Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 11:29:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
jaz bom pa naredila pico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 11:31:49
|
|
|
|
Shuka
|
Katjuša, mala* in Maxi hvala za obrazložitev in želje, bom danes samo počivala potem pa videla kako bo. Ker je to moja prva nosečnost pri kateri smo prišli tako daleč res ne vem kako naj reagiram na take zadeve. Bom poročala kaj bo jutri g. rekel. Hvala vsem še enkrat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 11:42:05
|
|
|
|
reckova
|
Hello babike! Jaz pa tak nimam volje za nič. Slabo spim že 3 dni, nos imam poln pa ne morem dihat...to traja že celo nosečnost. Danes pa še imam izpit ob 15. Pa še ustni, in to je tak hudo ko sploh ne morem dihati....na izpitu pa bi rad takoj vse povedal pol pa ne prideš do zraka. Če ne naredim bom prof rekla, da bom kar rodila. Pa še za diplomo se moram zmenit z njo. Upam, da bo 6. Držite pesti!!!!!!!!!!!!!!!! Naš mali brca kot kak tekwondist...ima take čudne brce zadnje čase. Ko je žleht mamo kar boli....ampak naj kar brca, pol vem da mu je ok in da se ima fajn. Pa še en teden do pregleda. Pol pa papirnata vojna z CSD. Hvalabogu, da sem šla k eni ko je ful prijazna pa si je res vzela cajt. Pa sem ji že rekla,da bo moj vzel porodniško pa ni nič rekla...tak da mislim da bo ok. Ajde babike, grem se še malo učit.....lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 11:51:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 11:52:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Katjuša, mala* in Maxi hvala za obrazložitev in želje, bom danes samo počivala potem pa videla kako bo. Ker je to moja prva nosečnost pri kateri smo prišli tako daleč res ne vem kako naj reagiram na take zadeve. Bom poročala kaj bo jutri g. rekel. Hvala vsem še enkrat. sej te razumem... danes počivaj ju3 pejt pa do G da te malo pomiri... jst tud gledam nosečke vse tok nasmejane in poskočne si tud mislim pa ka jih nič nosečniške tegobe ne dajejo ene bolj druge manj važn je končn rezultat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 11:55:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi2 sva od dohtarja..na srečo samo virozica, vmes sm še jst skočila v laboratorij, dat kri, zdele kuham za kosilo tople kumare s krompirjem...to mava vedno, ko ni fotra doma, ker on ne prenese vonja po kumarah, kaj šele, da bi jih jedu .....po kosilu pa bo prav pasalo spanje z Mjaklom....mulc "kampira" v najjini postli že 3 noči ....nej mu bo, ker je bolan.... vsem skupi en velik Sam da ni nič hujšega..... sam tole pa pazi naj mu bo k je bolan te zna drago stat... jst sem ga tud k je bil bolan poslala nazaj v posteljo.... je prišel sredi noči in sem ga nazaj poslala pa je jokal pol sem mu pa rekla da se nej mal atiju pocarta da gre mami lulat k pridem pa nazaj more it pa v svojo sobico in je bil priden in ubogal k sem prišla nazaj je šev v svojo sobo se ulegu v postlco sem ga mal pocartala in je zaspal nazaj.... tamali se hitro razvadijo tak da......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:03:07
|
|
|
|
witto
|
Mislim, človek vas sploh nemore več dohitet , pa ste vi normalne??????? še dobro, da sem na dopustu........ kako ste kaj? Danes sem imela še eno kontrolo sladkorja , ampak je bil ta kratek test 1-urni, hvala bogu. Žal pa tega nisem tako dobro prenesla, kot tistega 3-urnega, skozi mi je bilo slabo, tako, da sem celega preležala v ambulanti, no ampak je vse ok. Punce zanima me ena stvar, je sicer bolj intimne sorte , pa naj mi odgovori, tista ki želi. Katero pozo najbolj uparablajte kadar ?Kolegica mi je namreč svetovala, da so najbolj priporočljive ali "od zadaj" ali "bočno". nikakor pa ne, da sem jast njemu, pa še tu vprašam za mnenje? Drugače je naš mali veliki mož, zelo gibčen, komaj čakam, naslednji uz, da ga vidim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:03:10
