|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 13:10:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mismis - se še nisi do dr. D maila dokopala?user posted image  Zdaj ti ga prepustim, ker je meni tak fajn vse zrihtal, da sem srečka user posted image , naj še tebi.

Goldy, Goldy, ni problem mejl od dr. D-ja, od njega sem že dobila, kar sem hotela. user posted image user posted image user posted image  Itak sva pa spet zmenjena v februarju, da pridem do njega.
Prijazno pa od tebe, da mi ga sedaj prepuščaš, ko je tebe že zrihtal, da si srečka user posted image . Po vsem mi pade na pamet samo to, da mene noče zanalašč zrihtat user posted image user posted image user posted image

Potrebujem pa mejl od sestre Mire, pa je bila Netka tako prijazna, da mi ga je posredovala.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.12.2008 13:12:49   
Sulfinija

narocanje.reprodukcija@kclj.si

Na tale mail lahko pišeš tudi,ko imaš že zaporedno številko prvi dan M in potem dobiš datum za prevzem zdravil nazaj?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.12.2008 13:14:53   
mismis
Sulfinija,

tudi tebi hvala, sem že poslala, zdaj samo čakam na odgovor

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.12.2008 13:21:52   
Sulfinija
Mismis,jaz sme zastavila vprašanje če lahko na tale mail pišem tudi jaz prvi dan m decembra ker že imam evidenčno rabila bom le datum za prevzem zdravil?Bom dobila na tale mail dtaum za zdravila lai morem nujno poklicati?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.12.2008 13:28:41   
lučka 25
Dober dan user posted image

Kruce, hvala za kavico in lepe želje, ki naj veljajo tudi za vaju z ženo.

blanč, upam da so se krvavitve za dooolgo časa posloviloe in bomo v četrek lahko veselo skakale v zrak.

Šopka, dobro opravi danes na delni punkciji.

Zvezdica, imaš kar prav glede teh krvavitev. IVF-jevke smo podvržene temu, to pravijo tudi zdravniki. Zaradi vseh teh visokih koncentracij hormonov, punkcije,...

mlinčka in mlinček, bravo za user posted image  user posted image . Pa to je super huper mega špon the best novica!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa lahko vsi skupaj zaplešemo user posted image  od veselja.Ni pa kaj za govort, saj je to čisto normalno, da sta srečna. In to dvojno.user posted image

Za ostale pa še veseo čakamo novice. Naj bodo same lepe.user posted image

Lep dan še vsem ostalim, od A do Ž. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.12.2008 13:29:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ajsi, ježeš si lepa, že vsa prazničnauser posted image ...bom morala tud jaz s kmetijo počasi zaključit in poiskat kej bolj fensiuser posted image

hvala hvala user posted image  ja moram veseli december začet praznovat, ni druge! sicer pa še ta teden preživimo, pol bo pa bolje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.12.2008 13:29:38   
Goldy
mismis - sem videla zakaj se gre, sam sem te morala malo podražit. user posted image

Prej ko ste se pogovarjale o izcedkih, da jih skoraj vsaka ima po IVF-u, sem se skoraj ustrašila, a še vedno držim prsti zase - do sedaj 11t in mal čez pa nič izcedkov (razen rumenega, kar je pa z nosečnice značilno). user posted image

Ampak držim pesti za vse z izcedki ali brez - sam da je vse v najlepšem redu!!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 157
1.12.2008 13:33:43   
lučka 25

mismis - sem videla zakaj se gre, sam sem te morala malo podražit. user posted image

Prej ko ste se pogovarjale o izcedkih, da jih skoraj vsaka ima po IVF-u, sem se skoraj ustrašila, a še vedno držim prsti zase - do sedaj 11t in mal čez pa nič izcedkov (razen rumenega, kar je pa z nosečnice značilno). user posted image

Ampak držim pesti za vse z izcedki ali brez - sam da je vse v najlepšem redu!!!!!!user posted image

Goldy, ti samo uživaj v nosečnosti in, če je brez izcedkov še toliko bolše. nič se obremenjevat. Obljubiš? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.12.2008 13:45:12   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kajsica - boga si, ker nimaš dragega ob sebi. Kdaj se vrne? Kdaj za vedno?

3 mesece bom sama user posted image !!!! Pa še vse praznike bo zamudil, pa še najino obletnico...jo imava sedaj v nedeljo že 13....pikola je dolga....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.12.2008 13:46:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mismis,jaz sme zastavila vprašanje če lahko na tale mail pišem tudi jaz prvi dan m decembra ker že imam evidenčno rabila bom le datum za prevzem zdravil?Bom dobila na tale mail dtaum za zdravila lai morem nujno poklicati?

