|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
9.12.2008 10:07:02   
sunny24
Jutro! Lep sončen dan vam želim! user posted image

Jst sem lihkar zajtr pojedla, zdej pa bom skočila do ITA pogledat, po kolko so vtiljaki.

katjusa, tko pa ne bo šlo, da ti bom vsak dan povzetke delala...Se boš polenla!user posted image user posted image user posted image   Kako si? Ma sej "taščo" mam kar rada oz tisto kar je nujno...user posted image

pupka, tvojga bajkrja sm vidla že zadnjič ja in mu full paše!user posted image

petrap, kaj tudi ti ga sam žuraš? Pazi na ekran, da ga ne popapcaš!user posted image

urša, šit za padec...To ni fajn! Ma glavno, da si nisi kej polomla in da nisi na bušija prletela!user posted image

balonchy, če bo vreme v redu, pridem v petek (če ne bo kak sneg). Sej se bomo zmenla za točno še do petka!user posted image

kolumbo, upam, da bo vaš sinek tudi ostal brez vročine! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.12.2008 10:08:54   
Vesnozaver
pupka user posted image  za kosilo! se ucis kuhat torej al kako? se spomnim mojih kuharskih zacetkov, se mi je zdela taka znanost npr.  juho skuhat, spect kruh, pa ko sem pohala piščanca je bil obvezno malo surov, sem ga se enkrat mogla v olje vrect;)  zdaj pa ze kar obvladam, bi rekla....saj ne da bi se hvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pupka mozek bo 'pa ze moral jesti, ce ne bo pa jezikovo zupo dobo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.12.2008 10:10:05   
Pupka
Katjusha super za nakup in novoletnico user posted image user posted image  Tudi mi smo že naročli za našega razgrajača pr božičku

Jaz pa mislim da me bo božičnica letos obšla... Ampak zna pa šefe presenetit... Ker to da dnar na roko- ne nakazuje! Tak da, glede na to, da sem na bolniškem... saj pravim... Upam na najboljše

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.12.2008 10:11:38   
Vesnozaver
pri nas tudi slabo kaze za bozicnico, dedkomraznico, karkoli ze pac...najverjetneje ne bo nic..user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.12.2008 10:12:41   
Urša08
Katjuša super za lego kocke. Bo Florjan vesel darila. No tud pr nam bo božiček lego kocke pustu pod smrekico - sam zaenkrat lego duplo (smo še miceni)user posted image user posted image user posted image Pa super za novoletnico - joj vsak everček prov pride. user posted image

Pupka hvala za čokolado, k bi ti vedla kok men v tej nosečnosti paše.user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.12.2008 10:14:44   
Urša08
sunny dobro zapravlej v Italiji. Pa upam, da dobiš ceneje.user posted image A to greš sama? Čuvi se

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.12.2008 10:19:47   
sunny24
Katjusa, super za kocke in za novoletnico od tvojega dragega!user posted image user posted image user posted image

ursa, ja, sama grem...Sej mam do te trgovine ene 5 minut vožnje...Ma sam za un vrtiljak grem pogledat kaka je cena...Če je kaj bolj poceni kot tu pri nas.

A rabi kira kake info o cenah kakih igrač in podobnega? Ker mi ni problema, lahko pogledam ko sm že tam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.12.2008 10:23:48   
Pupka
Še dobro da človek na internetu najde vse kar potrebuje... v lonc pa ni tak hudo vrečt... Sam je treba pazit da se ne zažge. user posted image  Bo že jedel, ker če ne bo lačen.! user posted image  

saj nekej znam pripravit, sam... Nekaj ni dovolj- ker sicer bomo vsaki drugi dan jedli hrenovke pa juho iz vrečke... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.12.2008 10:30:44   
Urša08
Pupka vaja dela mojstra. Važno je, da maš voljo do kuhanja. user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.12.2008 10:32:58   
Vesnozaver
se strinjam z urso!

