Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.4.2009 23:50:28
|
|
|
|
blackcoffee
|
ne... če se mečave zarastejo, ne morejo pogledat možganov z UZjem. ker pa ima gromki prisoten ekstenzijski vzorec, so z UZ pogledali ali je mogoče vzork za njegovo vedenje - iztegovanje nazaj, okvara na možganih. pa ni. torej se bo dalo z vajami odpravit ta vzorec. v največji meri pa je kriv porod, ker je prišel na svet s temensko vstavo. pregled je trajal dve minuti dolgo.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.4.2009 23:52:36 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 7:46:57
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: martka HVALA ZA KUPONČKA!!! sem že poslala dragega, da ju uporabi. namenjeno meni no če ja, ni za kej seveda
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 7:52:13
|
|
|
|
martka
|
otroci... ja veseli, bojda so komaj čakali in že cel mesec spraševali, kdaj, kdaj, kdaj pridem nazaj? jaz pa sem se počutila, kot bi delala prvič- halo?!? pa delam že 14let!! ko sem pa v soboto prišla na ljudsko učit, pa sem se počutila, kot, da ne bi imela pavze!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 7:52:55
|
|
|
|
martka
|
skorpika: IZVIRNO SPOROČILO: martka otroci... ja veseli, bojda so komaj čakali in že cel mesec spraševali, kdaj, kdaj, kdaj pridem nazaj? jaz pa sem se počutila, kot bi delala prvič- halo?!? pa delam že 14let!! ko sem pa v soboto prišla na ljudsko učit, pa sem se počutila, kot, da ne bi imela pavze!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 7:53:29
|
|
|
|
martka
|
d?!? kaj mi je to naredilo???
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 8:11:21
|
|
|
|
gemina
|
smafolk Jutro..... če se vam ljubi pogledati in pokomntirati, bom zelo vesela.... LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 8:15:12
|
|
|
|
gemina
|
http://www.nextdirectory.eu/index.asp Pa še ena spletna trgovina, kjer majo ful cart stvari, pa da ne bojo naši malčki vsi oblečeni v HM in CA!!!! Pa še drago ni! Lep dan
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 9:23:14
|
|
|
|
čebeli
|
zverinica, sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 9:42:23
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina http://www.nextdirectory.eu/index.asp Pa še ena spletna trgovina, kjer majo ful cart stvari, pa da ne bojo naši malčki vsi oblečeni v HM in CA!!!! Pa še drago ni! Lep dan men je že tista kiklca na strani od dojenčkov ful cart pa res ni draga
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 9:49:23
|
|
|
|
čebeli
|
Pozdravljene! Pri nas imamo celo norišnico. Tašča bo praznovala abrahama in me je prosila, naj ji pomagam. Zdej že par dni sestavljam vabilo, potem moram pa še izdelat enih 35 in jih poslat. Komej sem dobila idejo kakšni morjo izgledat... Pa musko hoče met in klicarim kdo bi špilal. Hm, na istem sem kot lani, ko sem štimala poroko. Našo Dorotejo smo včerej peljali na prvo cepljenje, ki ga je uspešno prestala. Ko je dobila pikico, ji ni blo nič jasno...mal se je nakremžla, pol je blo pa že mim in je pozabila. Reakcijo je imela pa po cepivu tako, da je bila cel dan zeeeelo zaspana. Vročine nič in kolobarčka tudi ne, hb! Aja, so jo izmerili in stehtali...pri treh mesecih ima 63cm in 5910g. Mene skos skrbi, da je presuha...sam ni zdravnica nič rekla.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:01:25
|
|
|
|
Tedi77
|
Čebeli, ne skrbi, moja je imela pri 3 mesecih in pol 5,8 kg in 60,5 cm, pa je zdravnik rekel, da se lepo razvija. Pa tudi meni se ne zdi nič presuha.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:05:43
|
|
|
|
Tedi77
|
Gemina, kolk pa pride poštnina, če naročiš v Next spletni trgovini?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:11:38
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77 Gemina, kolk pa pride poštnina, če naročiš v Next spletni trgovini? To tud mene zanima. Sm zdle pregledla cotke in kr neki stvari našla, ki bi jih imela pa sej ne, da jih nujno rabi tamala ... sam je tk kjut ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:11:53