Sulfinija,

oprosti ampak tvoje vprašanje je bilo malo čudno zastavljeno, tako da sem spregledala, da gre za vprašanje.
Če že imaš zaporedno številko in moraš samo prvzeti zdravila, ti rajši pokliči sestro Miro, ker se boš po telefonu najbolje dogovorila z njo. Namreč na mejl ti lahko odgovorijo v roku ene ure ali pa 24 ur, medtem ko je telefon direkten kontakt, tako da pokliči na telefon: 01 231 82 45

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 160
1.12.2008 13:48:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kajsica - boga si, ker nimaš dragega ob sebi. Kdaj se vrne? Kdaj za vedno?

3 mesece bom sama user posted image !!!! Pa še vse praznike bo zamudil, pa še najino obletnico...jo imava sedaj v nedeljo že 13....pikola je dolga....

Kajši, vem da je težka, ampak bosta pa marca vse nadoknadila. Lahko si pa marca naredita svoj božič, pač postavita jelko še enkrat (seveda, če imata plastično), jo okrasita in naštimata darila pod njo. Bosta pa imela svoj romantičen božič marca, zakaj pa ne user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.12.2008 13:49:51   
mismis

Sej, sej zdaj upaš dražiti, ker veš, da te ne smem tepsti, ker si noseča. user posted image user posted image user posted image

Za izcedke se kar pomiri, to je pa ja različno od nosečke do nosečke, tudi Hedi ni imela nobenih zankov, nobenih izcedkov, pa poglej jo zdaj, še 3 mesece, pa bo cartala svoja korenjaka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.12.2008 13:51:23   
Sulfinija
Mismis,hvala za odgovor.Ja itak samo glej če kličeš prvi dan M zdravila prevzameš 22.dan do takrat ti pa ziher tudi odgovorijo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.12.2008 13:54:38   
mismis

Mismis,hvala za odgovor.Ja itak samo glej če kličeš prvi dan M zdravila prevzameš 22.dan do takrat ti pa ziher tudi odgovorijo.

seveda, če greš v dolgi postopek to ni tako problematično, če greš pa v kratkega, se začenš špikati pa že drugi dan cikla, tukaj je pa večji problem.
No v vsakem primeru ti želim, da ti čimprej odgovorijo na tvoj mejl in da vama v tem psotopku uspe zagledati čarobni plus, ter da vajina pikica ostane pri vaju še naslednjih 18 let, ko boš komaj čakala, da gre od doma. Če nič drugega vsaj študirati v Ljubljano user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 164
1.12.2008 13:57:08   
Sulfinija
Mismis,lani novembra sem klicala prvi dan M in prišibala 22.dan po zdravila in se špikati začela drugi dan M decembra ne novembra.Sedaj pa res ne razumem user posted image ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.12.2008 14:01:07   
mismis

Mismis,lani novembra sem klicala prvi dan M in prišibala 22.dan po zdravila in se špikati začela drugi dan M decembra ne novembra.Sedaj pa res ne razumem user posted image ?

Sulfinija, saj ni tako komplicirano...Glede na to, da ne vem, kdaj greš v postopek in v katerega greš (kratki/dolgi), sem ti odgovorila čisto na splošno.

Če greš v kratki postopek sedaj pri decemberski menstruaciji in si danes poslala sestri Miri mejl za prevzem zdravil, imaš še čisto dovolj časa. Glede na to, da je sestra Mira meni že odgovorila po mejlu glede zaporedne številke, lahko tudi ti pričakuješ v naslednjih urah odgovor.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 166
1.12.2008 14:06:18   
jazzz27
Čau, čau!!

Punce jaz bolj poredko tule gor strašim, preberem pa kar nekako.user posted image

Jaooooo ŠTIRJE MLINČKI....juhej!!! Bravo..lepa novička, čestitam....

Me pa zanima, če katera pozna dr. Lomšek za NS? user posted image

Lep dan vam želim...pa čim večuser posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.12.2008 14:27:31   
gigi1
Jazzy a si Pušenjaka že odpovedala? Počakaj, da se nosečke oglasijo. Jaz za Lomškovo nič ne vem.
Kako si? A ti je še vedno tako slabo?

Miška jaz imam tudi številko user posted image . Mi je pa napisala, naj jo že decembra 1 dan M. pokličem user posted image

Lučkica kako si?

Goldy HB, da jih nimaš user posted image  user posted image  user posted image . naj tako tudi ostane.

