|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
18.12.2008 12:47:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

in vse tiho je bilouser posted image

sem šla čestitke pisat od hudga..k ste tolk zgovorne user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
18.12.2008 12:51:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

in vse tiho je bilouser posted image

sem šla čestitke pisat od hudga..k ste tolk zgovorne user posted image
full a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa sama doma pa se mi nič ne dauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
18.12.2008 12:54:00   
Ajvy
meni tudi ne...zato pa počasi sms-e prepisujem...pa čestitke pišem...počasi...pol bom pa itak spet lačna....pol moram se pa malo odpočit....veš kolk je to enga delauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
18.12.2008 12:59:12   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si grem pa čajčka skuhat pa počasi bom spet okraševala smrekico-me je učeri začelo tok v križu sekati da sem samo ene lučke gor dala.....no sej s tem tempom bom jo okrasila glih do februarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
18.12.2008 12:59:43   
sunny24
user posted image

Evo mene. Sm spet spala ko polek od 2h do 12h...Je bla včeri tuki sestra od mojega na obisku do 1:30, pa smo se zaklepetali...Pol pa je tko pasalo spat...user posted image

Katjusa, sorry, k ti nisem včeri odgovorila na msn, sam razlog je napisan gore...Sploh nism vidla kdaj si mi poslala!

majchy, super, da ste že dobili kuhno!

kolumbo, super za omaro in postelnino. Bom pole pofirbcala, kiro si vzela!user posted image

ursa, ti si bla pa boga...Pa sej bo hmali konc teh težav!user posted image

ajvy, jst sem tudi ostala presenečena nad številom trebuškarc, k so more na bencin, lepila, lake,...user posted image user posted image user posted image

claud, si pa res zgodnja danes! Naša je tudi mela akcijo, ampak se nisem dala...Sm rabla spanje. user posted image  Se pa zdej guzi na fullll!

Zdej pa gremo počasi po postlco v BC, bom po mojem še kar banco vzela, k sm včeri vidla, da jo majo v lepi rumeni barvi...user posted image

Itak sem 3/4 pozabla pokomentirat, ampak ste tolko napisale, da nism uspela vsega popredalčkat in dat v spomin...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
18.12.2008 13:08:41   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si grem pa čajčka skuhat pa počasi bom spet okraševala smrekico-me je učeri začelo tok v križu sekati da sem samo ene lučke gor dala.....no sej s tem tempom bom jo okrasila glih do februarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  no, vsaj začela si...tudi to je začetek user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
18.12.2008 13:10:00   
claud
Evo jst sm spet nazaj za pol urce pol pa kosilo kuhat....
Nč se mi ne da dons....bi mela kr eno medvedje spanje če bi se dal....

Dons greva spet mal h mojim.....bo treba počas res že načrte narest da bomo spomlad sam še gradiluser posted image

Sunny-ja tok zgodna pa že neki časa nism bla....sam mi tok manjka, me prou oči pečejo....user posted image

majchy sj maš še cajt za smrekco-jst jo bom kr tko kot ponavad tazadn dan....24ga....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
18.12.2008 13:10:56   
Urša08
Eto jaz kuham kosilo, vmes vas mal preberem. Mam dons čist na izi dan. Nič pretiranega ne počnem, bo že počakalo. No tiste k ste že nakuple kozmetiko oz. imate že spisan listek , kaj ste kuple?

Jaz imam namen:
- hladilno mazilo za ritko
- trdo milo
- fiziološka
- nepremočljive podloge za previjalno
- bepanthen za moje prsi
- ... je še kej - prosim dopolnite in spomnite me

hvala

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
18.12.2008 13:11:34   
Čebel@
sunny......ja dobro jutro!!midva sva banjico vzela v mercator tehniki ki imajo take velike-sva pa vzela oranžno(pa še v zeleni jo imajo)..........aja sem pozabila napisati:se pridružujem klubu zasvojencem z laki in bencinomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
18.12.2008 13:12:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image  no, vsaj začela si...tudi to je začetek user posted image
ja boljš kot ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.12.2008 13:12:20   
Urša08
Claud a to bosta začela z gradnjo? Sta kupla zemljo? Superca. user posted image Bosta mela svojo hišicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.12.2008 13:15:07   
Čebel@
claud.......zato sem pa že začela ker bo zgleda še trajalo
urša.......sem šla po moj seznamčekuser posted image  no torej:fiziološka,hladilno mazivo,trdo milo,olje za telo-no to imam jaz na seznamu od kozmetike

