana in njegove prve zobke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!!! Želim mu čim hitrejše okrevanje....no, morda je že zdrav. Pošiljam mu eno user posted image .  Hitro napreduje, ala. Moja je tudi hitro shodila. Kar pripravi se,  boš kmalu letala za njim. user posted image

Mižek
A tak je to. Zdaj ko imaš službo, pa ko si postala gospa.....pa ni več časa ne volje za nas. user posted image user posted image
Kako si mi?

Donna
Kak sta kaj z malečko?
Daj mi povej, kako zgleda CR, prosim....se lahko dogovoriš, da si buden? Je lahko partner zraven? Ga lahko takoj carta? Zakaj je treba en dan prej noter? Jaz ne vem, če bom lahko tako dolgo brez mojih 2. user posted image Aja, pa še nekaj-kako je z mehurjem? Kdaj ti ga predrejo? Uh, mam toliko vprašanj.....

Pri nas je pa tako. Danes smo bili na pregledu v porodnišnici. Mali je še vedno v medenični vstavi. Z ritko je zasidran.user posted image user posted image Ima še sicer čas, da se obrne, vendar bo vse težje. Danes sem dopolnila 38 teden. Tako da jutri sem že v 39. user posted image V glavnem, zaradi vsega so mi predlagali CR. Tako da me čaka čez 10 dni, če se ne bo obrnil in če se ne bo prej samo začelo kaj dogajat.user posted image   Čeprav imam občutek, da ne bo čakal tako dolgo....bomo videli. Me kar nekaj špika, pa tišči, pa krči me že nekaj dajejo, pa trebuh otrdeva, pa doli me kost boli, ... mah, bo že.
Je pa tako, da ima na tisti dan, ko bom imela CR tudi moj ravno rojstni dan. user posted image

Evo danes do pol štirih zjutraj nisem spala, ker je mali tolk rital in brcal. Enostavno ni šlo spat. To se mi še ni zgodilo, da bi bilo tako hudo. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.10.2009 21:01:01   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

donna22...kako je kej s šolo?...si končala vse al še moraš?

Zdaj sem zadnji letnik po bolonjskem; mam še 4 izpite in zaključno seminarsko nalogo za naredit ... Se mi zdi tak malouser posted image Moram pa rečt, da kar pogrešam faks, bi kar hodlauser posted image Edino učit se mi ne da, grem pa kar radauser posted image
spetko, sem pozabla - na kateri faks hodiš ti?

Donna
Kak sta kaj z malečko?
Daj mi povej, kako zgleda CR, prosim....se lahko dogovoriš, da si buden? Je lahko partner zraven? Ga lahko takoj carta? Zakaj je treba en dan prej noter? Jaz ne vem, če bom lahko tako dolgo brez mojih 2. Aja, pa še nekaj-kako je z mehurjem? Kdaj ti ga predrejo? Uh, mam toliko vprašanj.....

Mi2 sma fajn, po starem Še vedno ima neke svoje fore, ampak ponoči pa res pridno aja, zdaj je že šla spat ... Pa danes mi je spala 2 uri in pol popoldan, kar menda že 2 meseca ni ... In seveda sem hodla preverjat, če še dihauser posted image Tako je: če premalo spi, mi ne paše, če pa malo dlje spi, pa mi je dolgčasuser posted image

CR: jaz ti bom opisala, kako je v ptujski porodnišnici - nekatere stvari so menda itak povsod enake. En dan prej greš noter, ker opravijo razne preglede (kak ctg, pritisk, podatki o nosečnosti itd. - jaz sem vse to imela isti dan ker je nepričakovano prišlo do njegauser posted image Mislim, da je samo v eni ali dveh porodnišnicah v Slo možno bit buden pri CR, v ptujski načeloma ne (več) - ginekolog bi mi menda lahko zrihtal, če bi hotela, ampak takrat sem bla tak prestrašena, da se s tem sploh ukvarjala nisemuser posted image Partner pa žal ne more bit zraven, lahko pa čaka blizu in mu potem otroka zelo hitro pripeljejo - čez kakih 10, 15 minut. Moj jo je lahko malo prijel, kako slikico naredil itd., potem pa niso več pustli kaj preveč. Najbolj hudo je blo, da sem jo vidla šele čez slabih 6 ur, ampak to je zdaj že zdavnaj pozabljeno ...
Mehurja mi niso predirali, najbrž ni potrebnouser posted image Pred CR se ti zmeri pritisk, pobrije tisti del, kjer vrežejo (čisto na vrhu, tik nad sramnimi dlakami oz. nekje v tem predelu) in pa vstavi kateter. Mislim, da je to vse, kar je takega ... Na roko še dobiš nekaj za ksnejšo infuzijo ...
Mene je zelo malo bolelo, skoraj nič (takoj potem, ko so me zbudili, sem bolečino ocenla z 2 na lestvici od 1 do 10, kasneje pa samo še 1) - ampak so izkušnje različne, čepra mislim, da imajo pri vnaprej dogovorjenem CR itak več časa za vse ... Potem pa tista maska gor in niti ne veš, kdaj te začne zmanjkovatuser posted image
Najslabši del mi je bil drugi dan, ko so me na noge postavli - takrat sem si mislila: nikoli več se ne vstanem user posted image
Aja: če boš mogla kašljat (kar je čisto možno) oz. nekatere celo bruhajo: z roko si pritisni na mesto šiva, ker potem manj boli, kot če si ne bi.
Če te še kaj zanima, pa kar vprašajuser posted image

