|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:50:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
18.12.2008 10:51:17   
kayica24
Bejbe, a veste...Je nardila Fargesia test? Včeraj bi ga morala

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.12.2008 11:04:45   
kayica24
Kje pa ste vse????

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.12.2008 11:15:10   
kayica24
Eh kak ste brezvezneuser posted image ...Zdaj ko bi pa jaz kako rekla, pa ni nobeneuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.12.2008 11:18:05   
Urša08
Kayica24 ti kr povej, te poslušam

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.12.2008 11:20:26   
kayica24
No, pa se me je le nekdo usmililuser posted image

Urša, še ti je zmeraj slabo, ali že kaj boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.12.2008 11:23:17   
Urša08
Je boljše, hvala. Kaj počneš v takem vremenu? Mate kej snega? Pr nam je vetr pa dežuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.12.2008 11:27:12   
sazi
Živjo punce,

se ne oglašam, ker sploh nimam nobenega časa...
Sem imela v ponedeljek pregled - vse OK.
Naslednji pregled imam 7.1. Takrat mi bo naredila tudi UZ, ker je zaradi mojega visokega pritiska nevarnost, da otrok počasneje raste (tako kot je tudi 1.), ampak ni nobene panike - trebuh imam ogroooomen, tako da dete zagotovo ni čisto majhno - verjamem pa , da bo bolj na spodnji meji - kot na vseh prejšnjih UZ-jih.

Lepo bodite, pazite nase in srečno.

PS, pa še za seznam, če bo katera pisala - PDP imam 5.3.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.12.2008 11:28:06   
kayica24
Pr nas je nekaj malega snežilo,zdaj pa še samo dežuje..V glavnem,zunaj vse spacano,mokro,bednouser posted image
Počasi se odpravljam na fax...
Moram povedat, da sem se prej najedla hrenovk in...Zdaj user posted image nori po buščiju kot za stavouser posted image

Mislite da jih ima rada, ali da jih sploh ne pašejo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.12.2008 11:29:51   
Urša08
kayica očitno user posted image pašejo hrenovkeuser posted image Samo da se premika pa je super. Lepo se mej na faksu. Sej se kmalu počitnice začnejo a,ne? 

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.12.2008 11:32:45   
kayica24
Jaz imam tako ali tako več ali manj počitniceuser posted image user posted image user posted image tako da ni panike...

Nič,lepo bodite pupike,pazite na buščije pa se tipkamo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.12.2008 11:52:31   
Čebel@
čvekice!!!
od učeri zvečer pa do dele sem mogla 5 strani prebrat-res razturateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša......no samo da je slabost minilauser posted image user posted image user posted image .....vseeno pa ne pozabi tega omenit guser posted image
kayica.....uživej na faxuuser posted image

no meni so že kuhinjo pripeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo do nadaljnega v škalah ker mi morjo še vodo napeljati in poden položiti ampak pred porodom ma da je vse to fertik.......je pa tašča bila takoj firbčna kakšna je kuhinja in je rekla da bo pol k meni gor hodila na kofe-sem ji kar rekla da si nej kar misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.12.2008 11:55:42   
Ajvy
oj...standard..zajtrk pred računalnikom....

tale dež mi gre že pošteno na živce....ko bi vsaj v nedeljo zjutraj bilo ogromno snegeca, da se gremo lahko snegovat ven..user posted image user posted image user posted image ...pa nobenmu ni treba takrat v službo....

Vonjave...vidim, da nas je kar precej ,ki imamo freaky okus za to, kaj dišiuser posted image user posted image

Brkn....sej ti če nimaš polnega dneva....kar ne veš kaj bi...a ne???
Superca..user posted image user posted image Lepo vse opravi.....

BArbaraGS...jah...sej lahko poveš kdaj imaš rojstni dan ,da ti lahko čestitkamo.....

Reckova....naj ti uspe čistilna ,da boš pomirjena.....
Res bo lepo, ko boste vsi skupaj.....user posted image user posted image user posted image

Timy...previjat se boš naučila v P, ko boš sama previjala.user posted image user posted image ..nič prej in nič kasneje.....