jaz se pa basem s kavnim jogurtom.....njamsiuser posted image  Aljaz pa ma dopoldansko telovadbo, se je tak naguzil na desno stran in tam se zdaj motovili:)))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.12.2008 10:33:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša super za lego kocke. Bo Florjan vesel darila. No tud pr nam bo božiček lego kocke pustu pod smrekico - sam zaenkrat lego duplo (smo še miceni)user posted image user posted image user posted image Pa super za novoletnico - joj vsak everček prov pride. user posted image

Pupka hvala za čokolado, k bi ti vedla kok men v tej nosečnosti paše.user posted image

ja sej naš je še tud premajhen sam jih tako rad sestavlja v usta pa tud ne daje že od 9 meseca nič tak da ne vidim ovir za kocke se boma pa tak ponavadi skupaj igrala tak da mislim da bo vredu... te duplo mu pa niso več zanimive sej tu pa tam nardi kak stolp al pa če da mu nardim garažo.... sam večino časa pa ležijo vs vojem predalu... všeč mu je gasilski avto pa smetišar tak da to sta edina uporabna vozila oz kock pač iz teh kompletov....
pa jst si jih tud želim tk da komaj čakam Božička ker bom lahko jst tud sestavljala in se igrala skupaj z mojim sončkomuser posted image user posted image user posted image pa še možek je reku da se bo igral torej bomo vsi skupaj lepo v igri ni ga lepšega kot zimski večer v soju novoletnih lučk v topli dnevni na tleh bit s svojo družino in se igratuser posted image user posted image user posted image user posted image pa po možnosti še da zunaj snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.12.2008 10:34:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro! Lep sončen dan vam želim! user posted image

Jst sem lihkar zajtr pojedla, zdej pa bom skočila do ITA pogledat, po kolko so vtiljaki.

jst bi šla pa s tabo....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.12.2008 10:37:55   
mala*
user posted image

Jaz sem ravno po čokolinotu, mi je toooook pasal!!!!!!!!!Sm že ob 8h ustala, spila kavo, prah pobrisala, posesala....Zdj pa na izi, če mam že strog počitek ane???user posted image user posted image
Morm še peglat, pa bom kr v etapah...Mam tuki v dnevni mizo in en kup cunj, pa bom čez cel dan na vsake tok cajta par cunj speglal pa bo počas....
Me pa neki boli ta sramna kost spet, pa user posted image mi dol pritiska...tko da pomoje morm dons res rajš mal počivat....user posted image No, pa saj se morm tko učit za naslednji izpit...mam pa samo piflarijo, tko da lahko v leže berem v nedogled če hočem!!!!!!!!!

Kako ste ve kaj, vidim da dobro!!!DA izbirate imena...Kar dajte jih ja!!!Midva ga še vedno nimava, res ne vem kdaj se bova to spomnla...No, če ne prej pa ko rodim aneuser posted image user posted image user posted image

Majchy vidim da se niič ne javlja, upam da je z njo in dojenčico vse OK!!!Evo ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Sunny dober shopping ti želim, še dan je tak lep, glih za po trgovinah skakljati (dobra si, da se ti da)user posted image
Katjusa se strinjam da bi takile povzetki prav prišli vsak dan, ker včasih je toooook napisanega da je kr joj...user posted image user posted image user posted image kako kej Florjanček??
Pupka boš vidla da kuhanje sploh ni taka umetnost!Men je blo na začetku ful odveč, zdj sm pa čist navdušena ko kaj dobrega skuham!!!V soboto morm za očija spečt torto, bo smetanova z jagodami-takšno si je zaželel!!!
Kolumbo en kup vitaminčkov in zdravja za tvojega sineka!!!user posted image user posted image user posted image

Aha, vrtiljak za na posteljico-pri nas se je že moja mami napovedala da bo to kupila, tako da jo slučajno ne prehitim, hihi!!!
Če je z glasbo tako, potem je moja pikica nora na Plestenjaka že odkar sem noseča!!!!user posted image user posted image user posted image
Brkn pridna pridna, upam da bom čez ene 3 leta šla po tvojih stopinjah glede faksa....magisterij  pa to...Ampak najprej diploma...user posted image

