|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
8.12.2008 22:49:24   
sunny24
katjusa, majchy se ni nič javla. Ji bom jutri poslala sms, da vidmo, kaj dogaja.

Povzetek dneva:
  • vrtiljaki za na postlco
  • tašča nam bo kupla voziček
  • tanci ga je spet žurala
  • salt more počivat (maternični vrat ma kratek)
  • zorica je cela v šopingu
  • brkn je itak pridna s faxom
  • na pregledih je blo vse OK
  • sinek od kolumbo je še kar buban
  • našim user posted image  bomo za uspavanko vrteli en težek rock
  • sm se naučila delat seznam-s pomočjo naše balonchy seveda

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.12.2008 22:53:13   
sunny24
zwer, nič nisem brisala...user posted image   Bom jutri popravla, prov. Ne bit jezna! To ste pa fajn nakupli...Pa sobica bo taka pestra!user posted image  Kaj pa boš delala pokonci ob 4:30?????

rebeka, a sta zbrala ime? Lepo sta zbrala!user posted image user posted image user posted image  

Lih zdej gledam to na POP...šit ej...user posted image  Ku je pa to ratalo pr 70 letih???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.12.2008 22:55:19   
rebeka84
ja, končno! zdaj ga že lahko kličem po imenuuser posted image
kaj pa vidva, sta že zbrala ime?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.12.2008 22:59:36   
sunny24
Mi2 bova pomejem še na porodni mizi zbirala ime...user posted image  

Če se sploh ne mormo uskladit...Meni je všeč neki, njmu drugo, kar je meni, njemu ni in obratno...user posted image   Iščem predloge kratkih imen za punčke, ampak ne na 3 črke, k nam niso všeč (razn Mia in Ema so nam še kar všečna)...Predloge prosim!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.12.2008 23:04:09   
rebeka84
user posted image če bi midva dobila punčko bi bila SARA
no, zdaj pa grem spat, moj možek me vabi v posteljouser posted image

lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.12.2008 23:04:14   
zwer
Rebeka čestike za ime ;)... mi zankrat niti n vemo kaj bo, zato nič o imenih hehe

Sunny - kda j bova to rihtala pojma nimam ... takoj ko bova mela čas, težka je k delam do 18 ih pole lavfava okol po štacunah i sva utrujenak prideva nazaj .... zjutri se  pa moram ustat tko zgodi ker bom taksist ... mam dopoldne spet neki napolikliniki in moja mati dela blizu, pa jo peljem že prej v službo, da lahko pole tam zastonj parkiram ... sam tole z 70-letnico je pa noro  .... ma ker pameten jo je šel pr teh letih oplodit ( samo zarad keša in reklame, pa nič drugega)

Love Zwer

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.12.2008 23:08:58   
sunny24
rebeka, lepo ime, sam je že moja sestrična Sara, tko da ne pride v poštev. Nočko!user posted image  user posted image

zwer, a pol boš taksist. Jst se bom pa takrat lih obračala v postli...Sej bom misnla nate, ko morš tko zgodi vstat!user posted image   Ja res nevem, če je blo kaj drugega kot reklama in keš pr tej oploditvi...

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.12.2008 23:13:25   
zwer
ja se men tut to zdi ... kaj so vse ljudje pripavljeni narest za 5 minut slave .... zdej pa moram it cuker mertuser posted image

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.12.2008 23:21:07   
zwer
evo zmerjeno ... zdej grem pa ajo ajo, ker že vem da bom jutri ko avijon in bom cel dan user posted image , pa še do 19ih zvečer delam ... no pupe držte se mi...upam da bom jutri mela kej več časa za klepet ... vsaem želim lepo nočko in najlepše sanje.

Love Zwer

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.12.2008 23:35:14   
sunny24
user posted image

Grem tudi jst pančat, ker se mi že učke zapirajo, pa ekran je v nevarnosti, da ga pojem!user posted image  Se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 6:22:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
9.12.2008 8:09:05   
Vesnozaver
Dobro jutro!

kolumbo fajn, da nima vec vrocine, naj le ostane takouser posted image

zorica  seznam poglej, pa bos videla, da imam jaz rok 16.2. , rodila bom v MB,tako da mogoce se vidiva. Sicer pa tako kot si rekla, je odvisno od nasih user posted image , ne od tega, kaksne nacrte si mamice delamouser posted image

zwer ti pa mas danes res dooooolg dan, naj ti cimprej mine...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.12.2008 8:11:20   
Balonchy
Hello...

kolumbo - fajn odprawte pr dohtarju! In javi se, ko si nazaj... user posted image user posted image user posted image

sunny - a se je majchy kej jawla??? Če maš njeno št. ji pošlji en sms in ji zaželi sreče v našem imenu! user posted image user posted image user posted image
A za petek pol vela??? Prideš??? user posted image

Uživajte v lepem sončnem (dnevu)...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.12.2008 8:35:58   
Urša08
Dobro jutro

Balonchy hvala za kavico. Še 53 dni imave.user posted image

Kolumbo  čim prej se pozdravite user posted image , pa hvala za podatke o vlakcu. Mislim da ga bo dobu za rojstni dan.

