|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
18.12.2008 9:26:07   
kayica24
a v grlu, al pa v sapniku oz. pljučih te nič ne zažgečka?

Saj tud jaz ne znam razložit..Pa tudi moj kašelj je suh....

Pa ta kašelj mine, ko en čas ležiš,ne? Samo tisti trenutek ko se vležeš-pavih par minutk

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.12.2008 9:28:40   
sonček33
Baloncy - vidim, da so še zadnji nakupi. kako si? počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.12.2008 9:29:15   
claud
Tako je ja...pol mine.....ja sj zato k mal požgečka zakašljam.....
Tko da se ne sekeri, je normalno, sm tud prebrala že to!

Kaj kj drugač počneš?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.12.2008 9:34:35   
kayica24
Glih zdaj pišem še neke priprave od prakse na računalnik da jih končno oddam in zaključim s tem sran...user posted image

Heheuser posted image

Ob 11 pa tak šibam na fax..Pa mi najbolj ni...

Punce...PR NAS SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.12.2008 9:42:58   
claud
To ti pa nč ne zavidam...jst se pa sploh ne morm spravt h učenju...septembra, oktobra sm bla še čist not zdj pa čist nč več....user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.12.2008 9:49:34   
kayica24
Še maš dosti do konca??

Jaz sem zdaj 4.letnik, potem pa absolvent in diploma..Ampak mi še fuuul stvari manjkauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.12.2008 9:55:40   
claud
delam tečaj (maturitetni),ker sm sicer frizerka....in morm to narest če želim naprej......
pa mam sam 2 izpita še za narest, ampak matematke mi gre kr nauser posted image -total antitalent...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.12.2008 9:58:28   
Urša08
jutro

Včerejšnji večer je bil katastrofa. Tok mi je blo slabo, da sem objemala wc školjko.user posted image Dons je malce boljše, sam še vedno mi je slabo. Sploh ne vem kaj nej pojem al popijem, da mi bo dobr naredl.

Ja sneg so napovedovali, sam pr nam je spet dež.

Si grem čajčka skuhat, mogoče bo pomagal.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.12.2008 9:59:11   
Shuka
jutro souser posted image

kajica - mene včasih, ko ležim npr. stisne v pljučih in imam tak občutek da ne morem dihat, pol vem da mi bo trebuh otrdel, kašljam pa od samega začetka nosečnosti, je tak suh kašelj k me kej zdraži iz neznanega razloga, zdaj po pregladu pa še toliko bolj, to je pomoje normalno.

a zajtrk je že bil?user posted image user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.12.2008 10:00:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Včerejšnji večer je bil katastrofa. Tok mi je blo slabo, da sem objemala wc školjko.user posted image Dons je malce boljše, sam še vedno mi je slabo. Sploh ne vem kaj nej pojem al popijem, da mi bo dobr naredl.

Ja sneg so napovedovali, sam pr nam je spet dež.

Si grem čajčka skuhat, mogoče bo pomagal.

Kaj pa če bi se šla ti mal pokazat ginekologu in mu povedala za slabosti in bruhanje, sicer ne vem al je to normalno v tem mesecu da se še kar bruha če se ti prej ni? Ne bom te strašila samo vprašam?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.12.2008 10:01:10   
claud
ooo Shuka hvala za zajtrk...točno to je manjkaluser posted image čist pozablauser posted image

urša kaj pa tebe matra? A maš kako virozo al kaj?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.12.2008 10:01:27   
kayica24
urša ne bi rada bila na tvojem mestu, čeprav je tudi meni večkrat tak malo po malo slabo...
Po moje to sploh ne drži, da je nosečnicam praviloma slabo samo v prvih mesecih...Potem kasneje nam user posted image pritiska na želodec in nam tudi to povzroča slabosti...

OOOhhh, kako smo me ubogeuser posted image

Claud a frizerka si???jaz bi NUJNO  rabila frizerjauser posted image user posted image user posted image Ker moj narastek je že zmagovalenuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.12.2008 10:02:40   
NO da se še jaz javim če me kaj pogrešateuser posted image user posted image user posted image ...Jaz že iz jutranje kavice z mojim malo peljali v šolo sedaj pa doma zabušavam moj pa pravkar posesal kako je lepo naučenuser posted image user posted image user posted image ....

Aja pa še za našo taveliko sem šla kupit eno majčko pa plašček po tuširanju že za božika ko sem glih našla...drugače pa vse po starem jutri grem pa v službo za 4 ure ker mi glih zmanjkajo ker drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa ne tioste 4 ure bom pa že zdržala...

Kaj boste kuhale če boste kej al ste tud tak lepo lene kot jazuser posted image user posted image user posted image  kar dvomim da je še lahko kdo bolj len kot jazuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.12.2008 10:03:49   
claud
Urša- no sj moja sestrična prve tri mesce ni nč bruhala niti ji ni blo slabo , je pa pol celo nosečnost-v obeh nosečnostih-.....tko da ne vem....men je blo prejšn mesec precej slabo, ampak to od hude zgage, sam bruhala pa nism...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.12.2008 10:06:01   
claud
Kayica- lepo za zmagoslaven narastekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prideš v LJ?user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.12.2008 10:07:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Urša- no sj moja sestrična prve tri mesce ni nč bruhala niti ji ni blo slabo , je pa pol celo nosečnost-v obeh nosečnostih-.....tko da ne vem....men je blo prejšn mesec precej slabo, ampak to od hude zgage, sam bruhala pa nism...
Sej moja tašča je bruhala celonosečnost pa še ko je šla rodit, tko da res ni pravila.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.12.2008 10:07:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Shuka, a zdej bom še od tvojih slik mela 5 kil večuser posted image ..lepe so lepe....dobrote...
Nč hudga, po porodu nauš mela časa za take zajtrke pa bojo šle kilce same doluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.12.2008 10:08:03   
petrap
jutro...

