|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolice
10.4.2009 23:55:16   
Maj_taj
Hej, končno vikend! user posted image Sem bla zelo zasedena, zdaj pa mislim da bo bolje. Pa še prazniki so, superca. Si bom odpočila, da bom do poroda spet nabrala nekaj nove energije. user posted image

Vidim da se lepo držite. Ebetka, te čist razumem glede bolnice... jaz si sebe sploh ne predstavljam da bom par dni tam notri spala in pretrpela. Tolažim se edino s tem, da bom imela zraven svojega user posted image . Ne vem, bolnic od nekdaj ne prenesem. Ampak bomo že potrpeli. S porodom pa se poskušam čim manj obremenjevat oz. se osredotočam na optimistično mišljenje. Psiha tud naredi svoje. Drugače imam zelo nizek prag bolečine oz. sem dokaj občutljiva, tak da... huh.:))

Koliko sem prebrala se mi zdi da se bomo prej res morale dobit na kavic... tudi jaz sem namreč ljubiteljica živali, še posebej psov.

Lepe praznike vsem. Pa pa

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: majčice iz MB in okolice
12.4.2009 22:08:56   
Poloma
Dober večer vsem :)

Marička - ta velikonočna potepanje in "požrtije" pa niso glih nosečkam na kožo pisane kaj? Jaz sem taaak zmatrana (da o zatečenih nogah sploh ne zgubljam besed :)) da mislim da bom spala kot polhek danes :) No sej mi bo pasalo po dolgem času se končno naspat...čeprav pol ponavadi moje dete "odredi" drugače in bolj slabo spim :(

Ebetka me veseli, da se je zadeva dobro iztekla in močno držim pesti da bo v torek vse ok...

Glede štirinožnih kosmatincev pa - jaz sem mela 13 let črnega pudeljčka Rubija, ki je pred 2 letoma poginil (smo ga dali zaradi tumorja uspavat) in mi tako zelo manjka :( In sem prepričana da bom še 1x v prihodnosti ponosna lastnica kakega kosmatinčka :)

Zdaj pa grem še Moto GP pogledat (če mi uspe oz. če sploh bo tekma ker jim nekaj grdo dežuje), pol pa v horizontalo :))

Lepo bodite, lep Velikonočen ponedlejek in se tipkamo!

Papa


P.S.: Vanilla sicer malo bolj pozno pa vseeno iz srca - vse najboljše! Predvsem zdravo in pridno dete, doosti zdravja, ljubezni,...skratka neomejeno količino vsega kar si sama želiš :)

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: majčice iz MB in okolice
13.4.2009 11:04:59   
vanilla
Pozdravljene punce...

Upam, da lepo preživljate te praznike v tem čudovitem vremenu... Ja, Poloma, prav imaš, te požrtije nam niso nič preveč na kožo pisane... Oz. meni je itak po vsaki hrani še malce slabo in zato potem ne vem več, al bi sploh kaj jest al ne user posted image . Aja, hvala, Poloma, za čestitke user posted image .

Danes popoldne greva na obisk k bratu od mojega.... Sem prav vesela, ko greva malce okrog, ker čez teden sem dosti sama doma in po eni strani komaj čakam dojenčka, da bom spet bolj zaposlena. Ker zdaj se pa dostikrat samo počim na sedežno in lenaaarim.

Počutje: dokaj težko hodim oz. daljši sprehod je že kar mission impossible. Pa moram priznat, da mam spet obdobje, ko me je kar strah it rodit... Se bojim tiste bolečine, ki bo prišla. Nekak sem si psiho naravnala na konec aprila oz. začetek maja, zato, če me kaj špikne kje, se kar ustrašim: joj, kaj, če se je začelo?? Ne šeeeee..... user posted image  hehe.

Nič, pridne bodite.... res lepo preživite današnji dan!

