![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:48:34
|
|
|
|
sunny24
|
Oooo majchy, še ena odvisnica... deja, super za previjalno. Je lepa! claud, a mi pošleš kak link od postelnine od neckermanna? birdy, super za pregled! JA upejmo, da bo ta vaš vsaj kak gram lažji od Neli...Da bo lepše šlo skozi! majchy, pa majo tudi stojalo zravn? Kolko pa je bla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:52:23
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........midva sva se odločila da je ne bova uzela na stojaju ker imava full veliko previjalno in bo banjica na njej.....mislim da je bila okoli 10 evrov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:57:13
|
|
|
|
claud
|
No pridm čez ene 15 minut sam za rižoto naštimam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:02:51
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem malo vodoravno .....se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:17:12
|
|
|
|
sunny24
|
claud, bom pogledala...hvala za linke! Zdej sm pa spet malo pridna in dnevno pospravljam. Smo včeri zvečer dobili skrivni prostor v kavču, kamor lahko spravmo ogromno šare... Sam ni kej, smo bli hitri, po 2 letih da smo kaj takega najdla... So me pa lihkar klicali, da nam jutri prpeljejo pohištvo-sobico! Jeeee! Še manj placa v bajti! Pol pa sam še po barvo in gremo v akcijo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:20:30
|
|
|
|
Pikica5
|
Zdravo punce, kako ste kaj? Jaz sem kot en zasopihan nasedli kit, komaj se premikam sem ter tja. Včeraj sem ravno dobila odločbo o pakatih za naša dva sončka, sedaj morem počakat 8 dni, da si lahko izberem izdelke. Vidim, da se pogovarjate o postelnini, jaz bom kar kupila flanelo in si jo dala naredit, ker nikjer ne dobiš flanele za kinderpete. Lepo se imejte grem jaz zopet malo počivat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:21:13
|
|
|
|
claud
|
sunny- zdj pa bo akcija ane Sam pazi da se ne pretegneš preveč...da ne boš kakega sindroma gnezdenje dobila.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:24:10
|
|
|
|
claud
|
joj pikica- se mi kr smilš ....sj še mal pa bo bolš..... že jst k mam sam eno v trebuhu pojamram kaj vse me boli pa da sm obilna-čeprav baje nism tok.....-pol se pa nate spomnm.... ti kr lepo počivi!!! pa vsake tok nas prid mal pogledat!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 14:41:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no meni so že kuhinjo pripeljali sicer bo do nadaljnega v škalah ker mi morjo še vodo napeljati in poden položiti ampak pred porodom ma da je vse to fertik.......je pa tašča bila takoj firbčna kakšna je kuhinja in je rekla da bo pol k meni gor hodila na kofe-sem ji kar rekla da si nej kar misli pa ti dejansko rečeš kr misli si al kaj??????? jst moje tašče sploh ne maram po vsem kar smo meli in vem da tud ona mene ne sam tak ji vseeno nebi rekla ajvy jst si tud želim snegeca pa že pred nedeljo sam je še čist pretoplo birdy podajmo si roke z velikimi dojenčki super za pregled deja za nakupe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:00:21
|
|
|
|
timy
|
Deja za nakupe. Si pa res fajn kupila. Midva sva tudi mislila iti v Avstrijo to soboto, pa je nekaj prišlo vmes. Cotk pa tako ne smem več kupovati, razen še dve pižamici, tako da po eni strani bolje, da si ne bom delala lušt Snegec kje si?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:02:33
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ja, jst že gnezdim... Ma to človk ne more verjet, kolko ene šare se nabre, pa revij,...Ah joj...zdej sm 40 minut sortirala papirje (ta pomembne) sam iz enga predala... Pa pred februarjem nas čaka še generalka bajte, kar pomeni očistit vse od A do Ž...Ma se mi že zdej ne da... pikica, ti prov nič ne zavidam. Jst se sam včasih zaštopam, ko resnično nasedem in pol me more moj dvignt...Kako more bit šele tebi, k maš dva . katjusa, si prebrala, kaj sm ti prej napisala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:06:44
|
|
|
|
Pikica5
|
No takšen je naš buši (za ustrašit, kaj še bo le čez mesec ali dva )
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:11:28
|
|
|
|
claud
|
Pikica-prav lep buši je sj moj je pa sam za kako četrtinko manjši.....tko da spodnjega dela trebuha ne vidm-razen v ogledalu, pa nog tud ne.... Sj je prou zabavno...mi gre pa ful na živce štrleči popek-k bi ga kr zalepla da bi bil not