|
|
|
|
abi
|
Ojla punce, ravnokar prebiram včerajšnje poste in vidim da so od pike in blackcoffe tudi že celi malčki . Moj ima pri 3 mesecih 7850g in 67 cm pa sploh ni videti nek zavaljen dojenček. No, ker očitno ni ravno po jusu, razmišljam če mu ni duda (Nuk ) od 0-6 m že premajhna ? Naj kupim že tisto ki je od 6m+ ? V ponedeljek sva imala 2. posvetovalnico kjer je dobil tudi cepivo za rotavirus in HB nima nobene reakcije. Še slikca Gašperja ko je že utrujen od "pasenja kravic"
< Sporočilo je popravil abi -- 3.4.2009 10:13:20 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:13:17
|
|
|
|
katja_p
|
Smafolk je pa bolj ekstravaganten ... se mi ne dopade.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi da pride 5€ ne glede kolk stvari naročiš ... no midva imava že nekaj časa namen tukaj kaj tamali kupit, ker imamo doma zimskega pajacka in kompletek za iz porodnišnice iz Next-a in je oboje ful lušno in ful dobre kvalitete.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:14:14
|
|
|
|
katja_p
|
abi, ni slikce
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:15:00
|
|
|
|
katja_p
|
Aha ... je že
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:17:54
|
|
|
|
pumpkin23
|
Hej cebeli nic skrbet glede teze. Nas je mel pri 3 mescih 4880g in 61 cm pa je rekla da je cist zdrav fant.Se pa morm pohvalit da je ta mesec dobil celo 1 kg in smo zdej ze cez 5kg . Mojim joskom se je mal strgal . Mali komi pozira tolk hitr tece vn. Prou smesn je k se mu vcasih kr zatakne in potem spusti josk in ga posprica po celi faci .Jz sm si tud zanc privoscla en mali pir in groza se me je kr mal prjel . Drugace pa sm zbolela oz. sm cist prehlajena in upam da se nas mali ne bo nalezel od mene.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:19:54
|
|
|
|
Vplanu
|
Ojla punce, Če bo katera naročevala iz Nexta naj se javi - se nas najde par pa skupaj naročimo, da se poštnina malo podeli - če ste zato seveda. Jaz bi vzela en pulover in jaknico za tole prehodno obdobje. Pa pa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:21:26
|
|
|
|
Vplanu
|
Aja ups - sam 5 eur poštnine. To pa pol ni panike
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:23:19
|
|
|
|
gemina
|
poštnina pride 5€, ja...pa baje je kvaliteta ok....res je cart, ja! Katja....smafolk je rahlo odpulen ja...mam eno pižamico za malega...pa se mi dopade fulllll....sam jes sm itak mal čez les!!!!! se mi pač dopadejo mal odpilljene stvari... Je pa to skandinavska zadeva...se mi zdi, da danska....hja, tak je to! LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:29:00
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina poštnina pride 5€, ja...pa baje je kvaliteta ok....res je cart, ja! Katja....smafolk je rahlo odpulen ja...mam eno pižamico za malega...pa se mi dopade fulllll....sam jes sm itak mal čez les!!!!! se mi pač dopadejo mal odpilljene stvari... Je pa to skandinavska zadeva...se mi zdi, da danska....hja, tak je to! LP Ja, sej pižama je pa fajn, če je taka odpilena ... bom pižame pogledla. Zdaj sm sam ostale cotke.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:46:01
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Se mi zdi da pride 5€ ne glede kolk stvari naročiš ... no midva imava že nekaj časa namen tukaj kaj tamali kupit, ker imamo doma zimskega pajacka in kompletek za iz porodnišnice iz Next-a in je oboje ful lušno in ful dobre kvalitete. otika kako pa je z velikostjo? ker jst čist pop ker mu kupim št.68 bodi, pa mu ga kumi zapnem pol...potem pa kupim 74, operem na 60st in mu je glih prav ...edin clar je realna velikost in ostane tut po pranju taka kot more bit...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:49:11
|
|
|
|
skorpika
|
uf smafolk je pa mal prehuda zame ...no pr men bi še šlo skoz, pr očku bi se pa zataknil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?