|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
3.4.2009 21:14:31   
lonja
Tedi77, no, evo, to bi bil pa še eden od dobrih razlogov za naše srečanje na Trojanah.

Poleg krofa seveda!!!user posted image user posted image

Nočko.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.4.2009 22:41:06   
blackcoffee
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.4.2009 22:42:44 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.4.2009 22:44:39   
blackcoffee
ejte, a je bila katera na laserskem odstranjevanju dlak?
na tistem, ki ti dlake skuri for ever! baje je treba tud parx ponovit seanse.. in ni ravno poceni...
kje in kolk ste plačale? ste zadovoljne?

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.4.2009 22:53:45   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

user posted image

Se navezuje na kaj? Krofe?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.4.2009 23:25:25   
blackcoffee
valda! krofi so zakon! edino kar me moti je to, da so začeli tako velike pečt - enega komaj zmažeš.

une cotice pa sem pogledala... kjut! me pa moti, da ko klikneš na določen artikel, se ne poveča. cotke pa so hude, ja! mam jezik do tal.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.4.2009 23:37:38   
nadya
Martka: naš ma potrjeno nekakšen dermatitis, mi je pa dermatolog rekel, da ga lahko izzove tudi alergija na kakšno stvar. Zgleda pa tko kot en velik, rdeč suh lišaj. Včasih malo zgine pa se spet pojavi. Najprej ga je imel na levem ličku, potem pa se mu je pojavilo še za ušesi, na čelu...taki rdeči suhi flekci so to. No ta na lici je kar konkreten flek. Nam je dal dermatolog neke žavbe, ampak sem mal brala o tem in ugotovila, da je treba najdet neko čimbolj naravno kremco, ki mu bo odgovarjala. Je pa rekel, da ne pretiravamo z umivanjem (tudi samo voda suši kožo) in ne uporabljamo kzmetičnih izdelkov. Kopat otroka enkrat na teden v vodi, lahko s kapljico olja (npr. olivnega), tudi umivanje je enkrat na dan čist dost (razn rokic).

No to je to, tko bolj na hitro. Vidm da sem pisala  brez repa in glaveuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.4.2009 0:09:28   
Detece
No mi smo pa imeli danes fotoshooting z Rujem za sestavo vabila. To je vse skupaj z izdelavo vabila trajalo cca. 5 ur. Lepo a ne??
Je pa zato vabilo izpadlo super. Vam prilimam eno slikico:
user posted image

Lahko noč do jutri!!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.4.2009 0:21:44   
Suni
Glede dermatitisa: jaz imam atopijski dermatitis od pubertete naprej. Meni se pojavlja nonstop, pa naj ne bi bila alergična (so rekli pri dermatologu)... dali so mi kremo Elocom, ki sem si jo mazala vedno, ko se je pojavil lišaj. V nosečnosti in zdaj, ko dojim, ne mažem več s to kremo (ima kortikosteroide), si pa večkrat na dan namažem s hladilnim mazilom ali melem kremo - ker imam te lišaje na rokah - si jih pač moram umivat. Se mi pa vedno poleti na morju pozdravi in potem kaka 2 meseca nimam problemov, potem se pa spet pojavi...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.4.2009 0:57:46   
Detece
Jaz še vedno nisem v postelji. Sem vam hotela še vabilo prilimat pa nikakor ne gre, ker je prevelika datoteka. Tudi v album si ga ne morem dati.

Grem pa zdaj hitro v posteljo, če ne bo zjutraj spet bolela glava.

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.4.2009 8:31:24   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Martka: naš ma potrjeno nekakšen dermatitis, mi je pa dermatolog rekel, da ga lahko izzove tudi alergija na kakšno stvar. Zgleda pa tko kot en velik, rdeč suh lišaj. Včasih malo zgine pa se spet pojavi. Najprej ga je imel na levem ličku, potem pa se mu je pojavilo še za ušesi, na čelu...taki rdeči suhi flekci so to. No ta na lici je kar konkreten flek. Nam je dal dermatolog neke žavbe, ampak sem mal brala o tem in ugotovila, da je treba najdet neko čimbolj naravno kremco, ki mu bo odgovarjala. Je pa rekel, da ne pretiravamo z umivanjem (tudi samo voda suši kožo) in ne uporabljamo kzmetičnih izdelkov. Kopat otroka enkrat na teden v vodi, lahko s kapljico olja (npr. olivnega), tudi umivanje je enkrat na dan čist dost (razn rokic).

