Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 22:49:24
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, majchy se ni nič javla. Ji bom jutri poslala sms, da vidmo, kaj dogaja. Povzetek dneva: - vrtiljaki za na postlco
- tašča nam bo kupla voziček
- tanci ga je spet žurala
- salt more počivat (maternični vrat ma kratek)
- zorica je cela v šopingu
- brkn je itak pridna s faxom
- na pregledih je blo vse OK
- sinek od kolumbo je še kar buban
- našim bomo za uspavanko vrteli en težek rock
- sm se naučila delat seznam-s pomočjo naše balonchy seveda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 22:53:13
|
|
|
|
sunny24
|
zwer, nič nisem brisala... Bom jutri popravla, prov. Ne bit jezna! To ste pa fajn nakupli...Pa sobica bo taka pestra! Kaj pa boš delala pokonci ob 4:30????? rebeka, a sta zbrala ime? Lepo sta zbrala! Lih zdej gledam to na POP...šit ej... Ku je pa to ratalo pr 70 letih???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 22:55:19
|
|
|
|
rebeka84
|
ja, končno! zdaj ga že lahko kličem po imenu kaj pa vidva, sta že zbrala ime?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 22:59:36
|
|
|
|
sunny24
|
Mi2 bova pomejem še na porodni mizi zbirala ime... Če se sploh ne mormo uskladit...Meni je všeč neki, njmu drugo, kar je meni, njemu ni in obratno... Iščem predloge kratkih imen za punčke, ampak ne na 3 črke, k nam niso všeč (razn Mia in Ema so nam še kar všečna)...Predloge prosim!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:04:09
|
|
|
|
rebeka84
|
če bi midva dobila punčko bi bila SARA no, zdaj pa grem spat, moj možek me vabi v posteljo lahko noč in lepe sanje vsem!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:04:14
|
|
|
|
zwer
|
Rebeka čestike za ime ;)... mi zankrat niti n vemo kaj bo, zato nič o imenih hehe Sunny - kda j bova to rihtala pojma nimam ... takoj ko bova mela čas, težka je k delam do 18 ih pole lavfava okol po štacunah i sva utrujenak prideva nazaj .... zjutri se pa moram ustat tko zgodi ker bom taksist ... mam dopoldne spet neki napolikliniki in moja mati dela blizu, pa jo peljem že prej v službo, da lahko pole tam zastonj parkiram ... sam tole z 70-letnico je pa noro .... ma ker pameten jo je šel pr teh letih oplodit ( samo zarad keša in reklame, pa nič drugega)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:08:58
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, lepo ime, sam je že moja sestrična Sara, tko da ne pride v poštev. Nočko! zwer, a pol boš taksist. Jst se bom pa takrat lih obračala v postli...Sej bom misnla nate, ko morš tko zgodi vstat! Ja res nevem, če je blo kaj drugega kot reklama in keš pr tej oploditvi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:13:25
|
|
|
|
zwer
|
ja se men tut to zdi ... kaj so vse ljudje pripavljeni narest za 5 minut slave .... zdej pa moram it cuker mert
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:21:07
|
|
|
|
zwer
|
evo zmerjeno ... zdej grem pa ajo ajo, ker že vem da bom jutri ko avijon in bom cel dan , pa še do 19ih zvečer delam ... no pupe držte se mi...upam da bom jutri mela kej več časa za klepet ... vsaem želim lepo nočko in najlepše sanje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 23:35:14
|
|
|
|
sunny24
|
Grem tudi jst pančat, ker se mi že učke zapirajo, pa ekran je v nevarnosti, da ga pojem! Se tipkamo jutri!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 6:22:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 8:09:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! kolumbo fajn, da nima vec vrocine, naj le ostane tako zorica seznam poglej, pa bos videla, da imam jaz rok 16.2. , rodila bom v MB,tako da mogoce se vidiva. Sicer pa tako kot si rekla, je odvisno od nasih , ne od tega, kaksne nacrte si mamice delamo zwer ti pa mas danes res dooooolg dan, naj ti cimprej mine...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 8:11:20
|
|
|
|
Balonchy
|
