|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
18.12.2008 18:51:33   
brkn83
kje pa ste danes vse čvekice? A vse nakupujete al pospravljate?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.12.2008 19:04:11   
timy
Brkn jaz sem v torek šla že takoj po prvi pavzi. Nisem zdržala, me je zeblo, pa še lačna sem bila. Hvala, mislim, da je izpit šel kar vredu, vsaj tak občutek imam.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.12.2008 19:34:00   
brkn83
ja sej js tudi po prvi pavzi.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.12.2008 19:54:23   
Ajvy
Urša---to je moj seznam...

Lekarna:
70% alkohol
fiziološka
nastavki za dojenje (preverjeno rabim)
bepathen mazilo
lanolin

Muller:
otroške palčke za ušesa
NIvea- krema za obraz
Nivea- fiziološka ampule
glavniček+ krtačka
naravna spužva za umivanje
ščetka za čiščenje stekleničk
blazinice za v modrc
Bubchen mleko
Bubchen olje
Bubchen hladilno mazilo
Nivea - trdo milo

Tosama:
Vatiranci: mali
              veliki
Vir nature s krilci
Vir navadne
Gazice
Baby blazinice (vata)
Baby soft krpice
Bombažne hlačke

količin v Tosami pa raje nisem pisala user posted image

upam, da ti bo v pomoč.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 18.12.2008 19:55:12 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.12.2008 20:19:58   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12   IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                   22.12.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12   MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea           5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta        ?  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.12.2008 20:19:59   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.12.2008 20:33:51   
sunny24
Čer! Kako smo? Kaj počnete?

Jst gledam mal TV, pa dolgčas preganjam, moj dela, "taščo" sm mela na obisku-je pršla pogledat voziček pa mi še enkrat rekla, da nam bo dala dnar za njega...user posted image

brkn, čestitam za izpit! user posted image user posted image user posted image

majchy, tudi tebi čestitam, da si smrekco do konca postavla!user posted image  user posted image user posted image user posted image

Aja, vprašanje...Kje dobim tiste hlačke za enkratno uporabo in kolko se jih rabi?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.12.2008 20:40:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja, vprašanje...Kje dobim tiste hlačke za enkratno uporabo in kolko se jih rabi?

Dobiš jih v Sanolaborju, pa verjetno še kje. Vendar jst vem samo za Sanolabor.
Drgač pa ni nujno da jih kupiš, sej lohk maš tud svoje gate, če ti jih ni škoda, mislm, če ti čišča pride čez. Rabš jih pa tud odvisno od tega če ti čišča pride čez, lahko jih menjaš večkrat dnevno, lahko pa na par dni. Jst ti jih kr ene 20 priporočam met, sploh če ne maraš met kakih že mal zgonenih gor. Lahko jih boš rabila ful več, lahko pa precej manj.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.12.2008 20:46:13   
brkn83
js tud mal tv gledam pa mal po netu brskam. Sam se mi že mal drema, tk da bom verjetn šla počas pod tuš pa ajat.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
18.12.2008 20:46:15   
orto2
Hej babe žabeuser posted image

A mate kaj velike bušije? Ne, zakaj pa? user posted image

Jaz imam tudi že nekaj stvari, hi hi. Čakam pa še previjalno komodo, upam da bo do božičkauser posted image .
A veste, da samo še nekaj tednov? Pa gremo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi user posted image user posted image user posted image

Mene je včasih kar malo strah,,,,,,......Nič več ne bo kot je bilouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 20:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.12.2008 20:52:10   
brkn83
ej vse tiste, ki boste za božično večerjo same kuhale - me zanima kaj boste naredile??? Js mal zdele prebiram kaj bi naredila, pa nimam nekih idej. Če ima katera kakšno idejo, bi prosila če mi jo lahko zaupa. Pa tudi kak recept je dobrodošel.

No za predjed  - bom naredila narezek (kakšen namaz, pa pršut in sir, ter suhe slive polnjene z mozzarello ter ovite s slanino, pa kruh - doma pečen, ter polnjeno francosko štruco,........... ampak to vse v malih količinah, ampak raznoliko). Nekako pa bi tk naredila potem tudi za glavno jed.

Od solat pa mogoče kakšno francosko solata, ter motovilec z jajčko - sam zdej pa ne vem kaj za glavno jed.

Aja pa seveda sladica mi še ne da miru. Ne vem al čokoladna torta, ali kakšna pana cotta, al bi kej druga. Bom še imela mal dela z iskanjem idej.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.12.2008 21:08:39   
BarbaraGS
zivjo punce :) spet sem bila celi dan okoli in se ze veselim jutri, ko bom lahko pocivala user posted image
Danes je bil G in vse je vredu... KAKO VELIKO MATERNICO STE IMELE V 30 TEDNU? Jaz imam mali busi in baje tudi manjso maternico, tak da bo bebica bolj majhna. No, bomo vidli naslednjic na ultrazvoku kolko je to res user posted image . Sama upam, da je, da bo mal lazji porod hehe.
KOLKO OD VAS VAS JEMLJE ZELEZO in kdaj ste ga zacele?