Zdaj pa upam da sem več ali manj vse pokomentirala...če sem kaj pomembnega pozabila ne zameriti in me prosim spomnite da se oddolžim....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.12.2008 10:38:24   
Shuka
Ojla pupke,

a lohk mal potožimuser posted image
Opažam že 2 dni, da imam povešen trebuh spodaj in se težje zravnam no včeraj me je v spodnjem delu trebuha tolk zabolelo, ko sem vstala s postelje in naredila 3 korake, sploh ne vem zakaj, sem pa opazila, da se je mali tako čudno obrnil in mi pritiska na maternični vrat in me spodaj vse boli. No danes je bolje in nameravam bolj ležati a sem se kar prestrašila, ko me je včeraj tako zelo zabolelo. Če sem ležala je bilo pa dobro. Pa seveda bolj kot ponavadi mi je otrdeval trebuh. Je pa že dober teden to dete tolk živahno, mi mogoče kake 15 minut miruje, pol pa spet začne, no kot da skoz skače in se obrača. Sem pa menila, da se je obrnil na glavico in z glavico pritiska na spodnji del ko imam vse trdo, ma kaj pa vem, samo upam, da ni kaj narobe.
Kaj menite?

No zdaj pa še vesele novičke, zunaj je sonceuser posted image

Ajvy - skrivam se v ustvarjalnem kotičku, ki pa ga bom očitno morala pustiti pri miru saj mi sedenje dela preglavice in me potem spodaj vse boli. Temu se reče neutrjenost, ko sem pol nosečnosti preležala zaradi krvavitev, zdej pa mam.user posted image Kako je Tarja?

akvalina
- sem videla kako zelo lepo ste opremili stanovanje v zimskem motivu, vaš fant je res priden dečkouser posted image

kako je majchy?

Da vas ne bom vseh po imenu pozdravljala bom ziher kero pozabla pol bo pa joj, vsem en lep sončen pozdravček pošiljam.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.12.2008 10:41:41   
sunny24
Evo, sm dobila sms od majchy z to vsebino:

"Danes so mi nardili ctg, pa kri vzeli, čaka me še voda in UZ. Upam, da bom konec tedna doma in to 2v1. bom sporočila kaj bom zvedla. Pozdravi vse trebuškarce v mojem imenu in hvala, ker mislite na naju. fajn čvekajte da vas bom mela full za prebrat. papa"

Zdej pa res grem, k če ne mi bojo prej vse trgovine prej zaprli...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.12.2008 10:42:17   
Vesnozaver
Shuka to je pa pishuka:) hec na stran - jaz bi poklicala g, pa bi se sla pokazati, pa seveda pocivaj!!! Narobe pomoje nic ni, lahko pa da bi se rado dete prezgodaj pokazalo, pa bos res mogla fejst pocivat

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.12.2008 10:44:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Shuka to je pa pishuka:) hec na stran - jaz bi poklicala g, pa bi se sla pokazati, pa seveda pocivaj!!! Narobe pomoje nic ni, lahko pa da bi se rado dete prezgodaj pokazalo, pa bos res mogla fejst pocivat
Hvala Vesna, g. sem že klicala a je nedosegljiv ker je v operacijski, jutri bom šla pa do njega, ker ima ordinacijo in ga bom vprašala kako pa kaj. Sem pa na dvojni dozi magnezija in bom res počivala.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 292
9.12.2008 10:49:47   
zorica

Punce pa to je nooooro!!!!!!!Sem prišla na brzino prečekirat in pričakovala kakšno stran zraven od včeraj zvečer, ve pa se tako razpišete user posted image user posted image user posted image Ne utegnem trenutno brati ker greva z mojim na kakav, ko pa je tak lep sonček.Bom bolj aktivna popoldan ko bom sama in bom uspela vse prebrati.Aha za seznam pa

rodila bom v MB, pregled pa imam 22.12

Lepo čvekajte !!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.12.2008 10:52:36   
zwer
ojla dekline ... evo mene iz poliklinike, kjer so mi rekli da sedaj, da je vredu, sam se je treba špe naprej pazit in če bo tko šlo naprej bo super .... zmanjšali so mi pikanje iz 8x na 3x na dan pa na preglede mi n treba tko pogosto hodit user posted image  user posted image  user posted image

