Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.4.2009 21:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Joj, jaz sem čisto boga danes ... sicer sem lep dan izkoristila kolikor se je le dalo in sva bili od pol 11ih do pol 4ih zunaj. Med tem časom sem naredila dobrih 10km hitre hoje, bila v DM-u in se srečala s Skorpiko in njenim srčkanim čmrljem in sva naredili en mali biznis od katerega država ni imela nič Aja, zakaj sem sesuta? Ker me hrbet še vedno noro boli in je jemanje tamičkene iz postelje prava muka, pa še za današnji sprehod sem se pozabila s kremo proti soncu po rokah namazat in imam čisto opečene ... v začetku aprila!!!!! haloooo!!! Ah ja ... bo že Aja ... klima v avtu ... ja jaz jo uporabljam le toliko da avto shladim, ker naša miška vročine ne prenaša dobro, pa še naša klima ni tako agresivna in lahko jakost dotoka hladnega zraka uravnavaš, tako da se nič prepiha ne čuti.
< Sporočilo je popravil Otika -- 6.4.2009 21:32:33 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.4.2009 22:31:56
|
|
|
|
katja_p
|
nadya: a na recept, al si kr sama šla tja pokazat? Če ma katera ju3 čas: ob 12 se dobimo v CE pred občino na kavici na moj račun!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.4.2009 22:54:57
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Če ma katera ju3 čas: ob 12 se dobimo v CE pred občino na kavici na moj račun! ja kwa zdej? a se greste vse v mass obut al kaj? sem čula, da je totalna razprodaja v CE, ker bojda zapirajo trgovino. če ne veste, pejte se še obut! jaz bi se vam z največjim veseljem pridružila. pa bom mobilna šele julija.. do takrat bom lepo doma čepela. no, da vam povem.. sem dala gromkega v spalno vrečo. in kaj se je zgodilo po 15 minutah?- zaslišala sem, kako milo se oglaša iz sobe, pa grem pogledat kaj dogaja.. in je imel eno nogico veni iz spalne vreče in čist ubogi - mu je kar na jok šlo.. sem mu rekla, da naj me v takih primerih glasno pokliče, ne pa da se tako milo oglaša - jooooj, se mi je tako zasmilil.. sem ga oblekla v pižamo, ga vzela za pol ure v naročje, ga cartala, zibala in mu polglasno pela... pol sem ga nesla nazaj v postlo, mu servirala joško in je zaspančkal. seveda sem ga kar z deko pokrila. nič spalne vreče . ga bom pač pogosteje hodila čekirat. kaj pa naj druga. gemina - daj kaj ti si mb-čanka?
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.4.2009 22:58:43 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.4.2009 23:03:12
|
|
|
|
blackcoffee
|
joj, ja.. kje se dobijo marele oz. senčniki za na vozičke? jaz sem kar pleničko dajala na voziček, da sem mu zasenčila obrazek, pa mi je plenica dojadila.. ne izgleda ravno. danes pa sem mu namontirala en tanek šal.. pa mislim, da bi bil senčnik vseeno primernejši.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 7:49:07
|
|
|
|
martka
|
v baby centru, v pikapolonici.... obstaja en-filikind, baje je univerzalen oz. paše na večino vozičkov- razen na mojega čakam, da se odpre BC LJ, da pokličem, če imajo bebe confort senčnik in ga gre dragi iskat po službi. ja, jaz sem se fino obula v massu - 5 parov. in luka tudi - samo 2 parya, ker nimajo neke hude izbire oz. nimajo njegove številke več (35). kar se kavice oz. pijače presd občino tiče- meni je 12 pozno. luka konča pouk 12.10 in pride domov ob 12.30- LAČEN! se kdaj srečava, katja, in ti stisnem roko ter zaželim vse naj!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 8:10:06
|
|
|
|
gemina
|
Dobro jutro, A MI PRIDE KERA SPEGLAT??????????????????????????????? 2 ogromna kupa?????? Ne, jle????? Mater se mi ne da, ko je pa tako lepo vreme zuni! Senčniki......baje je samo sranje z njimi...sta mi 2 kolegici rekli, da ga ne moreš nikakor naštimat, če pa malo veter zapiha, ga pa okol obrne...jaz ga ne bom kupila! Katja...bi te prosla, če vsaj kaka dva dni prej objaviš, da je srečanje v Celju...ker dans glih nimam cajta, ker sem že zmenjena!!!! Tolk o tem.... Kavica...ne nisem iz MB-ja, tam stoji in čaka samo moj faks Sem iz Savinjske doline ;) Bejžte ven, ku je tako lepo vreme...jz že šibam.... LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 8:32:05
|
|
|
|
martka
|
dobro jutro še od gaje... pravkar!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 8:34:05
|
|
|
|
katja_p
|
Gemina: sorči ... pa drugič Senčniki: menda majo v BC tistga univerzalnega, reče se mu neki na P ..., je pa samo črne barve Likanje: ja, men tud lahk kdo pride Dooobbbbrrrooo jutttrrooo! Sonček je ... lalalala ... in ti si skuštrana .... lalalala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 8:42:37
|
|
|
|
katja_p
|
Vas častim:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 8:57:24
|
|
|
|
5ra_28
|
dobro jutro... vas sam mal pozdravim...ni časa.. mi pleskamo, montiramo, v glavnem..se selimo... lepo pomlad...(še naprej) saj lepša več itak ne more bit..