Jaz se počutim v redu, sem po dolgem času lepo ponoči spala in to brez ustajanja.user posted image Sem šla pa včer proti večeru do sosede na kavico in mi je spodrsnilo, tako da sem padla na rit pa roke. Hujšega ni, me pa zapestje kr fino boli.
Vidim, da pišete sezname kaj vam še manjka, dobra ideja, da ne pridem potem v trgovino, pa ne vem kaj mi manjka. No sej po večini že vse mam, še par malenkosti pa bo.

si grem zajtrk narest

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.12.2008 9:13:51   
petrap
jutro...

jaz spet user posted image na polna usta...a veste da čedalje slabše spim...še najbolj sladko zaspim, ko moj ustane in gre v službo, sam žal morm pol pa tud jaz ustat...

včeri sem bla spet na eni žurki, ker je prjatlca rodila sinka Jaka..pa sva šla z mojim na pijačo...so se že začela rojstva..zdaj do aprila jih je v naših krajih fuuuuul...tko da bo borba za vrtec neizprosna...

kolumbo - upam,da bo Majkl čiprej zdrav...

tanci - žurerka user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz tud, jaz tud...sam ne morm user posted image

majchy - upam, da se nam čimprej javi, drugače pa se pridružujem pozdravom

sunny - pridna glede seznamčka user posted image user posted image ..voziček je pa tud super..še bolje je pa ker vama ga ne bo treba plačat...user posted image user posted image ...se pa strinjam glede muzike...jaz poslušam še zmeri iste komade kot sem jih prej...pa to ni lih kaka klasika al pa uspavanke user posted image

brkn - ekstra pridna študentka user posted image user posted image user posted image

no zdaj sem pa res vse pozabila...se še kaj javim...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.12.2008 9:49:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, majchy se ni nič javla. Ji bom jutri poslala sms, da vidmo, kaj dogaja.

Povzetek dneva:
  • vrtiljaki za na postlco
  • tašča nam bo kupla voziček
  • tanci ga je spet žurala
  • salt more počivat (maternični vrat ma kratek)
  • zorica je cela v šopingu
  • brkn je itak pridna s faxom
  • na pregledih je blo vse OK
  • sinek od kolumbo je še kar buban
  • našim user posted image  bomo za uspavanko vrteli en težek rock
  • sm se naučila delat seznam-s pomočjo naše balonchy seveda

Dobro jutro...

Sunny najlepša hvala za tele povzetek jst bi to kr vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vertiljak mi smo ga dobil že v 1. če ga nebi ga nebi kupli, uporabljli ga nismo čeprav je bil montiran, men se je zdel to čist preveč naglas..... http://shrani.si/?31/Cr/4djJ4ATh/1/img6034.jpg
Tašča kupi voziček user posted image user posted image user posted image user posted image za tako taščo naša se strganih zoknčkov ne kupi tak da se veseli in imej rada svojo taščo se še zna kdaj kej izprsituser posted image user posted image user posted image user posted image

Salt ti pa res počivaj, da zdržiš čim dlje najboljše do februarja....

Brkn ti pa tak kvariš naše povpračje z delom in učenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo držim pesti da boste čim prej zdravi.....

Sunny pridna, da si se naučila seznam urejat... sej ni tak težko k je videt sam je treba bit vseen precej priden in zbran da kej ne pobrkljaš.... zdej si bo pa lahko Balonchy mal spočila.... je bla skos zelo pridna tak da si zasluži mal počitkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.12.2008 9:54:25   
Pupka
Jutro srečke... Pr nas se spet kaže sonček, sam se bojim da se bo kmali stemnilo! Tako je blo včeraj! Upam da ste se naspale, pozajtrkovale... In da ste polne načrtov za današnji dan.

Sunny- No, se mi je zdelo da je sam 4 leta, sam nisemvedla kam naprej! Ma bi mi že razložli... user posted image   Kar se pa muzike tiče... Je rekel moj da bo naš/a user posted image  poslušal/a trasch metal user posted image  Sicer pa ne vrtim kaj posebej... Moj sinko (Gal David) pa posluša Big Foot Mamo, Drinkerse, Jana Plestenjaka, Dražena Zečiča... (Celo Miklavžu je zapel njegovo Idi user posted image ) Ko je pa bil dojenček sva pa R Center poslušala! Otroških pesmic se ne mara učit... Jih niti ne poje... To so tu okrog vsi otroci tko veseli ko lahko kako zapojejo- otroško; Moj pa namesto tega "Tine rine, Tine rine, Tine rine a nobena mu ne da" al pa "O Anja, o tebi se mi sanja nocoj, in rad bi bil s teboj za vse večne čase"... user posted image  Pa obvezno "Motori, motori, moootoooori". Ker on ko bo vlki bo mel motor- če nisi še vidla lahko počekiraš slikco v albumu user posted image   Mu pustim da se sam odloči kaj mu je všeč! Ma pa možnost slišat vse zvrsti...

