|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
9.12.2008 13:34:14   
Ajvy
grem jst...mau cunjice sortirat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.12.2008 13:36:10   
zwer
oj pupe ... sam na kosilo sem skočila in ježe par strani napisanih.

Ajvy ... ti si pa bila pridna in naredila svojo domačo nalogo user posted image  user posted image  user posted image

Jah pri nas je sex tut predvsem ob vikendih, ker med tednom enostavno sam padeva v postlje, jst delam itak po 12 ur, moj pa tut dostkrat dela popoldne ... prakticiramo pa razne poze ... se spreminjamo, sam gre vse bolj v slowmotion, ker se je treba obrnt s trebuhom user posted image  user posted image  user posted image , drugače pa jst zgori, on zgori, od strani in od zadi ... na stolu in na mizi ne prakticiramo več, ker preveč žuli user posted image  user posted image  user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
9.12.2008 13:38:50   
sunny24
Evo mene iz šopinga. V glavnem, ta vrtiljak je v BC 60 evrov, v ITA pa sem dala malo manj kot 43 evrov. Je pa full lep!user posted image   Pa full majo popustov na igrače, tko, da se res splača. Cunce pa...hmmm, rajši ne bi o ceni...Navaden pliš kompletek majčka-hlačke je 30 evrov...user posted image

claud, sporoči mi podatke na zs, pa se bomo tam pol zmenle kako in kaj...user posted image   Nisi vedla ne, kdo te kliče...user posted image

Punce, k ste mele preglede, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Sex poze...od ozadi, jst na vrhu, bočno, on na meni-ampak ne leži na meni...Ma vse se da, sam malo več traja, da dobimo eno pametno pozo, da nikjer nič ne "žuli"...user posted image user posted image user posted image

Zdej morm pa seznam nardit in popravit...Pa se pole še javim. Zdej mi bo še moj dragi kosilo prnesu-pohan sir...njam njam. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.12.2008 13:46:23   
Urša08
sunny24 super za vrtiljak, pa si par E prišparala user posted image user posted image user posted image Si mi lušte nardila s pohanim sirom, ga že par let nism jedlauser posted image

Ajvy lepo cunce sortirej.user posted image

Jaz sem pa oprala prvi stroj cunc za našga user posted image .

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.12.2008 13:52:50   
witto
O madona, ste se pa razpisale o sexu,jej,jejuser posted image . Hvala za vse nasvete, bom pa pakticirala vsakega malo. Nevem pa zakaj nebi smela bit nosečka od zgoraj(kot so mi svetovali), očitno zaradi globokega prodiranja, booo? Sedaj grem papcat kosilo, in potem bom pekla piškotke"linške", take fincate krhke z marmelado, za dragega......za zvečer.......da  bo slajše..........user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.12.2008 13:55:38   
brkn83
witto -zdej si me pa spomnila, da bo res počasi treba začeti pečt kekse. No to bom jaz čez vikend - bom tudi delala linške oči, pa še kaj druga,...............bom mal po receptih pobrskala.

Zdej se grem pa js mal učit, ker četrtek bo kmalu.

Ve pa kr pridno čvekajte, ampak ne preveč. Če ne vas potem sploh ne bom mogla prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.12.2008 13:55:44   
zwer
ooo ste že vse pridne in imate cunjice za user posted image  .... midav še nič  user posted image  ... niti ne vem kdaj bomo šli ... al čmo zdj v decembru k so akcije ali pole v januarju k bojo popusti ?!?

Love Zwer

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.12.2008 13:57:15   
brkn83
ja midva bova opremo kupila sedaj decembra, na cunje pa bom počakala na januar, ko bodo razprodaje. Se mi zdi da se bo dalo nekaj prihraniti. Sedaj pa itak ni nekih popustov na cunje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.12.2008 14:05:08   
witto
Ja, jast sem že nakaj napekla, pa dala v hermetične posode, samo kaj ko nemorem kaj veliko jest, ker me takoj kislina  napadeuser posted image . Cunjice tudi jast že perem, posteljica pride ta teden, voziček me že čaka, vrtiljak dobila za darilo....... čaka me še nakup kozmetike, za dojenčka, in te drobnarije. Zanima pa me, kdaj ti nakažejo denar od csd, če ne izbereš paketa. Jast bom vlogo dala komaj drugi teden ko mi pošljejo iz uprave, pa me zanima, koliko časa potem dobiš?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.12.2008 14:10:29   
zwer
ja sej ... jst tut računam da bom opremo zdej v decembru še nakupil, ko pride božičnica ... cunjice pa pole .... to tut mene zanima kdaj bojo dinarčki od CSDja ... jst bom tut nesla vlogo na CSD pole okol 22.ega decembra ... upam da se ne bo predolgo zavleklo s tem nakazilom

Love Zwer

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.12.2008 14:10:33   
Urša08
witto jaz sem vlogo za denar oddala prejšnji teden (3.12), pa mi je rekla da bo denar v januarju (po 12). 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.12.2008 14:14:10   
witto
A dobro, hvala nza odgovoruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.12.2008 14:30:02   
zwer
to pa traja pri njih ... do takrat bom jst že mela (upam vsaj) vse nakupljeno

