|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.8.2009 18:12:09
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Dober dan, čveke. Kako ste? Danes je tako lepo vreme.... mižek Ja, ful sem vesela, da Tian raste, tako kot je treba in da ni kaj narobe. Upam, da tako tudi ostane. Moja G. mi bo do konca delala vaginalni pregled. Tak je njen način dela. Da vidi, če se že kaj odpiraš, ...in ni najbolj prijetno. Ma, kaj čem. Sam da je vse ok. Zakaj si jezna na celi svet? Oh, ti se pa res rada obremenjuješ. Saj bo. Ne si vsega tako k srcu jemat. Pusti dogodkom svojo pot, svet se vrti sam..... - evo eno dobro parolo. Verjemi, da imaš srečo. Lej, imaš družino in ljudi, ki te imajo neizmerno radi. Služba pa....je in še bo. Spletko Razlike bo 23 mesecev. Torej skoraj 2 leti. Ni tolk malo, ala. E, komaj čakam, da se to bitje rodi. In komaj čakam, da ga vidim, objamem, polubčkam, ...in komaj čakam, da lahko spet Lejlo normalno vzdignem in jo na vse pretege sučem okrog in se brez strahu lovim z njo. Kako pa kaj vidva? Samo uživata, ha? No, naša gospodična že nekaj časa pove po 3 besede skupaj. Recimo: Ata dal banano, Bejbi mel čaj, ... posrečeno. . Včeraj mi je celo steno porisala, ko me ni bilo zraven v sobi. :):) Kolk je blo hecno. K sreči so bile barvice in sem potem ene pol ure veselo radirala dol s tapet. Mala mi je pa kazala, kje še morem. Ja, pa malo pohištva je bilo tudi porisanega in malo televizije. To je pa kar z njenimi vlažilnimi robki šlo dol. Ja, take stvari se zdaj pri nas dogajajo. Vedno nekaj novega..... In ja, zdaj že obvlada angleščino. Nimam pojma od kod ji je to prišlo. Ko jo nekaj vprašaš, reče ja, yes. Mam sum na omo. Nič, zdaj pa grem....se javim še kasneje. Lepo mi bodite...vikend bo kmalu spet tu. ja ja, saj vem, me je malo primlo(slaba volja), potem pa me je minilo tudi naslednji dan vse skupaj, mene včasih zagrabi obup pa ne vem več kako in kaj potem pa se v teku dneva tudi pomirim . No da vam poročam sem si včeraj kupila svoje poročne čeveljčke, danes pa sem hodla po poročne prstane , ampak nisem najbolj zadovoljna, naročila sva belo zlato, sedaj ko pa jih primerjam z enim drugim prstanom, ko je tudi belo zlato, pa so poročni rumenkasti, kot ne , drugače pa so lepi
|
|
|