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.12.2008 13:15:21   
birdy
Hoooooj,
evo mene iz UZja. Pridni smo, lepo rastemo, spol še enkrat potrjen, se menda zelo lepo vidi, če sem prov gledala pol je res očitnouser posted image  Mamo okol 1900g menda, no, ko sem primerjala podatke so skor čist glih z Nelijinimi v istem tednu, tko da očitno bo spet mal večji otroček. Mi je blo ful hecn, pridem pa rečem da mam UZ danes pa da vidmo če bo spet en težkokategornik... Se uležem, gre mert glavco pa pravi, ja, tale glava je res mal velika. Ja, super neuser posted image user posted image  Se je sam režat začel.... Pa tud mal prehitevamo menda svojo rast, smo en teden "preveliki", glih tko k je bla Neli.
Pol sva šla pa z mojim v Leclerk, in sva Nelčiki kupila gugalnega konja. Pa še mal stvari tko k je blo treba, pol sva šla pa jest v Mc-ka. Kok je blo dobr, sam premal. Jst bi šeeeeeeeeuser posted image  Ma k da sem nosečauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.12.2008 13:15:47   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud a to bosta začela z gradnjo? Sta kupla zemljo? Superca. user posted image Bosta mela svojo hišicouser posted image

Nisva kupla zemlje...bomo pr men doma prizidek nardil k mamo ful zemlje pa jo je treba nekak izkoristituser posted image user posted image user posted image
Upam da nam tale kriza ekonomska ne bo tega preprečla....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.12.2008 13:18:36   
Čebel@
claud.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4user posted image
brdy......sem vesela da je vse tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.12.2008 13:21:39   
claud
No jst mam na kozmetičnem seznamčku poleg tistga k ste že napisale še 70% alkohol (za razkužt termometr pa kj tazga), no pol pa še škarjice.

Za posteljnino sm pa gledala da bi kr v neckermanu kupla....k je ful lepa pa ni tko draga....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.12.2008 13:22:36   
claud

claud.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4user posted image
brdy......sem vesela da je vse tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image sploh nism opazla....user posted image lepo da si me spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.12.2008 13:28:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

hvalauser posted image sploh nism opazla....user posted image lepo da si me spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image

si ratala prava čvekicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tipična ženska-vse uporajtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.12.2008 13:30:23   
claud
majchy---lepo da priznaš....sam da ne veš več o men kot jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no če pa veš bi ti bla pa res hvaležna če mi poveš da se mal spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.12.2008 13:30:27   
Čebel@

No jst mam na kozmetičnem seznamčku poleg tistga k ste že napisale še 70% alkohol (za razkužt termometr pa kj tazga), no pol pa še škarjice.

Za posteljnino sm pa gledala da bi kr v neckermanu kupla....k je ful lepa pa ni tko draga....

jaz škarice že imam,alkohol pa lahko naknadno kupimo(jaz sem ga misnila kupit za čiščenje popka za je kolegica rekla da ona je to s fiziološko)......jaz sem mela full dolg seznamček pa mi ga je kolegica skrčila na najnujnejše,drugo bo pa po potrebi možek kupil

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.12.2008 13:31:32   
Deja
Dober dan!

Po nekaj dneh se zopet javljam... sem tako lena - se mi čisto nič ne da... Morala bi tolk stvari zrihtat, pa samo poležavam na kavču... ah... dokler možeka ne moti.... bom kr izkoristila...user posted image user posted image user posted image

Da se malo pohvalim...
Včeraj sva šla z mojimi starši v šoping v Graz. Šli smo v Ikejo, ker sem si zaželela komodo za user posted image  stvari. 129€ se mi zdi zelo ugodno...
user posted image

Pa še full ostalih stvari smo privlekli domov. Komodo nameravava danes sestavit, pol pa se začne pranje in likanje....

Aja pa v Ikeji sem našla ene krpice - gor piše "baumwolltuch 70x70cm", pa sem jih v Avstriji prečekirala in ugotovila da so to v bistvu tetra plenice, ki sicer niso čisto bele, ampak so potiskane... so pa tri v paketu in stanejo 3,50€. Se mi zdi zelo ugodno...
Ob priliki bom vse stvari poslikala in dala v album....

ja pa šli smo v Seiersberg -šoping center pred Grazem - v C&A in tam imajo noro veliko izbiro cotk za user posted image . se lahko slovenski C&A skrijejo....user posted image

dovolj za zdaj... grem na kosilo - tašča kuhauser posted image user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.12.2008 13:31:43   
Čebel@

majchy---lepo da priznaš....sam da ne veš več o men kot jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no če pa veš bi ti bla pa res hvaležna če mi poveš da se mal spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem to da si odvisnica-od bencina in tega šitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.12.2008 13:33:24   
Čebel@
deja........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen nakup-fajna komoda......dober tekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.12.2008 13:36:16   
Urša08
Deja super za komodo. user posted image user posted image user posted image Si potem kej pametnega kupla v C&A? Jaz sem bila v soboto v Kranju v C&A in sem bla kar razočarana. Sem hotel nakupit tiste žabice s stopalčki na naramnice in sem clo ene dobilauser posted image Jaz ne vem al sm mela smolo, al je pa ker drug C&A bolj založen. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.12.2008 13:39:58   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem to da si odvisnica-od bencina in tega šitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy-user posted image user posted image user posted image to pa že vem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja-super komoda!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.