|
|
|
|
diamantina
|
Dan! Sem že s pregleda. Vse ok, otrokec lepo raste, težek je 1600g. Med pregledom si je grizel pest in veselo brcal - ni čudno, da je mami že čisto poboksana v rebrih. Mali je obrnjen z glavico navzdol in tako bo verjetno ostalo, MV je zaprt in visoko, tako da ni panike. Videla sem, da bo imel veliko laskov (tako mi je G rekla, jaz sem bolj slabo videla) - a je to običajno za fantke? Naslednji pregled imam 8. 1. 09 Vidim, da ste se precej naklepetale in vas sploh ne dohajam, ker se javim enkrat na teden, upam, da ne zamerite, ker nič ne komentiram, ampak vsega ne berem za nazaj, ker me ziher še 10 telefonov vmes prekine. Upam, da ste OK, jaz se počutim odlično - malo sicer zatekam, pa majčkeno me kislina peče (zjutraj povečini), ampak drugače pa kot ne bi bilo trebuha. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:06:56
|
|
|
|
witto
|
A ja, komu tukaj se javlja telefonska številka, ko bo prišel čas, da naše pokukajo na svet?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:13:31
|
|
|
|
akvalina
|
dober dan! vsem ki ste bolani oz. vaši sončki vam pošiljam: Shuka, ne ga srat pejt se pokazat Ginekologinji tud če za brezveze, sej si sama rekla da ste dolg čakal na to zato ne oklevaj in pejt k dr. držim pestke da je vse ok!!! Kosilo- nimam pojma kaj naj naredim k me po vsaki hrani peče zgaga k . grem mal peglat se tipkamo zvečer ko bo cajt!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:14:57
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto A ja, komu tukaj se javlja telefonska številka, ko bo prišel čas, da naše pokukajo na svet? Sunny, če ti je pozabila javit njen mobi jo pa še enkrat poprosi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:18:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Witto - tel. št. pošlješ na ZS Sunny in zraven napišeš še tvoje pravo ime. Žal mi je, da ti je na testu od cukra delalo slabo, ampak važno, da je mimo. Pri sexu je po mojem tako, da delaš, kr ti paše. Meni je res lažje, če mi moj ne leži na trebuhu. Si pa mislim, da če me ne bi motilo, bi pa tudi tako. Kolumbo - super, da je samo viroza. Samo glede na temperaturo, je tamali verjetno že čisto zmartran. Kar razvajajta se. Držim pesti, da bo kmalu bolje. Diamantina - za pregled in tudi super, da nimaš večjih težav. Katjuša - ti si pa stroga. Čeprav verjamem, da se otročki hitro razvadijo in verjetno kar moraš pravočasno postaviti meje. Reckova - držim pesti za izpit. Ti tam sam odgovarjaj, rodit ni treba.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:36:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Punce zanima me ena stvar, je sicer bolj intimne sorte , pa naj mi odgovori, tista ki želi. Katero pozo najbolj uparablajte kadar ?Kolegica mi je namreč svetovala, da so najbolj priporočljive ali "od zadaj" ali "bočno". nikakor pa ne, da sem jast njemu, pa še tu vprašam za mnenje? Drugače je naš mali veliki mož, zelo gibčen, komaj čakam, naslednji uz, da ga vidim. če ti paše zakaj pa ne.... je pa res nekaj (vsaj meni se zdi) da je tak sex bolj grob od drugih in da penis prodre globje.... men je najtabolj da možeku noge naslonim na rame al pa od strani... tud od zadaj ampak to mi ni tako ljubo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:37:19
|
|
|
|
Pupka
|
