|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
18.12.2008 13:48:34   
sunny24
Oooo majchy, še ena odvisnica...user posted image user posted image user posted image

deja, super za previjalno. Je lepa! user posted image user posted image user posted image

claud, a mi pošleš kak link od postelnine od neckermanna?

birdy, super za pregled! user posted image user posted image user posted image   JA upejmo, da bo ta vaš user posted image  vsaj kak gram lažji od Neli...Da bo lepše šlo skozi!user posted image

majchy, pa majo tudi stojalo zravn? Kolko pa je bla?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.12.2008 13:52:23   
Čebel@
sunny........midva sva se odločila da je ne bova uzela na stojaju ker imava full veliko previjalno in bo banjica na njej.....mislim da je bila okoli 10 evrov

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.12.2008 13:55:56   
claud
sunny-lej tuki maš neki stvari, sam ni isto kot v katalogu...jst sm prou v katalogu (sm zraven ene revije dobila) vidla ful luštne posteljnine....eno od medota pu-ja pa eno tko z medvedki zaspančki....
če maš kako revijo mama al pa nosečnost si zihr zraven tud ta katalog dobila....

http://www.neckermann.si/artikel/2780400/Kompletna-ponudba-2-delna

Ma sj maš kar hočeš....
jst če ne bi že mela previjalne bi zihr kupla tole:
http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=7879&showall=1
tam na sredini...bela pa les

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.12.2008 13:57:13   
claud
No pridm čez ene 15 minut sam za rižoto naštimam...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.12.2008 14:02:51   
Čebel@
jaz grem malo vodoravnouser posted image .....se tipkamo kasneje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.12.2008 14:17:12   
sunny24
claud, bom pogledala...hvala za linke!

Zdej sm pa spet malo pridna in dnevno pospravljam. Smo včeri zvečer dobili skrivni prostor v kavču, kamor lahko spravmo ogromno šare...user posted image  Sam ni kej, smo bli hitri, po 2 letih da smo kaj takega najdla...user posted image user posted image user posted image  

So me pa lihkar klicali, da nam jutri prpeljejo pohištvo-sobico! Jeeee! Še manj placa v bajti!user posted image user posted image user posted image  Pol pa sam še po barvo in gremo v akcijo!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.12.2008 14:20:30   
Pikica5
Zdravo punce,

kako ste kaj? Jaz sem kot en zasopihan nasedli kit, komaj se premikam sem ter tja.

Včeraj sem ravno dobila odločbo o pakatih za naša dva sončka, sedaj morem počakat 8 dni, da si lahko izberem izdelke.

Vidim, da se pogovarjate o postelnini, jaz bom kar kupila flanelo in si jo dala naredit, ker nikjer ne dobiš flanele za kinderpete.

Lepo se imejte grem jaz zopet malo počivat user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.12.2008 14:21:13   
claud
sunny- zdj pa bo akcija aneuser posted image Sam pazi da se ne pretegneš preveč...da ne boš kakega sindroma gnezdenje dobila.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.12.2008 14:24:10   
claud
joj pikica- se mi kr smilšuser posted image ....sj še mal pa bo bolš.....
že jst k mam sam eno v trebuhu pojamram kaj vse me boli pa da sm obilna-čeprav baje nism tok.....-pol se pa nate spomnm.... ti kr lepo počivi!!! pa vsake tok nas prid mal pogledat!!!user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
18.12.2008 14:41:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
no meni so že kuhinjo pripeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo do nadaljnega v škalah ker mi morjo še vodo napeljati in poden položiti ampak pred porodom ma da je vse to fertik.......je pa tašča bila takoj firbčna kakšna je kuhinja in je rekla da bo pol k meni gor hodila na kofe-sem ji kar rekla da si nej kar misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti dejansko rečeš kr misli si al kaj??????? jst moje tašče sploh ne maram po vsem kar smo meli in vem da tud ona mene ne sam tak ji vseeno nebi reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy jst si tud želim snegeca pa že pred nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image sam je še čist pretoplouser posted image user posted image user posted image

birdy podajmo si roke z velikimi dojenčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image super za pregleduser posted image user posted image user posted image

deja za nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.12.2008 15:00:21   
timy
Deja user posted image user posted image user posted image  za nakupe. Si pa res fajn kupila. Midva sva tudi mislila iti  v Avstrijo to soboto, pa je nekaj prišlo vmes. Cotk pa tako ne smem več kupovati, razen še dve pižamici, tako da po eni strani bolje, da si ne bom delala luštuser posted image

Snegec kje si?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.12.2008 15:02:33   
sunny24
claud, ja, jst že gnezdim...user posted image  Ma to človk ne more verjet, kolko ene šare se nabre, pa revij,...Ah joj...zdej sm 40 minut sortirala papirje (ta pomembne) sam iz enga predala...user posted image   Pa pred februarjem nas čaka še generalka bajte, kar pomeni očistit vse od A do Ž...Ma se mi že zdej ne da...user posted image

pikica, ti prov nič ne zavidam. Jst se sam včasih zaštopam, ko resnično nasedem in pol me more moj dvignt...Kako more bit šele tebi, k maš dva user posted image .

