|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
9.12.2008 14:49:44   
rebeka84
učim se dajat slikice goruser posted image
[url=http://www.picturesanimations.com/babies][img]http://www.picturesanimations.com/b/babies/21.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 351
9.12.2008 14:51:38   
rebeka84
user posted image
pa dve zvezdici sem dobilauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 352
9.12.2008 14:52:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sm dobila še en sms od majchy:

" To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma."

tole mi je polepšalo danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.12.2008 14:54:33   
zwer
majchy user posted image  user posted image  user posted image  .... lepo slišat da je vse vredu .... zdej pa le tak naprej, da bo vse OK do konca

Love Zwer

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 354
9.12.2008 14:54:43   
sunny24
katjusa, tudi jst sem kar vesela ratala, ko sem dobila njen sms!user posted image

rebeka, super za 2 user posted image ! user posted image user posted image user posted image    Iz kje si pa ta drugo slikico dala gor?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
9.12.2008 14:57:38   
Vesnozaver
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Hano in Majo!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 356
9.12.2008 14:58:33   
rebeka84
http://www.picturesanimations.com/babies/1
evo tukaj boš našla veliko slikic

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 357
9.12.2008 15:03:55   
rebeka84
no, jaz pa grem zdaj res delat to mojo user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 15:05:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zwer)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
9.12.2008 15:10:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
V porodni sobi mi je babca rekla: rodil boste hitro, če ste velikuser posted image  zadnji mesec....sm rekla....samo učerejuser posted image ....tko da je na konc trajal 10 ur pa še CR, da smo Majkla dobil ven. Še to je rekla: ZADNJI MESEC JE TREBA KOKR ATA ZMOREuser posted image .....

A že kera pije ČAJ MALINOVIH LISTOV, baje pomaga pri odpiranju????

pol je bil pa moj porod zato tak fajn skoraj brez bolečin in v 3 urah od kar so mi dal umetna pa do iztisauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
9.12.2008 15:12:40   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majchi in malo pikico, samo, da bo vse ok. Petrap, kako  da ti tvoj ne da??????user posted image  Sej mene tudi ni neka pretirana volja, je bolj moj zagret, ker je kao sedaj še boljše kot včasihuser posted image , ampak ko mi zapaše, mi zapaše zaprav. Jast zaenkrat nimam nobene prepovedi, bomo videli 22.12. ko mi bo spet kontrolirala mv, do takrat pa je treba iskoristit priliko. Če ne, pa bomo uparabljali domišljijouser posted image ,kot je ena napisala 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 361
9.12.2008 15:26:05   
zwer
nič bo očitno treba sexat vsak dan ... sej konc koncev, če lahko vsak dan delam po 12 ur, pol se lahko potrudim tut sexat user posted image

Love Zwer

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 362
9.12.2008 15:31:42   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjamuser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 363
9.12.2008 16:26:52   
Čebel@
ola babe mije!samo pozdravim vas in sporočam da sem doma 2v1.......hvala lepa vam za to da ste bile z mislimi pri meni........katjuša,sunny-hvala za smsje.....zdej vas grem pa za nazaj brat-imam veliko dela

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 364
9.12.2008 16:28:20   
mala*
Majchy in Hana
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.12.2008 16:40:09   
Urša08
majchy23 dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image Samo, da je z vama s Hano vse superuser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.12.2008 16:44:18   
Maksi1
Majchy - kako lepo, da si doma in da je z obema vse ok. Lepo, da si nam sporočila, kako si. Zdaj pa se samo razvajaj in čuvaj nase.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.12.2008 17:09:56   
Vesnozaver
majci in hana dobrodosli nazajuser posted image user posted image user posted image   zdaj pa pocivanje in razvajanje!user posted image

midva pa se pocasi odpravljava v ms, upam, da tokrat nisem kaj zaj*** z datumi in da bo kaksno predavanje, ce ne me mozek fenta...:)

ajvy skoda da ti je dolgcajt v kuhni, kaj nimas kuhodisa al ti je dolgcajt ker nimas idej kaj kuhati, imas pa veselje?  jaz mam zelo rada kulinarika.net tam najdem ooogrommmno receptov

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.12.2008 17:10:24   
rebeka84
user posted image MAJCHY & HANA

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.12.2008 17:24:57   
brkn83
reckova - uspešno na izpitu. Javi kak je šlo.