Kosilo- špinača, pire krompir in pečena jajčka Shuka- tudi jaz mam že lep čas bolečine- pri prvi nosečnosti jih ni blo, oz. zelo podobne ene 14 dni pred rokom, pa so me dali v bolnico ker sem se začela odpirat... Tokrat sem se šla isto pokazat, pa mi je G rekla da ni nič narobe, da pač naj mirujem in čimmanj sedim! Da narobe bi blo, če bi me bolela maternica. Mi je predpisala spasmex, ki pa ga nisem jemala; sem raje počivala. Boli še občasno ampak tolko za vzorec- če predolgo sedim pr računalniku! Je pa zanimivo da moj še ni bil obrnjen na glavo, tak da mi je rekla da naj na levem boku počivam... Mesec in pol nazaj pa je bil na ritko- tak da se je obrnil v napačno smer... Zdaj v petek mamo UZ pa bomo vidli kako in kaj! Sicer pa se le pojdi pokazat, ker pr vsaki bolečini, ki je še tako podobna kateri drugi je lahko vzrok popolnoma drug. Pa kakšna za srečo tudi ne bo odveč. kolumbo- super da je samo viroza, čeprav verjamem da je še ta odveč... da bo kmali bolje... In se strinjam s tistim da pazi glede "naj mu bo, ker je bolan". Saj je logično da jih cartmo in ahtamo ko so bolani... Sam kaj ko tako hitro izkoristijo pol to... witto to pa prvič slišim, da nebi smeli prakticirat poze "nosečka zgoraj"- nenazadnje je tako najbolj udobno! Se mi zdi, no . Drugač pa je najbolj praktična še od strani... Nenazadnje tudi na vse štiri se lahko še postavmo, kajne Tole sem pa našla na eni spletni strani. Nekaj predlaganih spolnih položajev med nosečnostjo: Moški leži na hrbtu, ženska sedi na njem. Ta položaj je priporočljiv tudi zaradi tega, ker ženska nadzira globino penetracije. Včasih je lahko globoka in močna penetracija za nosečnico neprijetna ali celo boleča. Ženska lahko moškega tudi "zajaha", ko ta sedi na velikem in močnem stolu ali kavču. Zagotovo lahko na tak način popestrimo svoje nosečniško spolno življenje. Moški in ženska ležita drug ob drugem, ženska je s hrbtom obrnjena proti moškemu, ki vstopi vanjo od zadaj. Ženska leži na boku, obrnjena proti moškemu. Pri tem položaju si je najbolje pomagati tudi z blazinami. Ženska je na koncu postelje, na vseh štirih, moški pa stoji ali kleči na tleh ob postelji. diamantina super za pregled Me veseli da je vse tako kot mora! reckova tebi pa srečno na izpitu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:37:49
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Kako ste kaj danes? No js sem super, zdej sem cel dopoldan z mamo po trgovinah hodila. Zdej ko sem pa prišla domov sem pa ful lačna, tk da grem zdej neki poiskat za jest, potem pa vas preberem kaj vse ste načvekale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:40:05
|
|
|
|
Pupka
|
In kar se tiče spolnosti bomo nekatere počasi morale nehati. Pravijo da 4-6 tednov pred porodom naj bi nehali! Hmmm.... Torej nam ostane še... Do konca leta... Po hitrem izračunu!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:41:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša - ti si pa stroga. Čeprav verjamem, da se otročki hitro razvadijo in verjetno kar moraš pravočasno postaviti meje. ja meje je traba met že takoj od rojstva in naš tud od rojstva spi izključno v svoji posteljci no pa od začetka je čez dan spal tud v vozičku.... in nimam težav navajen je in mu ni hudega, mi2 se morema tud naspat.... sej ga mam rada men bi tud pasal če bi bil kr na sredini, da bi ga mal cartala sam to je za dobro vseh nas ker se zjutraj zbudimo bolj naspani.... polek tega pa ne bo zdej težav k prihaja drugi kako bi pa vsi 4-je spal na eni postelji... in drugi sploh ne bo v spalnici k bomo prastavli najno posteljo v tako malo sobo da bodo še nama noge ven gledale tamal bo pa prvih nekaj mesecev ponoči spal v dnevni podnevi pa v florjanovi sobici potem ko se bo nočno hranjenje končalo (oz. bo prespal celo noč) si bosta brateca razdelila sobo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:43:05
