vanilla
|
Dobro jutro.... Hehe, jaz se isto počutim kot ti, Pikica.... Tudi jaz bi se po eni strani že rada rešila trebuha, po drugi pa tudi jaz razmišljam razne neumnosti... Kar nekako bi rada še en teden počakala oz. do roka... Nekak imam tako psiho naravnano . Jaz pa sem imela včeraj pregled in prvič tudi CTG. No, na CTG nič posebnega, vse v redu, nobenih popadkov itd.... G me je pregledal, maternični vrat dolg 2.5 cm, še vedno zaprta... Plodovnice še vedno dovolj. Vidi, da se vse skupaj pripravlja in zori, vendar je rekel, da se nikamor ne mudi. Saj v bistvu me lahko že danes zagrabi, vendar je rekel, da sodeč po "diagnozi" včerajšnjega pregleda se dojenčici nikamor ne mudi... Tako da se čisto zna zgoditi, da bom celo čez rok . Naslednji pregled pa več ne bo pri njem, ker imajo drug teden dopust. Zato pa bom, če ne rodim prej, šla točno na rok, 2.5. kar v porodnišnico na pregled oz. CTG. No, z ebetko se nismo nič slišale... Zdaj je verjetno še v P in polna vtisov in pogledov na svojo dojenčico.... Hehe, smo ji kar malo "fauš", da se je že rešila.... Pa še vem, kako strah jo je bilo in kako je rekla, da ji je grozno bit v bolnici.... No, pa je tudi to za njo. Upam samo, da se dobro počuti. Sem ji napisala en daljši sms in jo pozdravila tudi od vseh vas ter ji rekla,da ko bo pri močeh in ko bo imela čas, naj se kar javi in pove, kako je bilo. Ja, jaz bi tut rada malce več klepetala tukaj gor... Pa nobene ni . Čez dan imam kar računalnik prižgan in vmes med kakšnim delom, obiskom, sprehodom itd. bi komot lahko tudi klepetala... Ampak monologov pa tut ne morem met, hehe.... Pol pa skos gledam, če je katera kaj napisala . Pikica, kako pa veš, da se ti je trebuh spustil? To tudi vidiš, al samo čutiš, da je nižje? Jaz nimam nobenega filinga, da bi se kaj spustil. Mogoče na oko zgleda mičkeno nižje, ampak dvomim... Še zmer mi tamala rito tišči nekam pod rebra dostikrat... Tako da se očitno še ni spustila. Hehe, moj mož mi v šali pravi, da naj kar počakam do praznikov, da bomo potem šli rodit, ker si je tut on tako psiho naravnal.... Pa tut drug teden so prazniki v ponedeljek in potem v petek in takrat ne bo v službi. Za očetovski dopust bi pa rad koristil prave delovne dneve ne pa praznike, hehe... Punce, mogoče bo pa naša tema kaj zaživela, ko bomo vse rodile... Ker takrat bomo pa rabile kar dosti nasvetov pri sami negi dojenčka, počutju itd... Upam, da se ne bomo kar razgubile. Bi bila zelo žalostna.... Ostale punce, javite se kaj, kako se počutite: SANEK1, Maj_taj, Poloma, in druge....
|