![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:26:07
|
|
|
|
kayica24
|
a v grlu, al pa v sapniku oz. pljučih te nič ne zažgečka? Saj tud jaz ne znam razložit..Pa tudi moj kašelj je suh.... Pa ta kašelj mine, ko en čas ležiš,ne? Samo tisti trenutek ko se vležeš-pavih par minutk
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:28:40
|
|
|
|
sonček33
|
Baloncy - vidim, da so še zadnji nakupi. kako si? počutje?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:29:15
|
|
|
|
claud
|
Tako je ja...pol mine.....ja sj zato k mal požgečka zakašljam..... Tko da se ne sekeri, je normalno, sm tud prebrala že to! Kaj kj drugač počneš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:34:35
|
|
|
|
kayica24
|
Glih zdaj pišem še neke priprave od prakse na računalnik da jih končno oddam in zaključim s tem sran... Hehe Ob 11 pa tak šibam na fax..Pa mi najbolj ni... Punce...PR NAS SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:42:58
|
|
|
|
claud
|
To ti pa nč ne zavidam...jst se pa sploh ne morm spravt h učenju...septembra, oktobra sm bla še čist not zdj pa čist nč več....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:49:34
|
|
|
|
kayica24
|
Še maš dosti do konca?? Jaz sem zdaj 4.letnik, potem pa absolvent in diploma..Ampak mi še fuuul stvari manjka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:55:40
|
|
|
|
claud
|
delam tečaj (maturitetni),ker sm sicer frizerka....in morm to narest če želim naprej...... pa mam sam 2 izpita še za narest, ampak matematke mi gre kr na -total antitalent...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:58:28
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Včerejšnji večer je bil katastrofa. Tok mi je blo slabo, da sem objemala wc školjko. Dons je malce boljše, sam še vedno mi je slabo. Sploh ne vem kaj nej pojem al popijem, da mi bo dobr naredl. Ja sneg so napovedovali, sam pr nam je spet dež. Si grem čajčka skuhat, mogoče bo pomagal.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:59:11
|
|
|
|
Shuka
|
jutro so kajica - mene včasih, ko ležim npr. stisne v pljučih in imam tak občutek da ne morem dihat, pol vem da mi bo trebuh otrdel, kašljam pa od samega začetka nosečnosti, je tak suh kašelj k me kej zdraži iz neznanega razloga, zdaj po pregladu pa še toliko bolj, to je pomoje normalno. a zajtrk je že bil?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:00:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Včerejšnji večer je bil katastrofa. Tok mi je blo slabo, da sem objemala wc školjko. Dons je malce boljše, sam še vedno mi je slabo. Sploh ne vem kaj nej pojem al popijem, da mi bo dobr naredl. Ja sneg so napovedovali, sam pr nam je spet dež. Si grem čajčka skuhat, mogoče bo pomagal. Kaj pa če bi se šla ti mal pokazat ginekologu in mu povedala za slabosti in bruhanje, sicer ne vem al je to normalno v tem mesecu da se še kar bruha če se ti prej ni? Ne bom te strašila samo vprašam?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:01:10
|
|
|
|
claud
|
ooo Shuka hvala za zajtrk...točno to je manjkal čist pozabla urša kaj pa tebe matra? A maš kako virozo al kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:01:27
|
|
|
|
kayica24
|
urša ne bi rada bila na tvojem mestu, čeprav je tudi meni večkrat tak malo po malo slabo... Po moje to sploh ne drži, da je nosečnicam praviloma slabo samo v prvih mesecih...Potem kasneje nam pritiska na želodec in nam tudi to povzroča slabosti... OOOhhh, kako smo me uboge Claud a frizerka si???jaz bi NUJNO rabila frizerja Ker moj narastek je že zmagovalen
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 10:02:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:02:40
|
|
|
|
|
NO da se še jaz javim če me kaj pogrešate ...Jaz že iz jutranje kavice z mojim malo peljali v šolo sedaj pa doma zabušavam moj pa pravkar posesal kako je lepo naučen .... Aja pa še za našo taveliko sem šla kupit eno majčko pa plašček po tuširanju že za božika ko sem glih našla...drugače pa vse po starem jutri grem pa v službo za 4 ure ker mi glih zmanjkajo ker drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa ne tioste 4 ure bom pa že zdržala... Kaj boste kuhale če boste kej al ste tud tak lepo lene kot jaz kar dvomim da je še lahko kdo bolj len kot jaz
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 10:03:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:03:49
|
|
|
|
claud
|
Urša- no sj moja sestrična prve tri mesce ni nč bruhala niti ji ni blo slabo , je pa pol celo nosečnost-v obeh nosečnostih-.....tko da ne vem....men je blo prejšn mesec precej slabo, ampak to od hude zgage, sam bruhala pa nism...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:06:01
|
|
|
|
claud
|