Balonchy- lepo da je vse vredu s tvojim user posted image  ... user posted image user posted image  

Rebeka user posted image user posted image user posted image  za ime!!

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image  za sineka... Da se čimprej reši vročine

petra in tanci- vidve pa kar user posted image   user posted image user posted image user posted image   sicer pa če zmoreta si kar prvoščita še kakšen žur.

Ker ste kavico že dobile- od mene še nekej sladkega! user posted image

[link=http://www.picsearch.com/info.cgi?q=chocolate&id=hhwk3DrpTLQz_wVzcdqsNdh1cHVNx52Sp8kvx_PvMJw&start=61&opt=%26cols%3D4][/link]

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.12.2008 9:55:01   
Pupka
no... pa ni prlimalo slikce... user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.12.2008 9:57:03   
Pupka
Evo... čokoladaa user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Pupka -- 9.12.2008 9:58:40 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.12.2008 9:57:49   
Pupka
Pa da nebi bla kera jezna zarad velike slike!

ČOKOLADA SI ZASLUŽI VELIKO SLIKO !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.12.2008 10:02:50   
Pupka
Sicer pa ne morem več sedet tu... ker mi user posted image  sedi na rebrih... user posted image user posted image user posted image

grem spet kaj koristnega počet! Aja, sem se pozabla pohvalit- Včeraj sem skuhala kosilo! Dušeno kislo zelje in pražen krumpir! Je blo mljask za prste polizat... Sam kmali smo ostali brez kosila... No- nisem glih neka kuharca, je pa že čas da se lotim tudi tega počet... Ker moj je pa strašen jedec! user posted image user posted image  Sicer tašča je kuharca... Ampak se ne bom na to zanašala! "možu" bom pa že kuhala, pa če bo jedel al pa ne!  user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.12.2008 10:03:41   
Vesnozaver
kuku,

pupka ti ti lumpa kaj mi delas.....zdaj bi si stlacla celo pest teh kosockov v usta...jojojojojuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.12.2008 10:03:48   
Pupka
lepo čvekajte... Pridem spet naokrog! Danes sem neke dobre volje zaenkrat... Vstala sem že ob 6.30. Tak da popoldanski počitek mi ne uide- se že veselim!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.12.2008 10:04:12   
Katjusa
Jst sem se pa zagrela za LEGO kocke sam ne duplo pač pa one taprave..... in sma včeraj z možekom kupla 2x po 650 kock (so ble 16€, drgač so 20)http://www.mimovrste.com/artikel/1390247127/lego-osnovne-kocke-luksuzna-skatla-6177 in eno osnovno ploščo ... zdej sma pa na netu naročila še kolesa in okna da bomo lahko tud kak avto nardil pa kako hiško  , http://www.mimovrste.com/artikel/1390269131/lego-okna-in-vrata-6117, http://www.mimovrste.com/artikel/1390269232/lego-kolesa-6118
zdej sma to skrila in bomo dal za Florjana pod smrekico.... mali namreč obožuje te mele kocke vedno, ko pridemo k stricu se zažene vanje in sestavlja cel čas igranja.... tiste večje ima pa doma pa mu niso tak zanimive... tak da upam da bo užival in mi2 zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
sicer bo treba pazit k se bo dojenček, ki je še zdej v meniuser posted image user posted image user posted image začel okol plazit da ne bo kej našu pa pojedu ampak bomo že kako se organiziral da se bo Florjan lepo igral in da kocke ne bodo povsod naokoli....

drugače pa sam se zdej odločla da boma spalnico in otroško kr zamenjala tak da verjetno bomo šli počasi v akcijo... sicer najna postelja ne gre glih v tisto malo sobico ampak bomo nekak zrihtal... imama v glavi že vse načrtovano:)

Aja pa možek je včeraj zvedu da ne bo Božičnce bo pa novoletnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih je pa šef vprašal če čejo zdej v decembru dobit al pol januarja s tem da zdej bi blo 400€ pol bo pa 520€ seveda so vsi bli za januar tak al tak bo to 5-6 januarja nakazano:)user posted image user posted image user posted image da se mi mal pufov znebimo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.12.2008 10:05:40   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

kuku,

pupka ti ti lumpa kaj mi delas.....zdaj bi si stlacla celo pest teh kosockov v usta...jojojojojuser posted image

Vesnozaver... Saj veš kako se uči že otroke... En košček naenkrat v usta... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mam tudi jz polna usta slin... eh.... grem iskat košček...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?