![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 21:46:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oj..... Birdy...super za lep pregled Nisi mi odgovorila glede spletkomata..... Me pa prav zanima, kako veliki bodo res tile vaši otročički....no, sej če primerjam z Neli... velika punca....kolk je pa zdej kej velika in koliko kil ima?? U točno, ne, spletkomata ne poznam. A daš kak link da mal pogledam? Sej a verjameš da kr ne morem verjet da je tale bebi tud tok velik. Pri Neli sem mela v tem času že ful velk trebuh, tokrat pa ful ne. Ma je velik, ampak ful manjši kot pri Neli. Zarad tega padajo stave da bo ziher fantek ker mam majhen trebuh No, bomo vidl Neli se men sploh ne zdi velika, ampak vsi k majo isto stare otroke pravijo da je. Veš da ne vem, pri enem letu je bla velka 81cm, zdej pa pojma nimam kok je. Vem pa da ma neki malga čez 12kil. Čist točno pa ne vem, ker se vedno vaga oblečena. Namreč tale moja frajlca se ful rada vaga in pri tašči najprej vzame tehtnico in se gre zvagat. Skrbi za postavco Oblečena je mela pa včeri 12,5kil.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 21:47:04
|
|
|
|
sunny24
|
Aja ajvy, veš kje je tosama daleč od tuki...Bom lih v sanolabor šla zapravit za gate! Jutri pa mamo enga dela...najprej nam pohištvo prpeljejo ob 10h, pol gremo na firmo po papirje, pol na CSD, pol po postlco in še h moji noni peljemo škatlo od vozička-not mamo še spravljen športni del in lupinco, k je ne rabimo do februarja, športnega pa ne do poletja in jih bom do takrat dala na gvišno h noni.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 21:48:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene februarčice Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto. Hvala , aprilčica *Junona*
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 21:54:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...hvala..... ne vem kam se nam mudi..samo bolje prej, kot pa pol.... A res...takrat je polna luna...uf...to nas bo pošopal v P to pa je pester jutrišnji dan...midva imava pa jutri 4 obletnico poznanstva...me prav zanima, kam bova kej šla zvečer...če bova kam šla...seveda Birdy....www.spletkomat.com...linka pa ne znam popat....sorry.... Jah...je kar med velikimi Neli....samo a ni zanimivo...moja pupa se je rodila s 2860g..pa je zdejle velika 83 in ma 11,5 kg.....stara je pa en let pa pet mesecev...pa največja je med vrstniki v vrtcu je vse pol nadoknadla zgleda
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 21:58:04
|
|
|
|
Maksi1
|
Večer pupe, sam da vas pozdravim. Danes je bil cel dan namenjen druženju (en kup obiskov, pa še k dr. sem šla po bolniški list), jutri pa bo tudi kriza za klepet tu na rr, ker grem na obisk na šiht. Zdej pa grem še mal prebrat, kaj ste načvekale. Upam, da ste preživele lep dan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:04:03
|
|
|
|
Balonchy
|
Čer babe... Vas sam lepo pozdravim in zaželim lahko noč... Čist sm mrtva!!! Sem pa vesela, da mi je danes uspelo nardit čist vse "ta velike" stvari, ki sem si jih včeraj zadala... Pa več o tem jutri... Sunny - a ti maš paket al ne??? Prideš jutri v PO? Po prebranem planu za jutri, bi rekla, da ne..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:07:46
|
|
|
|
Balonchy
|
sonček33 - ja gremo počas na cilj in je treba sfiniširat... nakupe mislim... Ne vem katera je preko dneva spraševala o Fargesii - ni ji uspelo!!! Ulila se ji je tečka... Ampak polna optimizma zre v januar...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:09:46
|
|
|
|
sunny24
|
Joj balonchy, tudi jutri mi ne bo uspelo...Sej si vidla, kolko robe mamo v planu. Paket pa je pršu ja, sam ga morm it še dvignt na pošto. Grem jutri, k morm še claud poslat paket Hvala še enkrat! ajvy ja, takrat bo gužva v P! Oooo, obletnica...Mi2 jo mava pa lih na moj rojstni dan...Sm dobila fajn darilo za 23. let! maksi, kako si? A greš malo pohajčkat jutri?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:10:23
|
|
|
|
Ajvy
|
PUnce...lahko noč.....pa naj bo mirna .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:10:46
|
|
|
|
birdy
|
Hej Ajvy, sem že prijavljena na spletkomatu, zdej ga moram pa še mal poštudirat. Ma ga ne bom še dons, kdaj drugič Glede naraščanja teže pa tega... Neli je bla med večjimi samo prve pol leta, pol je pa kr v povprečje "padla". Zdej je pa spet neki pospešen začela pridobivat, je pa res da je kot velika in da včasih Neli poje več kot midva z mojim oba skupi. In to ne pretiravam Raste pa zdele tud kot konoplja... In pol jo vsi sprašujejo kok si pa ti stara??? Jah, mal težko pove, sploh ker je šele 16 mescev stara pa noče nč govort, razen Ama Ama, Mam mam,... Najlubša mi je pa k začne Ni mam mam, kar pomen da je lačna in da nima nč za jest...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:29:44
|
|
|
|
Maksi1
|