Kayica- lepo za zmagoslaven narastek prideš v LJ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:07:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Urša- no sj moja sestrična prve tri mesce ni nč bruhala niti ji ni blo slabo , je pa pol celo nosečnost-v obeh nosečnostih-.....tko da ne vem....men je blo prejšn mesec precej slabo, ampak to od hude zgage, sam bruhala pa nism... Sej moja tašča je bruhala celonosečnost pa še ko je šla rodit, tko da res ni pravila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:07:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Shuka, a zdej bom še od tvojih slik mela 5 kil več ..lepe so lepe....dobrote... Nč hudga, po porodu nauš mela časa za take zajtrke pa bojo šle kilce same dol
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:08:03
|
|
|
|
petrap
|
jutro... no končno se vam javim...mislm, da mam za prebrat ene 30 strani, če bi hotla bit na tekočem...sam zdajle nimam časa...bom pa mal kasneje preletela... no včeri sem mela pregled...je vse okej...mamo baje velikega otroka, že na meji prevelikega , čeprav ne vem po komu, ampak ok, se ne obremenjujem, ker se baje tud zmotijo...no kakor koli mamo 2400 g in po tej velikost bolj velja prvi rok, to je 24.1., sam jaz vem, da nism mogla zanosit pred 1.majem, tko da tole je lari fari...jaz bom februarčica...kri, voda okej...naslednji pregled imam 14.1., mi je pa rekla, da morm vsaj do 2009 počakat, pol pa grem lahko rodit , no če bi šlo kaj narobe, mi je vseen dala napotnico, da grem lahko na pregled v porodnišnico... avto sva včeri dobila nazaj, je bla sam ena cevka počena, pa so naju tko strašil ...no u glavnm da ni dost... danes še ne vem kaj bom počela...ker so me klub vsemu mal prestrašli s tem januarjem, je mnde najbolš, da se končno spravim oprat oblekice, pa naredim seznam kaj mi še manjka, da bova šla med prazniki nakupit... upam, da ste vse okej in da so otročki zdravi...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:14:31
|
|
|
|
claud
|
petrap- za pregled.....ja do 2009 pa le počaki....da me ne boš preveč prehitela Naša mala je blazno živahna-se mi zdi kot da nč ne spi....skos neki počne.... Kaj pa je zdj kj z našo vesnozaver...?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:21:12
|
|
|
|
kayica24
|
Shuka res ti vsaka čast za zajtrk Kr sline se mi cedijo kak je dober...Same stvari, ki mi grejo fajn v rit Ampak....Glede na to, da sem se do zdaj zredila samo 7 kg, si bom kr privoščila čist vse kar je na tej slikci Punce, vam povem, da imam zdaj dosti bolj suhe roke kot pred nosečnostjo...Res...Vidim po prstih, ker mi je prstan zaročni bolj na veliko...Hm...Ampak mi teža ne pada...Tak da menda jaz ne hujšam al kako??? zanosila sem jun s 56 kg jul 56,5 kg avg 57 kg sep 60 kg(ta mesec je zmagovalen) okt 60,5 kg nov 62 kg in zdaj v dec. že 63-zaenkrat... Evo, teža narašča, čeprav ne z neko brzino, ampak meni se pa zdi, da imam roke, noge bolj suho kot prej...Sam v pasu kaj me je več menda ne hujšam, ha???al mi je trebuh in pobral pač maščobo dol s telesa??? Potem je ok
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:24:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-kok je fajn k si noseča ane-pomoje drugač ne bi tak čas sladoleda dobila ja res vprašanje (ma sej bi), sma se včeraj k sma se v Celje paljala menla, da nazadnje sma misla it tak pozno na sladoled k sem bla s Florjanom noseča sam pol nisma šla ker nisma hotla da bi se starši ustrašli kam grema sredi noči.... blo je pa tud tak dober mesec pred rokom sam mama kr srečo da smo v isti hiši sem včeraj sam mamici rekla da gremo na sladoled in da če bo kej slišala nej poglada.... pa itak k florjan zaspi tak spi sma vseen samega ga nebi doma pustila..... shuka hvala za zajtrk... sem mela že včeraj idejo kaj vam bom dons prpopala za zajtrk pa sem prišla za računalnik in sem mela mail da se ze neke koledarje mudi tak da delam na hitro.... zdej sem slike uredila zdej grem pa tiskat in izdelat tak da vas zapuščam spet za nekaj časa.... sam upam da mi tiskalnik ne bo nagajal..... men je tud večkrat slabo sploh ne namiru stojim.... če hodim je vredu sma stat ne smem mi kr slabo rata že to kak mesec.... je treba neki delat mene tud zanima kak kej vesnozaver.... Sunny se ti je kej oglasla? Z mojmu sma ugotovila da najbrž najna postelja sploh ne gre iz tste sobe joj smo natlačeni.... postelja je bla pa not pol smo pa stene delal tak da če je ne bomo ven dobli ne bo nič z večjo otroško tak je to če si v bajti k je vse nabito in vsi prostori maksimalno izkoriščeni....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:26:35
|
|
|
|
Katjusa
|
petrap za pregled naslednjega maš pa na moj RD
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 10:35:11
|
|
|
|
Urša08
|
Sem popila čajček in je malce boljše. Preglede imam v torek, tako da bom mal povprašala ginekologinjo če so slabosti in bruhanje normalni. Mogoče je res vse zarad želodca k je čist stisnjen. Kayica kok sm ti fovš za sam +7 kg. Blagor ti. Men se zdi da sem že k slon Sem prlezla že na +12, pa se še prazniki niso začeli. Kaj šele bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.