|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
5.4.2009 23:43:13   
nanaa

petruscha: http://www.photofunia.com/

ej tole je pa zakonn, sem takoj poizkusila:)

evo še mene po dolgem času na raport, mojedva že spita, jaz pa od kar sem rodila pred polnočjo ne morem zaspati user posted image , zjutraj pa bi spala.

Današnji dan smo pa res izkoristili 100%, najprej k mojim staršam na kosilo, potem na sprehod, srečamo prijatelje gremo na pijačo, potem pa še k mojemu bratrancu pogledat dojenčka, tako, da smo komaj prišli do osmih zvečer domov, ko je čas za spanje.

morje - mi gremo sedaj za prvomajske v Poreč, potem konec junija na Krk, sem našla hiško na plaži (če se spomnete jaz sem bila tista, ki sem že po novem letu težila, če pozna katera kakšen fajn apartmauser posted image ), konec avgusta pa še ne vemo, mene tako vleče v Grčijo ali Turčijo pa ne vem, če si bom upala s Hano, tiste, ki imate izkušnje povejte prosim kako je bilo z takimi malimi (letališča, hrana)?

voziček-  mi imamo Jane košaro je res velika, pa dvignit se da, tako, da zaenkrat smo še v njej.

Otika - bravo za prespano noč pri babici:), pri nas zaenkrat pridejo babice in deki papzit, moram pa biti do polnoči doma, če se zbudi, ker se še dojiva.

dojanje - jaz si tudi nič ne črpam po podoju, imam sicer Aventovo črpalko, sem mislila kako bo to lahko si bom načrpala pa bo, jok nič ne gre, zadnjil sem si v 1.5 uri načrpala 50ml, brezveze.
Tiste, ki samo dojite, a jim dajate že kaj čaja?

ok sedaj pa spat, lahko noč pa eno bolho za pomoč...

U2 - ja medva greva tudiiii, komaj čakam.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
5.4.2009 23:43:30   
Detece
Večer!

Tudi nam se je Ruj začel ponoči odkrivati, zato smo ga dali v spalno vrečo. Se mi zdi, da je tako najbolj sigurno, da ga ponoči ne bo zeblo. Ampak imam samo zimsko in se mi zdi, da je zdaj že predebela.

Tako naenkrat je postalo tako toplo, da me je čisto vrglo iz tira. Ne vem kako naj malega oblelčem, nimam kaj veliko sploh mu za oblečt. Kako naj mu zaščitim obrazek pred soncem? S sončno kremo? Katero? Nimam še senčnika za voziček....uff.....zdaj me čaka kar nekaj novitet in šopingov zanj in zame....

Sma pa danes bila cel dan zunaj, na pikniku, in bilo je full fajn. Ruja sem namontirala v športni sedež in je bil pravi frajer. Je bil v vozičku in z nami za mizo ves nasmejan ko nas je opazoval.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.4.2009 7:07:12   
katja_p
Mi smo bli včeri v NM na izletu!!! Ful fajn user posted image  Sm že čist pozabla, kk je hodit na izlete, zdaj ko imamo user posted image . Tjaša je bla ful pridna user posted image

Zdle sm čez vikend imela športni del vozeka že namontiran, da sm sprobala. Pa je kr OK. Sicer mislih, da bom še dala mal košaro gor za slab mesec. Morm ma kupit marelco, ker ji sonček sije, če je v športnem delu.

Bočni senčniki za stranska okna v avtu: kje to kupiš??? Js sm včeri na bencinski, pa sm jih tud stran lahk vrgla, ker so bli zanič. Bi imela pa tiste, ko so čist črni in kot zavesca.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.4.2009 7:58:56   
pišapela
Dobro jutro!

Spet bo en krasen dan! Jeeeeeeeeeeee.

Včeraj smo ga fajn izkoristili. Smo bili na izletu na Bledu in full uživali.

Tudi jaz ne vem več, kako naj našo maliko oblečem. Včeraj je imela samo bodi in jopico, spodaj pa žabice in hlače, pa je bila tako vroča. Manj si je pa skoraj še ne upam obleči.

Sončna krema: mi jo mažemo z Mustelino sončno kremo.

Čajček: Jaz samo dojim, pa ji vsak dan dam še malo vode po žlički za spit. Jo ima raje kot čaj.

Izkoristite dan!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.4.2009 8:15:04   
gemina
Morgen,

Katja, senčnike, ki so kot zavesa, sem kupila v Pikapolonici, pa mislim, da jih imajo tudi v BC.

Kavica...glede odkrivanja ponoči.....tudi jaz sem pred dobrim mesecem našla malega nagega in poplnoma razkritega v njegovi postelji...rešitev- vreča za spanje....tudi mi še imamo zimsko, pa mu je totalno vroče notri, tak da moram kupiti eno bolj tanko...