Hello... kolumbo - fajn odprawte pr dohtarju! In javi se, ko si nazaj... sunny - a se je majchy kej jawla??? Če maš njeno št. ji pošlji en sms in ji zaželi sreče v našem imenu! A za petek pol vela??? Prideš??? Uživajte v lepem sončnem (dnevu)...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 8:35:58
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro Balonchy hvala za kavico. Še 53 dni imave. Kolumbo čim prej se pozdravite , pa hvala za podatke o vlakcu. Mislim da ga bo dobu za rojstni dan. Jaz se počutim v redu, sem po dolgem času lepo ponoči spala in to brez ustajanja. Sem šla pa včer proti večeru do sosede na kavico in mi je spodrsnilo, tako da sem padla na rit pa roke. Hujšega ni, me pa zapestje kr fino boli. Vidim, da pišete sezname kaj vam še manjka, dobra ideja, da ne pridem potem v trgovino, pa ne vem kaj mi manjka. No sej po večini že vse mam, še par malenkosti pa bo. si grem zajtrk narest
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:13:51
|
|
|
|
petrap
|
jutro... jaz spet na polna usta...a veste da čedalje slabše spim...še najbolj sladko zaspim, ko moj ustane in gre v službo, sam žal morm pol pa tud jaz ustat... včeri sem bla spet na eni žurki, ker je prjatlca rodila sinka Jaka..pa sva šla z mojim na pijačo...so se že začela rojstva..zdaj do aprila jih je v naših krajih fuuuuul...tko da bo borba za vrtec neizprosna... kolumbo - upam,da bo Majkl čiprej zdrav... tanci - žurerka ...jaz tud, jaz tud...sam ne morm majchy - upam, da se nam čimprej javi, drugače pa se pridružujem pozdravom sunny - pridna glede seznamčka ..voziček je pa tud super..še bolje je pa ker vama ga ne bo treba plačat... ...se pa strinjam glede muzike...jaz poslušam še zmeri iste komade kot sem jih prej...pa to ni lih kaka klasika al pa uspavanke brkn - ekstra pridna študentka no zdaj sem pa res vse pozabila...se še kaj javim...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:49:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, majchy se ni nič javla. Ji bom jutri poslala sms, da vidmo, kaj dogaja. Povzetek dneva: - vrtiljaki za na postlco
- tašča nam bo kupla voziček
- tanci ga je spet žurala
- salt more počivat (maternični vrat ma kratek)
- zorica je cela v šopingu
- brkn je itak pridna s faxom
- na pregledih je blo vse OK
- sinek od kolumbo je še kar buban
- našim bomo za uspavanko vrteli en težek rock
- sm se naučila delat seznam-s pomočjo naše balonchy seveda
Dobro jutro... Sunny najlepša hvala za tele povzetek jst bi to kr vsak dan Vertiljak mi smo ga dobil že v 1. če ga nebi ga nebi kupli, uporabljli ga nismo čeprav je bil montiran, men se je zdel to čist preveč naglas..... http://shrani.si/?31/Cr/4djJ4ATh/1/img6034.jpg Tašča kupi voziček za tako taščo naša se strganih zoknčkov ne kupi tak da se veseli in imej rada svojo taščo se še zna kdaj kej izprsit Salt ti pa res počivaj, da zdržiš čim dlje najboljše do februarja.... Brkn ti pa tak kvariš naše povpračje z delom in učenjem Kolumbo držim pesti da boste čim prej zdravi..... Sunny pridna, da si se naučila seznam urejat... sej ni tak težko k je videt sam je treba bit vseen precej priden in zbran da kej ne pobrkljaš.... zdej si bo pa lahko Balonchy mal spočila.... je bla skos zelo pridna tak da si zasluži mal počitka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:54:25
|
|
|
|
Pupka
|
Jutro srečke... Pr nas se spet kaže sonček, sam se bojim da se bo kmali stemnilo! Tako je blo včeraj! Upam da ste se naspale, pozajtrkovale... In da ste polne načrtov za današnji dan. Sunny- No, se mi je zdelo da je sam 4 leta, sam nisemvedla kam naprej! Ma bi mi že razložli... Kar se pa muzike tiče... Je rekel moj da bo naš/a poslušal/a trasch metal Sicer pa ne vrtim kaj posebej... Moj sinko (Gal David) pa posluša Big Foot Mamo, Drinkerse, Jana Plestenjaka, Dražena Zečiča... (Celo Miklavžu je zapel njegovo Idi ) Ko je pa bil dojenček sva pa R Center poslušala! Otroških pesmic se ne mara učit... Jih niti ne poje... To so tu okrog vsi otroci tko veseli ko lahko kako zapojejo- otroško; Moj pa namesto tega "Tine rine, Tine rine, Tine rine a nobena mu ne da" al pa "O Anja, o tebi se mi sanja