no končno se vam javim...mislm, da mam za prebrat ene 30 strani, če bi hotla bit na tekočem...sam zdajle nimam časa...bom pa mal kasneje preletela...

no včeri sem mela pregled...je vse okej...mamo baje velikega otroka, že na meji prevelikega user posted image , čeprav ne vem po komu, ampak ok, se ne obremenjujem, ker se baje tud zmotijo...no kakor koli mamo 2400 g in po tej velikost bolj velja prvi rok, to je 24.1., sam jaz vem, da nism mogla zanosit pred 1.majem, tko da tole je lari fari...jaz bom februarčica...kri, voda okej...naslednji pregled imam 14.1., mi je pa rekla, da morm vsaj do 2009 počakat, pol pa grem lahko rodit user posted image user posted image user posted image , no če bi šlo kaj narobe, mi je vseen dala napotnico, da grem lahko na pregled v porodnišnico...

avto sva včeri dobila nazaj, je bla sam ena cevka počena, pa so naju tko strašil user posted image ...no u glavnm da ni dost...

danes še ne vem kaj bom počela...ker so me klub vsemu mal prestrašli s tem januarjem, je mnde najbolš, da se končno spravim oprat oblekice, pa naredim seznam kaj mi še manjka, da bova šla med prazniki nakupit...

upam, da ste vse okej in da so otročki zdravi...

user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.12.2008 10:14:31   
claud
petrap-user posted image user posted image user posted image za pregled.....ja do  2009 pa le počaki....da me ne boš preveč prehitelauser posted image user posted image user posted image
Naša mala je blazno živahna-se mi zdi kot da nč ne spi....skos neki počne....

Kaj pa je zdj kj z našo vesnozaver...?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.12.2008 10:21:12   
kayica24
Shuka res ti vsaka čast za zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr sline se mi cedijo kak je dober...Same stvari, ki mi grejo fajn v rituser posted image
Ampak....Glede na to, da sem se do zdaj zredila samo 7 kg, si bom kr privoščila čist vse kar je na tej slikciuser posted image

Punce, vam povem, da imam zdaj dosti bolj suhe roke kot pred nosečnostjo...Res...Vidim po prstih, ker mi je prstan zaročni bolj na veliko...Hm...Ampak mi teža ne pada...Tak da menda jaz ne hujšam al kako???

zanosila sem jun s 56 kg
                     jul 56,5 kg
                     avg 57 kg
                     sep 60 kg(ta mesec je zmagovalen)
                     okt 60,5 kg
                     nov 62 kg
in zdaj v dec. že 63-zaenkrat...

Evo, teža narašča, čeprav ne z neko brzino, ampak meni se pa zdi, da imam roke, noge bolj suho kot prej...Sam v pasu kaj me je večuser posted image

menda ne hujšam, ha???al mi je trebuh in user posted image pobral pač maščobo dol s telesa???user posted image user posted image Potem je okuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.12.2008 10:24:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Katjuša-kok je fajn k si noseča ane-pomoje drugač ne bi tak čas sladoleda dobilauser posted image

ja res vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ma sej bi), sma se včeraj k sma se v Celje paljala menla, da nazadnje sma misla it tak pozno na sladoled k sem bla s Florjanom noseča sam pol nisma šla ker nisma hotla da bi se starši ustrašli kam grema sredi noči.... blo je pa tud tak dober mesec pred rokomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam mama kr srečo da smo v isti hiši sem včeraj sam mamici rekla da gremo na sladoled in da če bo kej slišala nej poglada.... pa itak k florjan zaspi tak spi sma vseen samega ga nebi doma pustila.....

shuka hvala za zajtrk... sem mela že včeraj idejo kaj vam bom dons prpopala za zajtrk pa sem prišla za računalnik in sem mela mail da se ze neke koledarje mudi tak da delam na hitro.... zdej sem slike uredila zdej grem pa tiskat in izdelat tak da vas zapuščam spet za nekaj časa.... sam upam da mi tiskalnik ne bo nagajal.....

men je tud večkrat slabo sploh ne namiru stojim.... če hodim je vredu sma stat ne smem mi kr slabo ratauser posted image že to kak mesec.... je treba neki delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud zanima kak kej vesnozaver.... Sunny se ti je kej oglasla?

Z mojmu sma ugotovila da najbrž najna postelja sploh ne gre iz tste sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image joj smo natlačeni.... postelja je bla pa not pol smo pa stene delal tak da če je ne bomo ven dobli ne bo nič z večjo otroškouser posted image tak je to če si v bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image k je vse nabito in vsi prostori maksimalno izkoriščeni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.12.2008 10:26:35   
Katjusa
petrap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled naslednjega maš pa na moj RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.12.2008 10:35:11   
Urša08
Sem popila čajček in je malce boljše. Preglede imam v torek, tako da bom mal povprašala ginekologinjo če so slabosti in bruhanje normalni. Mogoče je res vse zarad želodca k je čist stisnjen.

Kayica kok sm ti fovš za sam +7 kg. Blagor ti. Men se zdi da sem že k slonuser posted image Sem prlezla že na +12, pa se še prazniki niso začeli. Kaj šele bo.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.