Morje...mi smo že bili en teden v Poreču pred 3 tedni...kak je pasal!!!! Ker pa imamo psa, smo morali iskati tak hotel, kjer so štirinožci dobrodošli, kar pa zalo zoža izbor...po eni strani fajn, ker ni nobene hude izbire in pač rezerviraš to, kar je na voljo;)

Za prvomajske jo bomo tudi odkurili nekam na morje, ampak bolj na jug...Hvar, Korčula...bomo še videli...

Punce lep dan in pridno vozičkajte!!!!

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.4.2009 8:43:11   
tasa.m
Mi smo preživeli super vikend. Smo bili cele dneve vzunaj, včeraj pa smo bili na Bledu. Je bila Lara ful pridna, zajokala samo takrat, ko je bila lačna.
Joj, jaz imam tudi zdaj problem kako jo oblečt, v petek sem jo imela samo v bodiju, jaknca, žabice in hlačke pa je kar žarela, najbolj je problem za glavco, ki takoj postane potna. Včeraj sem potem dala samo trak na ušeska, pa je bilo isto user posted image . Imam jo še v košari in zgleda, da če sonce vanjo svet, da je preveč zaščite (mislim kot v avtu) pa bo treba nekaj drugega pogruntat.
Pri našem vozičku se ne da spustit naklona, ga lahko samo obrneš, tako da bom vztrajala še vsaj en mesec s košaro.
Spanje; naša se zdaj še dve noči obrača za 180 stopinj user posted image . Tako, da bom morala obvezno kupit spalno vrečo.
Sonce; imamo sončno kremo od Mustele in marelo (bilo bi fajn, če je ne bi tolikokrat pozabili doma user posted image , potem si pomagam s pleničko).

Danes bo spet en lep dan, zato punce izkoristite ga.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.4.2009 9:09:53   
jagodinka
OJ!
Meni je pediatrinja rekla, da do 6. meseca nic mazat s kremami za sončenje... Zdaj pa ne vem...

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.4.2009 9:21:03   
arupnik3
ojla
kavica moja pupika se tudi odkriva ponoči pa jo vedno pošlatam če je mrzla pa ni nikoli ker ati tako kuri da še meni dol teče jo bom mogla manj oblačit drugače pa spi vedno v svoji postelji in jo po potrebi tudi pokrijem vreče pa nimam
oblačenje ima oblečeno žabice bodi z dolgimi jopico in hlačke ter štomfke in copatke in kapica ali rutica
mazanje jaz jo nič ne namažem razen s navadno kremo za otroke
iskoristite dan
lp

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.4.2009 9:21:31   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka

OJ!
Meni je pediatrinja rekla, da do 6. meseca nic mazat s kremami za sončenje... Zdaj pa ne vem...

meni enako.
jaz ji žabic pod hlače ne oblačim. samo kadar ima krilo ima žabice.
body brez rokavov, majčka, tanka jakna, hlače, dokolenke, trak-rutica, čeveljčki. in v košari.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.4.2009 9:30:29   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

meni enako.
jaz ji žabic pod hlače ne oblačim. samo kadar ima krilo ima žabice.
body brez rokavov, majčka, tanka jakna, hlače, dokolenke, trak-rutica, čeveljčki. in v košari.

Jaz ga tudi tako oblečem, pa še dekico imam zraven, potem pa ga pokrijem po občutku- samo včeraj je bilo tako vroče, da to ni bilo potrebno, danes pa kot zgleda bomo imeli še n čudovit dan.user posted image

Pa Martka, mislim da so se pri Leonu spustili lišaji zaradi tega ker sem jedla čokolado (večje količine). Zdaj že dva dni ne jem in danes so lišajčki veliko manj opazni. Upam, da je to to??!!!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.4.2009 9:31:59   
petruscha
Da še vas vprašam, če ima katera voziček PP Skate in kateri senčnik ima??

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.4.2009 9:58:09   
katja_p
user posted image
Naši se je za ušeskom, na vratu naredil en rdeč lišaj s suho kožico. Kaj je to? A pustm pri miru al mažem z bepantenom oz. ribodermom?

Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.4.2009 10:30:15   
skorpika
mi smo bili tudi včeraj na bledu...evo naju...

user posted image user posted image

ne znam obrntuser posted image

< Sporočilo je popravil skorpika -- 6.4.2009 10:35:49 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.4.2009 10:30:56   
skorpika
ups...pozabla obrnt

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.4.2009 10:40:48   
Nincica1
petruscha jaz imam PP Skate in tudi nimam dežnika. Bo treba malo preveriti kaj se da, če ne pa tisto univerzalno črno prevleko-senčilo kupit? Sem se pa že včeraj nasmejala, ko sem brala, da si štrikec gor potegnila, da je malo višji naklon in sem šla preverit kje je ta štrikec, ker še vedno nisem naštudirala vozička, razen osnov in ugotovila, da imam že od vsega začetka dvignjenegauser posted image tako da zdaj mu bom pa prav naklon dvignila in ga privezala, ker če ne mi drsi dol.