No to je to, tko bolj na hitro. Vidm da sem pisala  brez repa in glaveuser posted image

gaja nima nobenih lišajev. ima točno take mozoljčke kot pri čišči, le da jih še vedno ima.
lahko je
-alergija
-preobčutljivost
-čišča (ki naj bi pri deklicah lahko trajala 4mesece in čez)
jaz pa boga brez jajčnih izdelkov in brez mlečnih....

posvetovalnica pa šele 24.4. in do takrat se čistim!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.4.2009 9:46:40   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

gaja nima nobenih lišajev. ima točno take mozoljčke kot pri čišči, le da jih še vedno ima.
lahko je
-alergija
-preobčutljivost

Naš user posted image ima tudi na obeh ličkih rdeče lišaje- malce rdeča, pa suha kožica,....in mi je včeraj pediatrinja rekla, da naj kar mažem z bepantenom in riboderminom in da bo že izginilo.
Mi ni nič rekla, da bi bila lahko kakšna alergija na mleko, mlečne izdelke, jajca,....tako, da lahko vse jemuser posted image . Če bi bila jaz na takčni dijeti, kot je Martka pol bi pomoje tolk shirala, da niti stat ne bi mogla večuser posted image user posted image user posted image , pač sem gurmanka in rada jem, pa še dobro da se mi pri vsej tej hrani ne pozna tolikouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.4.2009 9:50:23   
petruscha
Zdaj pa upam, da mi bo ratal tamalga ven peljat, če ne bom voziček kar prodala user posted image user posted image . Enostavno postane zunaj tako tečen in jokav, razen če ga babi nosi po rokah.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.4.2009 11:30:50   
katja_p
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.4.2009 12:37:01   
zverinca
Katja je to tvoj mladiček? user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.4.2009 14:09:48   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Katja je to tvoj mladiček? user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaa user posted image To je moja pupa user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.4.2009 15:09:40   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

lahko je
-alergija
-preobčutljivost

Naš user posted image ima tudi na obeh ličkih rdeče lišaje- malce rdeča, pa suha kožica,....in mi je včeraj pediatrinja rekla, da naj kar mažem z bepantenom in riboderminom in da bo že izginilo.
Mi ni nič rekla, da bi bila lahko kakšna alergija na mleko, mlečne izdelke, jajca,....tako, da lahko vse jemuser posted image . Če bi bila jaz na takčni dijeti, kot je Martka pol bi pomoje tolk shirala, da niti stat ne bi mogla večuser posted image user posted image user posted image , pač sem gurmanka in rada jem, pa še dobro da se mi pri vsej tej hrani ne pozna tolikouser posted image user posted image user posted image .

ja, saj meni je tudi rekla, da naj jo s fino mastno kremo mažem. in da to verjetno ni alergija, da naj pa poskusim 1mesec zdržat brez ...
lej, jokala sem, ko sem prebrala česa ne smem! a za gajo vse. pa zdaj niti ni tako hudo. 1m bo hitro okoli!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.4.2009 15:55:20   
petruscha

lahko je
-alergija
-preobčutljivost

ja, saj meni je tudi rekla, da naj jo s fino mastno kremo mažem. in da to verjetno ni alergija, da naj pa poskusim 1mesec zdržat brez ...
lej, jokala sem, ko sem prebrala česa ne smem! a za gajo vse. pa zdaj niti ni tako hudo. 1m bo hitro okoli!

jaz pa zdaj sumim, da je čokolada povzročitelj tega, ker je prej imel čist lepa lička (ko nisem jedla čokolade), tako da sem jaz tudi na dieti- brez čokolade. Bom poročala, če je to to!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.4.2009 15:57:03   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiii, kako kjut!!
Kako ste pa to zrihtal??

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.4.2009 16:01:10   
petruscha

Zdaj pa upam, da mi bo ratal tamalga ven peljat, če ne bom voziček kar prodala user posted image user posted image . Enostavno postane zunaj tako tečen in jokav, razen če ga babi nosi po rokah.

Tokrat tudi babi ni palilauser posted image . Sva ga nosile 1 uro zunaj, pol pa se mi je le umiril in puf v vozičekuser posted image user posted image , za 1 uro in pol (to je ri nas velik, ker enostavno ne zdrži veliko več kot to).

