Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 10:56:07
|
|
|
|
gemina
|
Ja otika, kok je z velikostjo pri Next??? Npr. če mu kupim velikost kratke hlače in kr. majice od 6-9 mes, bi potem lahko to nosil poleti, al kak??? Mater!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:04:44
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina Ja otika, kok je z velikostjo pri Next??? Npr. če mu kupim velikost kratke hlače in kr. majice od 6-9 mes, bi potem lahko to nosil poleti, al kak??? Mater!!! Bi blo fajn vedet, ja. A gre kaj skup pr pranju?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:14:34
|
|
|
|
skorpika
|
ma naš ma zdej bodije od 6-9, tko da bom nabavla kr od 9-12
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ham ... no ne vem čist točno kako je s temi velikostmi, ker razen tistih dveh stvari nima nič ... no skupaj ni šlo nič, no mogoče kak milimeter ... kombinezonček imam pa do 3h mesecev, pa je tamala zdaj dolga nekje okrog 62cm in jo še vedno spravim not ... po dolžini ji je še celo malo dolg, samo po širini je pa ravno prav oz. že malo ozek, če ji kako debelejšo jopico še oblečem. Se mi pa zdi da ene 2 debati na to temo že potekata tule na RR pa tam poglejte, ker jaz res nimam izkušenj z večjimi številkami.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:25:35
|
|
|
|
skorpika
|
Hvala! pr nas je pa problem dolžina...vse mu je prekratko, rokavi pa so mu pol predolgi
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:25:36
|
|
|
|
tasa.m
|
Luštne cunce ima tale Next, jaz bi tut kaj kupila, mi imamo še št. 62, pa nekaj še 56, bom pa počasi začela kupovat 68, ker imam zdaj bolj zimske stvari, pa bo treba še kaj spomladanskega kupit, pa bodije s kratkimi rokavi, pa kakšno jaknco, pa bobažno kapico (za kakšen veter), no za punčke so mi ful všeč tiste rutice, sem jo gledala od Dolla pa je bila 20 evrov . Aja pa glede kapice po kopanju, mi jo še vedno imamo, predno gre pa spat pa jo snamem.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:27:03
|
|
|
|
skorpika
|
sam tale Doll ima pa čist ubrisane cene ne...sicer ful lepe stvari, sam 20€ pa res ne bom dala za kapo no...al sem čudna jst
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:36:29
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike Oj, Naša je bila prejšnji teden 4 mesece stara, danes sem jo stehtala in ima 8.400 g. A je to preveč? Tiste, ki dojite, kolikokrat vam ponoči jedo vaši ? Moja se doji zvečer okrog 22, ponoči okrog 3 in 5 zjutraj pol pa ob 7 nato ob 9 pol okrog 12 in tako na 2 uri ponavadi. od 19.00- 07.30 ga ne dojim nič, ker on takrat spi , če bi še ponoči papal, bi verjetno tehtal krepko čez 8 kg Prejšnji mesec mi je sicer P rekla, da če je samo dojena, da je o.k. Vendar vsak reče, da je kar močna. Eh, saj ne vem več. Prve tedne smo se bali, da bo premalo gor vzela, zdaj pa da je preveč. pomoje ni nobene panike glede teže, razen če imate to že v familiji
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:41:20
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca meni tudi že oba spita, ata je pa na basketu, jaz si pa nohte lakiram pol pa pod tuš pa en film pogledam, da se malo zrelaksiram, za delat nimam do ponedeljka nič, v pon grem pa v službo... Kaj??? Že kar v službo, a sem jaz to prav razumela??!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:48:37
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83 Dober večer. Oglasim se malokdaj, berem pa vas kar naprej. No naš mali pa je pri 3 mesecih na 6300g in 65cm, začeli smo s 3160g in 51 cm. Sem mu pa že 3X zvečer dala Novalac, ker on bi kar jedel in jedel in sploh noče zaspat drugač. Je pa zvečer ob 19, pol pa okol 6, učas do 8 potegne. Naslednjič pa ob 10.30. Čez dan na 2-3 ure. Ma tak fajn ritem hranjenja (men ful ustreza ko fajn spi ponoč), sam mleka mam pa ponoč velik, čez dan glih za glih, zvečer pa premal. In se bojim, da mi ga bo zmanjkal, ker tuk cajt ne je u kosu (12 ur). A ma ktera kak nasvet kako obržat mleko, je mela ktera isti problem? A vaši že držijo glavo? Naš je še ne, mislem de mu še kr velik manjka. No, kot bi sebe čitala . Moj ima podoben ritem, čez dan ima do 7 podojev, zvečer pa od 19.00- 07.30 - nič. In tudi meni popoldan že zmanjkuje mleka (vendar ne vedno). Sem že pisala o tem, da takrat ko mam menstro, imam tudi mleka manj- sem skor 100%, ker se mali začne jezit (drugače se ne) in potem popije še cca 60-150ml AM. Tako, da ko mislim, da je še lačen in mu ni dovolj iz mojih dojk, mu še ponudim flaško.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:50:52
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee kako, da ti ne pomaga? hudirja! veš kaj.. pol pa sploh nehaj razmišljati, da ti ga bo zmanjkalo!!! govori si, da imaš mleka dovolj in ga boš tudi imela. No, tudi na tem res nekaj drži, sem prepričana ,...ja res.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:54:03