Love Zwer

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.12.2008 14:30:49   
sunny24
Punce, jst sem lepo seznamček popravla in vse nardila, ampak mi ga noče objavit...In to mi je kar 3X zaporedoma nardilo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim,

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.12.2008 14:31:13   
petrap
oj...

paket: jaz bom vlogo oddala 24.12., smo se tko dogovoril na CSDju in bom dinarčke dobila 15.1...

sex: joj jaz bi tko rada, pa mi moj ne da user posted image user posted image user posted image user posted image ...se boji, da ne bo kaj otroku naredu..mu ne morm nikakor dopovedat, da bol težko...kaj čmo, ga ne morm prsilit...

bolečine: ja mene zadnje čase tud občasno bolijo sramne kosti, trebuh mi tud že neki časa otrdeva, tko da...magnezij pijem, pa mal več probam ležat...sam kaj dost ne gre, ker sem v službi...

kosilo: danes morm tud jaz kuhat, pa ne vem kaj naj...sam sem vidla, da bo ena delala pico, pa jo bom najbrž tud jaz kar...

no ker bom kmalu šla iz službe, vam želim lep preostanek sončnega dneva...dajte ga izkoristit, jutri bo spet dežek...

papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.12.2008 14:32:46   
sunny24
Vidim, da ste pridne...ene cunce sortirate in perete, ene piškote pečete (se priporočam za kakega virtualnegauser posted image )

reckova, good luck za izpit!user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.12.2008 14:33:37   
zorica

Evo pa smo spet sami.Moj je šel delat, jaz pa tuhtam ali bi šla kaj čistiti ali pa spat.Sva se tako fajn sarme najedla, tako da sem sedaj čist out.
Kaj se user posted image tiče midva tako kot nama v tistem trenutku pač paše.Seveda pa sedaj dosti bolj nežno.Le 1×naju je res zaneslo pa sva mogoče malce preveč grobo oz.strastnouser posted image pa me je pozneje tako prijelo, da sem se zbala da sem dobila popadke.Na srečo je minilo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.12.2008 14:34:47   
sunny24
Sm dobila še en sms od majchy:

" To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma."

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.12.2008 14:39:02   
mala*
Evo mene po kosilu...Sm čisto sita...Hvala za ideje, sm pa na koncu se odločila za zelenjavno juho in palačinke, k bojo jutr filane paprike, pa kakšen dan brez mesa mi tud že pašeuser posted image user posted image
reckova držimo pesti za izpit!!!!Sej bo šlo!!!user posted image user posted image user posted image
shuka ni za kej, sej veš, to p"helpanje" je večstransko, ker jst se tud bolš počutm in manj kompliciram, če vem da nas ma več podobne "težavice", ker pol je to zihr čist normalno!!!
kolumbo tud jst mam par takih južn, ki jih jem sam takrat ko sem sama:)npr.kakšne makarone s tuno!!!user posted image user posted image user posted image No zdj pa počivat da se Maj pozdravi!!!
witto čestitke za pregled!!!mi pa ne smemo več user posted image do poroda!!!žal...ampak obstajajo druge variante-mogoče še bolj zanimivo ker sva prisiljena biti "izvirna" da je vedno malo drugačeuser posted image Drugače pa pomoje tko k ti paše..če je na vrh, pa na vrh!!!!user posted image
diamantina user posted image za pregled!!
sunny super za dobro opravljen nakup!!!!

Zdaj pa grem malo na kavč, ker me že nki tišči, se mi user posted image rita 100 na uro!!!!Grem gledat nov del Razočaranih gospodinj, pa vrjetn bom mal zašlafala vmesuser posted image user posted image user posted image
Jutri pa pregled, morm bit že ob pol 7h tam, tako da morm že dons kakšno urco za jutri not prnestuser posted image user posted image user posted image

user posted image

se beremo kej proti večeru...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.12.2008 14:39:18   
Urša08
Maychi to je pa res čudovita novica. Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo punčko Hanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.12.2008 14:40:30   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

" To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma."

SUPEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.12.2008 14:40:50   
zwer
ooo petrap blagor tebi ker že greš ... jst bom tle še minimalno 4 ure, tak da sončka gledam čez oken ... pa tak se mi spi danes ... norišnica totalna

Love Zwer

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.12.2008 14:43:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pozdravček Majchy od nas vseh in navijamo, da gresta čimprej domov seveda zdrave in naj mala pikica še naprej raste do roka.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.12.2008 14:44:16   
rebeka84
cao user posted image ! kako ste kaj? jaz sem si danes privoščila spanec do 12-ih. Med tem je poštar zvonil (jaz pa sem mislila da sanjam) zdaj bom pa mogla na pošto.

danes bom delala pizzo
user posted image super za maychy & hanouser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.12.2008 14:48:05   
rebeka84
user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!