Balonchy: naslednji pregled imam 13.01.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.12.2008 21:08:48   
glen
pozdravljene srečkeuser posted image

Danes sem imela UZ in tako lepo je bilo spet videt našegauser posted image da bi se od veselja skorajuser posted image .
V glavnem, vse je v najlepšem redu,je obrnjen z glavico navdol,je 100%user posted image user posted image ,težek je 1650g,je za cca. ted večji kot bi moral bit za moje ted. ,ampak to je že itak od NS dalje,tako da mi je rekel,gin.da lahko pričakujem okoli 15. feb,ampak smo vseeno pustili pdp 22. feb pa se pustimo presenetit.
Vse je v najlepšem redu,pluča,srček,želodček,............jooooooooooooooj tako sem vesela,in morem priznat da me je v čakalnici kr naenkrat med čakanjem, da pridem na vrsto, tako stisnilo pri srcu,kaj pa če nebo vse o.k., no in hvala bogu je vse o.k.user posted image
Pritisk o.k.,kg + 5,5,sem pa ga pozabala vprašat,če je hudo narobe, če nebi več pila sirupa ki mi ga je predpisal(železo)ker mi je po njem cel dan slabo in mi hodi na bruhanje(tudi bruhala sem že).Pazim p, da pojem dosti železa z hrano,suho sadje,zelenjava,rd. pesa,.....kaj mislite ve?

Moja princeska je bolje prehlada je konec,tako da sva se z možem odločla da tudi če bo čez vikend slabo vreme gremo v Kranjsko in na Bled.user posted image user posted image user posted image .
Soba je že rezervirana,tako da komaj že čakam da pride sob. da odrinemo.
Jutri zvečer me pa čaka novoletna večerja z mojimi prijatelcami iz otroštva.
Nas je 8 prijatelc še iz osn. šole katere vzdržujemo tradicijo in se 2x na leto dobimo na večerji,1x pred ali po poletju in pre božičem,saj se z določenimi nevidimo po pol letauser posted image .
Tako da jutri gremo v ribjo restavracijo in bo manjada,mnjamsi,
ve pa ste spet bile tako zelo zelo pridne da vas nisem utegnila vse za nazaj brat ker tse spet ful načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
18.12.2008 21:14:18   
sunny24
birdy, hvala za info. Ja, drugega kot te nabavit, mi tudi ne bo ostalo, k mam navadnih gat lih enih 15, vse ostalo so tangice, kar pa pr čišči ne pride v poštev...user posted image  

kolumbo, tvoj sinek je pa prov not padu v te nalepke...user posted image

brkn, jst ne bom nič kuhala, ampak pr noni je bil vedno tudi tatrski za predjed in ribji namaz, za glavno jed pa kaka pečenka, krompir v pečici in zelenjava (kak korenček al pa fižoleti). To se spomenm še izpred full let nazaj, ko mi je še uspelo bit tam na vaečerji-zadnja leta sem itak delala. Bomo vidli, kaj bo letos, če sploh bo kaj...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
18.12.2008 21:15:53   
glen
barbaraGS

Jaz mam tudi zelo majhen trebuh pa imam maternico baje normalno veliko,no nič ni omenil g. da bi bila manjša.

Jaz sem dobila na recept od Gin železo,sirum v 29 ted. ampak mi je po njem ful slabo in to cel dan in mi ful hodi na bruhanje,tudi bruham,tako da me res zanima če je hudo narobe če bi ga prenehala piti in bi probala s hrano nadomestit,čeprav nekje sem prebrala ,da se s hrano da izboljšat,ne pa čisto nadomestit manjkajoče železo.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
18.12.2008 21:19:13   
glen
sunny
Kako si kej primorkauser posted image user posted image user posted image .
meni so bile te hlačke zelo fajn in sem jih uporabljala pomoje še 1 mes po porodu,ker sem bila fuuuul šivana in so mi bile res fuuuul komot.
Če se dobro spomnem,se jih da kupit tudi v lekarni.
Nevem meni jih je prijatelca zdaj prinesel,enih 10,ker si je zase nabavla zelo veliko zalogo,pa ni vseh porabla,tako da mi jih je dala še zapakirane,ampak mislim da jih bom šla še kej nabavit.
čeprav sem pred 1. porodom rekla ,jaz pa tega že nebom noslauser posted image ,ker nosim zmeraj tange le ko jeuser posted image navadne slip

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
18.12.2008 21:20:26   
glen
skočim pod ruš,pol pa če bo kira razpoložena za čvek se pridružim.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.12.2008 21:23:14   
Ajvy
oj.....