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:16:24
|
|
|
|
timy
|
Pikica resnično lep buši Claud - meni pa popek še ne štrli ven, pa imam kar velik trebušček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:20:31
|
|
|
|
Pikica5
|
Meni že popek od 16 tedna štrli ven zgleda kot da mam dodatek
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:23:43
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Meni že popek od 16 tedna štrli ven zgleda kot da mam dodatek fajn izgleda, tako čisto po nosečniško
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:30:57
|
|
|
|
sunny24
|
pikica, lep buši! Meni tudi ni vrglo vn popka...OK, malo bolj napet je, sam ni pa tko, da bi blo videt, da štli vn. In po eni strani mi je prov fajn tko, k tko, ku sm jst nerodna, bi se 100x na dan butnla v njega... claud, salotejp v roke in prelimi popka!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:37:20
|
|
|
|
claud
|
ja men če ležim na hrbtu gre not...pol k pa vstanem pa skoč ven in mam pol k rilček od slončka pol mi gre pa tok na jetra če ga moj slučajno prime, k njemu je pa to tko zabavno!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:42:20
|
|
|
|
claud
|
NO punce lepo se mejte....kosilo je na mizi.....pol pa h mojim domačim papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:42:29
|
|
|
|
sunny24
|
rilček od slončka... Jst sem pa full vesela, da mi ga ni ven vrglo, ker mam v popku piko in res ne bi blo fajn, da bi so jo kej drocala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 15:55:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no meni so že kuhinjo pripeljali sicer bo do nadaljnega v škalah ker mi morjo še vodo napeljati in poden položiti ampak pred porodom ma da je vse to fertik.......je pa tašča bila takoj firbčna kakšna je kuhinja in je rekla da bo pol k meni gor hodila na kofe-sem ji kar rekla da si nej kar misli pa ti dejansko rečeš kr misli si al kaj??????? jst moje tašče sploh ne maram po vsem kar smo meli in vem da tud ona mene ne sam tak ji vseeno nebi rekla ja prov tko sem ji rekla in se ji smejala v faco......nej vidi da mene ne bo jeb
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 17:02:01
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene čvekice, kako ste kaj? Js končno doma. Sem danes naredila še en izpit. Sem ful vesela, da mi je toliko uspelo narediti. Zdej pa bom poskusila končati eno seminarsko nalogo še. katjuša - lepo da si dobila včeraj sladoled. Kam pa sta šla??? timy- ja v celje hodim na materinsko šolo. Sej mene tud tk rit boli ko morem tam sedeti, so ful neudobni stoli.No js sem v torek prej šla in nisem do konca, bla. Danes pa smo imeli nego otroka. Potem po pavzi pa sem šla, ker sem mogla v Maribor na zagovor izpita. Po pavzi bi mogli mi previjati in umivati otroka, nato pa je prišla še ena predavat. No glavnem vse o negi je itak povedala do pavze. Upam, da ti je izpit dobro šel. kayica - kateri faks pa delaš? sej mogoče si še kdaj omenila, sam si nisem zapomnila. petrap - čestitam za pregled. Nič se ne sekiraj, če je mal večji, sej to ni merilo. Vseen bo februarčica, ker me te ne damo. majchy - super za kuhinjo. No do poroda boste lahko v miru vse porihtali. Ni ga boljšega kot imeti svojo kuhinjo. ajvy- ja res moram imeti polno zaseden dan, ker drugače mi je pa dolgčas. Se mi mora vedno nekaj dogajati. deja- čestitam za nakup. Midva greva tudi v soboto v gradz, komaj čakam, da bom lahko nakupovala.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 17:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......čestitke za še en opravljen izpit-pa imaš še enega pod streho jaz sem pa smrekico postavila do konca,zdele sva pa naredila prostor da bojo lahko fantje dol nesli eno ogromno omaro(zdaj bo tam kuhinja ) in eno fitnes napravo ki jo imava sredi sobe in nama služi samo kot obešalnik.........mava pa tako razmetano kot da bi nama bomba usekala v stanovanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 18:38:50
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - sej vedno kadar se kaj dela je tk razmetano, da misliš, da ne bo nikoli več pospravljeno. Js ko sem danes prišla domov me je skoraj kap, ko sem vidla kak je razmetano stanovanje. Namreč moj je začel nekaj delati v oni sobi,ko jo morva dokončat.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.