Ajsika luškan avatarček user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.12.2008 14:34:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška jaz imam tudi številko user posted image . Mi je pa napisala, naj jo že decembra 1 dan M. pokličem user posted image

Žižek, jaz imam dve številke, eno za januarja, ko imam prenos zamrznjenčkov, če pa to slučajno ne bi uspelo, grem pa takoj februarja v postopek, zato pa imam drugo številko.

Namreč, jaz res ne mislim, po januarju čakati še 3 mesece, da bi dobila datum za posvet in potem v postopek. Tako, da imam to sedaj že vse urejeno. Zdaj pa štaratam januarja polna optimizma, če pa kojim slučajem ne uspe, gremo pa takoj februarja naprej.

ma lukav sam ti ja user posted image user posted image . Kakorkoli pogledaš, ali januarja ali pa februarja, tam nekje bova trepetali skupaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 169
1.12.2008 14:37:02   
jazzz27
Žiž...na žalost sem ga že skenslala. Mah jaz mislim, da bo vse ok. Na kaj dejansko mora bit pozorna pri NS?
Kar se tiče slabosti...čez vikend je bila katastrofa...danes pa je že malo bolje.

A ti pa že decembra kličeš..a to pomeni...?user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
1.12.2008 14:53:05   
nokes
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Petek, 05.12.

Obayifo - 4. IUI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Četrtek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Torek, 30.12.
mandreja - AC
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image    user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

želvica greje user posted image user posted image test 01.12.2008
Tina1 greje user posted image user posted image test 04.12.2008
blanči grejeuser posted image user posted image user posted image
test 04.12.2008
sapi grejeuser posted image user posted image
test 09.12.2008
Shadow grejeuser posted image user posted image
test 11.12.2008
Bumo greje
user posted image test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 grejeuser posted image user posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • Netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • anja31 (2. IVF, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image user posted image
    Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image , lana08 user posted image , Kalinauser posted image , anci banci user posted image , mlinčkovi user posted image , Lučka 25 user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image

čeprav še ni december nas je presenetila

user posted image želvica99 (LJ)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil nokes -- 1.12.2008 15:05:19 >

nokes

(odgovor članu jazzz27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 171
    1.12.2008 14:59:56   
    mismis
    Noki ali Shuka,

tista, ki bo naslednjič popravljala seznam, dajta prosim dodati še vitaebello za 1. postopek, javila se je že čisto na začetku. In pa še pri womanpolice je potrebno dodati, da ima 03.01.2009 posvet pri dr. Bokalovi

hvala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 172
    1.12.2008 15:02:22   
    gigi1
    Miška si pa zvita user posted image

Jazzy kdaj pa imaš NS? Za seznam...saj veš podčrtano, odebeljeno in v drugo barvi user posted image
    Po mojem oni res točno vejo kaj in kako. NS ne dela vsak in tisti G, ki jo delajo so stručkoti. Kar brez strahu.

Tole decembra pri meni pa nič ne pomeni. Dr. V mi je rekel, da moram 3 cikluse počakati. No...bom vidla

Nokinajboljšitickerever user posted image  pridna si user posted image  A lahko ti Jazzy kaj poveš glede NS?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.12.2008 15:03:47 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 173
    1.12.2008 15:11:11   
    Sulfinija
    Punce ne morem verjeti še dva dni je do user posted image ,jaz pa imam že rahel izcedek...Po mojem bom lahko kar jutri Miro klicala za datum za zdravila evo sme rekla da me zvija???

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 174
    1.12.2008 15:11:22   
    nokes
    kaj novega??? kako je Se* uredila? pa mojsonček? še nič novičk?? pa še vedno čakamo poročilo iz UZja od mlinčke al pa mlinčkota, vseeno, sam da je v detajle user posted image user posted image ...

punce, če sem katero spustila v seznamu, ni bilo zanalašč, tako da z besedo na dan!

joj, babike, ne morem vas dohajat!!!!!!!!! zdaj ne morem več updejtat seznamčka, bom dodala kasnejeuser posted image , spregledam pač... mojakulpa user posted image user posted image

čaki, čaki, jazzi, sem pobrskala po RR, pravijo punce, da je ta dr. ful ok in da tudi hodijo k njej na nuhalno! tak da, jazzi, ona že ve, kaj mora gledat pri pregledu, user posted image  ti se zrelaksiraj, pa skoncentriraj na tv show za kake pol urce, boš videla, nepozabno! imaš pa še možnost presejalnih testov: dvojni, trojni. vzamejo ti kri in skupaj s podatki iz NS dobijo še bolj realno sliko, nič takega v glavnem. ta test seveda le, če je en zarodek, pri večplodni nosečnosti rezultati ne ustrezajo!

nokes

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?