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro čvekice....sem se lepo naspala...sicer bi še...samo treba je tudi jest Sunny....vidim ,da si prevzela iniciativo glede seznama....superca Sazi.....bogica.....držim pesti, ad se vse čimprej urihta drži se....pa obveščaj o stanju!!!! mala*...super ,da je šlo tak dobro na izpitu zwer....upam, da te je slabost minila in da si zjutraj zlahka vstala..... glede indijke pa ...nimaš kej...čudn narod čudni dogodki.....pa ta je še med lepimi..... Rebeka...super ime sta izbrala Kolumbo...fajn opravite pri zdravniku pa da vas je vročina spustla..... Urša...ajoj....verjamem da te zapestje boli..... ...pazi nase..... petrap.....lepo da sta šla na pijačko...in čestitke prjatlci za Jako Katjuša...ta vrtiljak od fisher price-a ima nastavljivo glasnost, tak da je tudi kar se tega tiče odličen.... Super za nakup legic...to bo Florjan vesel sam te legice so res zakon..... PA super za novoletnico...to bo glih ena super finančna inekcija...ko jo zares rabiš Pupka...končno si razkrila ime svojega sinka lepo ime ima..... naša TArja je prve tri mesece jokala na uspavanke...zaspala je ob NIghtwish-ih...... Hvala za čokolado..... Čestitke za kuhanje kosila...jst sem tudi tako vesela, kadar mi uspe kaj skup dat....ker nisem glih kuharski mojster....no, jst še za vajenca ne bi bla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:45:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka In kar se tiče spolnosti bomo nekatere počasi morale nehati. Pravijo da 4-6 tednov pred porodom naj bi nehali! Hmmm.... Torej nam ostane še... Do konca leta... Po hitrem izračunu! zakaj že? bolj proti koncu k greš bolj je luštno mi smo v 1. do konca še večer pred porodom in tud zdej bomo če bo vse vredu... v vsaki noečnosti si samo enkrat na koncu in da bi to stran vrgla ne vem men je sex v nosečnosti ful boljši in bolj k gre proti koncu boljši mi je mogoče zato k vem da s epol par tednov ne da (če so šivi) v 1 smo 4 tedne po porodu začel.... priporočajo 6
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:59:43
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del.... Sunny...lep skok do ITA....pa fajn nakupuj!!!! Vesnozaver...si me kar malo pomirila, ko si o svojih kuharskih začetkih napisala..... super ,da si tak fajn napredovala....mene samo mori , ker mi je strašno dolgčas v kuhinji.... mala*...nehaj ga srat s sesanjem,...počivat Shuka....nič ljubica...treba bo počivčkat.....jst sem en dan- ko je bila Tarja bolna , preveč migala in jo nosila....pa sem ponoči fasala popadke + tole bolečino ob vstajanju, dasem zvezde vidla......se takoj strogo počivala,,,,je bolo že naslednjo noč bolje..... Če te full skrbi, da se ti kaj pripravlja, pa skoči do G..ali pa kar malo pokliči tja pa povprašaj, kaj bi to lahko bilo.....aha...sem prebrala da si se šla pozanimat...super...zdej pa le počivat..... držim pesti..... Sam je res...me , ko večino časa preležimo...smo res bolj švohcane...nas vsak mini napor iztiri....pazi nase.....počivčkej.... TArja je vsa vesela v vrtcu.....mau ji učki nagajajo, samo bomo to sanirali...se ne damo hvala za skrb...... Majchy....držimo pestke za vaju Zorica,...lepo se imejta na kakavu...... Zwer...super za rezultate iz poliklinike.... reckova...držim pesti za učenje in za izpit pa seveda, da e ti bo upselo zmenit za diplomo Kolumbo...super ,da je samo viroza zdej pa le veselo naproti k zdravju Witto....lepo pozdravljena....glede vprašanja....jst ne vem...ker abstiniramo Diamatina....super za uspešen pregled
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 12:59:46
|
|
|
|
brkn83
|
