![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 12:47:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in vse tiho je bilo sem šla čestitke pisat od hudga..k ste tolk zgovorne
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 12:51:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in vse tiho je bilo sem šla čestitke pisat od hudga..k ste tolk zgovorne full a ne jaz sem pa sama doma pa se mi nič ne da
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 12:54:00
|
|
|
|
Ajvy
|
meni tudi ne...zato pa počasi sms-e prepisujem...pa čestitke pišem...počasi...pol bom pa itak spet lačna....pol moram se pa malo odpočit....veš kolk je to enga dela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 12:59:12
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz si grem pa čajčka skuhat pa počasi bom spet okraševala smrekico-me je učeri začelo tok v križu sekati da sem samo ene lučke gor dala.....no sej s tem tempom bom jo okrasila glih do februarja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 12:59:43
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene. Sm spet spala ko polek od 2h do 12h...Je bla včeri tuki sestra od mojega na obisku do 1:30, pa smo se zaklepetali...Pol pa je tko pasalo spat... Katjusa, sorry, k ti nisem včeri odgovorila na msn, sam razlog je napisan gore...Sploh nism vidla kdaj si mi poslala! majchy, super, da ste že dobili kuhno! kolumbo, super za omaro in postelnino. Bom pole pofirbcala, kiro si vzela! ursa, ti si bla pa boga...Pa sej bo hmali konc teh težav! ajvy, jst sem tudi ostala presenečena nad številom trebuškarc, k so more na bencin, lepila, lake,... claud, si pa res zgodnja danes! Naša je tudi mela akcijo, ampak se nisem dala...Sm rabla spanje. Se pa zdej guzi na fullll! Zdej pa gremo počasi po postlco v BC, bom po mojem še kar banco vzela, k sm včeri vidla, da jo majo v lepi rumeni barvi... Itak sem 3/4 pozabla pokomentirat, ampak ste tolko napisale, da nism uspela vsega popredalčkat in dat v spomin...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:08:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz si grem pa čajčka skuhat pa počasi bom spet okraševala smrekico-me je učeri začelo tok v križu sekati da sem samo ene lučke gor dala.....no sej s tem tempom bom jo okrasila glih do februarja no, vsaj začela si...tudi to je začetek
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:10:00
|
|
|
|
claud
|
Evo jst sm spet nazaj za pol urce pol pa kosilo kuhat.... Nč se mi ne da dons....bi mela kr eno medvedje spanje če bi se dal.... Dons greva spet mal h mojim.....bo treba počas res že načrte narest da bomo spomlad sam še gradil Sunny-ja tok zgodna pa že neki časa nism bla....sam mi tok manjka, me prou oči pečejo.... majchy sj maš še cajt za smrekco-jst jo bom kr tko kot ponavad tazadn dan....24ga....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:10:56
|
|
|
|
Urša08
|
Eto jaz kuham kosilo, vmes vas mal preberem. Mam dons čist na izi dan. Nič pretiranega ne počnem, bo že počakalo. No tiste k ste že nakuple kozmetiko oz. imate že spisan listek , kaj ste kuple? Jaz imam namen: - hladilno mazilo za ritko - trdo milo - fiziološka - nepremočljive podloge za previjalno - bepanthen za moje prsi - ... je še kej - prosim dopolnite in spomnite me hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:11:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......ja dobro jutro!!midva sva banjico vzela v mercator tehniki ki imajo take velike-sva pa vzela oranžno(pa še v zeleni jo imajo)..........aja sem pozabila napisati:se pridružujem klubu zasvojencem z laki in bencinom
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:12:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz si grem pa čajčka skuhat pa počasi bom spet okraševala smrekico-me je učeri začelo tok v križu sekati da sem samo ene lučke gor dala.....no sej s tem tempom bom jo okrasila glih do februarja no, vsaj začela si...tudi to je začetek ja boljš kot nič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:12:20
|
|
|
|
Urša08
|
Claud a to bosta začela z gradnjo? Sta kupla zemljo? Superca. Bosta mela svojo hišico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:15:07
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......zato sem pa že začela ker bo zgleda še trajalo urša.......sem šla po moj seznamček no torej:fiziološka,hladilno mazivo,trdo milo,olje za telo-no to imam jaz na seznamu od kozmetike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:15:21
|
|
|
|
birdy
|