Aja, pa dajmo se dobit ta teden, tokrat zares. Upajmo tudi na ebetko, da bo v torek na pregledu vse v redu, da ne bo rabila ostati notri in se nam pridruži. Res bi vas vse rada vidla!!!

papa

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 16:52:01   
ebetka
Pozdravljene,

jaz sem imela danes kontrolo uz in ctg (od pol 11 do  3 sem čakala tam v porodnišnici user posted image ) da me zdaj kar od sile glava boli in seveda moram jutri zjutraj spet nazaj noter in ostat, ker mi bodo po vsej verjetnosti še ta teden sprožili porod. Tako da očitno res odpiram sezono nas majčic iz mb in okolice. Sicer mi je to fuuul grozno in strah me je tako da ne morem niti dihat ampak bo pa vsaj prej mimo in bomo našo pupiko lahko normalno poredili v zunanjem okolju.

Kako ste pa kaj ve...zdaj med prazniki nismo ravno dosti čvekale, smo imele bolj prazničen tudi ta naš forum. Upam, da ste lepo preživele, se dobro najedle in se naužile sončka.

Jaz grem zdaj malo ležat, ker me vse boli od onih stolov tam v čakalnici, zvečer pa se še kaj javim.

Lepo bodite punce moje. Papa.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 18:00:10   
majska pikica
Hajli


Ebetka kako to misliš da ti bodo sprožili a so ti povedali zakaj in joj da sem sedaj raztrešena.Ja no saj če tako pogledaš si že na koncu in v bistvu je tudi tvoja sončica že pripravljena.Ja kaj pa naj ti rečen punca glavo čimviše in ne daj se saj bo šlo čeprav rahlo prehitevata pa saj smo tako vse pripravljene na to da bomo mogočaj že ta mesec zibale.A si prepričana da boš noter ostala so ti rekli danes?Joj kako sem radovedna.Ko sem videla da si se danes javila sem se razveselila ker sem imela še zadnje upanje da se končno dobimo ta teden na kavici sedaj pa nam ga misliš pobrisat.Javi se in nam kaj več povej.
Ostale punce pa kako ste sem sedaj v prevelikem šoku da bi še komentirala
mislim da se nam dnevi kar pridno štejejo
Joj kako čas beži

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 18:11:04   
vanilla
Ojla...
evo tudi mene..... U, ebetka se je javila.... Se mi zdi, da zadnje dni me vse tukaj nestrpno pričakujemo samo njene novičke user posted image .
A pa da ti bodo kar porod sprožili? A mala več nič ne pridobiva na teži? No, saj, če menijo, da se ji bo zunaj bolje godilo kot notri, je pač bolje tako... Pa še ti se boš prej rešila user posted image . Se mi zdi še boljše tako, kot pa čakati zdej še 2 ali 3 tedne v taki agoniji, ko ne veš, kje in kdaj te bo kaj stisnilo in špiknilo user posted image . No, vsaj pri meni je tako, da me je poroda obupno strah zadnje dni... Namesto, da bi strah pojenjal, se še stopnjuje. Tako da te čisto razumem, da je tudi tebe zelo strah, sploh zato, če res mislijo sprožiti ta teden.
Ampak vse bo dobro.... In boš lepo rešena in gledala svojo pupiko. Če boš pač notri ostala jutri, pa če boš konec tedna rodila, pošlji kak sms al pa kaj, da vemo, kaj se dogaja.

Jaz sem drugače dobro, mala je kar dokaj aktivna že od vikenda dalje oz. dosti bolj močno čutim njeno pretegovanje - verjetno zato, ker še vedno raste oz. se redi in postaja močnejša.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 19:10:02   
ebetka
Zdravo,

ja, jutri ostanem notri, ker mala ne pridobiva več na teži oz. premalo pridobiva in se ji bo zunaj bolje godilo - je rekla danes moja G, da smo že itak čist na koncu in da bolje, da sprožimo, kot pa da ostane notri in se ne redi. Čeprav ko mi je merila pretoke in plodovnico, je bilo še vse ok. Pupa je pač bolj suhcena in raje kot da je na koncu še presuha oz. celo izgubi še kaj na teži, bomo rodili in jo potem zunaj dobro poredili. Jaz si sicer dosti bolj želim rodit z naravnimi popadki, amapak kaj čemo...bomo pač z umetnimi začeli.