sem vas zdej prebrala, ampak komentirala ne bom, ker ste preveč napisale in sem js že vse pozabla, ko sem do konca prišla. Vidim, da je že govora kaj danes kuhati. Sej js tudi ne vem kaj bi, ker imam itak še čas. Moj pride domov šele ob pol sedmih, do takrat pa bom zagotovo kaj naredila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:02:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka In kar se tiče spolnosti bomo nekatere počasi morale nehati. Pravijo da 4-6 tednov pred porodom naj bi nehali! Hmmm.... Torej nam ostane še... Do konca leta... Po hitrem izračunu! zakaj že? bolj proti koncu k greš bolj je luštno mi smo v 1. do konca še večer pred porodom in tud zdej bomo če bo vse vredu... v vsaki noečnosti si samo enkrat na koncu in da bi to stran vrgla ne vem men je sex v nosečnosti ful boljši in bolj k gre proti koncu boljši mi je mogoče zato k vem da s epol par tednov ne da (če so šivi) v 1 smo 4 tedne po porodu začel.... priporočajo 6 ker lahko s tem pospešiš porod...oz. ga sprožiš..... po porodu se pa 6. tednov ne sme....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.12.2008 13:03:09 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:06:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka In kar se tiče spolnosti bomo nekatere počasi morale nehati. Pravijo da 4-6 tednov pred porodom naj bi nehali! Hmmm.... Torej nam ostane še... Do konca leta... Po hitrem izračunu! zakaj že? bolj proti koncu k greš bolj je luštno mi smo v 1. do konca še večer pred porodom in tud zdej bomo če bo vse vredu... v vsaki noečnosti si samo enkrat na koncu in da bi to stran vrgla ne vem men je sex v nosečnosti ful boljši in bolj k gre proti koncu boljši mi je mogoče zato k vem da s epol par tednov ne da (če so šivi) v 1 smo 4 tedne po porodu začel.... priporočajo 6 ker lahko s tem pospešiš porod...oz. ga sprožiš..... po porodu se pa 6. tednov ne sme.... mi smo do konca vsak dan (mogoče da kak dan ne) včasih večkrat pa sem rodila 3 dni čez rok.... tak da ne verjamem čist v to... tista k se pa začne pre hitro dopirat ima pa tak prepoved že od prej....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:07:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka In kar se tiče spolnosti bomo nekatere počasi morale nehati. Pravijo da 4-6 tednov pred porodom naj bi nehali! Hmmm.... Torej nam ostane še... Do konca leta... Po hitrem izračunu! zakaj že? bolj proti koncu k greš bolj je luštno mi smo v 1. do konca še večer pred porodom in tud zdej bomo če bo vse vredu... v vsaki noečnosti si samo enkrat na koncu in da bi to stran vrgla ne vem men je sex v nosečnosti ful boljši in bolj k gre proti koncu boljši mi je mogoče zato k vem da s epol par tednov ne da (če so šivi) v 1 smo 4 tedne po porodu začel.... priporočajo 6 ker lahko s tem pospešiš porod...oz. ga sprožiš..... po porodu se pa 6. tednov ne sme.... mi smo do konca vsak dan (mogoče da kak dan ne) včasih večkrat pa sem rodila 3 dni čez rok.... tak da ne verjamem čist v to... tista k se pa začne pre hitro dopirat ima pa tak prepoved že od prej.... kaj naj rečem...sta pač imela srečo....tako velja v stroki...izjeme so seveda mogoče....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:18:21
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša dobra si bla da se ti je dalo praktični vsak dan pred porodom, hm jaz mam enkrat na teden dovolj. Je pa pr nama tudi tako naneslo, da sva še zadnjo noč preden sem šla rodit. Po porodu pa kakih 6,7 tednov nisva. Prvo je čišča, ki je kar dolgo časa trajala, potem prvi pregled, pa še mal strahu je blo kako bo to šlo... sam je blo tko lepo, tko da nč bat Kuham pa jaz danes zrezke v smetanovi omakici, pečen krompir pa solatko za zraven. Si je moj to že kak teden nazaj zaželel. Sem pa dons tko lena, da se mi nč ne da pa bi blo tko fino mal stanovanje počistit.
|
|
|
bučeLelly28 RRAli ste za noč čarovnic izrezali bučo?da (
33%)
ne (
67%)
Število vseh glasov: 21Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!