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 9:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Onemu senčniku se reče Pepenny ... imam pa jaz dežniček in je čisto ok.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 10:13:08
|
|
|
|
skorpika
|
jaz sem včeraj v domžalah kupila pepeny pa da vidm kaj bo ratal ...sam to je ful ogromna zadeva in en kup enih štrikcev...bo treba spet navodila brat
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 10:13:46
|
|
|
|
skorpika
|
katja_p vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 10:17:41
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika srečala s Skorpiko in njenim srčkanim čmrljem in sva naredili en mali biznis od katerega država ni imela nič Aja, zakaj sem sesuta? Ker me hrbet še vedno noro boli in je jemanje tamičkene iz postelje prava mukaAja ... klima v avtu ... ja jaz jo uporabljam le toliko da avto shladim, ker naša miška vročine ne prenaša dobro, pa še naša klima ni tako agresivna in lahko jakost dotoka hladnega zraka uravnavaš, tako da se nič prepiha ne čuti. hehe, otika, res je...da ne bo kdo kej mislu... ej hrbet mene tako boli, da se ponoč komi obrnem v postli, zjutri ko pa tamalga ven vlečem je pa sploh katastrofa...ful boli...jst se vsak večer pred spanjem namažem s ketonal kremo in je bolš...jo dobiš v lekarni brez recepta... klimo sem jst tut včeraj prvič zalaufala, ker drugač je čist prevroče...pa še črn avto mam...pa ponavad mal avto preluftam predn dam malega notr...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 10:19:34
|
|
|
|
skorpika
|
jst pa sproti likam in mi je tko bolš, ponavad največ dva stroja...zalaufam likalnik in sem v pol ure fertik...se mi ne da čakat da se mi cel teden nabira, pa da bi pol dve uri za likalno mizo stala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 12:32:26
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo sam da se mal oglasim mi smo večinoma dneva zunaj al pa kej delam tko da mam ful mal časa lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 13:03:40
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika jaz sem včeraj v domžalah kupila pepeny pa da vidm kaj bo ratal ...sam to je ful ogromna zadeva in en kup enih štrikcev...bo treba spet navodila brat Daj nam čim prej poročaj kako se je obnesel, da ga še me nabavimo. Hvala!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 13:33:15
|
|
|
|
pike
|
Alo, ste vse zunaj? Moja je zaspala in bolje bi bilo, da se udi jaz malo vležem, ker tudi mene križ boli. Veni sva bile kako uro in je že kar sekala vročina. Poleti pa mislim, da bomo morali jutra in večere izkoristit, ker med dnevom bo sonce preveč žgalo. senčnik - naš voziček se da obračat v obe smeri, tako, da si otroka obrneš stran od sončka, pa malo mu strehico podaljšaš pa je. Edino kar mi je žal je to, da imamo voziček temen in še bolj vpija vročino. imamo pa Peg perego UNO. Včeraj mi prvo sporočilo za RR ni šlo, sem napisala še eno. Zdaj pa vidim, da sta oba posta objavljena.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 14:16:39
|
|
|
|
patkapatatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece IZVIRNO SPOROČILO: skorpika jaz sem včeraj v domžalah kupila pepeny pa da vidm kaj bo ratal ...sam to je ful ogromna zadeva in en kup enih štrikcev...bo treba spet navodila brat Daj nam čim prej poročaj kako se je obnesel, da ga še me nabavimo. Hvala! Jaz ga uporabljam že nekaj časa in je zakon, pripela sem ga samo z dvema stranskima trakovoma, ostala dva pa skrila pod senčnik. Montaža je čisto enostavna in paše na vse vozičke, lupinice,... Fajn je, ker ga samo potegneš bolj dol, ko hočeš več sence. Evo, upam da sem kaj pomagala pri odločitvi
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 14:42:27
|
|
|
|
katja_p
|
patkapatatka: a imaš ti že v športnem delu? Kako se obnese? Še ni preveliko?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 15:04:02
|
|
|
|
patkapatatka
|
Ne, še vedno uživa v košari in še bo nekaj časa, zaradi vetra. Pepeny sem sprobala tudi na mareli, ki smo jo uporabili na kratkem dopustu prejšnji teden in se je enako dobro obnesel kot na košari. se popolnoma skrije pod senčnik.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 15:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Katja_p, tudi od mene eno !!! Tale pepeny je meni glede sence ful fin, samo ne vem, kako bi ga pa naša prenesla, ko mora nujno vse iz vozička videt, tale pepeny pa vse nebo in drevesa in to skrije ... tak da mi kar dežniček prakticiramo in se zaenkrat ful dobro obnese. Evo, midve sva bili spet od pol 11ih pa do pol 4ih zunaj in je bilo bogovsko ... me vsaj hrbet ne boli, ko hodim ... samo jutri pa če bo tako vroče si bom pa že kar 3/4 hlače omislila ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 18:30:11
|
|
|
|
Tedi77
|
Tiste, ki vozite otročke že v športnem delu vozička - a jih privežete z vsemi tistimi varnostnimi pasovi, kljub temu, da v vozičku še ležijo? Pa vam ne zlezejo dol? jaz včasih dvignem naklon vozička in se potem tamala po določenem času znajde čisto na dnu košare.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 19:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo vedno privežem in mala lepo ostane na svojem mestu, tudi če ji malo dvignem naklon.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.4.2009 19:36:21
|
|
|
|
patkapatatka
|
Tedi77, ko sem bila na handlingu nam je nevrofiziterapevtka svetovala, da pri prehodu v športni del zvijemo eno tetra plenico v rolo in jo damo pod kolena, naj bi namreč na začetku v košari imeli nogice še pokrčene. S to pleničko obenem zaštopaš , da ti ne leze do. Ko ti zaspi pa pleničko preprosto odrolaš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......