Majchy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da di doma, me te tle gor smo te pogrešale. Važno, da je z vama vse uredu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.12.2008 17:31:31   
birdy
Majchy, čestitke!!! Lepo da si doma, zdej se pa kr ornk crklej do poroda, ki mora bit seveda na rokuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.12.2008 17:35:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
V porodni sobi mi je babca rekla: rodil boste hitro, če ste velikuser posted image  zadnji mesec....sm rekla....samo učerejuser posted image ....tko da je na konc trajal 10 ur pa še CR, da smo Majkla dobil ven. Še to je rekla: ZADNJI MESEC JE TREBA KOKR ATA ZMOREuser posted image .....

A že kera pije ČAJ MALINOVIH LISTOV, baje pomaga pri odpiranju????

pol je bil pa moj porod zato tak fajn skoraj brez bolečin in v 3 urah od kar so mi dal umetna pa do iztisauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša, KAJ pa midva k sva isto celo nosečnost seksala k zajca pa sem rodila po 10ih urah in to z vakumom?user posted image
Drgač se strinjam, če je vse ok pa če nosečki paše naj se kr seksauser posted image  
Men pa to nosečnost tok ne paše, pa še krči v kolkih me matrajo tko da mi je res muka včasih... Včas pa tok zapaše da bi ga kr posililauser posted image  Če bi se kdaj branu, tko ga pa ne moremuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.12.2008 17:48:23   
Čebel@
no sem vas prebrala.......res vam hvala za vse pikepoke in objeme in današnje čestitke da sva doma.......bilo je zelo mučno ker so me včeri sprejeli potem pa me noben niti pogledal ni cel dan tko da smo dan vrgli stran pa še živčna sem bila ko user posted image .....je moj prišel na obisk(so mi 3 ure minile k ne vem kaj) ko je pa mogu it sem se pa zjokala ko mejhen otrok......ponoči sem spala vse skupi 4 ure po obrokih,cimra je smrčala(user posted image ),hrana pa neužitna......no ampak sem vesela da je mala zdrava in da je še pri meni na toplem......g mi je rekla da se moram naročiti na pregled  čez 3 tedne in da se bo moja g sama odločila katera mi bo naredila UZ(ona ali v p) samo ji bom rekla da mi nej da kar napotnico za uz v p ker imajo full boljšiga in se vse bolje da pogledati.......no je ugotovila da imam neko vnetje(mislim da glivice) tko da dele šibam v lekarno pa v pikapolonico neki kupit za mojo princesko.......aja še vedno stoji z glavico navzdol
se vam bom javila še kasneje........res vam hvala-rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.12.2008 18:28:05   
claud
Majchy- full sm vesela zate in Hano...pa seveda tud za možička...da ste pomirjeni...!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.12.2008 18:30:18   
Majchy super da si doma sedaj se pa le pazi in se pusti razvajatuser posted image user posted image user posted image ...

Komentirala vas ne bom ker se tk ne spomnim kaj naj napišem samo mal pokukam in se javim da imam jutri pregled in grem kr počivat sem utrujena še samo 3 dni pa začnem z dopustom in seveda potem porodniška...KOMAJ ČAKAM!!!!Tako da je v petek moj zadnji delovni dan do leta 2010...JUHUUUU

Božajte bušije in uživajte...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Drugi otrok
ninola

Kdaj po rojstvu prvega otroka se odločiti za drug naraščaj?

po enem letu (39%)

Po dveh letih (31%)

Po treh letih (16%)

Več (14%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!