Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:34:14
|
|
|
|
Ajvy
|
grem jst...mau cunjice sortirat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:36:10
|
|
|
|
zwer
|
oj pupe ... sam na kosilo sem skočila in ježe par strani napisanih. Ajvy ... ti si pa bila pridna in naredila svojo domačo nalogo Jah pri nas je sex tut predvsem ob vikendih, ker med tednom enostavno sam padeva v postlje, jst delam itak po 12 ur, moj pa tut dostkrat dela popoldne ... prakticiramo pa razne poze ... se spreminjamo, sam gre vse bolj v slowmotion, ker se je treba obrnt s trebuhom , drugače pa jst zgori, on zgori, od strani in od zadi ... na stolu in na mizi ne prakticiramo več, ker preveč žuli
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:38:50
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene iz šopinga. V glavnem, ta vrtiljak je v BC 60 evrov, v ITA pa sem dala malo manj kot 43 evrov. Je pa full lep! Pa full majo popustov na igrače, tko, da se res splača. Cunce pa...hmmm, rajši ne bi o ceni...Navaden pliš kompletek majčka-hlačke je 30 evrov... claud, sporoči mi podatke na zs, pa se bomo tam pol zmenle kako in kaj... Nisi vedla ne, kdo te kliče... Punce, k ste mele preglede, čestitam! Sex poze...od ozadi, jst na vrhu, bočno, on na meni-ampak ne leži na meni...Ma vse se da, sam malo več traja, da dobimo eno pametno pozo, da nikjer nič ne "žuli"... Zdej morm pa seznam nardit in popravit...Pa se pole še javim. Zdej mi bo še moj dragi kosilo prnesu-pohan sir...njam njam.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:46:23
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 super za vrtiljak, pa si par E prišparala Si mi lušte nardila s pohanim sirom, ga že par let nism jedla Ajvy lepo cunce sortirej. Jaz sem pa oprala prvi stroj cunc za našga .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:52:50
|
|
|
|
witto
|
O madona, ste se pa razpisale o sexu,jej,jej . Hvala za vse nasvete, bom pa pakticirala vsakega malo. Nevem pa zakaj nebi smela bit nosečka od zgoraj(kot so mi svetovali), očitno zaradi globokega prodiranja, booo? Sedaj grem papcat kosilo, in potem bom pekla piškotke"linške", take fincate krhke z marmelado, za dragega......za zvečer.......da bo slajše..........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:55:38
|
|
|
|
brkn83
|
witto -zdej si me pa spomnila, da bo res počasi treba začeti pečt kekse. No to bom jaz čez vikend - bom tudi delala linške oči, pa še kaj druga,...............bom mal po receptih pobrskala. Zdej se grem pa js mal učit, ker četrtek bo kmalu. Ve pa kr pridno čvekajte, ampak ne preveč. Če ne vas potem sploh ne bom mogla prebrati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:55:44
|
|
|
|
zwer
|
ooo ste že vse pridne in imate cunjice za .... midav še nič ... niti ne vem kdaj bomo šli ... al čmo zdj v decembru k so akcije ali pole v januarju k bojo popusti ?!?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 13:57:15
|
|
|
|
brkn83
|
ja midva bova opremo kupila sedaj decembra, na cunje pa bom počakala na januar, ko bodo razprodaje. Se mi zdi da se bo dalo nekaj prihraniti. Sedaj pa itak ni nekih popustov na cunje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:05:08
|
|
|
|
witto
|
Ja, jast sem že nakaj napekla, pa dala v hermetične posode, samo kaj ko nemorem kaj veliko jest, ker me takoj kislina napade . Cunjice tudi jast že perem, posteljica pride ta teden, voziček me že čaka, vrtiljak dobila za darilo....... čaka me še nakup kozmetike, za dojenčka, in te drobnarije. Zanima pa me, kdaj ti nakažejo denar od csd, če ne izbereš paketa. Jast bom vlogo dala komaj drugi teden ko mi pošljejo iz uprave, pa me zanima, koliko časa potem dobiš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:10:29
|
|
|
|
zwer
|
ja sej ... jst tut računam da bom opremo zdej v decembru še nakupil, ko pride božičnica ... cunjice pa pole .... to tut mene zanima kdaj bojo dinarčki od CSDja ... jst bom tut nesla vlogo na CSD pole okol 22.ega decembra ... upam da se ne bo predolgo zavleklo s tem nakazilom
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:10:33
|
|
|
|
Urša08
|
witto jaz sem vlogo za denar oddala prejšnji teden (3.12), pa mi je rekla da bo denar v januarju (po 12).