Ful mi je žal, ker se nam ni več uspelo dobiti na kavici user posted image , močno upam, da bomo lahko kaj nadoknadile kasneje z vozički in našimi bebicami. Če se vam uspe dobiti, se lepo imejte in pridno čvekajte, jaz pa javim po sms, ko bo kaj novega.

Pa pridne bodite in predvsem uživajte user posted image .



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 19:50:08   
Poloma
Ravno sem obisk dobla, tak da samo na hitro...

Ebetka drži se!! Jaz sem prepričana da zdravniki vedo kaj delajo in da bo pupa zrasla v veliko in krepko deklino :)) Tak da...pogumno :)

Bolj "intenzivno" pa se javim kasneje oz. jutri :)

Papa

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: majčice iz MB in okolice
14.4.2009 22:27:04   
Maj_taj
Prazniki so mimo, po eni strani sem vesela da je konec s to hrano. :)

Torej ebetka se boš prva rešila muk, srečnica. user posted image Po mojem je res čisto nekaj deugega če veš da ti bodo sprožili porod, večji strah in napetost. Za prvomajske se boš lahko že lepo sprehajala z vozičkom po soončku, eni pa bomo mogoče takrat komaj spopadli s porodom. user posted image

Mogoče pa lahko potem, ko bomo že vse "rešene" oz srečne mamice, gremo skupaj na kak sprehod. Kaj pravite? Vem, prehitevam. :)) Tak da ebetka, ne skrbi.

Pa pa

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: majčice iz MB in okolice
15.4.2009 10:51:24   
majska pikica
Oi punce


Kako ste in kako bebike.Danes je spet en lep sončen dan.
Smo se pa malo pokvarile kaj se pisanja tiče smo se čisto razgubile v teh lepih dnevih.
Vanilla ti boš verjetno prva izvedela kako je kaj naša Ebetka. Daj jo lepo pozdravi.Včeraj sem bila preveč šokirana ko sem prebrala njen post se mi je zdelo kod da je čas kar izpuhtel.Sedaj bomo pa resmično začele pridno odpirat sezono majčic.
No kako je kaj z našo kavico ali se bomo dobile? Imam občutek da nas bo kar čas povozil.
Torej lepo bodite in uživajte na sončku jaz si grem sedaj skuhat kavo potem pa na teraso uživat v gugalnik
Pišite kaj
PAPA

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: majčice iz MB in okolice
15.4.2009 11:25:47   
vanilla
Lep sončen pozdravček...

Ja, jaz tudi opažam, da naša tema oz. forum kar malce zamira.... Saj vem, da so lepi dnevi, ampak bi bilo lepo, če bi si več pisale user posted image . Zato se pa tudi za kavico nikakor ne moremo zmeniti, ker smo premalo na vezi user posted image .

Ja, ko bom kaj zvedela o Ebetki, ji bom vsekakor rekla, da mislimo nanjo in smo z njo. Mene so tudi njene novičke kar pretresle te dni... A po drugi strani je itak že na koncu nosečnosti in ni več panike za roditi. Pa še rešila se bo prej. Je pa res normalno strah prisoten, ko recimo veš, da ti bodo sprožili porod.
Ma, čeprav, tudi me, ki čakamo, kdaj bo, nam ni čist nič enostavno. Še bolj se potem vsak dan vprašam, kaj če bo danes user posted image .
Se mi zdi, da te dni niti ne znam bit več tako sproščena, ker vem, da je še 2 tedna do roka in da bo lahko vsak cajt...

Zdaj pa grem v trgovino... Upam, da se še ostale kaj javijo!