katjusa, si prebrala, kaj sm ti prej napisala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.12.2008 15:06:44   
Pikica5
No takšen je naš buši (za ustrašit, kaj še bo le čez mesec ali dvauser posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.12.2008 15:11:28   
claud
Pikica-prav lep buši jeuser posted image user posted image user posted image user posted image sj moj je pa sam za kako četrtinko manjši.....tko da spodnjega dela trebuha ne vidm-razen v ogledalu, pa nog tud ne....user posted image user posted image Sj je prou zabavno...mi gre pa ful na živce štrleči popek-k bi ga kr zalepla da bi bil notuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.12.2008 15:16:24   
timy
Pikica resnično lep bušiuser posted image user posted image user posted image

Claud - meni pa popek še ne štrli ven, pa imam kar velik trebuščekuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.12.2008 15:20:31   
Pikica5
Meni že popek od 16 tedna štrli ven user posted image user posted image user posted image  zgleda kot da mam dodatek  user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.12.2008 15:23:43   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Meni že popek od 16 tedna štrli ven user posted image user posted image user posted image  zgleda kot da mam dodatek  user posted image user posted image

user posted image fajn izgleda, tako čisto po nosečniškouser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.12.2008 15:30:57   
sunny24
pikica, lep buši! user posted image user posted image user posted image

Meni tudi ni vrglo vn popka...OK, malo bolj napet je, sam ni pa tko, da bi blo videt, da štli vn. user posted image  In po eni strani mi je prov fajn tko, k tko, ku sm jst nerodna, bi se 100x na dan butnla v njega...user posted image

claud, salotejp v roke in prelimi popka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.12.2008 15:37:20   
claud
ja men če ležim na hrbtu gre not...pol k pa vstanem pa skoč ven in mam pol k rilček od slončkauser posted image user posted image pol mi gre pa tok na jetra če ga moj slučajno prime, k njemu je pa to tko zabavno!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.12.2008 15:42:20   
claud
NO punce lepo se mejte....kosilo je na mizi.....pol pa h mojim domačimuser posted image

papa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.12.2008 15:42:29   
sunny24
user posted image  rilček od slončka...user posted image  

Jst sem pa full vesela, da mi ga ni ven vrglo, ker mam v popku piko in res ne bi blo fajn, da bi so jo kej drocala...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.12.2008 15:55:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
no meni so že kuhinjo pripeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo do nadaljnega v škalah ker mi morjo še vodo napeljati in poden položiti ampak pred porodom ma da je vse to fertik.......je pa tašča bila takoj firbčna kakšna je kuhinja in je rekla da bo pol k meni gor hodila na kofe-sem ji kar rekla da si nej kar misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti dejansko rečeš kr misli si al kaj??????? jst moje tašče sploh ne maram po vsem kar smo meli in vem da tud ona mene ne sam tak ji vseeno nebi reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja prov tko sem ji rekla in se ji smejala v faco......nej vidi da mene ne bo jebuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.12.2008 17:02:01   
brkn83
Pozdravljene čvekice, kako ste kaj? Js končno doma. Sem danes naredila še en izpit. Sem ful vesela, da mi je toliko uspelo narediti. Zdej pa bom poskusila končati eno seminarsko nalogo še.

katjuša - lepo da si dobila včeraj sladoled. Kam pa sta šla???

timy- ja v celje hodim na materinsko šolo. Sej mene tud tk rit boli ko morem tam sedeti, so ful neudobni stoli.No js sem v torek prej šla in nisem do konca, bla. Danes pa smo imeli nego otroka. Potem po pavzi pa sem šla, ker sem mogla v Maribor na zagovor izpita. Po pavzi bi mogli mi previjati in umivati otroka, nato pa je prišla še ena predavat. No  glavnem vse o negi je itak povedala do pavze. Upam, da ti je izpit dobro šel.

kayica - kateri faks pa delaš? sej mogoče si še kdaj omenila, sam si nisem zapomnila.

petrap - čestitam za pregled. Nič se ne sekiraj, če je mal večji, sej to ni merilo. Vseen bo februarčica, ker me te ne damo.

majchy - super za kuhinjo. No do poroda boste lahko v miru vse porihtali. Ni ga boljšega kot imeti svojo kuhinjo.

ajvy- ja res moram imeti polno zaseden dan, ker drugače mi je pa dolgčas. Se mi mora vedno nekaj dogajati.

deja- čestitam za nakup. Midva greva tudi v soboto v gradz, komaj čakam, da bom lahko nakupovala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.12.2008 17:09:07   
Čebel@
brkn......čestitke za še en opravljen izpit-pa imaš še enega pod strehouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa smrekico postavila do konca,zdele sva pa naredila prostor da bojo lahko fantje dol nesli eno ogromno omaro(zdaj bo tam kuhinjauser posted image ) in eno fitnes napravo ki jo imava sredi sobe in nama služi samo kot obešalnik.........mava pa tako razmetano kot da bi nama bomba usekala v stanovanje

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.12.2008 18:38:50   
brkn83
majchy - sej vedno kadar se kaj dela je tk razmetano, da misliš, da ne bo nikoli več pospravljeno. Js ko sem danes prišla domov me je skoraj kap, ko sem vidla kak je razmetano stanovanje. Namreč moj je začel nekaj delati v oni sobi,ko jo morva dokončat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.