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka otroci... ja veseli, bojda so komaj čakali in že cel mesec spraševali, kdaj, kdaj, kdaj pridem nazaj? jaz pa sem se počutila, kot bi delala prvič- halo?!? pa delam že 14let!! ko sem pa v soboto prišla na ljudsko učit, pa sem se počutila, kot, da ne bi imela pavze! Kaj ti to učiš, a ples če sem prav zastopila
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 11:59:06
|
|
|
|
petruscha
|
Sem jih kar naštepala nekaj . Preden sem uspela vse prebrat,...sem šla kar po vrsti in sem komentirala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 12:02:10
|
|
|
|
petruscha
|
Smo pa danes bili v posvetovalnici pri 3 mesecih in je naš mali dobil pikico, pa se je potem tako , da sem ga komaj umirila. Težek je 6500g in dolgi 63cm- se je pa pred tehtanjem pošteno pokakal, ko smo ga tehtali je pa še vse okrog polulal . Ja, takle mamo pri nas
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 12:08:29
|
|
|
|
skorpika
|
jst sem pa dobila dohodnino ...za plačat...itak
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 12:32:21
|
|
|
|
zverinca
|
mal narobe pa si razumela doma delam za službo in grem vsake tolk iskat delo.... aaaaaaaaaaaaa, men je pa rataal karte za U2 dobit, lalalalalaaaa
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 13:49:02
|
|
|
|
pike
|
dan, kako ste? Vidim, da že dobivate odločbe za dohodnini. Tudi moja mami in oči sta jo danes dobila in oba imata položnico zraven. Ja moja punči je kar gurmanka, da je že toliko na teži dobila. Je pa zdaj verjetno tudi dolga kakih 70 ali 72 cm. Doma je ne morem točno zmeriti v dolžino, stehtam pa jo točno ker imam digitalko in je potem v posvetovalnici teža skoraj do g enako stehtana.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 13:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca aaaaaaaaaaaaa, men je pa rataal karte za U2 dobit, lalalalalaaaa Jaz pa doma zdajle gledam eno v ogledalo ki malo zelena ratuje od zavisti ... grrrr ... jaz bi šla tut ... no saj v vodo še ni vse padlo, saj ima moj naročene, samo še ni 100%, da bodo dejansko prišle.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 14:08:03
|
|
|
|
lonja
|
Helou, jst bi tudi kej od Next-a naročila. Bi blo res super, da ena naroči, pa si delimo stroške poštnine. No, se kera javi, sicer lahko tudi jst . Imam bolno ta starejšo princesko, s full visoko vročino, tak da sem dans bl leteča .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 17:55:09
|
|
|
|
nadya
|
Ojla punce Mi mamo pa že dve noči precej napormne in sm skurjena kot . Včerej je vstal ob 8:00 in je bil pokonc do 2:00, vmes je spal sam eno urco. Je bil čit živčen in nervozen, sicer dobre volje, ampak mal tko znerviran, in glej ga zlomka, že en zobek na plano rine . Nisem mogla verjet. Ga pa precej boli, že če ga sam za brado primem zacvil, pa še spodnjo dlesen ma čist zatečeno. Revček. No zdej pa šibava k dermatologu ker ma mal dermatitisa, da bo kakšno kremco dobil, ker nam nič ne zaleže.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 19:21:34
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Ojla punce Mi mamo pa že dve noči precej napormne in sm skurjena kot . Včerej je vstal ob 8:00 in je bil pokonc do 2:00, vmes je spal sam eno urco. Je bil čit živčen in nervozen, sicer dobre volje, ampak mal tko znerviran, in glej ga zlomka, že en zobek na plano rine . Nisem mogla verjet. Ga pa precej boli, že če ga sam za brado primem zacvil, pa še spodnjo dlesen ma čist zatečeno. Revček. JOJ JOJ! No zdej pa šibava k dermatologu ker ma mal dermatitisa, da bo kakšno kremco dobil, ker nam nič ne zaleže. KAKO SE KAŽE VAŠ DERMATITIS??? JAZ SEM ZARADI MOREBITNE ALERGIJE ŠLA NA DIETO BREZ KRAVJEGA MLEKA IN IZDELKOV, BREZ JAJC IN IZDELKOV, TER BREZ SOJE zraven še potegne paradižnik, paprika, ... mnogo tega... zato te sprašujem. pri 3m na cepljenj ni rekla, da bi bila alergija... ampak, naj za vsak slučaj...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 19:23:01
|
|
|
|
Nina_ninaa
|
Pozdravljeni! Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta. Anketa je dostopna na: http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en Lep pozdrav, Nina
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 3.4.2009 21:09:08
|
|
|
|
Tedi77
|
jst bi tudi kej od Next-a naročila. Bi blo res super, da ena naroči, pa si delimo stroške poštnine. No, se kera javi, sicer lahko tudi jst user posted image . [quote/] Ja, samo kako si bomo pa potem mi to robo izmenjale?? Če nam boš pošiljala po pošti, boš spet mela stroške. Razen, če je potem izmenjava robe razlog za vseslovensko srečanje na Trojanah
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?