Majska pikica, uživaj na sončku!!

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: majčice iz MB in okolice
15.4.2009 13:51:57   
Maj_taj
Ja, še en lep dan, ne morem verjet da smo šele aprila in je zunaj tak toplo. :)

Ne morem verjet da sem že čisto blizu poroda oz. da se lahko vsak čas zgodi. Ne vem ali me malo zaradi straha dajejo neki čudni občutki. Ponoči se mi je namreč zdelo da imam popadke. Seveda ni blo nič, me je pa malo zbadalo v jajčnikih. Na koncu nisem več vedela ali je user posted image tako aktiven ali kaj drugega. No, zgleda da ni bilo nič resnega. Drugače pa res nimam nekih znakov tako da me skrbi da še dolgo ne bo nič. user posted image

Lepo se imejte in uživajte na sončku. Džimo pesti za ebetko! user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: majčice iz MB in okolice
16.4.2009 19:14:06   
majska pikica
Oi punce

Kako ste kaj?Jaz nisem nič kaj vredu sem bila danes na pregledu in sem rahlo razočarana. Moram v ponedeljek it noter PDC ker imam zvišan pritisk pa se bojim da me bodo obdržali kar noter.Sicer mi je moja G rekla da bom tam samo od 8 pa do 16h ampak nimam nič kaj dober občutek.No ja kaj mora bit mora bit.Mislim da se naši dnevi kar hitro bližajo in s tem tudi tisti občutek straha.Danes je bila na pregledu tudi ena mamica ki je s seboj pripeljala sineka je bil tako mičken in zlati da me je kar melo da bi rodila.
Sedaj pa res že komaj čakam da se rešim tega trebuha in mislim da bo to kmalu.
Rečte mi a je katera kaj brala o čaju iz malininih listov ki naj bi pomagal k lažjemu rojevanju.Malo sem prebirala o tem in se mi zdi res neškodljivo kaj ve pravite na to.
Vanilla a se je Ebetka kaj javila je že mogočaj srečna mamica tako me skrbi za njo in danes sem že razmišljala celi čas ko sem sedela v čakalnici če bi vedela kje leži bi jo obiskala tako pa žal.
Punce vreme vas je čisto prevzelo nič nismo aktivne pa ja ne bomo sedaj ko smo skoraj pri koncu to temo zapustile ali kaj.
Več ne vem kaj naj vam pišem verjetno smo vse nekje v svojem svetu.Sedaj samo razmišljam kdaj se bo zgodil moj mali čudeš in upam da res kmalu.
Torej lepo se imejte in se kaj javljajte ker tukaj gor je že kar žalostno ko vas ni.user posted image user posted image user posted image
PAPA

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: majčice iz MB in okolice
16.4.2009 20:53:12   
Maj_taj
Hej, upam da ste lepo preživele ta dan.

Majska pikica, tudi jaz sem bila danes na pregledu. Pri meni je sicer vse ok, čeprav se mi že dva dni zdi da me malo po malo ščipa v jajčnikih, ni pa pokazalo da bi user posted image hotel priti ven. :))) Upam da bo pri tebi vse ok.

Tudi jaz sem slišala o čaju iz malininih listov, ampak ga zaenkrat še nisem kupila ker ga v nobeni lekarni ni za dobit. Baje jih majo samo v teh naravnih, tako da ga grem jutri iskat. Slišala sem same pozitivne stvari, saj zaradi mehčanja maternice pripomore k lažjemu porodu. Bomo vidli če kaj pomaga. user posted image

Lepo se imeje, oa oa

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: majčice iz MB in okolice
16.4.2009 21:08:16   
majska pikica
 sem v lekarni zvedela da naj bi ga imeli v zeliščni trgovini Sonce na Vetrinski.
No jaz sem si liste pri sebi nabrala ker imam doma maline in jih susim tako da sedaj bom pa poskusila. Za probat je škodi sigurno ne.Pa še naravno je vse skupaj kaj pa vem upam da bo res koristil.Če ne druga bom vsaj podzavestno mislila da pomaga.
Ok lepo bodite

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   majčice iz MB in okolice
16.4.2009 21:11:07   
karatina
Pozdrav po dolgem času.

