|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 9.10.2009 21:01:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko donna22...kako je kej s šolo?...si končala vse al še moraš? Zdaj sem zadnji letnik po bolonjskem; mam še 4 izpite in zaključno seminarsko nalogo za naredit ... Se mi zdi tak malo Moram pa rečt, da kar pogrešam faks, bi kar hodla Edino učit se mi ne da, grem pa kar rada spetko, sem pozabla - na kateri faks hodiš ti? IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Donna Kak sta kaj z malečko? Daj mi povej, kako zgleda CR, prosim....se lahko dogovoriš, da si buden? Je lahko partner zraven? Ga lahko takoj carta? Zakaj je treba en dan prej noter? Jaz ne vem, če bom lahko tako dolgo brez mojih 2. Aja, pa še nekaj-kako je z mehurjem? Kdaj ti ga predrejo? Uh, mam toliko vprašanj..... Mi2 sma fajn, po starem Še vedno ima neke svoje fore, ampak ponoči pa res pridno aja, zdaj je že šla spat ... Pa danes mi je spala 2 uri in pol popoldan, kar menda že 2 meseca ni ... In seveda sem hodla preverjat, če še diha Tako je: če premalo spi, mi ne paše, če pa malo dlje spi, pa mi je dolgčas CR: jaz ti bom opisala, kako je v ptujski porodnišnici - nekatere stvari so menda itak povsod enake. En dan prej greš noter, ker opravijo razne preglede (kak ctg, pritisk, podatki o nosečnosti itd. - jaz sem vse to imela isti dan ker je nepričakovano prišlo do njega Mislim, da je samo v eni ali dveh porodnišnicah v Slo možno bit buden pri CR, v ptujski načeloma ne (več) - ginekolog bi mi menda lahko zrihtal, če bi hotela, ampak takrat sem bla tak prestrašena, da se s tem sploh ukvarjala nisem Partner pa žal ne more bit zraven, lahko pa čaka blizu in mu potem otroka zelo hitro pripeljejo - čez kakih 10, 15 minut. Moj jo je lahko malo prijel, kako slikico naredil itd., potem pa niso več pustli kaj preveč. Najbolj hudo je blo, da sem jo vidla šele čez slabih 6 ur, ampak to je zdaj že zdavnaj pozabljeno ... Mehurja mi niso predirali, najbrž ni potrebno Pred CR se ti zmeri pritisk, pobrije tisti del, kjer vrežejo (čisto na vrhu, tik nad sramnimi dlakami oz. nekje v tem predelu) in pa vstavi kateter. Mislim, da je to vse, kar je takega ... Na roko še dobiš nekaj za ksnejšo infuzijo ... Mene je zelo malo bolelo, skoraj nič (takoj potem, ko so me zbudili, sem bolečino ocenla z 2 na lestvici od 1 do 10, kasneje pa samo še 1) - ampak so izkušnje različne, čepra mislim, da imajo pri vnaprej dogovorjenem CR itak več časa za vse ... Potem pa tista maska gor in niti ne veš, kdaj te začne zmanjkovat Najslabši del mi je bil drugi dan, ko so me na noge postavli - takrat sem si mislila: nikoli več se ne vstanem Aja: če boš mogla kašljat (kar je čisto možno) oz. nekatere celo bruhajo: z roko si pritisni na mesto šiva, ker potem manj boli, kot če si ne bi. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj To pa bi blo zanimivo, če bi tvoj in Tian imela na isti dan rojstni dan, a ne? Pravijo, da je , ki se ne obrnejo na glavo, od 3 do 6%, pa se mi včasih zdi, da jih je le nekoliko več
|
|
|