|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 18:23:08   
zarja1
nekaj me računalnik za.je.ba.va pa ne morem dlje kot na sedmo stran....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.12.2008 18:24:07   
zarja1
a zdaj pa me je fliknilo kr na 9. stran. Pa kaj ste delale na 8. strani nikak je ne morem odpret do konca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.12.2008 18:24:52   
mlinčka
Še mal potrpljenja, pupe. Neki mi tale naša stran serje. Ko je moj prejle neki pisal, mu je neki zaštekal in zdej sploh ne vidim dogajanja, ki se je dogajalo za tem user posted image . Nazadnje mam od pike.po post, za tem pa nič ne vidim, tud če osvežujem. Da vidim, kaj bo zdejle s temle.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.12.2008 18:25:28   
nokes
men se zdi, da je mlinček kompjutre začaral, nekaj ful štekajo.

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF?? joj, poskušam še enkrat, pa ne pridem nikamor! hočem na stran 8!!!!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.12.2008 18:26:10   
Tina1
zarja mene tud zajebava, jz pa ne morem prebrat vseh sporočil na strani. Preberem lahko 5-6 sporočil, naprej pa ne.

Pa še popravek: sem pozabila označit.

6. 2. GK grem po napotnico za nov boj

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.12.2008 18:26:40   
Sulfinija
Tudi jaz sem ugotovila da stran nekja šteka.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.12.2008 18:27:30   
DaisyE
očitno smo mele vse iste probleme.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.12.2008 18:28:00   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

zarja mene tud zajebava, jz pa ne morem prebrat vseh sporočil na strani. Preberem lahko 5-6 sporočil, naprej pa ne.

Pa še popravek: sem pozabila označit.

6. 2. GK grem po napotnico za nov boj

ja tina, kaj pa se je zgodilo??  ni niti pikice šanse več, da te user posted image  sam heca? user posted image

nokes

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.12.2008 18:28:20   
mlinčka
Ej, tko ko zarja pravi. 8. stran se mi pri začetku posta od mojga konča in ne morem nič naprej čekirat. Nej ena citira, kaj se je tam dogajalo. Pa še Dejzi se je javla, vidim. Šmrc. Tole je res čudn.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.12.2008 18:28:27   
Pija76
Mlinčka user posted image  user posted image  user posted image !!! Dej nam pa povej: a mormo bit mal na negativo narjene da pol kole rata - fris babji user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.12.2008 18:29:39   
Tina1
nokes, mislim da ni več upanja. Očitno je moje sporočilo na prejšnji strani, tam kjer ne moremo brat. Vsaj upam, da je tam, če ne bom pa še 1x napisala.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.12.2008 18:33:31   
nokes
daj mlinčka, PODROBNO napiši kak je blo od takrat dalje, ko si slekla gate! hočem vedet vse! si pač pobulila, ko sta se videla 2, ha? user posted image user posted image  jaz sem se ful režala, se mi je res čist snelo!

mlinček, šraufnciger v roke, pa mal pošraufat, ker tole, da ne vemo, kaj je dejzi napisala, ni za nikamor! al pa te zatožimo moderatorjem, da si pokvaru forum! user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.12.2008 18:34:28   
pika.po
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kumi zdej sem prebrala!

Pr Mlinčkovih pa kr dva user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte koker se najbolj da!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.12.2008 18:34:52   
lučka 25
Dobr, samo da nisem edina, ki m RR zafrkava. Ampak ga že cel dan po malem. mene je danes že 3x in to ob različnih urah. Okoli 13h mi je celo ni hotelo odpreti (RR mislim)user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.12.2008 18:35:11   
bambi75
Ma spet šteka. Sem bila na osmi strani in pri mlinčku zašteka, potem mi je le uspelo prebrati.
Čestitke Mlinček za lep opis tvojega doživljanja današnje situacije. user posted image

Tina user posted image  in user posted image  za tvojega dragega, da te je tako potolažil. Bo pa tako kot braviš,zgubila si samo bitke ampak vojne ne.