Nisem prebrala zamujenega, da mi spet ne zmanjka časa kaj napisat.

Tudi mi uživamo lepo vreme, sem tako vesela, da je lahko moja punčka zunaj, ker je že pravi rogec in bi se mi zmešalo, če bi morali biti ves čas notri.

Včeraj sem imela tudi jaz pregled. Se mi je med prazniki zdelo, da mi je začelo že ful dol pritiskat in se je trebuh rahlo spustil, pa mi je G včeraj pritrdil, da se že kar pripravlja user posted image . No, bomo videli. Si po eni strani že kar želim, da bo počasi mimo, ker mi je postalo precej naporno. Me vse že tako boli...

Se pišemo...

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   majčice iz MB in okolice
16.4.2009 21:13:38   
karatina
Čaj iz malinovih listov ga moram tudi jaz nabavit. Sem ga v prvi nosečnosti tudi pila, pa še dober mi je bil, mogoče sem zato prej štartala user posted image  Imajo pa ga v lekarni Lah, na vogalu pri semaforjih ul. Gorkega in Valvasorjeve (če sem si ulice prav zapomnila).

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: majčice iz MB in okolice
17.4.2009 11:20:39   
vanilla
Ojla punce!

Evo, jaz ravnokar prišla od zobozdravnika. Včeraj sem bila tudi cel dan dokaj zasedena, pa nisem nič kaj pisala sem gor. Popoldan pa sem šla na jogo za nosečnice. Tam sta dve babici iz porodnišnice, ki jo vodita in se mi zdi ful koristna, ker dajeta res super napotke za sam porod. Predvsem, kako zelo pomembno je pravilno dihanje, sproščanje, različni položaji med popadki, čimveč hoje itd.... No, bomo vidli, kako bom jaz to potem v praksi izvajala user posted image .

O Ebetki ne vem nič novega, nič se ni javila. Potem ji bom poslala sms, da vidim, kaj se dogaja. Upam, da je dobro, da zanjo lepo skrbijo. Mislim, da sigurno še ne carta, ker drugače bi se sigurno javila. Vam pa takoj sporočim, ko kaj izvem.

Čaj iz malinovih listov: Ja, zna bit koristen, ker naj bi mehčal maternični vrat. Škodit ne more, ne vem pa, če kaj koristi. Mnenja so deljena - ene, ki so ga fejst pile ni nič pomagal, ene trdijo, da menda je pomagal... Kaj pa vem.
Pravijo, da si je tudi dobro nardit parno kopel iz senenega drobirja ali pa kar iz kamilic. Seneni drobir je kar težko dobiti, lahko pa se namesto tega lepo kamilice skuha v en lonec in potem se to odnese z loncem vred v školjko in se potem vsedeš na školjko, notri je lonec s tem in kao naj bi ta para pomagala mehčat tkivo notri. No, saj menda si znate predstavljat kak točno se to "inštalira" v školjko user posted image . Važno, da se ne opečete.

Pa dobro je čimveč raztezat medenico - sedet po turško oz. v metuljček... Skratka, čimveč noge narazen. To so včeraj nam na jogi govorile.
Hja, nasvetov je ful, še vseeno pa bomo potem imele čist unikaten porod.

Zdaj se pa tudi jaz počasi že vse bolj počutim kot kit - sploh več ne smem bit preveč fizično aktivna. Komaj hodim, ker me medenica boli. No ja, še malooooo user posted image .

Aja, Pikica, ti tudi misliš, da boš kar notri ostala?? Joj, držim pesti, da bo vse dobro.