Oj, Sunny, drugače sem kr ok. Ja, jutri grem na potep. Na firmi moram uštimat papirje za dopust in jih mal pozdravit, ekr se verjetno dolgo ne bomo videli. Samo je bil zame danes naporen dan (a lep), zato odhajam v mižule. Da sem prebrala vse akr ste napisale, sem porabila še zadnje atome moči. Povej samo še, kako si ti (vidla sem, da se vam krči vaše stanovanje )
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:32:10
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, pr nas vse OK, mala se guzi, stanovanje pa se res krči, ja...Jutri se bo še bolj, ko pride pohištvo...Mi pa še nč prštimano nimamo, da bi to kam zložili...Ah ja, se bomo malo znajdli....Drugače bomo a čez škatle plazli! Pol pa nočko, pa uživej jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 22:46:28
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce oglašam se vem sveža in utrujena sem si zdle prvoščla eno toplo kopel.... s skledo mandarin pol je pa še moj prišel pa mi noge on tam doli frizuro zrihtal zdej pa grem v dnevno mal pred TV pol pa upam na kako akcijo da se je kej zagrel glede na to da je vse prečekiral Ju3 mam spet polne roke dela sam se vam bom kej oglasla..... lepo se mejte in se tipkamo pa lahko noč....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 4:36:03
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro čvekice... Tolk o mojem spanju... Bolj, ko sem utrujena - slabše spim!!! Vam skuham kavico in grem mal na kavč... da si odpočijem od noči...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 7:53:01
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! balonchy- ti pa si res zgodnja, ob tej uri sem šla ajz drugič na stranišče zdaj grem likat, pomit posodo, ki je ostala od včeraj, pol pa pod tuš, glavo oprat in si nardit frizuro, ob 12.00 pa že potujem v Bosno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 9:11:48
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro punce! Očitno pri nas ni dost, da mam jaz slabosti, je mogu še Nejček neki fasat. Je revček ob pol štirih bruhal pa jokal zraven, no pa zdele zjutrej je spet bruhal po zajtrku . Tako, da bolj ali manj čistim in perem. Ko bo kej več časa se pa oglasim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:24:17
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Kuku drage moje ! na hitro se javljam, da vam sporocim, da sva doma iz bolnice, v enem kosu, jupiii Moram počivati, bom pa prisla cvekat,ko bo mi mozek racunalnik nastimal zraven postelje. upam, da ste vse ok!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:34:49
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro! Vesnozaver- super da sta v enem kosu in da si doma.... ampak zdj pa res počivaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:41:28
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene punce. No sampozdravit sem vas prišla, ker imam danes delo. Edini dan v tem tednu ko sem doma, pa moram mal pospravit, pa polikat,................ pa še kako pecivo spečit. No potem pa itak grem v trgovino še. V glavnem skoz se mi neki dogaja. Vesnozver - super, da sta prišla domov v enem kosu in da sta uredu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:44:07
|
|
|
|
kayica24
|
Bejbe,mi lahko katera pove,kako se prilepijo sem slikce? Rada bi vam pokazala sobico od naše bebike
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:46:24
|
|
|
|
claud
|
kayica-greš na shrani.si in potem te tm navodila vodijo po postopku....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:52:04
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kaj pa je to zaeno zatišje tuki??? Sm se prpravla, da bom vsaj 1 stran prebrala, pol pa vidim, da je sam par postov napisanih... balonchy, ti si bla pa res zgodnja! je tudi po kavi videt, da si bla jezna ko 100 ! ursa, upam, da bo s tvojim sinekom hmali bujše! vesnozaver, super, da si doma 2v1! Zdej pa lepo počivej! brkn, ti boš pa spet pridna! Nam zbujaš slabo vest, veš... kayca, slikico si lahko daš v album (moja ringaraja, moji albumi, ustvari novega) al pa kar preko shrani.si-tja naložiš slikico, pod dodatne možnosti daš velikost 400 in potem ti da eno kodo in jo prekopiraš sem v post. Sam ti bo po mojem lažje kar album nardit! Nam so pa prpeljali pohištvo. Moj je pršu soat šele okoli 4h in itak je bil zdej tečen, k sm ga zbudila, da je gor prnesu in je šou nazaj spat. Pa mormo it še na firmo in na CSD...Joj, ku mi gre to na živce, k je dobro vedu, da mamo cel kup stvari za nardit danes! Do kdaj so danes sploh uradne ure na CSD-ju?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 10:59:49
|
|
|
|
kayica24
|
Jaz upam da je uspelo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 11:01:18
|
|
|
|
kayica24
|
Bravo zame!!! Evo,to je sobica za našo ...In vse to je skupaj stalo 250 evrov... Sva naletela na znižanja v Rutarju pred kakima 2 mescema...Drgač je stala sobica 500 evrov..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 11:02:57
|
|
|
|
claud
|
Sunny-super da so vam že vse dostavli!! Ma tvoj se bo pa že potolažu ... jah,jst grem pa zdj mal spat,ker nism dons nč spala.... pridm pol kj... papa
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.