To pa bi blo zanimivo, če bi tvoj user posted image in Tian imela na isti dan rojstni dan, a ne?user posted image

Pravijo, da je user posted image , ki se ne obrnejo na glavo, od 3 do 6%, pa se mi včasih zdi, da jih je le nekoliko večuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
10.10.2009 10:34:29   
smejčica

Dobro jutro. user posted image

Mi smo spančkali dokaj vredu. No, mala še nekak najbolje spi te dni. user posted image Naju nič ne budi. Midva pa sma pretežno veliko pokonci. user posted image   Naj že mine tale nosečnost, ker spanje več ni spanje. user posted image
No, zdaj nama  moj pripravlja malico. user posted image user posted image

Donna
Ja fajn, da je mala tako pridna. user posted image Te pa popolnoma razumem....glede spanja. Če spi premalo, nas je mamice strah, če pa preveč, pa spet. user posted image Hitro mine čas, ala. Je zdaj že prek 3 mesece stara.user posted image

Hvala ti za tako izčrpen potek CR. Tako me skrbi....je imela tvoja popokovnico okrog ovito?
Ja, glede plodovnice mi pa ni jasno. Nekako ja mora stečt...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa za napotke. Se jih bom držala.
No, saj morda se še obrne. user posted image user posted image Pa delam paniko po nepotrebnem. user posted image

V glavnem....že odštevam. Še 9 dni, pa ga bomo cartali....user posted image

Kako ste pa kaj ostale? Kaj boste ddanes počele?
Mi bomo menda šli spet malo v šoping. Za malečko iščem eno toplo pidžamico, pa nikjer ne najdem. user posted image No, glavno da gremo malo naokrog, da nismo ves čas doma. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
10.10.2009 15:43:28   
donna22

Donna

Hvala ti za tako izčrpen potek CR. Tako me skrbi....je imela tvoja popokovnico okrog ovito?
Ja, glede plodovnice mi pa ni jasno. Nekako ja mora stečt...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, popkovine ni imela okrog ovite - a tvoj user posted image jo ima?
Za plodovnico pa pojma nimam user posted image Itak bom, ko (če) bom drugič user posted image , enako nevedna kot prvič - niti ne vem, kako zgleda popadek, kaj šele poroduser posted image user posted image V glavnem, najbrž bi vedla, če bi mi mehur predrli, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
10.10.2009 20:28:57   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Donna

Ne, popkovine ni imela okrog ovite - a tvoj user posted image jo ima?
Nič ne vem. Upam, da ne. user posted image
Za plodovnico pa pojma nimam user posted image Itak bom, ko (če) bom drugič user posted image , enako nevedna kot prvič - niti ne vem, kako zgleda popadek, kaj šele poroduser posted image user posted image V glavnem, najbrž bi vedla, če bi mi mehur predrli, a neuser posted image user posted image

Jaz tudi ne vem, kako in kaj. Meni so ga prvič na porodni mizi predrli. user posted image Pa saj boš v drugo menda tudi imela CR, če si ga imela v prvo. Vsaj običajno se tako odločijo.
Mene tako muči, da malega ne bom imela toliko ob sebi, ko malečko....user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.10.2009 6:24:13   
smejčica

Dobro jutro, punce.

Nimam kaj za počet, pa vamnapišem par vstic.

Kje mi hodite vse? Mižek, še živiš? user posted image
Spletko?
Se mi zdi, da samo midve z Dono še čvekama. user posted image

V glavnem. Današnja noč je spet polomija. Brca tu, brca tam, glava sem, glava tja, .. uf. Saj ne morem več. Se mi zdi, da me danes cela medenica boli. user posted image Joj, joj.....naj že mine teh par dni. user posted image Šla sem spat ob dvanajstih, ker itak prej ne grem, da bi ja večino noči prespala. Ampak ne, se zbudim še dva krat vmes, ker morem na wc in še večkrat, ker se morem obrnit na drug bog zaradi bolečin v bokih. user posted image

Ah, ja,.drugače pa. Moja dva lepo spančkata. user posted image

Donna...si ti tudi imela take bolečine doli, da se ti je na čase zazdelo, da te bo raztgalo? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.10.2009 10:58:28   
donna22

Dobro jutro, punce.

Nimam kaj za počet, pa vamnapišem par vstic.

Kje mi hodite vse? Mižek, še živiš? user posted image
Spletko?
Se mi zdi, da samo midve z Dono še čvekama. user posted image Zgleda, da sma res same ...

V glavnem. Današnja noč je spet polomija. Brca tu, brca tam, glava sem, glava tja, .. uf. Saj ne morem več. Se mi zdi, da me danes cela medenica boli. user posted image Joj, joj.....naj že mine teh par dni. user posted image Šla sem spat ob dvanajstih, ker itak prej ne grem, da bi ja večino noči prespala. Ampak ne, se zbudim še dva krat vmes, ker morem na wc in še večkrat, ker se morem obrnit na drug bog zaradi bolečin v bokih. user posted image
Joj, uboga, pa je  res aktiven ta tvoj Tian ... Zala je bla tudi ful aktivna, ampak me ni nikoli nič bolelo zaradi tega. Saj še samo malouser posted image

Ah, ja,.drugače pa. Moja dva lepo spančkata. user posted image

Donna...si ti tudi imela take bolečine doli, da se ti je na čase zazdelo, da te bo raztgalo? user posted image
Ne vem, če to misliš v nosečnosti ali po CR, pa saj je vseeno - takih bolečin nisem imela nikoli.user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?