Kayica...če pravijo ,da ni nič, je najbrž res vse psihosomatsko.....user posted image user posted image
Za krčke pa lepo pij magnezij, pa bo bolje.....
Lepo opravi na faksu user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.12.2008 11:58:47   
Urša08
majchy23 super za kuhinco. A veš kok je super k maš vse svoje. Kuham, pospravlaš, pacaš takrat ko ti zapaše.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zdele oprala postelninci za zibko, da za vikend še zlikam in pripravim v omaro mojmu. Jaz bom mela očitno res vse pripravlejno en mesec pred porodom.  Sej se kr veselim, ker januarja imam še Nejčkov roj. dan, pa mal mam namen skrino napolnit, da se bom prvi mesec posvetila samo mojim dvema pikcoma. Moj user posted image pa ni ravno kak mojster v kuhinji, čeprav zna par stvari odlično narest. Malce mu bom pa pomagala s pripravljenimi jedmi in bo samo kako prilogo zraven skuhal.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.12.2008 12:02:15   
Čebel@
urša.....sem tašči rekla da ko bo skuhala kej neužitnega da bom zdej lahko sama nama kuhala......ni ga boljšga da imaš svoje-prov komi čakam da bo fertik ker zdele imava po celem stanovanju bombo-dobesedouser posted image user posted image user posted image ampak dokler ne bojo dela konec sploh ne mislim pucat
bom jaz tudi imela v januarju vse prištimano da me kej ne prehiti-drgač pa me moj itak skos prepričuje da tud on zna kej kupiti in da naj neham pretiravatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.12.2008 12:04:11   
Ajvy
Urša...prav bogica si s tole slabostjo....pa kaj ti ne paše kar poješ...al te brcne in vse nazaj dobiš????BOgica...dej no probaj zvečer kaj lahkega pojest...upam, da ti bo pomagalo....
user posted image user posted image user posted image

Shuka...uf...to pa je kraljevski zajtrk user posted image user posted image user posted image
Glede bruhanja je pa tak....lahko to delaš tri mesece, na začetku ali na koncu, samo na koncu. skozi vso nosečnost....pa vse te variante spadajo pod normalo....

Kolumbo...čestitke za samo še 50 dni user posted image user posted image user posted image
Super za brzinskega mizarja..takih je malo....

Cita...jst sem kar stalno prijavljena v klub lenob...tko da ne vem glih če me prekašaš...lahko pa se potrudiš user posted image user posted image

petrap....super za avto...da  ni toliko stroškov user posted image user posted image
in krasno za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda si februarska trebuškarca.....ne glede na to kdaj rodiš...to postaneš v srcu in ne po datumu user posted image user posted image

KAyica..jst sem na +10 kg....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.12.2008 12:07:56   
Ajvy
Uf...KOlumbo...rade volje....bi mi moral malo prej povedat, kolr pa ene pol ure prej.....da  bi si zrihtala prevoz user posted image user posted image  fajn se najej.....
Pri tvojmu so bili pa res strogi...še dobr da ima tebe ,da mu malo obarvaš življenjeuser posted image user posted image user posted image

Sazi...kako lepo da si se oglasila.....držim pesti ,da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lepo nas kar obveščaj o napredku user posted image user posted image user posted image

Majchy.....super za kuhinjo...so bili pa brzinski....

Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.12.2008 12:09:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

-drgač pa me moj itak skos prepričuje da tud on zna kej kupiti in da naj neham pretiravatuser posted image

tole se pa kar strinjam z njim......kar pusti mu malo samostojnosti, jo bo potreboval, ko boš ti rodila in boš preokupirana z user posted image ...tko se bo vsaj koristnega počutil....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.12.2008 12:09:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy.....super za kuhinjo...so bili pa brzinski....
so jo imeli na zalogi in jo je šel moj iskatuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.12.2008 12:11:18   
Čebel@

-drgač pa me moj itak skos prepričuje da tud on zna kej kupiti in da naj neham pretiravatuser posted image

tole se pa kar strinjam z njim......kar pusti mu malo samostojnosti, jo bo potreboval, ko boš ti rodila in boš preokupirana z user posted image ...tko se bo vsaj koristnega počutil....
ja sej vem da zna samo taka pač sem da bi jaz rada mela vse prej pošlihtano......drgač pa itak vem da se lohk zanesem nanj-mi je dokazal ko sem bila v porodnišnici

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.12.2008 12:18:12   
Ajvy
kaj je zdej....pridem pa vse pobegnejo user posted image

punce kolk jst komaj čakam soboto in tole deželo igrač....mah sej vem...čist sem neumna....ampak ne glede na to da nimava, bi rada da TArja vsaj kakšno igračko dobi.....tudi če jst ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.12.2008 12:18:43   
Ajvy

ja sej vem da zna samo taka pač sem da bi jaz rada mela vse prej pošlihtano......drgač pa itak vem da se lohk zanesem nanj-mi je dokazal ko sem bila v porodnišnici

zaupaj mi in načrtno nekaj pusti......res....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.12.2008 12:22:38   
Urša08
Ajvy pomoje da mi user posted image pritiska na želodec in ne smem preveč pojest, pa premal tud ne user posted image user posted image user posted image mah sej bo. Povej mi na kakšno deželo igrač komi čakaš?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.12.2008 12:45:10   
Čebel@
in vse tiho je bilouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.12.2008 12:46:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy pomoje da mi user posted image pritiska na želodec in ne smem preveč pojest, pa premal tud ne user posted image user posted image user posted image mah sej bo. Povej mi na kakšno deželo igrač komi čakaš?

mah naToys R Ususer posted image user posted image  sem čist vesela....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.