Pa nenormalno toplo je danes, mi je blo tolk vroče, ko sem gonila voziček (mamo samo hribe, pa se kar namučimuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.4.2009 16:40:08   
katja_p
petruscha: http://www.photofunia.com/

Športni del vozeka: tiste, ki ga že imate, a je OK? Daste najbolj leže kokr se da? Js sm ga zdle namontirala in ga bomo sprobali. Drgač sm misla met še košaro. Ka pa prot vetru imate? Tiste vreče al jih sam ful pokrijete?

Neposredna povezava do sporočila: 3195
5.4.2009 8:37:34   
petruscha
Dobro jutro!!
Se vidi da moj user posted image dela, jaz pa visim za računalnikomuser posted image .

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
5.4.2009 8:39:04   
Detece
Katja p. jaz ravno oklevam ali ga dati v športni del ali ne. Namreč ga stvari že zelo zanimajo in mu v košari ni ravno več za bit. Kot drugo pa je bilo včeraj zunaj tako vroče, da je v košari kar gorel (imam od Jane in je bolj obložena). Se pa mi športni del ne da čisto poleči amopak skoraj je do dol no, ni pa to to. Zdaj razmišljam, da bi ga malo podložila...Ne vem no...No kako ste ve?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
5.4.2009 8:41:44   
petruscha
Katja_p- photofun- so mi že šle bedarije po glaviuser posted image user posted image user posted image .

Športni del vozička: imam PP Skate-a, zaenkrat uporabljam košaro, vendar imam dvignjen del za glavo (V bistvu, ko potegnem za en trak,gre celotna zadeva višje iz košare, tako da mali vidi ven).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
5.4.2009 20:15:08   
Anonimen
Čer!

Kako ste kaj punce? No mi smo imeli ta vikend prve eksperimentalne počitnice za Nežo pri babici. Torej v petek je šel moj za vikend na Malo Planino (smo praznovali rojstni dan), midve z Nežo pa k našim za čez noč, v soboto sem šla pa na Planino še jaz, Neži je pa ostala za eno noč pri mojih. Mene je skrbelo kaj bo za popiz***, tamala pa baje še opazila ni, da ni doma in da mene ni in je bila baje celo soboto in nedeljo blazno dobre volje user posted image ... no saj hvala bogu, sam halooo ... malo bi me pa že lahko pogrešala user posted image
No zdaj sem ša čisto krevljasta, ker sva na Planini z mojim skupaj na eni ozki postelji z bednim jogijem spala ... se mi zdi, da mi bo hrbet zdaj zdaj razpadel ... bo treba na kako masažo it.

Športni del - no naša je že 14 dni v športnem delu in je prav fino, ko lahko malo bolje ven vidi. Itak sem imela košaro že tako podloženo, da je čisto vseeno al je bila v tisti podloženi košari al pa sedaj v športnem delu. Za toploto imam pa nanj namontirano vrečo.

Nič, se mi ne da več pisat ... se tipkamo kaj jutri!

< Sporočilo je popravil Otika -- 5.4.2009 20:17:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3199
5.4.2009 21:41:55   
blackcoffee
ojla!
eno vprašanje..
včeraj sem gromkega pustila tam do 4h zjutraj samega v postli. in ko sem šla spat, je bil čisto razbrcan oz. prestavil se je - zlezel na drugi konec postle - brez odeje seveda.. ker spi le v bodiju, je imel nogice dokaj hladne user posted image .. pa me zanima.. kako vaši otročički spančkajo sami v svojih posteljah - ali ne lezejo ven izpod odeje ali se razbrcajo, ker si ne znam predstavljati, da bi gromki spal sam v svoji posteljici.

vreme - ja.. noro! sem čisto navdušena nad temperaturami in močno upam, da bom lahko zimsko garderobo zapečatila v kotno omaro, do pozne jeseni - da ne vidim več debelih puloverjev, žametnih hlač, bund, plaščev in ostalega sranja. user posted image

v športnem delu se fijakama že tudi veselo naokoli.. je super!
ima pa rahel naklon, saj dečko že rad gleda naokoli.

Otika -  ja.. te postle na planinskih kočah, so ena groza! jaz samo zarad tega, ne maram hodit kam daleč v hribe.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.4.2009 21:53:16 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?