Upam da je z vsemi OK in da vas to današnje vreme  ne spravlja v slabo voljo

Love Zwer

Neposredna povezava do sporočila: 294
9.12.2008 10:53:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla pupke,

a lohk mal potožimuser posted image
Opažam že 2 dni, da imam povešen trebuh spodaj in se težje zravnam no včeraj me je v spodnjem delu trebuha tolk zabolelo, ko sem vstala s postelje in naredila 3 korake, sploh ne vem zakaj, sem pa opazila, da se je mali tako čudno obrnil in mi pritiska na maternični vrat in me spodaj vse boli. No danes je bolje in nameravam bolj ležati a sem se kar prestrašila, ko me je včeraj tako zelo zabolelo. Če sem ležala je bilo pa dobro. Pa seveda bolj kot ponavadi mi je otrdeval trebuh. Je pa že dober teden to dete tolk živahno, mi mogoče kake 15 minut miruje, pol pa spet začne, no kot da skoz skače in se obrača. Sem pa menila, da se je obrnil na glavico in z glavico pritiska na spodnji del ko imam vse trdo, ma kaj pa vem, samo upam, da ni kaj narobe.
Kaj menite?

Shuka tud jst mam ful povešen trebuhuser posted image bolečine v spodnjem deli so vedno hujše otrdevanje sme pa tud jst zadnič mela fil pol mi je pa Ajvy rekla da nej spijem magnezij in se je v ene 2 urah umirilo.... men pa mali ful pritiska na desno nogo pač tja v kosti.... boli k user posted image pa z nečim na mehur tak da me boli še sramna kost in vse.... Komaj hodim tak da se izogibam daljšim tudam včeraj sem po trgovini hodla k mlada račkauser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem mela pregled sicer nisme G nič rekla k sme vesela da sem tako daleč prišla v takem stanju te težave so se mi v 1. nosečnosti začele pojavljat že zelo zgodaj pa sem rodila 3 dni čez rok tak da jst ne delam nobene panike okol tega.....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.12.2008 10:57:59   
mala*
Shuka in Katjusa sta me kar malo potolažile, ko vidim da nimam samo jaz težav s tem pritiskanjam navzdol in bolečo sramno kostjo...Ker me je bilo že strah ko noena ne omenja nikakršnih težav...mal me je pa še zarad te predležeče postlce k morm itak se paziti...
Shuka je pa mene ene dve noči nazaj tok neki zasekalo v spodnjem delu, da sem se zbudila in bla čist prestrašena...Moj user posted image me miri in pravi da se vse razteguje in da nimam kaj...Saj je res, samo da naši user posted image rastejo...

no, sm vidla da se je Majchy javila!!!Držim pestke da bo stanje boljše na UZ-ju kot prejšnji teden!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.12.2008 10:58:50   
mala*
Bejbe kaj boste kuhale!???
Dajte povedati , da dobim kakšno idejo...user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.12.2008 11:00:14   
Maksi1
Dobro jutro, dober dan.

Najprej Shuka, tebi želim, da bi bilo vse ok. Držim pesti zate.
Kuharice, pospravljačice, študentke in tiste, ki še delate user posted image  za opravljeno delo.

Imejte lep sončen dan!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.12.2008 11:02:34   
Maksi1
Mala - jaz bom danes pri mami jedla kosilo (bo pa juha, krompir in špinača), za večerjo pa računam narediti piščanca in solato.

Majchy - lepo, da si se nam javila in hvala, ker nas pozdravljaš.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.12.2008 11:19:03   
zwer
Mala jst sem kuhala čez vikend in dala zmrznit ... tak da bo danes domača goveja župca, makaroni z omako in mešana solata ( endivja, radič, motovilc)

Love Zwer

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kosilo med tednom
Michonne RR

Ali kuhate med tednom?

Da, vsak dan (70%)

Nekaj krat na teden (23%)

Občasno kaj na hitro (3%)

Ne, jemo zunaj (0%)

Ne, med tednom jemo pri sorodnikih (stari starši ipd.) (2%)

Ne, kosilo si prinesemo (iz šole, ipd.) (2%)

Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!