Lepo bodite!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: majčice iz MB in okolice
17.4.2009 12:46:30   
vanilla
Evo, sem prej pisala naši Ebetki.... Pa pravi, da še nič ne ve, da bo jutri kaj več znanega. Ji je pa kar težko notri ležati in že zaradi tega si po eni strani želi, da bi že nekako to rešili oz. sprožili porod. Jo je pa strah, seveda. Torej, ko bo znanega kaj več, nam bo sporočila.
Sem ji rekla, da jo vse lepo pozdravljamo in tudi ona VSEM VRAČA POZDRAVE!

Ebetka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: majčice iz MB in okolice
18.4.2009 21:04:55   
Maj_taj
Pozdravljene,

mogoče se tudi jaz pridružim ebetki in majski pikici (če te bodo morali zadržati), ker se mi zdi da me počasi dajejo popadki. user posted image Sem si kar mislila da ko bo prišlo tako daleč, ne bom prepričana kdaj se moram it pokazat. :))

Zgleda da se niti ne bomo rabile dobit na kavici, ker se bomo počasi vse srečale v porodnišnici. user posted image Se tipkamo, grem ležat, mogoče bo kaj bolje. LP

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: majčice iz MB in okolice
19.4.2009 9:09:58   
vanilla
Ojla,

ja, Maj_taj, kaj je zdej to user posted image ? Pa kaj mi boste res vse pobegnile v P?
No, če imaš res popadke, potem kar probaj čim dlje doma ostat. Mi je znanka svetovala, ki je pred 1 mesecem rodila, da čim dlje probat bit doma (če ti voda ne odteče) in it v P, ko bodo popadki resnično redni še na manj kot 5 minut (če imaš P blizu). Ampak res morajo bit redni in že kar močnejši (no, to o intenziteti popadkov je pa čist odvisno od posamezne nosečnice).

No, jaz pa ponoči zeloooo težko spim. Komaj se obračam, kosti bolijo za znoret, trebuh mi hoče kar stran past... Tudi proti večeru ni nič boljše. S te plati si res že želim, da se ga končno znebim.

No, držite se punce.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: majčice iz MB in okolice
19.4.2009 19:29:23   
majska pikica
Oi punce

Maj_taj kako se držiš.A gre pri tebi zares ali so lažni malo še zdrži.Kaj pa se tiče odhoda v P pa za sebe vem da bom pohitela ko pride moj čas kajti drugi porod je kar hitro potekal ob 7.50 sem dobila umetne čeprav prej nisem imela svojih popadkov samo krvavet sem začela odprta sem bila3 prste in ob 8.19 sem rodila našega Reneja tako da jaz bom raje šla prej.
Sedaj me malo žalosti misel na to da moram jutri v P in čeprav mi je G rekla da bom še jutri nazaj doma imam občutek da to ni ravno tako.Res da mi bodo merili cel dan pritisk ker sem ga imela previsokega ampak se bojim da me zadržijo noter zaradi tega ker mi poleg pritiska še otekanje nog nagaja. Sem si gledla kako so zatečene in s prstom pritisnila na oteklino in mi je ostal odtis prsta prav vdolbina je ostala.To se mi prej ni dogajalo pa še tako kot da bi imela bolj violične barve.Upam da ste me razumele.
No sedaj se bom še do spanja cartala z mojima pingvinoma mi je kar hudo ko moram jutri noter.Če bi vedela da se jutri res vrnem domov bi mi bilo lažje tako pa ko imam nek nori občutek.
Ko pomislim kako hitro je ta čas pretekel mi je kar težko čeprav komaj čakam da spoznam v živo našega novega člana.Sedaj pa res še samo dneve štejemo niti tednov ne ampak samo dneve in ti hitijo kot ponoreli.
Vanilla kako je kaj z Ebetko ali je že kaj novega ali že ziba in se veseli. Samo da je z njima vse vredu čeprav vem da bi se doma bolje počutila. No vsaj rešla se bo in se veselila ko bomo me še čakale na naše čudeže.
Punce lepo bodite in se kaj javljajte ker smo se sedaj malo zanemarle tu gori.
Maj_taj tudi ti javi kako se počutiš ali je kaj novega.
Ko takole berem te naše poste imam občutek da ste že vse noter v P in se mogočaj že cartate.
Pišite kaj in lep preostanek nedelje

Vanilla če se boš slišala z Ebetko jo lepo pozdravi.

PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: majčice iz MB in okolice
20.4.2009 8:00:04   
Poloma
Jutro punce!

Evo mene - danes sem bila budna že pred 8 uro, pa še celo povsem naspana sem :) No sej mam eno goro za zlikat (sem končno prišla do faze ko tudi jaz na veliko perem za bebija) tak da dolgčas mi ne bo :)

Ej samo smo se res čist pogubile - a je že kje kako aprilsko dete pokukalo na svet? No vse ki ste imele težave ali vas čaka obisk porodnišnice - močno držim pesti za vas in upamo na najboljše! Jaz sem med zadnjimi na vrsti tak da me še ne pestijo vaše težave, ampak ko se zavem da bom kaj kmalu na vašem mestu, me pa kr zgrabi panika :)))

No ampak se mormo tolažit, da bomo kmalu že skup vozičkale pa bo vse v hipu pozabljeno :))

Včeraj sva bla (no smo bli :P) na eni obletnici in sem se taaak nažrla, da se kr bojim tehtnice na pregledu....samo če je blo dobro in tak mi je pasalo :) Pa še dolgo sem zdržala, s tem da sem se mogla vmes kdaj pa kdaj "pretegnit" :))

Nič, lepo bodite, pa se beremo...vidle se bomo očitno "komaj" z vozički :)

Papa

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: majčice iz MB in okolice
20.4.2009 11:24:33   
vanilla
Ahoj!

Mislim, Poloma, da bomo lahko samo še medve kakšno rekle tu gor na tem forumu user posted image . Ker ostale kar nekam bežijo v P, hehe....
O ebetki še nič ne vem... še ni nobenega sms poslala... Če bi rodila, bi verjetno že sporočila.
Majska pikica ima tudi danes pregled in tudi mogoče notri ostane....
Ne vemo pa, kaj se dogaja z Maj_taj, ker je nekaj tožila o popadkih.

Ti Poloma imaš pa še čas do 20-ega... Mene pa kar grize počasi strah, ker imam naslednjo soboto rok. Jutri imam pregled, pa bom vidla, ka bo kaj G rekel, če se že kaj dogaja spodaj ali ne.

Mi smo tudi včeraj imeli kosilo za taščin rojstni dan v eni restavraciji - in sem se tudi nažrla kot slon. Pa že itak mi je slabo po vsaki hrani in pijači, ker mi dojenčica pritiska na vsa čreva in želodec... Pol se pa še nažrem, da je ja še hujše user posted image .

Hehe, vidle se bomo pa res verjetno šele z vozički. Pa sej bo lepo... Oz. še lepše, ker vsaj ne bomo polne teh strahov pred porodi. Zdej pa smo menda že vse malo zafrustrirane od tega čakanja user posted image .

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: majčice iz MB in okolice
20.4.2009 20:36:05   
majska pikica
Oi punce moje


Jaz sem že doma pritisk mi nagaja in si ga moram sedaj redno kontrolirat sama doma.Tako da se vama jaz tudi še pridružujem hehe.Moram pa v četrtek spet noter na kontrolo.No HB sem doma in mi je že lažje.
Sedaj mi pa trebuh tako otrdeva da imam občutek da bom počila aja v četrtek pa imam še ctg tak da bomo videli kako napredujemo.
Ok sedaj pa grem ležat ker sem ves dan sedela na tistih neudobnih stolih in čakala da mi vsako uro izmerijo pritisk.To je bilo kar naporno

Tako lepo bodite se še pišemo

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)


Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!