Oblečem ga pa tudi samo v bodi, žabice, majico, hlače, čeveljčke in bombažno jopico pa tanko kapico in je tudi vroč.
No zdaj pa greva malo na potep, petruscha, če boš pa kaj našla po sporoči, jaz bom pa tudi.

Lep dan vsem!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.4.2009 12:05:40   
martka
http://www.pegperego.it/countries/slovenia/catalog/jvn09/index2.htm?id=smartdemo&lan=uk&gtp=1&bg=EFEFEF&he=559&dbmode=xml

stran 34-35

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.4.2009 12:17:34   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

http://www.pegperego.it/countries/slovenia/catalog/jvn09/index2.htm?id=smartdemo&lan=uk&gtp=1&bg=EFEFEF&he=559&dbmode=xml

stran 34-35

Super, hvala ti.!user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.4.2009 12:39:52   
nadya
ojla

Lep sončen vikend je bil. Včerej smo šli na dolenjsko na grob od moje prababice, potem pa še na kosilo. Oblečen je bil v nogavičke, hlačke, bodi z dolgimi rokavi in majco z dolgimi rokavi. Kapo sem mu dol dala ker je blo full vroče.

Katja-p: lahko ga mažeš, če pa bo stanje se poslabšalo pa pokaži pediatrinji. Naš ma dermatitis in ma tudi za ušesi lišaje. Ga pa mažem zdej z neko kremo ki so mi jo v lekarni zmešal in ful pomagauser posted image

Kreme za sonce: nam so v materinski rekl, da naj jo začnemo uporabljati čim kasneje, najboljš da v prvem letu nič. Pač klobuček in senca in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.4.2009 17:56:02   
pike
Ojla,

mojauser posted image je pravkar zaspala, bili pa sva veni kar dolgo in sva obe uživale. Vidim, da nas je večina včeraj uživala v lepem vremenu, ki pa upam, da se bo nadaljevalo.

moja je imela danes in včeraj gor samo žabice, čisto tanke hlače, bodi dolgi rokav in tak poleten klobuček zaradi sončka + jopica in dekica v vozičku za vsak slučaj, je vseeno april, ki je kar nepredvidljiv.

Lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.4.2009 18:01:32   
pike
Ojla,

tudi moja je zdaj zaspala, ker sva bili veliko zunaj. Zgleda, da smo vsi včeraj uživali v lepem vremenu, tudi mi smo bili skoraj cel dan zunaj.

pokrivalo - jaz sem moji dala gor samo tak poleten klobuček zaradi sončka, jo pa imam itak v vozičku tako obrnjeno, da ji sonce na obrazek ne sveti. Z kremami bom jaz tudi še počakala, ker tam notri je tudi precej kemikalij, tudi v otroških.

oblačenje - je tudi mene presenetila tale vročina. Gor sem ji dala žabice, tanke hlače, bodi in zraven sem vzela jopico za zvečer + dekica je vedno v košari pod vozičkom, ker v aprilu nikdar ne veš.

Lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.4.2009 19:31:04   
skorpika
otika še enkrat hvala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.4.2009 19:32:25   
skorpika
jst pa sploh ne vem kako ga oblečt...no zdej vem da mu žabic ne bom več dala ampak samo dokolenke...zgoraj pa bodi in en puloverček ne preveč debel...ma nikol nam ni prou...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.4.2009 19:37:35   
pumpkin23
Mi smo te dni tud cele dneve zunaj. Hvala bogu da je tako vreme, ker sm jaz prehlajena in je super da nismo notr skupaj z mojimi bacili. Not gremo samo dojit in previt se.
Evo dons sm se opogumila in sla sama s tamalim z avtom v bivso sluzbouser posted image .Me je blo kr mal strah, ker ga ne morm met spredaj. Pa je bil zelo priden in prav nic jokcal. Se je pridno igral in gledal naokoli. Se mi je pa pol za nazaj pomoje skuhu v avtu, Avto je bil na soncu in on je bil oblecen v bodi z dolgimi rokavi, kratko majcko, mal debelejse hlace, tanke stunfe in cevlcke. Ko sm ga vn vzela je bil cist rdec v licka in cist mokra stopalauser posted image . Klimo si nism upala prizgat. Kaj kej menite o klimi in otrockih v avtu?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
6.4.2009 20:52:07   
uršula83
Js tut ne upam klimo, ker še mene use boli po njej, pa tut če ni pretirana. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
6.4.2009 20:52:30   
uršula83
user posted image

Takole pa Blaž uživa v vodi.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......