Birdy...super za lep pregled user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisi mi odgovorila glede spletkomata.....
Me pa prav zanima, kako veliki bodo res tile vaši otročički....no, sej če primerjam z Neli...user posted image user posted image  velika punca....kolk je pa zdej kej velika in koliko kil ima??

Claud...čestitke za 4 zvezdico user posted image user posted image

Deja...full super za komodo user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej jo moraš samo še napolnit ...
Glede C&A pa čist verjamem...sva bila midva tudi kar presenečena....nimaš kej....

Sunny...full dobr za sobico...to boš lahko urejalal user posted image user posted image user posted image

PIkica...joj tebi pa verjamem, da je težko......samo trebušček imaš pa zelo zelo lep user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša...boš vidla...samo za naju bo snegec user posted image user posted image

Brkn...čestitke za še en izpit user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy...super za smrekico....jo boš kaj poslikala ???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.12.2008 21:30:00   
sunny24
glen, fajn sm. Se bašem s čokolinotom...sm si nardila dozo za user posted image ! user posted image user posted image user posted image   Pa čestitam za pregled!user posted image user posted image user posted image Ja, sej jst mam ta navadne sam za med user posted image ...Bom mogla it pogledat v sanolabor. Kolko pa naj jih vsaj prbližno nabavim?

ajvy, ja, bomo rihtali, ma še kak teden po mojem nič, k mormo prej še prebarvat sobico in more moj met čas. ma spet nek smotan urnik v službi, pa še kar privat dela in malo zmanka cajta.

barbara, čestitam tudi tebi za pregled. user posted image user posted image user posted image   Kolko sm mela maternico...booo, pojma nimam, k meni tega ne meri. Železa pa ne jemljem, k sestra pravi, da mam tko fajn kri, kot da sploh ne bi bla noseča. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.12.2008 21:32:14   
Ajvy
Sunny...takšne mrežaste se da dobit v Tosami....pakirane so po 5 kom....jst sem imela te...pa še iz enih sem si modrc naredila.....

Orto..ti si pa danes čisto naspidirana user posted image user posted image

Kolumbo....jah,ti si res ena poskočna ženskica in tebe ulovit je po mojem že prava umetnost......
Tale tvoj Maj bo pa kar umetnik...user posted image

Brkn...mi ne bomo kuhali nič posebnega ker nihče ne zna.user posted image ...tak da ti žal ne morem pomagat.....

BarbaraGS...nimam pojma kake velikosti so moja rodila......

Glen,...super za UZ in za to, da je vse v  redu user posted image user posted image user posted image user posted image
To se boste imeli fino čez vikend user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst grem pa v soboto na eno tako večerjico v mongolsko restavracijo...s temi babami, ko smo folkloro skup plesale.....

Glen...pa dej če poznaš koga si zrhitaj železo od Nutrilite ...dobr za pojest, ap še nič ti ni po njemu......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.12.2008 21:32:31   
brkn83
sem se zdej odločila, da grem pod tuš - mal se uredit, se moram mal pobriti in sfrizirati. no sej mi bo moj mal pomagal, ker drugače itak ne gre.

Lep večer še naprej in se beremo kaj jutri dopoldan.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.12.2008 21:34:09   
Ajvy
Danes bi imela naša mati 62. let...to bi bila žurka....nas vidim....oh...kolk jo pogrešam....benti...zakaj je moralo tako bit......ah...vse najboljše mati...kjerkoli že si.....

smo šli na grobek...sem ji zapela ....Tarja je pela pa nina nana......te otročki.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.12.2008 21:36:27   
Ajvy
Sunny...sej to bo hitro...čeprav jst priznam ....mene kar nekaj grabi....tak da naslednji teden, če mi ne bo naredil moj police..jih bom samauser posted image user posted image  pol pa še operem in počasi zlikam cunjice....pa januarja..ko dobim od CSD dinarčke v Tosamo in Lekarno...pol grem pa lahko rodit.....

Brkn...lepo spančkej...pa fajn rihtejta frizurico....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.12.2008 21:43:06   
sunny24
brkn, nočko!user posted image

ajvy, ja, sej jst bi tudi že rada mela vse pošlihtano...Le kam se mi mudi! Mam še 2 mesca pred sabo!
Pa miljvažnt user posted image  zate.

Sem se pa zadnjič menla z nono kdaj mam rok, pa smo malo lune gledali in pršle do ugotovitve, da 24.2. (moj PDP po UZ) je prazna luna, na PDP po M (9.2.) pa je puhna luna in mi je kar rekla, da jst bom šla takrat rodit in da naj bom prpravljena...user posted image  Malo vraž!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.