No pa spet ne deluje 8 stran user posted image .

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.12.2008 18:37:25   
Shadow
Draga the Mlinček family! Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Se*, čestitam za dveuser posted image  user posted image  !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.12.2008 18:37:26   
želvica99
Cao dečve, se najprej javim, ker sem že tako pozna, pol grem pa brat kaj je novega, bo verjetno kar trajalouser posted image ko ste prvovrstne čveke.

V glavnem vse je ok, bHCG ful visok, tko da upamo, da bo šlo tud naprej po planihuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.12.2008 18:38:40   
lučka 25
kruce, da ti odgovorim glede zadnjega pregleda pred postopkom.
Ko bosta prišla tja, bo imela tvoja še en UZ, da ata vidi, če je vse v redu (če je kakšna velika cista, kaj narobe oz. DA JE VSE O.K.). Potem pa vama da navodila kako naprej. katera zdravila bo tvoja jemala, kako jih bo jemala. Potem p se naslednjič pri njem zglasita 2 dan user posted image , ko pokaže kako se deja inekcije. Nato sledi prvi UZ kontrole rasti foliklov na 8 dan ciklusa, nato pa vse sledi po potrebi oz. odvisno od rasti foliklov.

To je bolj v grobem, če pa te še kaj zanima pa vprašaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.12.2008 18:39:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Cao dečve, se najprej javim, ker sem že tako pozna, pol grem pa brat kaj je novega, bo verjetno kar trajalouser posted image ko ste prvovrstne čveke.

V glavnem vse je ok, bHCG ful visok, tko da upamo, da bo šlo tud naprej po planihuser posted image

Meni pa diši po user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kdaj pa imaš sedaj prvi UZ?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.12.2008 18:41:01   
gigi1
Čao dečve in fantje kaj se dogaja?
Cela porkamadona!?
Minček kaj si neredu? user posted image  user posted image

Tina joj tvoj post na tej strani me je prav presunil. Kaj se dogaja? A si vsaj test delala? Držim pestke še vedno user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.12.2008 18:42:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF??

Ehhh se jaz malo čudno izražam. Hotla sem povedat, da sem že en 10. dan novega ciklusa, prvega po ICSI, tri je treba dat pa skozi. Kr neki. user posted image user posted image user posted image  Dont mind me.

A je mlinčkica že dala poročilo? Jaz sem take volje, da bi malo jokala od sreče.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.12.2008 18:43:12   
gigi1
Želvi kolk je to ful visok? user posted image  user posted image  user posted image

Dejsika helou user posted image  user posted image  user posted image . Kako si nam ti draga?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.12.2008 18:43:54   
lučka 25
Tina, a potem res ni več upanja. A je morala priti user posted image . user posted image user posted image user posted image

Mlinček jaz pa ne vem zgodbe, ker je nisem mogla prebrati.user posted image

Daisy, kako si? Kaj si nam ti kaj javila. za tebe tudi ne vem.user posted image

Joj, ta smotana RR user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.12.2008 18:43:59   
Shadow
Tina1, a res ni več upanja??? user posted image  Ne bi šla še na krvnega preveriti, saj vidim, da si mela dve pikici...

Želvica99, naj še ti enkrat uradno čestitam za visok bHCG! user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.12.2008 18:44:47   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF??

Ehhh se jaz malo čudno izražam. Hotla sem povedat, da sem že en 10. dan novega ciklusa, prvega po ICSI, tri je treba dat pa skozi. Kr neki. user posted image user posted image user posted image  Dont mind me.

A je mlinčkica že dala poročilo? Jaz sem take volje, da bi malo jokala od sreče.

Noki a ti pol vidiš 8 stan???
Dej citiraj.
Dejzi al pa ti še 1x napiši. Pliiiiiiiz

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?