vanilla
|
Ojla... Joj, sem jaz dans utrujena... Tako kot ti, Ebetka, pa nisem bla nič bolna prejšnje dni. Enostavno mi zmanjkuje energije. Tudi jaz sem pohajkovala po mestu, pa prišla domov brez Vir vložkov, hihi . No, saj je še čas. Mene tudi cunje čakajo, pa se mi ne daaaaa.... Danes sem spala dobro, ampak proti jutru pa - fuuul so me bolele oz. trgale noge, stegna. Pa hrbet me je bolel.. Joj, sem že kot stara mama . Ja, dajmo it spet na kavo. Jaz mam v sredo sicer pregled in še to takšno smotano uro - 12.45. V petek pa bom najverjetneje cel dan odsotna - bom šla do mojih domov, pa še po bolniški list. V četrtek pa imam materinsko šolo ob 17h, ampak ker se bi me itak verjetno spet dobile kje dopoldan oz. čez dan, ni panike. Tako da mislim, da bi meni četrtek najbolj ustrezal. Kako pa vam? Aja, vidim, da ima Ebetka tudi pregled v sredo, Pikica v četrtek, Poloma je menda še najbolj fleksibilna ta teden .... Ja, nič, punce, naj vsaka zase pove, kdaj bi ji pasalo, da spet malo počvekamo. Aja, za Vir 80 vložke je tudi rekla babica na materinski šoli, da če nam doma voda odteče oz. če posumimo, da nam je odteka voda a nismo v to sigurne, da dajmo uporabit te Vir 80, ker one tudi pogledajo ta vložek in takoj vidijo, ali je tekočina od plodovnice ali je kaj drugega (izcedek, urin). Je rekla, naj ne uporabljamo kakih Allways, ker tam se vsa tekočina vpije pod površino (hehe, očitno so res tako dobri, kot pravijo na reklamah, hihi), in potem one nič ne morejo ugotoviti. Pa tudi za potem, ko/če bomo šivane, so najboljši za za to - in za čiščo seveda. Nič, se grem malo premaknit po stanovanju. S tega sedenja tut ne bo nič .
|