Hoooooj, evo mene iz UZja. Pridni smo, lepo rastemo, spol še enkrat potrjen, se menda zelo lepo vidi, če sem prov gledala pol je res očitno Mamo okol 1900g menda, no, ko sem primerjala podatke so skor čist glih z Nelijinimi v istem tednu, tko da očitno bo spet mal večji otroček. Mi je blo ful hecn, pridem pa rečem da mam UZ danes pa da vidmo če bo spet en težkokategornik... Se uležem, gre mert glavco pa pravi, ja, tale glava je res mal velika. Ja, super ne Se je sam režat začel.... Pa tud mal prehitevamo menda svojo rast, smo en teden "preveliki", glih tko k je bla Neli. Pol sva šla pa z mojim v Leclerk, in sva Nelčiki kupila gugalnega konja. Pa še mal stvari tko k je blo treba, pol sva šla pa jest v Mc-ka. Kok je blo dobr, sam premal. Jst bi šeeeeeeee Ma k da sem noseča
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:15:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud a to bosta začela z gradnjo? Sta kupla zemljo? Superca. Bosta mela svojo hišico Nisva kupla zemlje...bomo pr men doma prizidek nardil k mamo ful zemlje pa jo je treba nekak izkoristit Upam da nam tale kriza ekonomska ne bo tega preprečla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:18:36
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......... za 4 brdy......sem vesela da je vse tko kot je treba
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:21:39
|
|
|
|
claud
|
No jst mam na kozmetičnem seznamčku poleg tistga k ste že napisale še 70% alkohol (za razkužt termometr pa kj tazga), no pol pa še škarjice. Za posteljnino sm pa gledala da bi kr v neckermanu kupla....k je ful lepa pa ni tko draga....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:22:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......... za 4 brdy......sem vesela da je vse tko kot je treba hvala sploh nism opazla.... lepo da si me spomnla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:28:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......... za 4 brdy......sem vesela da je vse tko kot je treba hvala sploh nism opazla.... lepo da si me spomnla si ratala prava čvekica sem tipična ženska-vse uporajtam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:30:23
|
|
|
|
claud
|
majchy---lepo da priznaš....sam da ne veš več o men kot jst no če pa veš bi ti bla pa res hvaležna če mi poveš da se mal spoznam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:30:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No jst mam na kozmetičnem seznamčku poleg tistga k ste že napisale še 70% alkohol (za razkužt termometr pa kj tazga), no pol pa še škarjice. Za posteljnino sm pa gledala da bi kr v neckermanu kupla....k je ful lepa pa ni tko draga.... jaz škarice že imam,alkohol pa lahko naknadno kupimo(jaz sem ga misnila kupit za čiščenje popka za je kolegica rekla da ona je to s fiziološko)......jaz sem mela full dolg seznamček pa mi ga je kolegica skrčila na najnujnejše,drugo bo pa po potrebi možek kupil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:31:32
|
|
|
|
Deja
|
Dober dan! Po nekaj dneh se zopet javljam... sem tako lena - se mi čisto nič ne da... Morala bi tolk stvari zrihtat, pa samo poležavam na kavču... ah... dokler možeka ne moti.... bom kr izkoristila... Da se malo pohvalim... Včeraj sva šla z mojimi starši v šoping v Graz. Šli smo v Ikejo, ker sem si zaželela komodo za stvari. 129€ se mi zdi zelo ugodno... Pa še full ostalih stvari smo privlekli domov. Komodo nameravava danes sestavit, pol pa se začne pranje in likanje.... Aja pa v Ikeji sem našla ene krpice - gor piše "baumwolltuch 70x70cm", pa sem jih v Avstriji prečekirala in ugotovila da so to v bistvu tetra plenice, ki sicer niso čisto bele, ampak so potiskane... so pa tri v paketu in stanejo 3,50€. Se mi zdi zelo ugodno... Ob priliki bom vse stvari poslikala in dala v album.... ja pa šli smo v Seiersberg -šoping center pred Grazem - v C&A in tam imajo noro veliko izbiro cotk za . se lahko slovenski C&A skrijejo.... dovolj za zdaj... grem na kosilo - tašča kuha
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:31:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy---lepo da priznaš....sam da ne veš več o men kot jst no če pa veš bi ti bla pa res hvaležna če mi poveš da se mal spoznam vem to da si odvisnica-od bencina in tega šita
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:33:24
|
|
|
|
Čebel@
|
deja........ za uspešen nakup-fajna komoda......dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:36:16
|
|
|
|
Urša08
|
Deja super za komodo. Si potem kej pametnega kupla v C&A? Jaz sem bila v soboto v Kranju v C&A in sem bla kar razočarana. Sem hotel nakupit tiste žabice s stopalčki na naramnice in sem clo ene dobila Jaz ne vem al sm mela smolo, al je pa ker drug C&A bolj založen.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 13:39:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy---lepo da priznaš....sam da ne veš več o men kot jst no če pa veš bi ti bla pa res hvaležna če mi poveš da se mal spoznam vem to da si odvisnica-od bencina in tega šita majchy- to pa že vem..... deja-super komoda!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.