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:14:10
|
|
|
|
witto
|
A dobro, hvala nza odgovor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:30:02
|
|
|
|
zwer
|
to pa traja pri njih ... do takrat bom jst že mela (upam vsaj) vse nakupljeno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:30:49
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jst sem lepo seznamček popravla in vse nardila, ampak mi ga noče objavit...In to mi je kar 3X zaporedoma nardilo... Vidim,
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:31:13
|
|
|
|
petrap
|
oj... paket: jaz bom vlogo oddala 24.12., smo se tko dogovoril na CSDju in bom dinarčke dobila 15.1... sex: joj jaz bi tko rada, pa mi moj ne da ...se boji, da ne bo kaj otroku naredu..mu ne morm nikakor dopovedat, da bol težko...kaj čmo, ga ne morm prsilit... bolečine: ja mene zadnje čase tud občasno bolijo sramne kosti, trebuh mi tud že neki časa otrdeva, tko da...magnezij pijem, pa mal več probam ležat...sam kaj dost ne gre, ker sem v službi... kosilo: danes morm tud jaz kuhat, pa ne vem kaj naj...sam sem vidla, da bo ena delala pico, pa jo bom najbrž tud jaz kar... no ker bom kmalu šla iz službe, vam želim lep preostanek sončnega dneva...dajte ga izkoristit, jutri bo spet dežek... papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:32:46
|
|
|
|
sunny24
|
Vidim, da ste pridne...ene cunce sortirate in perete, ene piškote pečete (se priporočam za kakega virtualnega ) reckova, good luck za izpit!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:33:37
|
|
|
|
zorica
|
Evo pa smo spet sami.Moj je šel delat, jaz pa tuhtam ali bi šla kaj čistiti ali pa spat.Sva se tako fajn sarme najedla, tako da sem sedaj čist out. Kaj se tiče midva tako kot nama v tistem trenutku pač paše.Seveda pa sedaj dosti bolj nežno.Le 1×naju je res zaneslo pa sva mogoče malce preveč grobo oz.strastno pa me je pozneje tako prijelo, da sem se zbala da sem dobila popadke.Na srečo je minilo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:34:47
|
|
|
|
sunny24
|
Sm dobila še en sms od majchy: " To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma."
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:39:02
|
|
|
|
mala*
|
Evo mene po kosilu...Sm čisto sita...Hvala za ideje, sm pa na koncu se odločila za zelenjavno juho in palačinke, k bojo jutr filane paprike, pa kakšen dan brez mesa mi tud že paše reckova držimo pesti za izpit!!!!Sej bo šlo!!! shuka ni za kej, sej veš, to p"helpanje" je večstransko, ker jst se tud bolš počutm in manj kompliciram, če vem da nas ma več podobne "težavice", ker pol je to zihr čist normalno!!! kolumbo tud jst mam par takih južn, ki jih jem sam takrat ko sem sama:)npr.kakšne makarone s tuno!!! No zdj pa počivat da se Maj pozdravi!!! witto čestitke za pregled!!!mi pa ne smemo več do poroda!!!žal...ampak obstajajo druge variante-mogoče še bolj zanimivo ker sva prisiljena biti "izvirna" da je vedno malo drugače Drugače pa pomoje tko k ti paše..če je na vrh, pa na vrh!!!! diamantina za pregled!! sunny super za dobro opravljen nakup!!!! Zdaj pa grem malo na kavč, ker me že nki tišči, se mi rita 100 na uro!!!!Grem gledat nov del Razočaranih gospodinj, pa vrjetn bom mal zašlafala vmes Jutri pa pregled, morm bit že ob pol 7h tam, tako da morm že dons kakšno urco za jutri not prnest se beremo kej proti večeru...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:39:18
|
|
|
|
Urša08
|
Maychi to je pa res čudovita novica. Super za tvojo punčko Hano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:40:30
|
|
|
|
mala*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sm dobila še en sms od majchy: " To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma." SUPEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:40:50
|
|
|
|
zwer
|
ooo petrap blagor tebi ker že greš ... jst bom tle še minimalno 4 ure, tak da sončka gledam čez oken ... pa tak se mi spi danes ... norišnica totalna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:43:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sm dobila še en sms od majchy: " To, da ste držale pestke zame in za Hano je pomagalo. UZ je pokazal, da je zdrava, bol mejhna, ampak ne premejhna. Verjetno grem danes, sigurno bom pa jutri že doma." Pozdravček Majchy od nas vseh in navijamo, da gresta čimprej domov seveda zdrave in naj mala pikica še naprej raste do roka.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 14:48:05
|
|
|
|
rebeka84
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!