nanaa
|
petruscha: http://www.photofunia.com/ ej tole je pa zakonn, sem takoj poizkusila:) evo še mene po dolgem času na raport, mojedva že spita, jaz pa od kar sem rodila pred polnočjo ne morem zaspati , zjutraj pa bi spala. Današnji dan smo pa res izkoristili 100%, najprej k mojim staršam na kosilo, potem na sprehod, srečamo prijatelje gremo na pijačo, potem pa še k mojemu bratrancu pogledat dojenčka, tako, da smo komaj prišli do osmih zvečer domov, ko je čas za spanje. morje - mi gremo sedaj za prvomajske v Poreč, potem konec junija na Krk, sem našla hiško na plaži (če se spomnete jaz sem bila tista, ki sem že po novem letu težila, če pozna katera kakšen fajn apartma ), konec avgusta pa še ne vemo, mene tako vleče v Grčijo ali Turčijo pa ne vem, če si bom upala s Hano, tiste, ki imate izkušnje povejte prosim kako je bilo z takimi malimi (letališča, hrana)? voziček- mi imamo Jane košaro je res velika, pa dvignit se da, tako, da zaenkrat smo še v njej. Otika - bravo za prespano noč pri babici:), pri nas zaenkrat pridejo babice in deki papzit, moram pa biti do polnoči doma, če se zbudi, ker se še dojiva. dojanje - jaz si tudi nič ne črpam po podoju, imam sicer Aventovo črpalko, sem mislila kako bo to lahko si bom načrpala pa bo, jok nič ne gre, zadnjil sem si v 1.5 uri načrpala 50ml, brezveze. Tiste, ki samo dojite, a jim dajate že kaj čaja? ok sedaj pa spat, lahko noč pa eno bolho za pomoč... U2 - ja medva greva tudiiii, komaj čakam.
|