nocoj, in rad bi bil s teboj za vse večne čase"... Pa obvezno "Motori, motori, moootoooori". Ker on ko bo vlki bo mel motor- če nisi še vidla lahko počekiraš slikco v albumu Mu pustim da se sam odloči kaj mu je všeč! Ma pa možnost slišat vse zvrsti... Balonchy- lepo da je vse vredu s tvojim ... Rebeka za ime!! Kolumbo za sineka... Da se čimprej reši vročine petra in tanci- vidve pa kar sicer pa če zmoreta si kar prvoščita še kakšen žur. Ker ste kavico že dobile- od mene še nekej sladkega! [link=http://www.picsearch.com/info.cgi?q=chocolate&id=hhwk3DrpTLQz_wVzcdqsNdh1cHVNx52Sp8kvx_PvMJw&start=61&opt=%26cols%3D4][/link]
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:55:01
|
|
|
|
Pupka
|
no... pa ni prlimalo slikce...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:57:03
|
|
|
|
Pupka
|
Evo... čokoladaa
< Sporočilo je popravil Pupka -- 9.12.2008 9:58:40 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 9:57:49
|
|
|
|
Pupka
|
Pa da nebi bla kera jezna zarad velike slike! ČOKOLADA SI ZASLUŽI VELIKO SLIKO !!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 10:02:50
|
|
|
|
Pupka
|
Sicer pa ne morem več sedet tu... ker mi sedi na rebrih... grem spet kaj koristnega počet! Aja, sem se pozabla pohvalit- Včeraj sem skuhala kosilo! Dušeno kislo zelje in pražen krumpir! Je blo mljask za prste polizat... Sam kmali smo ostali brez kosila... No- nisem glih neka kuharca, je pa že čas da se lotim tudi tega počet... Ker moj je pa strašen jedec! Sicer tašča je kuharca... Ampak se ne bom na to zanašala! "možu" bom pa že kuhala, pa če bo jedel al pa ne!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 10:03:41
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, pupka ti ti lumpa kaj mi delas.....zdaj bi si stlacla celo pest teh kosockov v usta...jojojojoj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 10:03:48
|
|
|
|
Pupka
|
lepo čvekajte... Pridem spet naokrog! Danes sem neke dobre volje zaenkrat... Vstala sem že ob 6.30. Tak da popoldanski počitek mi ne uide- se že veselim!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 10:04:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst sem se pa zagrela za LEGO kocke sam ne duplo pač pa one taprave..... in sma včeraj z možekom kupla 2x po 650 kock (so ble 16€, drgač so 20)http://www.mimovrste.com/artikel/1390247127/lego-osnovne-kocke-luksuzna-skatla-6177 in eno osnovno ploščo ... zdej sma pa na netu naročila še kolesa in okna da bomo lahko tud kak avto nardil pa kako hiško , http://www.mimovrste.com/artikel/1390269131/lego-okna-in-vrata-6117, http://www.mimovrste.com/artikel/1390269232/lego-kolesa-6118 zdej sma to skrila in bomo dal za Florjana pod smrekico.... mali namreč obožuje te mele kocke vedno, ko pridemo k stricu se zažene vanje in sestavlja cel čas igranja.... tiste večje ima pa doma pa mu niso tak zanimive... tak da upam da bo užival in mi2 zraven sicer bo treba pazit k se bo dojenček, ki je še zdej v meni začel okol plazit da ne bo kej našu pa pojedu ampak bomo že kako se organiziral da se bo Florjan lepo igral in da kocke ne bodo povsod naokoli.... drugače pa sam se zdej odločla da boma spalnico in otroško kr zamenjala tak da verjetno bomo šli počasi v akcijo... sicer najna postelja ne gre glih v tisto malo sobico ampak bomo nekak zrihtal... imama v glavi že vse načrtovano:) Aja pa možek je včeraj zvedu da ne bo Božičnce bo pa novoletnica jih je pa šef vprašal če čejo zdej v decembru dobit al pol januarja s tem da zdej bi blo 400€ pol bo pa 520€ seveda so vsi bli za januar tak al tak bo to 5-6 januarja nakazano:) da se mi mal pufov znebimo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 10:05:40
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver kuku, pupka ti ti lumpa kaj mi delas.....zdaj bi si stlacla celo pest teh kosockov v usta...jojojojoj Vesnozaver... Saj veš kako se uči že otroke... En košček naenkrat v usta... Drugače pa mam tudi jz polna usta slin... eh.... grem iskat košček...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?